Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Scottt
A ledekkel a fejeden úgy nézel ki mint egy ufo😊

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Gilbert sem nokedli,de inkább ezt nézd meg Joe:S.R.V.

JoeDestroy
Így már nem! Teszteltem.
In Flight:

És a kadét 😄!
OFF!
Már aki szereti!
ON.

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

Bucser
hosszútávon nem fárasztó, hogy ennyire magasan van a joystick része a cougarnak?

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

JoeDestroy
Némi Feelinges átalakítást mûveltem a kezelõszervek elhelyezésével,
a kényelem jegyében.

Hátradõlõs, könyöktámaszos lett! 😊
Üdv. népek! <#integet2><#vigyor2>

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

L Viper
<#integet2><#hehe>
Üdv kedves Watson
A tény hogy az én elirásom megegyezik a Repvezével azt bizonyitja hogy tudok olvasni,ugyanis a cimet az övérõl lestem😊)
Sherlock

Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!

L Viper
Sajna egyet sem. Korán keltem, este 10-ig dolgoztam.
L Viper
Tényleg jó kis klip !

Annyira jók ezek a Lazystones felhõk, pedig már milyen régen kreálta õket és mégis ez van még a legújabb OF-ben is.

Anno a Superpak 4-hez is ezeket használtam.
Scottt
Földim úgylátom jókedved van..Ez hány jégert takar?<#zavart1>

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

L Viper
Nyugi én is csak másodjára vettem észre <#vigyor1>
repvez
Mentségemre szolgáljon,hogy 8 orát buszosztam ma összesen és az éjszakám se volt valami kényelmes és hosszu<#szomoru1>
Aludnom is kéne má
L Viper
Senki nem tud olvasni ? H.A.W.X. IKSZ a végén.<#buck>
Pont most akartam betenni én is.....H.A.W.K képek

Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!

L Viper
A Frugalson is ezzel poénkodtak, hogy Falcon5 ! <#vigyor1>
repvez
Ahogy Swarci mondaná "visszatértem" 😊

Egy kis könnyed repkedést azértmegér majd ez az alkotás is már csak a táj és tom clancy történet miatt is:

H.A.W.K
Remélem ezek a képek nem az introbol vannak,bár ha azt vesszük akkor lehet hogy ace combat6 clone lesz.

Balage jok az infok és én is csak azt tudom mondani, hogy ha csak apró javitásokat is ,de sokszor kell kiadni hozzá, hogy érezze az ember hogy foglalkoznak vele és nem csak PS-be effekteznek és azt mondják hogy készül valami csak várjatok.
Molnibalage

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
Konkrét nincs, de a Ara nekem azt mondta erre, hogy hamarosan végrehajt egy "fagyasztást". El lesz döntve mi kerül be a következõbe és mi nem fér bele. Gondolom szeretné már õ is kiadni. Ha saccolnom kéne azt mondanám, hogy kb. 4 hónap, de én optimista vagyok.

December közepén kedõdött az mostani beta összekaparása és feb. 1. óta nyúzzuk. Eltelt kb. 2 hónap. Ha mostantól számítva 1 hónapon belül kezdõdik a gereplyézés, akkor az még kb. 1 hónap míg kijön az új beta és legalább 1 hónapig azt is nyúzni ell. A

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Scottt
Na ez jól hangzik😊És a megapatch megjelenési idejérõl nincsen semmi?

L Viper
Amíg nincs kész addig jó lesz a HiTiles is.
Molnibalage
A RIPTiles nem fog belekerülni az új patchbe, nem készül el idõre szerintem. Mivel csak textúracsomag, ez egy egyszerû copyval "installálható" lesz késõbb. Egyszer elkészül, csak ki kell várni. A Hitiles-t el lehet felejteni, egy gyengre tréfa az RIPTiles-hoz képest.

L Viper
Ezek igazán jó hírek.

Az az igazság, hogy nekem már úgy is teljesen megfelelt a RedViper, ahogy az volt, ha csak egy olyan új multipatchet adnátok ki, amivel nem csak a Dogfight és TE játszható én már azzal is elégedett lettem volna.

A fejlesztéseket látva és amik haladnak, azért persze jobban örülök, hogy sok más is lesz benne. És jobb textúrák lesznek, mint a HiTiles-é, ez azért jó.
Molnibalage
Skacok ez FF fejleszétse GÕZERÕVEL fog haladni az FF5 kiadása után. Sajnos nagyon sok futó dolog már nem fog belekerülni, viszont emiatt korábban jöhet ki. A késõbbi dolgok elivleg késõbbi patchekben jönnek majd amire nem kell majd olyan sokat várni, mint a major release-ek közötti idõ. ELVILEG, de ez még nem biztos én ezt javasoltam Ara-nak!

SOHA nem volt még akkor potenciál az FF-ben talán, mint most és ezt nem én íretam le, de nagyon is egyetértej vele Az elmúlt hónapban 6 új tag jött és midannyian NAGYON keményen nyomják. Programozók, 3D modellezõk, stb. Valaki a való életben 18 éve F-16 technikus, õ írta néhány szoftverét az IGAZI gépnek!! Szóval az F-16 NAGYON finomra lesz hangolva majd, ha végeznek vele.
Az új 3D modeller NAGYON tud.
Ebbe dolgozott bele.

Több új beta tester is lett, nagyon nyúzzák a cuccot. Összefoglalva, NAGYON megy a szekér és nemhogy lassulna, pörög a dev topic mint állat néha még hétköznap is. Hétvégén meg aztán nem gyengén.

Akkor egy kis konkrétum ami nem top secret. Egy orosz srác is csatlakozott, igen hasznos segítség lesz a vörös oldal kidolgozásában. Az orosz gépeken levõ zavarótöltetek mennyiségét végre PONTOSAN ismerem. Azért megelepõ, hogy az új Su-33 és Su-30 gépeken is csak annyi van, mint a Szu-27 gépeken 3x32 darab. Ma azért ez szerintem már édeskevés, de õk tudják... A Su-24M gépen (még nem modernizált) meg csak 2x24!!! Azért egy elsõvonalas vérbeli alacsonytámadótól és többre számítottam fõleg, hogy amennyire tudom, a Su-17M4-en is JÓVAL több van ennél!! A MIG-29-es 2x30, de ezt eddig is tudtam.

Molnibalage
Szerintem MK-83 vagy MK-84 bombaoldási teszt volt, csak a fegyvertartóval együtt esett le a dolog.

JoeDestroy

JoeDestroy
Király!

L Viper
Akkor addig marad Multira az AF.
Inkább kerüljön még bele sok szép és jó dolog, érdemesebb akkor késõbb kiadni.
Molnibalage
Nem, csak az a május 31. mint dátum nem igaz. Én igazából örülök nenki, mert államvizsga elõtt nem ezzel kéne töltenem az idõmet és mint ahogy írtam NAGYON sokminden belekerülhet. ESZMÉLETLEN, hogy mi zajlik most..

Gundark
Lighting rulez 😊

Scottt
De akkor meg sose fog megjelenni?

L Viper
Ez ugyanaz, mint amit Destroy belinkelt, csak a balesetes rész nélkül.
<#vigyor1><#hehe><#vigyor1>
Molnibalage
Ja skacok megkérdeztem Aragornt, pillanatnyilag nincs release date, de ez a JÓ hír! NAGYON sok NAGYON ütõs project fut most, így legalább belekerülhet mind.

Molnibalage

Molnibalage
Azzal az a gond, hogy erõsen idõjárás és egyéb tényezõk függvénye, nem mindig látszik. Akarsz egy spécit látni? Tessék.

L Viper
Nagyon sokkoló a balesetes része !
F15-ök nagyon királyak benne és ez a zene hozzá, nálam totál bejön. Metallica még '88-ban jó zenét játszott.
JoeDestroy
Sûrítmény!
Egy-két részletét már láttam külön, de a végén a 15-ösök marhajók.

A hangkúp kondenzkörét nem akarják lemodellezni az FF-ben? 😊

JoeDestroy
Mai preview.
Jó tájrészlet, +dokkoló hajók.

L Viper
Erre a topikra gondolsz "megpörgetésileg" ?
Tavasz van, meg vihar elõtti csend az FF5 megjelenéséig <#vigyor1>
Scottt
Igen.Csak nemjutott idõ arra, hogy megmutassam mert Sedó kipontozott😞
Topikot megpörgessük 1hónapja még napi 100üzenet ment el most meg semmi😞

Molnibalage

L Viper
A kék Tomkandúros óta volt új ?
Scottt
Méret a lényeg topik.Sedó meg kipontozott.Új logóm láttad már Földim?😊

L Viper
Messzirõl kell nézni <#hehe>
Molnibalage
A felbontása lehetett volna nagyobb. Nagyon pixeles és recés helyenként. Egyébként fasza, jó a zene is.

L Viper
Nagyon profin összerakott videó, le a kalappal. A vágások, a feliratozás a záróképek. Tetszett. <#eljen>
Molnibalage
Az, hagyján de ezért a beszólásért miért? Jól orrbaverném azt a nethuszárt aki így élvezkedik...

L Viper
Már megint sárga háromszögek ? <#vigyor1>
Melyik topikban szóltál be ? Hová lett a szép logód földim ?
Scottt
"Állj át a jó oldalra Luke érzem benned az erõt.."<#zavart1>

Molnibalage
Lonci videó.

A készítõk között van egy leendõ FF dev tag is.

Molnibalage
Hmmmm.. Én még a Pénznyelõ címû filmben halottam. Az idestova kb. 20 éves film. Hol voltak õk még akkor... 😊