Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gundark
Ezt a "két hét múlva" dumát, még Oleg Maddox találta fel még jó idõvel ezelõtt mikor azt kérdezte bárki hogy mikor jelenik meg a legújabb pecs az IL2-höz. Mivel a SoW:BoB is az õ projektje, és meglepõ módon csúszik, itt is ezt alkalmazza. Néha durvábban, akkor egy évet tol 😊

Molnibalage
?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Gundark
Ja akkor a szokásos. Azt hittem két hét múlva a SoW:BoB jelenik meg 😊

Molnibalage
Két hét! 😊

(Tavaly novemberben még február utolsó hete volt azóta hallgatnak, mint szar a fûben... Putyin szerint soha nem fog kijönni.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Gundark
A BS mikorra lett igérve?

Molnibalage
Kiváló wallpaper anyag.

JoeDestroy
Hát ez combosan át lett szabva!

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

Molnibalage

Molnibalage
Most már ideje a diplomámmal is foglalkozni. Az FF beta tevékenységem is csak az olvasásra és pár javaslatr korlátozódik. Az egyik új kész pitet nem is teszteltem és multi sem vót a hétvégén. Jövõ hétvégén megint röpikupa, most már van nyelsuli is, stb. Zajlik az életem.

JoeDestroy
Úgy látom tavaszodik. Ritkulnak a bejegyzések, mindenkinek akad egy kis dolga 😊 Nekem is.

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

Köszönöm a segítséget!!!Ezidáig ízi avionikával játszottam,s nem kellett semmit csinálni,de most próbálkozok a realisztikkal.
Gundark
Na, akkor essen szó a mi kis alaptípusunkról is <#hehe>

Vajon mitõl ez az elsõ dolog mnden Falcon topic FAQ-jában?<#vigyor>

L Viper
Jobb Shift+mínusszal átváltod kerékkormányzás módba miután leraktad, utána mûködik a joyon a rudder.
Boconadi
meg kell nyomni a shift + - (kötõjel, alsóvonal, vagymija tök, itt a jobb shift mellett egybõl), hogy bekapcsold a futókormányzást.
Urak!egy hülye kérdés,landolás után mivel tudom a kerekeket kormányozni?
Boconadi
ez az idiota effekt minek hozzá?
L Viper
Azért 1917 tavaszán voltak rendesen események.
Az angolok veszteségei szembeötlõek, ugyebár "Bloody April"-ként is ismeretes ez az idõszak.

Pár infó itt.
Max Immelmann a lille-i sas, aki azért kapta ezt a szép nevet, mert õ egyedül volt a város "légiereje"

<#eljen><#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2><#integet2>

Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!

Molnibalage
Nem, nem igazán. Háborús felvételen látni ilyen leborításokat simán. Ne feledd 250 km/h felett elég ritkán repültek.

Ja és kb. 100'000 repcsit gyártottak az I.Vh alatt...

Gundark
Nem rossz, persze ha leszámitjuk a költõi túlzásokat 😊 Egy egy olyan kis manõvertõl amit ott bemutatnak vidáman leszakadt volna a szárny 😊 Mondjuk amik tetszenek, azok a tömegjelenetek 😊 Báz az egész háború alatt nem gyártottak annyi gépet mint ami ott volt 😊) Jó a háború vége felé már elõfordultak nagy kötelékek, de az igazi idõkben ott volt pl Max Immelmann a lille-i sas, aki azért kapta ezt a szép nevet, mert õ egyedül volt a város "légiereje" Persze a dologhoz hozzátartozik még az is hogy olyan nagy élet akkoriban még nem volt az égben, szinte csak a felderitõk jártak arra. (akkor is a korának az F-22esével repült a nagykirály eindeckerrel 😊

L Viper
Nem Falcon, nem játék, meg OFF is:

De nagyon tetszik, meg a zene is jó !
Molnibalage
Akkor ez Block 52-höz van? Be kell rakni a többihez is azt jóvan..

L Viper
Igen, lentebb raktam be letöltõ linket.
Az is szimpi, hogy a játékmappába rak egy uninstallt is, tehát eltávolítható, ha nem tetszene.
Ahogy néztem a Block 40-es 3D-je a régi maradt.
JoeDestroy
Zerk 2.0?

L Viper
Animált lett végre a kabinnyitás, ez nagyon jó lett.
Nem egy OF, vagy RV, de klasszisokkal jobb, mint az eredeti 3D-s pit volt. Mindenképp ajánlom feltelepíteni:

Molnibalage
"We are working on a completely new Falcon 3d pit that should be a real step forward. We don't have a testable prototype, though, yet, so it may not be ready for this release.

But, when it is ready, it will rock"

Ezt azért kéretik nem propagálni.

Mikor beszálltam az FF5 fejlesztésébe, már akkor is elég durva dolgok voltak benne, de azért amik most futnak az már tényleg durva. PÉNZÉRT nem kapsz ma ilyen szimet nemhogy ingyen...

Molnibalage
ELVILEG lehetséges, de csak úgy ha az ALAP 3DS formázumhoz hozzáférsz valahogy "csupaszon". A repcsik 3D modelljének kiexportálásához van már progi, de ez igen sok szinten szerzõi jogi problémákat vet fel. Pénzes kiegeket és az alap cuccokat nem lehet felhasználni.

A skinkészítés terén a Falconban is változni fog asszem egy-két dolog.

Molnibalage
Nekem is olyan vót...

Molnibalage
Screenshot?

Hú ez tényleg iszonyat dúrván néz ki, most kérdek két hülyességet, 1: nem lehet valahogy beletenni ezt a Falconba? 2: az MS Flight Simulátort tudtommal úgy készítették hogy mindenféle kiegészítõt lehessen hozzá készíteni, nem lehet olyan kiegészítõt készíteni amitõl használható lenne vadászgépszimulátornak az FS-t? Nagyon gyönyörû repgépek, helikopterek vannak az FS-hez, és mivel azt alapból is moddolhatóvá csinálták talán könnyebb lenne hozzá fejleszteni mint a Falconhoz. Én nem értek a fejlesztésekhez meg a játékkészítéshez, ezért lehet hogy hülyességeket kérdeztem.

Gundark
A TSHkat felraktad?

LeonSilver
Hát ettõl elaléltam vazz ..

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Üdv Gundark
Nem tudsz pár linket ahonnan fel tudom javitani a Jane F18 grafikáját,nagyon ocsmány.
Egyenlõre nekem nyomába se ér a DI -s F18 -nak.A pit is borzalmas
Azt se értem a training közben a faxért kockás a tenger,feliratokkal?

Kész vagyok.....

repvez
FSX F16-os kabin
Remélem megérjük hogy ilyen kinézet melett teljesen müködö harci simet is gyártanak.Talán a Fighter ops ilyen lesz
L Viper
AF-hez kint van a 2.0-ás Zerk 3D-s kabin !

Frugals Forum info...

Mediafire link
Molnibalage
Aeyes F-15E. 😊 Rohadt jól néz ki mozgás közben.

Molnibalage
Hát igen, nagyon áll a cucc. Az én szememben már-már fennál a veszélye, hogy mire kijön már az FF széira túlhaladja sokmindenben.

Bucser
A Fõ probléma a "Majd" és hogy nem tudjuk "mikor majd?"

A Fighteropsról legalább vannak hírek... SAAFOPS-ról semmi.😞

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Molnibalage
Skacok, a SAAFOPS-ban lehet majd helikopterkkel is döngetni!!

Molnibalage
<#vigyor2>

Mi lett volna?Egy hang motyogott:"Abból csak nem lesz baj ha a kéket vágom el......<#integet2>

L Viper
Na már nagyon OFF-ba mentünk.
Zárszóként: azt kérdezte tõlem, mi volt az Õsrobbanás elõtt ?<#idiota><#vigyor1>
Gundark
De mi azért szeretünk Bácsi! <#wink> Már csak egy kicsi titokra vagyok kiváncsi : Mit mondott neked II. Ramszesz mikor utolsó hadjáratára indult? <#vigyor3><#integet2>

L Viper
Ha már a ballonistáknál tartunk mehetnénk akár Kínáig, vagy páterunk kontinensén maradva a Nascák is õsi ismerõi voltak a ballonos repülésnek, a legújabb elméletek szerint.
Én ugye már annyira öreg vagyok. <#hehe>
Gundark
Igazad van, de valld be a boldog gyermekkorodat még jobban bearanyozta Bartolomeu Laurenço de Gusmão páter, a mûködõ modelljével. Kár hogy felgyújtotta a függönyt 😊

JoeDestroy
Köszönjük a hozzászólásokat, Gabesz mindenkit üdvözöl, és akivel tehetjük találkozunk Kecskeméten. Õ még passzív fóriumlakó, de szól ha észreveszi hogy fejlemények vannak itt.

A lurkó nem a kinézete alapján akart az EFA-val repülni. Kedvence a SU-27 (azt is szokta gyûrni dog alatt), de a leszállásnál az EFA még 140 csomónál is stabil (észrevételezte, hogy a néni nem szól be neki ha lassabban repül), valamint szerinte az a "legkönnyebben fordítható repülõ" igaz még a dogfightban nem próbálta mindet. (bár ha engedélye van anyutól, "esetleg tõlem is" akkor napi rendszerességgel reppenne.) Az oviban meg új hóbort kering. Valamiért az óvónénik idegeskednek a miatt, hogy a kirakható rajzi remekmûvekbõl a jövõ nemzedéke repülõt hajtogat, és verseny jelleggel reptetik õket (püff neked képzõmûvészet!). Egyenlõre még a sebesség a nyerõ mérõszám.
Üdv Urak!

L Viper
Akkor még nagyon kicsi voltam, nem "Lémisztettem" <#mf2>
Scottt
Apám hozott b-17est meg me-109est fémbõl.Egész nap oviban azzal játszottam.

A typhoon szvsz bûnronda 😄

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"