Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gundark
Mikor Te voltál ovis még a Wright Flyer volt a menõ 😊 Typhoont választott a gyermek? Kitûnõ izlésre vall.

L Viper
Amikor én voltam ovis a LI-2 -es volt a menõ <#vigyor1>
Scottt
Öröm látni, hogy úgylátszik nem csak én játszottam oviban matchboxok helyett B-17esekkel😊

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

L Viper
Szép !
Családi virtuális pilótaképzés. A jövõ reménysége.
<#eljen>
Molnibalage
Le. 😊

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Bucser
Leszedted?

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Molnibalage
Ollé!

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

JoeDestroy
Az utánpótlás (a gyerkõc) nem hagyott békén, multis bevetést kellett repülni.
Gabesz 2nd. Lt Debrief:
Célpont: 2 Mig-27 elfogása reptérbombázás elõtt.
Repülõk: 2 EF-2000
Értékelés: Good!
Részletek:
Fegyverzet, radar beállítás, diktálás után OK
Felszállás, OK
Steerpoint kezelés, némi magyarázással OK.
Köteléktartás, folyamatos koordinálás mellett 2-0,4 nm között

Befogás radarral, elsõ sikeres, de utána bonyolult volt, dogfight módban egy sororat gépágyútalálat, OK
Navigáció hazáig, némi szöveggel OK
Leszállás, lekisérés közbeni koordinálással, és sebességtartással OK

Taxi a kifutóról, OK!

Urak, bocs a sok dumáért, de ez a negyedik közös végigrepült bevetésünk, 3 alkalommal szálltunk le, 2 alkalommal sikeresen vette a leszállást Gabesz. Gondoltam kicsit büszkélkedek. 😊 <#vigyor>

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

L Viper
Persze.
Lehet gyönyörû az FSX, a Falcon abban csak egy karmok és csõr nélküli ragadozó madár.
Molnibalage
Azért valljuk be részben igaza van. Lehet akármilyen szép az F-16 és bármilyen harci gép, ha nem teheted vele azt amire kitalálták onnantól fogva max. mûrepülni lehet vele. Az FS repmodelljétõl meg nem kell seggreülni...

L Viper
valamint mig-15-17-19 ,l-29 delfin,a nagypapám meg csak mig-15-el
amikor pápát bezárták 2000-ben az utolsó repülésen részt vevõ pilóták közül többet ismer ill. volt akivel együtt volt oroszba tanulni.de a legdurvább aviano reptérparancsnokát is ismeri aki aha jól tudom korábban 2005-ig kecskemét reptérparancsnoka volt

&#8222;Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.&#8221; Woody Allen

ez a 2. amibe engedték az embereket beülni

&#8222;Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.&#8221; Woody Allen

Molnibalage
MIG-21 Lancer-rel? <#idiota>

Molnibalage
A HT topiban páran szóvá tették, hogy még finoman fogalmaztam.

ilyennel repült apósom

az utolsó szóig igazad van a cikkben,bár 2 repcsi volt amibe belehetett ülni és asszonypajtival bementünk a harrieihez és közvetlen a levegõbeönlõ elõtt fényképezkedtünk

Molnibalage
Miért nem? Nem találod?

Lehet csemegézni.

L Viper
Ha jól emlékszem én az RV-hez adtam torrent linket valamikor réges régen.
az rv-t a hétvége folyamán megpróbálom felrakni csak sajnos a jegyeim miatt nem igazán engednek most gépezni.az af-et pedig nem tudom leszedni torrenten, viper asszem eddig is rólad töltöttem le. most is át tudod majd küldeni?

Molnibalage
Ha akarod akkot tedd ettõl nem lesz rosszabb a világ. 😊

(A külhoni sokat nem értene belõle, mert nem érti az MH-s állapotokat és eléggé valószínûtlen, hogy sok kecsói repnapon lett volna.)

Bucser
A Cikket angolra.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Molnibalage
Lefordítod? Mit? Nem értem. A Haditechnika az magyar nyelvû.

Molnibalage
redviper.extra.hu/Kecskemet 2007.doc

Bucser
Küld el nekem, lefordítom és kiteheted a honlapodra.

Éppen betegszabin vagyok fertõzõ okádással és hasmenéssel úgyhogy idõm is lészen rá😊

hol tudnám azt a bizonyos cikket elolvasni?

L Viper
Az utóbbi repnapok sajnos elég szegényesek. Az oroszok a szláv testvérekhez elmennek, mi nem vagyunk nekik barátok, csak ha fizetünk.

A Gripen hangja valóban óriási, ez egy bevetésen inkább a hátránya is lehet.

Az F16-os sem panaszkodhat decibelek terén. Mikor elõsször hallottam élõben azért ledöbbentett. Nagyon tetszett.

Balázs a cikkedet én olvastam - kemény jogos volt a kritikád, szerintem sokan igaznak érezhették volna a repnap látogatói közül, ha le merték volna adni.
Nem olvastam,természetesen érdekel.

Molnibalage
Nem olvastad a véleményemet a 2007-es kecskemétirõl? A HT-tõl felkértek, hogy írjak egy cikket, de a tartalma miatt végül nem jelenhetett meg...

Még most is megvan, ha érdekel.

repvez
"grippent LÁTNI de leginkább HALLANI KELL, beszarás a hangja "
Erre csak azt tudom mondani hogy amelyik kutya ugat az nem harap.Nagyobb és fülsiketítöbb hangja van mint egy nagyobb gépnek.A 29-esnek sokkal szebb mély hangja van.
A repcsinappal kapcsolatosan:az osztrák,belga,cseh,dán,görög(2007-ben sem volt itt az a 7-es tudtommal),horváth,szlovén szerintem tök feleslegesen jön,ezen vendégek tisztelet díjából bõven lehetne finanszírozni az oroszokat,talán még kínát is ,na ott LENNE MIT LÁTNI( Russian Knights formation MiG-29OVT Szu-30)esetleg stirzi(ezt tavaly elõtt egy ismerõsöm látta élõben Brno-ban),ezt nem felejti el,egy cobra manõver élõben,a török csillagokat már másnap felejti az ember,látványos de mégsem olyan.Amerika meg pont a lényeget nem hozza f-22.Csak mellékesen tavaly(2007) brno b1 repült.mielõtt valaki megsértõdik az egész az ÉN véleményem a repnapról
ui.:a grippent LÁTNI de leginkább HALLANI KELL, beszarás a hangja

Molnibalage
A félkövérek jelzik azokat amik repülnek szerintem. A kínaiak és oroszok addig nem jönnek, amíg nem fizetünk. Õk nem olyanok, hogy haverságból vagy bármi más indokból "csak úgy" jönnének...

A "dinamikus" szó csak a C-17 mellett szerepel, ez még nem garancia a másik kettõre is, az én értelmezésemben legalábbis...

Molnibalage
A politikai helyzet miatt nem fog. A Tibeti balhé miatt szerintem tutira nem mennek sehova..

Gundark
Én igy is úgy is kimegyek 😊 Megnézem a szép c-17esünket 😊 De jó lenne látni egy 27est élõben. Meg egy kandúrt újra, de erre már nem nagyon van esély. Hacsak a red bull nem vesz egyet 😊

Kína mellett bezõdülhetne a pötty! 😊)

www.smart-bus.hu

Molnibalage
Skacok, ezek szerint REPÜLNI fog az A-10, F-15 és C-17 is.Ha ez igaz, akkor én beza ki fogok menni! Jó lenne a cimibkkel egyszer élõben is együtt sörözni...

Az elsõ Mûvész Pápa!!!Grat a vidihez,ez is jól sikerült.Bár a letöltése korán sem vol egyszerü,mert a rapidszarról kétszer kezdtem el leszedni,és mindkét alkalommal megállt a letöltés,de végül a mediafire-röl le tudtam szedni.Köszönöm mindenki segítségét!!!
Molnibalage

Molnibalage
Ezalatt mit értesz? Nem tiszta nekem.

L Viper
Meg a cicákkal elrejtett karaktereket be kell püfölni.

Balage, nagyon fasza lett a videó, Gratula ! <#eljen>
JoeDestroy
Free, utána 2 min várakozás (ticket osztás :-( ), utána server válasz (ált nem kell,) utána CSAK SAVE FILE TO akárhová.
Ha nem jön össze, újabb 2 min. és elõlrõ....

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

Scottt
Jó vid..Bár nálam elég sok "fekete kép"volt a videóban?

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Ha a free-re nyomok akkor mindenféle buziságok jelennek meg,ha meg a premiumra akkor be kellene jelentkeznem...fájó szívvel,de asszem hagyom a dolgot amíg "számomra" is elérhetõ lesz,de azért köszönöm.
Molnibalage
Ara majd úgyis felrakja mediafire tárhelyre is...

Molnibalage
Ha van bármiféle letöltésvezérlõd akkor mindig NEM kell a kérdésre, hogy töltsön le.

ÁÁÁÁÁÁÁ basszus,hogy a p.csába tudom leszedni?
Molnibalage
A linket ne adjátok tovább, mert félreértettem a dolgokat és még nem kellett volna postolnom. Szerencsések vagyok, láthatáttok már. 😊

Molnibalage
Holnap a javított verzió felkerül a saját oldalamra is. Miért nem megy??

😞
Ó Bwana,szegény fekete fijúnak nem mûködni rapidszar

Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!