52967
Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
#50002 Hát, ezt is elérte a topik. :)
Belegondolva, hogy mostanában mekkora pangás van. Mikor kijött az FF4 2007 elején, akkor volt valahol a 3 ezredik komment. -
#50001 -
#50000 http://www.janhas.net
Lehet tölteni a modot -
#49999 Kint van a LV JanHastól. -
#49998 VIPER FEST - Announcement Trailer
hmmm..... -
#49997 szép meg jó. de ha a multi részét nem oldják meg ( ami már nem Janhas dolga) semmit nem ér az egész. -
#49996 Reptéri kiszolgáló eszközök , Állóhely elválasztó fal meg az uj pilonok fegyverek és a Falcon model 1 és 2 üléses kivitel .
De már nem kell sokat várni, hogy a pontos részleteket megtudjuk.
Meg azt is remélem, hogy egyszer ezek az alapmod részei lesznek és nem kell a telepitéssel külön szórakozni, meg ha esetleg multi érzékeny a dolog akkor amiatt bajlódni. -
#49995 Szerintem az eddigi dolgai és az új 100k polys F-16-ja. -
#49994 Nincs erről valami előzetes doksi, hogy mik lesznek benne? -
#49993 Jan_Has holnap kiadja a cuccát:
It's been tested with both U1 and U2.
The Launch Vipers III Release will be tomorrow halfway afternoon (Amsterdam time zone). It's late, the last manual is not ready and I still need to upload a lot. I also need to save and add lower resolution skins ( 2048 ) to the package. Walls models package will updated as well, as is the ALW package (at the moment not 100% working with U1/U2). ALW will have two new models and the real LOD1 models for the F-16 pylons and fuel tanks. FPS drop.. <1!
Hang tight! Beauty is on it's way! -
#49992 Köszönöm! -
#49991 smf/index.php
Lehet a regisztrációt nem szereti azzal az emaillel, nekem gmailes van oda. Régebben azt hiszem volt valami kikötés, hogy minimális Hsznek meg kell lennie.
egy emailt kell a adminnak küldeni, hogy regisztráljon a spammerek miatt :
Instructions for New Member Registration:
Use the REGISTER button and complete the registration information,
THEN, please contact Romanski: romanski AT ziggo DOT nl
No new members will be registered without an email. (Due to spammers!) Please place "VP Registration" in the subject line
Utoljára szerkesztette: repvez, 2016.10.22. 18:55:03 -
#49990 Zotya!
A couger még meg van az illetőnek? -
#49989 A viperpit.com-ot megnyitva "domain for sale" fogad, mi a jó url? -
#49988 Srácok!
Tudja valaki hogy a viperpit.com -ra hogy a csodába kell regisztrálni? Jópárszor próbáltam már, de a sima reg-nél megáll a dolog (amivel semmi extrát nem tudok művelni csak azt amit vendéggként is) és idővel törlődik is a sima reg-em. Soha semmilyen admin engedélyezős email nem jön a fiókomra. (spam-ban sincs) -
#49987 Még csak le sem szedtem az U2-őt sem. Ha kell repkedni, akkor majd küldön a DB linket. Okt 31 és nov 6 között szabadságon vagyok, akkor fogom megcsinálni elvileg. -
#49986 Ha kell benne repkedni, csak szólj ;) -
#49985 Tom Catz felkért, hogy csináljak Teaser videót a Ostsee Theater-hez. Igent mondtam. :) -
#49984 Kipróbáltam, a controlsban az ICP gombjait vissza kellett állítani defaultra, de utána hibátlanul működik. -
#49983 Érdekesnek tűnik, köszi a tippet. -
#49982 ICP app android eszközre -
#49981 Ok, köszi! :) -
#49980 7zip-pel lehet kicsomagolni őket. A ACMI fájlokat lehet Tacview-val visszanézni. -
#49979 Ok, köszönöm a segítséget. :) A kiterjesztés miatt tippeltem erre a progira.:) -
#49978 Biztos, hogy nem tacview, az repülési adatrögzítők visszanézésére való. Mi a fájl formátum?
Ezek a videók elég régiek, a falcon sok dologban változott 2009-óta. Szerintem jobb, ha online videókat nézel (youtube-on Krause és supanova felhasználók elég sok témában tesznek fel aktuális videókat), vagy a manualt olvasd át, a gyakorló küldikhez elég részletes magyarázó doksik vannak a feltelepített játék Docs mappájában is. Vagy kérdezz, és válaszolunk ha tudunk :) -
#49977 Itt a bannerban: Oktató videók. -
#49976 Hol vannak azok a fájlok? -
#49975 Sziasztok! A Balázs által készített oktató videókat (pl: 15 - A-G gun and rockets.tac) hogyan tudom megnézni? Próbáltam a Tacview-al (ha ez a program kell hozzá..), de a fájlra az írja ki, hogy nem támogatott. Köszi a segítséget! :) -
#49974 Igen, ha már modellezés közben indokolatlanul sok triangulate van mindenen, az gyanús, hogy import, bár ismerek olyat, aki kifejezetten így szeret modellezni. Én nem igazán értem mi a jó ebben, az biztos, hogy a munka sokkal nehézkesebb így.
A maxhoz egyébként van olyan plugin, ami a triangulated modelleket konvertálja vissza quad poly modellekké, szóval a quad sem jelenti azt, hogy nem import :)
ps. a játékokban a poligon limiteket minden esetben triangulated poligonokra számolják, ha te quadban modellezel, az a te dolgod, de számítani kell rá, hogy a modelled poligon száma gyakorlatilag a duplája lesz a DX import után.
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2016.10.13. 20:53:28 -
#49973 Ha jól emlékszem akkor a dx9re váltásnál volt egy olyan infő, hogy a 100k polygonszám se gond a motornak, nem az miatt lassul be .
Egyébként jan has nem növelte olyan drasztikusan a polygon számot inkább csak ésszerüen oda ahol plussz részlet kellett.
Inkább a texturák méretén és minőségén javitott.
Még nem publikus most dolgozik a lod1 és lod 2 részeken. Én azt gondoltam, hogy ez majd már része lesz az u2nek, de ugy néz ki hogy akkor az u3al teszik be.
Egyébként akik tényleg saját modellbol dolgokznak az hayab, radium és jan has, a többi az valami átdolgozása máshonnan,
Tomcatz mnodelljei is szántitanak, hogy csak kap egy uj texturát és beimportálja a játékba oket.ÉS az a srác is aki most a Tomcatet csinálja.
Mert az igaz, hogy tol fel képeket a folyamatról, de az nem jelenti azt, hogy nem a kimentett modellt részekre bontja és az összekuszálodott polygonokat rendbe teszi, mert irta az elején , hogy a blender progit most használja előszőr ,meg ugy általába a modellezést, ahhoz képest elég gyorsan dolgozik és nem egy gnom gép lesz a vége mint a legtöbb első bálozónak.
ÉS nem mellesleg ott is indokolatlanul sok a polygon és senki se 3 szögben modellez mint ő, az már a végén konvertálódik át a polygonokból, hogy a játékmotor kezelni tudja, ez is azt bizonyitja, hogy onnan szedte ki. -
#49972 Ja, persze.
Egyébként a BMS fórumára kell regisztrálni, ha a weblapról akarod letölteni, ott kis időbe telik amíg aktiválják az accountot, azt érdemes lenne még most elintézni (erre megoldás, hogy átküldtem volna TS-en a torrent linket, és kezdhetted volna tölteni az installt még a reg előtt). A BMS fórumon sok egyéb jóság is megtalálható, mindenképp érdemes regelni.
https://www.bmsforum.org/forum/forum.php
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2016.10.13. 20:28:19 -
#49971 Köszönöm szépen a segítséged, sajnos ma már nem tudok felmenni. :( A hétvége jó lehet neked? -
#49970 Gyere fel puma TS-re, ott egyszerűbb elmagyarázni. -
#49969 Abban tudnátok segíteni, hogyan, és mit kell telepíteni, ahhoz, hogy tudjak egy kicsit örömrepkedni? Köszönöm a segítséget! :) -
#49968 Köszönöm az infót! :) -
Lysandus #49967 Danke schön! - mondták a partizánok. -
#49966 Tudom, de ettől még kiszámolja az árnyékot. A 4.32-ben TomCatz 70k polys modelljeinél és fáinál úgy, hogy a LOD1 volt a fánál a LOD0 az FPS 70-ről 35-re zuhant nálam...
Nem, JanHas-szal soha semmi gond nem volt. 611-Eagle-t baszták ki és azt, aki ezt csinálja. A nickjéra már nem emlékszem.
Ha egyszer Falconozni fogok, akkor viszont esetleg használni fogom ezt. Mondjuk 4.33 alá betenni az lehet, hogy csak manuálisan megy majd.
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2016.10.13. 12:39:56 -
#49965 A LOD0-át csak egészen közelről látod, HA a modell részletessége megfelelően egyszerűsödik a távolsággal, akkor ennek a poligon számnak nem kellene, hogy egy mai PC-n gondot okozzon. A textúra méret, a füst árnyék és a multisampling amik megfogják a Falcon graf. engine-t, a nagy poligonszámokkal egész jól elboldogul (4.33-ban is rengeteget fejlődtek a modellek, de ugyanolyan jól játszható az fps, még az én régi gépemen is, mint korábban).
Akkoriban nem foglalkoztam annyit a Falconnal, a neveket mindig keverem, JanHas volt az, akinek a nagy botrányai voltak a felhasznált modelljei licenceivel anno? -
#49964 Árnyék be = diavetítés. :)
Ez már publikus egyébként?
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2016.10.13. 11:55:31 -
JanHas féle falcon , pár kép még van ezeken kivül a topicjában