Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Molnibalage
Szombaton esetleg multi? Még nem biztos, hogy ráérek, de kéne már egyet repkedni. Nem indítottam el egyik Falcon-t sem már vagy 2 hete..

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Gundark
Ma tanmesénk.

Vannak Nagyok.

És vannak akik nagynak képzelik magukat 😊

Jaaa, Lémisztõ kaphatok büntetõpontot? Jó lenne 😊 Más ennyi idõs korában már megkapta az életfogytiglanját 😊 Én még csak kicsi lépésekben haladok. Ma büntipont, holnap a Csillag 😊)

Molnibalage
Ja.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

L Viper
Ez egy szépen összerakott oldal!

Klikk : 388 TH

Vannak TE-k a downloadban !
L Viper
Szép csokor <#eljen>
Molnibalage

L Viper
Ezért büntetõpontot érdemelnél, eretnek <#nyes>
Scottt
Elindul a tajiga apacs meg elkezdi követni csak megy 200 mögötte alacsonyan amennyire lehet és uccu.

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

LeonSilver
Éppen arra gondoltam, hogy a HM-be kellene neki levelet írni.
Majd meglássuk.Egyébként nagyon jó képeket készít, szóval nem egy mezei turiszt.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

én megyek májusban a pápai reptérre,egy két fotó erejéig(grippenbe szerettem volna ülni de az valahogy nem nagyon látszik megvalósulni,talán kecskeméten),aki nekem intézte, az após,mi minisztériumi engedéllyel megyünk majd(a személyi igazolványom számától a kocsi rendszámáig kellett egy csomó adat),egy magyarnak sem könnyû bejutni,nemhogy egy németnek.

&#8222;Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.&#8221; Woody Allen

Gundark
Égjetek a bûnben hitetlenek 😊

Ez egy igazi autóverseny 😊

Ez itt egy Porsche. Mégpedig egy Spyder RS

Õ pedig egy igazi DÍZEL motoros versenyótó 😊 És még jó is! (sorban taroltak mindenkit a Le Manson meg a hosszútávú versenyeken.)

De legyen még egy a kedvetekért 😊

LeonSilver
Igen.Az most ~ 180 dollárok.A másik meg LED-es mutatvány.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Molnibalage
A clip-es az amikor tükrözõdõ fémfelületek vannak? Nekem olyan Track IR 4 van. Akciósan 35-ért Balu-tól. 😊

LeonSilver
Huhuuu gyerekek.Nagy királyság eza trekk izé.Asszem elkezdem összekapirgálni a lét egy gyárira <#taps>
Van akinek a 180$-os, sapkás clipes van? A 200$-os LED-es sokkal jobb??

Molnibalage
Na egy jó hírrel kezdeném. Az FF5 kiadása közeleg, az általam jósolt 4 hónap még a végén bejön... A rossz hír, hogy emiatt sok most futó project nem fog belekerülni.

Gundark
Igen, egy cselendzser vagy egy hetvenkettes ritkán megy kétszázzal 😊 Ezenkivül ezek a játszások (Apacs vs jag, lotus vs csel) kb annyira jók mint amikor Bocskorgabit elviszik versenyezni 29el Paliklaci ellen 😊

Molnibalage
?? Azért egy 200-zal robogó célnál az elõtartás smafu? 1 km-es átlagos lõtáv mellett még a lssú céloknél is kell.. Erõsem kétlem, hogy ekkora sebességû céllal képes lenne megbírkozni fõleg, ha merõlegesen halad hozzád képest. Mondjuk ez nem is feladatuk...

Scottt
Ráküldöd a hydrákat azt csókolom.Kül ha van sisak display mit kell ezen szenvedni Hellfirével?Sisak display,kocsira ránéz lõgomb gépágyú teszi a dolgát😊

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

L Viper
Sem a Frugals forum, sem a Global Falcon nem jön be...<#szomoru1>
L Viper
Köszi Zsolti.
zsoltfireman
Ha még nincs meg...
AF F-16 tails

LeonSilver
Ja.ÉS persze esetleg szolnokon?
Az öcsém ugyan ott végzett ( Hind hajtõmûveket szerelt a suli után Szentkirályon ) de egyrészt régen másrészt meg már nincs a szakmában ( a hülyéje )

LeonSilver
Srácok!

Nincs tök véletlenül valakinek a pápai röptéren valami ismerõse aki segítene bejutni egy fotósnak?Csak valami elérhetõség kellene.
Egy német fényékpész kérdezte.Íme a levelentyû:

Hello

I have very important question to you. Can you help me to get into Papa airbase and Szolnok? I really want to photograph the aircraft stored there but I din´´t got any reply yet. Do you have a contact who can help me any further.

Nagyon Köszenem

Jörg

Itt vannak a képei, egészen jók.

Szóval ha valaki tud segíteni az szóljon legyenszives.
Kössz!

Te vagy az én barátom!<#vigyor>Hozzám inkább a kocsik állnak közel meg az autósport,de tetszik nagyon a repülés is,szerintem a két dolog nem zárja ki egymást.Ja,de azért ennyire nem vagyok kocsibuzi hogy naponta mosogassam.
L Viper
<#vigyor1> Ez legyen is a végszó <#vigyor1>

Sportkocsi, ugyanmááá...
Gundark
Na jó de ez igy nem ér <#nevetes1> Belõle csak egy van. Illetve vannak tanítványok, de azért még messze õ e vezetõ. NEKI megadná magát a cselendzser tank is <#vigyor2>

L Viper
Igen, ez az a körzeti megbízott, egyre gondolunk. Aki szigorúan kéri a jogosítványt és a forgalmi engedélyt is <#nyes>
Gundark
Ez az a K Béla akire gondolok? 😊) De akkor az Ladával ment bárhova is. Vagy inkább Moszkviccsal 😊 Mellesleg reptéren ritkán van körzeti megbizott. Kivéve K-t ha egyre gondolunk 😊))

L Viper
Odasétált K. Béla körzeti megbízott, hanyagul elélökte a szöges akadályt és megállt a csodaautó <#vigyor3>
Gundark
Az egyik régebbi Top Gearban volt hogy egy jaguárral ment célt Clarkson egy Apache Longbownak. Az nem tudta befogni csak gépágyúval, és ott sem tudta tartani az elegendõ idõig 😊 A hellfiréknek köze nem volt hozzá 😊Az az egyetlen jó autós mûsor. 😊 Elõtte egy Challengernek kellett elkapnia azt hiszem egy lotussal. Az sem sikerült 😊)

Molnibalage
"Igenis szépek a telivér versenyautók!"

Kiváló mozgó célpontok Maveric hard trainig-hez! <#vigyor1>

Gundark
Hitetlenek 😊 Igenis szépek a telivér versenyautók! 😊 Nemrég mentem egy kört multiban a BMW 320assal WTCCben. És jó volt 😊 És a GTR2ben Murcielago és Saleen S7r rulez 😊 Mellesleg a tavalyi rod and customs shown voltak hihetetlen szép kocik 😊 Például karbon Murcielago 😊)

Molnibalage
Én is így vagyok vele. Amikor kérdezik tõlem, hogy mi a kedvenc autóm akkor gépész létemre azt mondom, hogy leszarom az autókat. 😊

REPCSI az isten!

L Viper
Ja a felségjelük lengyel.
Ebbõl megint flém lesz <#vigyor1>, Nem politizálunk, ez Falcon fórum, de a qrva lengyel barátainknak persze nem Gripcsit vettek <#vigyor>

Autók, hát igen, lehet sokan kiröhögnek ezért, de nálam kimerül ott, hogy azt látom, hogy BMW, Audi stb. de hogy az milyen altípus, az már nem igazán érdekel.
A repülõgépeket szeretem, ott más a helyzet.
LeonSilver
Most nézem a qrva lengyelek 16-ost vettek??Mi meg Gripent?Ehhh....

LeonSilver
De még mennyire.
Én például úgy vagyok, hogy sokakkal ellentétben egyszerûen nem érdekelnek az autók.Jó, lehet egy autó szép de nekem annyi.Amikor volt is autom én például akkor sem suvickoltam éjjel - nappal min néhány idióta ( volt egy pasi, 1.5-ös ládája vol.A napja így nézett ki : - garázsból ki, autó lemos, suvick, fényezés, amit akarsz. - garázsba vissza.Minden nap! ) Szóval az autók nemérdekelnek.De egy ilyet ami a képen van én is szivesen babusgatnák... 😊 Egyszerûen csodálatos.

L Viper
Gyönyörûek :-)
Scottt
Ezzel a szürke festéssel nekem nagyon bejönnek a cft-s F-16osok(L)😊

repvez
nekem csak egyvalami nem tetszik a képen, hogy nem ék van a vezérsikokon
Gundark
Ezek valamiért tetszenek. Ki tudja lehet hogy szkrinsotok az ff5bõl 😊

[/img]

L Viper
Régi mániám, a ronda hajótextúrák orvoslása, végre. <#eljen>
Molnibalage
De. És minden hajón ez lesz, sõt a Nimitz osztály elvileg NAGYON fel lesz turbózva.

L Viper
Csak nem egy csiki-csuki lángterelõ biztonsági panel <#vigyor1> ?
Molnibalage
Új képek. Az utolsóra tessék figyelni, de erõsen. Na mi az ott ami a fedélzetbõl kiáll? 😊

Molnibalage
Jaj...

L Viper
Lod editor is kell a beizzításához, nehogy már 1 klikkes installer legyen...
Molnibalage
Hát ráfért az AF-re. Az alap F-16C skin valami okádék.

L Viper
Ja, AF-hez természetesen, ez kimaradt...
L Viper
Amíg nincs új RV, Janhas skinek F16 és fegyvercsomag.

Frugals info.

Filefront letöltés.
Molnibalage
Hamarosan egy komolyabb dolog várható a preview thread-ben.