Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JoeDestroy
Abban lehet bízni (talán), hogy a ~80 repült óra éves szinten (most már talán eléri a 'százast') megy feljebb; sztem mi többet repülünk virtuális erre kialakított valónkban. (Az F-15 tolóerõ kategóriába esõ gépek csak fékezõernyõ közbensõ használatával maradnak a magyar légtérben felszállás után <#eplus2>. A többi meg immelmant kezd a kifutót elhagyva<#nyes>)

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

L Viper
Amit az USA nekünk el akart adni, nem voltak új gépek évjárat szerint valóban, de repült óra szerint viszont nem is voltak öregek. Bõ üzemidõ tartalékkal rendelkeztek. Annak idején cikkezett róla az Aranysas is (lehet még akkor Topgun volt). Természetesen elektronikai korszerûsítéssel, de hogy melyik csomag pontosan, azt passzolom.
Emlékszem még fantáziaképek is megjelentek F16-osokról ék alakú magyar felségjellel.
Az akkori katonai szakértõk szerint, messze a legjobb választás lett volna nekünk, árban, teljesítményben, fegyverzetben is.

A Gripent nem kell szidni, ez van, ezt kell megbecsülni, más kérdés, hogy sokak meglepetésére lett ez a befutó. Akkor gazdasági szempontokra hivatkoztak, hogy az ország érdekeinek ez így jobb, stb-stb.
Gundark
Digital Integration Super Hornet. Jó volt. De hogy legyen egy kis korea is 😊

Ja és Joe 😊 Magyar égre magyar ufót 😊

Molnibalage
Valamlyik Hornetes a kettõ közül. Gundark és a többiek ismerik.

Az FF5-ös "milyen lesz lesz" kérdésekre még én sem tudok válaszolni, mert nem tudom hogy mi az ami még az idõben belefér. Azt már tudom, hogy mi az ami BIZTOSAN nem lesz benne sajnos.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Volt régen valami szim amibe voltak mozgó emberek, ilyesmi nincs tervbe a Falconnál? Esetleg valaki nem tudja pontosan mi volt ennek a szimnek a neve, azt hiszem valami anyahajós szim volt.

Szerintem is jó a Gripen, az amerikai F16-orsról meg ha jól hallottam valami régebbi elektronikával felszerelt darabokat akartak eladni, olyat amit az usa már kiselejtezett, akkor már inkább a Mig 29-eket lett volna érdemesebb rendbehozni azért a pénzért. Lenne egy kérdésem is az új Falconba lessz Gripen, mennyire lessz kidolgozva, esetleg van kép róla?

Scottt
Szar a videó kártya 5mp-s laggok vannak a videóban:@

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

JoeDestroy
Most néztem a Grippen videót.
No mivel sokaknak ellene ez a gép hát íme az én véleményem is.
Nem nagy. Sõt kifejezettem kicsi. De fordulékony, és a sárkánya miatt széles sebességtartományban stabil. 4. generációs, fejlett elekronika és fegyverrendszer. És kicsi ország, kicsi repülõ! (Tudi! kerozin meg egyéb fajlagos fogyasztás alacsonyabb)
Nekem tetszik a kicsike!

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

JoeDestroy
Jól megaszondtam 😊 TrackIR No!
Ezt még (is) érdemes megtekinteni:

JoeDestroy
TarkIR egér módban, igy az egérmozgást átveszi. Ebben ugyan nem próbáltam, de a DI's Superhornetben jól mûködött ez a mód.
Mig-23 csak kívülrõl. Se létra se átlátszó kabin, és a gépek zárva vannak.
A Mig-21 be tudtam belefényképezni csak, de ott is csak kívülrõl.

L Viper
Írtam privátot, hogy ne legyen Offolás :-)
Molnibalage
OFF

Érdekes, hogy mintha több A-G fegyver lenne benne, mint a Lonciban...
A gond az, hogy olyan elcseszett színkészlete van a tájnak, hogy a rakéták füstjei reménytelenül nem látsztanak. Track IR-t sem támogat én legalábbis nem tudtam elõcsalni. Az alap konfigja a joynak is valami borzalmas. Sokat kell majd vele szívnom, hogy menjen. A másik fura, hogy városok felett az FPS néha lemegy 24 köré, holott még a Lonci sem csinál ilyet nálam. Érdekes.

ON

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

L Viper
Na ez jó :-)
Szedd le azt a két csinosító csomagot hozzá, amit bepostoltam a Frugalsra.

A képek alatt van a második link.

Elég régen csináltam ezeket a dolgokat, netrõl összeollózott és javítgatott cucc. Sok munkám van benne. A neten egyszerûen nem volt egy hiba nélküli terep mod, mindegyik letölthetõnek volt valami ronda baja. Általában az éjszakai textúrákkal.

Valamikor de sokat is Flankereztem, pár év után megint elõvettem, hiába régi, még most is tetszik.
Molnibalage
Viper, mûködik a Flanker asszem. Majd egy órát szórakoztam vele hiba nélkül. Kikapcsoltam mindkét AVG-t és úgy néz ki mûködik!

Gundark
Raptor? Hah, EZ a vadászgép 😊

Molnibalage
Szép.

repvez
L Viper
Gundark ! Banner cserebere ? inkább multiztál volna :-)

Pár mai kép, Balkán hadjárat folytatás volt:

Köszönet a mai multiért😊.Hiányoltuk a többieket.

Gundark
Szép kis csoki 😊

L Viper
Csináltam TS-en szobát:
tss,thomi.hu Falcon-falcon, ahogy szoktuk.
Gundark
Jöhet a sok modern csiribiri gép, de akkor is ez volt az utolsó tuti vas 😊

repvez
Sztem a kabin belsö fényképezését azt el lehet felejteni,mert ha kinnt áll akkor a levegöt már eleresztette és anélkül nem lehet kinyitni.Csak ugy mint a szu22 esetében.
Összel én is tervezem meglátodatni ezt a muzeumot, meg a kecelit is meg kéne egyszer.
Amikor én a legutóbb voltam,nagyon nem kísért senki.Van amibe bele lehet nézni,de azért nem árt ha gyúrsz karra,hogy az apródott felemeld,hogy belenézhessen a repcsibe,de ha beszéltek a az ott lévõ bácsival,biztos segíteni fog,legalább is úgy emlékszem velünk nem volt genyó.Gondolom kocsival mentek,ha mentek(ha teheted azzal menjetek,mert az ottani helyijáratos menetrend kicsit botrányos fõleg hétvégén).

JoeDestroy
THX!

Mi ott a menetrend? Bele lehet menni néhány gépbe?
(Ha más nem lesz a fiút ráküldöm az ügyeletes vigyázóra. Hátha nem tud neki nemet mondani)<#eplus2>

Esetleg ha nem lenne jó a nyitvatartás a következõ hétvégén megnézem Neked személyesen😊.
Multi akkor mikor lesz ma?

JoeDestroy
Csak nem textúrát kellene pontositani, v. készíteni az FF5-ben? <#nyes>

Molnibalage
Ha elmész akkor légszíves fotózzad szét a MIG-23 kabint pilóta szemmagasságból több irányból is és a paneleket is külön! 😉

JoeDestroy
Elképzelhetõ, bár még nem forognak a gépek!
De ha igen, akkor lehet h. kacskaringósan fogok repülni<#confused>

Help me!
A szolnoki rep.múzeum holnap nyitva van?
Bele lehet ott nézni a gépekbe?
Gabesz már egy ideje nyúz, hogy menjünk el.

Molnibalage
Ma este multi? Fél tizenegy körül jó? Elõtte még egy kis ser lemegy. 😊

Molnibalage
FW online. 😊

Bucser
ez a Shogun óta így van.

Az általam javasolt Mod csak nehezebbé teszi mert nagyobb a térkép és több atartomány valamint sokkal nagyobbak a büntetések.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

L Viper
Ezt még régebben belinkeltem ide, de böngészés közben, megint belebotlottam. Egyszerûen fenomenális.
Nem lehet elég korán kezdeni. ( A kínai óvodásoknak egy kis propaganda )

F22 VS J-10

<#vigyor1>
Molnibalage
Bassz.. FF5 leak. 😊

Molnibalage
Én már nagyon régen nem. Hatalmas csalódás volt, bár lehet hogy a Bucser által javaslot MOD jobbá teszi. Vicc, hogy ma minden játékot a rajongók fejeznek be és tesznek játszhatóvá. A CIV IV még két kieg után is szar, a RoM után lett úgy ahogy játszható. Az AI viszont mindenhol csal...

Scottt
Ehhez azonban kb az én gépem 2-3x nyújtó erõmû kéne.Paksi 3as reaktor very high grafon 5000fõs csatánál 20fps hátha meglenne😊

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

L Viper
Medieval 2: Total War. Megvan. Szép és részletes a grafika.
L Viper
Mi lenne ez pontosan és hol van ez a topic ?
Scottt
Na jelöltettem az M2TW topickban házigazdának😊Szurkoljatok, hogy megkapjam..Bucsi és a Pápa játszik vele úgyhogy nem rossz játék

Gundark
Jól néz ki. Majd meglátjuk lesz e belõle új vörös báró. Addig is egy kis mûvészet 😊

L Viper
OFF, de repül:

Knights Of The Sky

Ez a szim nem tûnik rossznak.
L Viper
Csak gyorsan <#vigyor3>
Molnibalage
Az FW állítólag új helyre költözik.

L Viper
Még most sem lehet elérni a Frugals és Global Falcon fórumokat.
Mi a franc lehet ?
Molnibalage
Az igen. <#finom>

JoeDestroy
Mûanyaggyárat!
sok sok marha nagy géppel, 2-4 MW hajtómûvekkel + statikus készülékekkel : ) ! Terveim szerint szombat du gyárindítás! <#gonosz3>

L Viper
Mit javitassz ? Érjen véget :-)
JoeDestroy
Ha a javításunk végre véget ér én is jelentkezem!
Remélem 😊 !

L Viper
Már nagyon óhajtom, én benne vagyok <#eljen>
Végre lesz idõm szombat este !