Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

L Viper
Szombat este nekem is okés eddig.
Nemár....voltam elég fellációnak részese a héten,úgyhogy kérlek😄.

L Viper
FreeFalcon 6 <#vigyor1>
A hétvégi multira jelentkeznék én is.
(Ma engedtek haza minket a strike miatt,de azért még így is kijutott a hétre egy kis akadály pálya,fizikai felmérõ és egyéybb okosságok😊 ).
Ez a kép,,,mi ez és honnan ?Teccik😊

LeonSilver
A lényeg, hogy a pilóta jólvan!
Azért én sajnálom a nagyvasat 😞

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

JoeDestroy
Uraim!
Szombatra idõzíteni KELLene egy marha nagy multit!
Kb. 2 hétig utána megint nincs idõm (tudtommal most lesz).

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

JoeDestroy
A hírportálok már írják. Néhány kép is van.

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

L Viper
Pont most hallottam én is :-(
Ma du. 4 körül leperecelt egy 29-es Kecsón. A futó vagy berogyott, vagy ki sem tette a pilcsi, a 13-as irányon szállt volna le, de a hasa leért, szikrák, miegymás, pilcsi katt, a gép állítólag a 44-es úton is keresztülszánkázott, reméljük másban nem esett kár. Per pillanat ennyit tudok.

Molnibalage
Kiderült, hogy mi a szám címe amit a legutolsó kliphez használtam.

Free" the Gripen soundtrack by Yana Mangi Sundgren.

Itt van.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

L Viper
Na majd az FF5-ben lesznek jó mókák.
De jókat is ökörködtünk, dogoztunk a "Kicideltás" idõkben az FF4-el is. Na majd jó lesz a hadjáratban is ezeket repülni.
<#eljen>
Gundark
Hmm Kedvet kaptam a Rafale-hoz <#vigyor3>

L Viper
Õrült Francijják:

Hordozós bakikkal...
Molnibalage

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
Valóban nem kell. Ha pipa lettem volna akkor nem válaszolok.

Gundark
Nem kell bocsánatot kérned 😊 Ha komolyabban akarsz foglalkozni a témával akkor mindenképpen olvasd el a manuált.

Köszi a választ és bocs
Molnibalage
Khöm. Kézikönyvben ez mind benne van,tanulmányozd. Az oktatóvideókban is benne van.

1. A Jobb shift + a shift melletti gomb.
2. Vagy az "ú" lenyomásával pörgetsz az oldalak között vagy az MFD gombjai használva navigálsz oda. Az éppen aktív jelzésre kattintva jön be a választó képernyõ. Ott van közte a WPN is.

sziasztok!
lehet hogy ezt nem ide és nem így kellet volna írnom de van pár kérdésem.
(FreeFalcon4):
1.Hogy lehet az orr kerék kormányzást bekapcsolni?
2.Hogy lehet a jobb oldali monitoron bekapcsolni WPN menüt?

Válaszotokat elõre ios köszi:

Repo
Molnibalage
Ma megnéztem az összes klipemet hosszú idõ után újra. Régen azt modntam, hogy még minidg a WooF4 a király. Most értem elõször azt, hogy ez már nem igaz. A Fly Freely!-t nem tudom megunni. 😊

JoeDestroy
Yep!!!!!!!!!!!!!

L Viper
Vagy más nõjének <#vigyor1>. Sok nõnek...
Nekem meg végig kéne olvasnom mielõtt hozzáirok,hogy ne ismételgessek😞

Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!

Mit meg nem tett a pilota hogy imponáljon a nõjének😊)

Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!

Molnibalage

LeonSilver
hüJJe, majdnem megfulladtam 😉

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Gundark
Bozót 18as<#hehe>

Gundark
De mit irhatott a jelentésébe? Királykodtam a strandnál meg mutogattam a vasat a bikinos csajoknak, osztán félrenyomtam a zizét, és akkor arra gondoltam hogy : hopp hopp hopp, baz+, katt. <#vigyor3>

LeonSilver
Jaja.Azt is mondhatnánk, hogy a f@sz feáll az ész megáll....<#whatever>

JoeDestroy
A fürdõruhás lányok, meg a vagánykodás mindig!!!!!! <#mf2>

LeonSilver
Örülhettek neki "otthon" .. <#boxer>

L Viper
Nagyon szép replika. Válaszként még pár. Azért látszik, hogy kisebbek, mint az eredetiek voltak.

[/img]

Tengerparti bemutató közben a pilcsi figyelmetlenül, vélhetõen hanyag kéztartás miatt a hüvelykujjával elõretolta a gázkar jobb oldalán lévõ kis fekete kart, amivel a kiömlõfúvókák állásszögét állítod be.

Így a tolóerõvektor inkább hátra mutatott, mint lefelé, ergo elkezdett süllyedni a gép, mint állat. A vízbe érésnél a pilcsi eltörta a karját, mert a saját gépének svancára eset..

Gundark
Ilyet akarok repülni a Korea 1915-ben <#vigyor3>

DE ILYET viszont akarnék az FF5be <#vigyor2>

LeonSilver

JoeDestroy
Na ja! 😊

Molnibalage
Ilyenkor szoktam felsikoltani. Ilyen torz, mutáns hibridet még az ég nem látott. 😊

JoeDestroy
Érdekes még ara supportjában olvasgatva, rengetegen telepítik az RV-t az AF alapváltozatára (unpatch), pedig a szerkezete merõben eltér az alap F4-tõl. Hmm...

L Viper
Na kipróbáltam én is ezt a részt, egy darabig el lehet vele szórakozni. A grafika a szokásos színvonalú, egész szép az összkép.
Annak, aki nem hardcore szimre vágyik, annak ajánlatos kipróbálni.
csaba90
mármint a falcon 4-es.. amit muttok képen a z jobb 😄 szerintem..
azt kéne átrakni valakinek a falcon 4-be 😛 akkor király lenne.

Csaby

csaba90
mármint a falcon 4-es.. amit muttok képen a z jobb 😄 szerintem

Csaby

csaba90
igen ezt nem tudtam xD de egyébként ez nincs olyan jól kidolgozva 😛
http://kepfeltolto.hu/i/?t=img&id=75377

Csaby

LeonSilver

csaba90
Helló! Én ismerem tegnap szedtem le. SZinte ugyanolyan mint a WOE csak a reptereken vannak parkoló repülõk meg a vársok jobban kidolgozva nem sokkal a repterek is nagyobbak. van benne már F-16-os is és szinte ugyanazok a dolgok beleépíthetõek mint a WOE-ba. Én nekem valamiért ezekkel szoktam játsznai pedig tudo mhogy a lock on meg a Falcon 4 komolyabb meg jobb. De azokba nincs Gripen 😊 a szép magyar festés is ugye meg az összes ahol gripi van.

Csaby

Molnibalage

Scottt
Jipiájjé😄Lejárt a bünti😄

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

JoeDestroy
Már úgy látom másokat is zavart az alábbi probléma.
2D pit-hez képesti (ez a valós) 3D pit CCIP és stp. gyémánt elcsúszás orvoslása TrackIr ill. FreeTrack használat esetén.
A Z tengelyen a görbét úgy kell szerkeszteni, hogy egy nagyobb DeadZone legyen a center környezetében akár FOV a funkciója, akár 6DOF Z.
A többi tengelynél sem árt ezt beállítani, de azoknál szinte minimális lehet ez az érték. Ez azért kell, mert csak a centerpontban adja vissza a HUD pontosan a célra a szimbólumokat (a valóságban sem követi az ember nézõpontját -gondolom én, nehéz lenne, meg már ott a sisakcélzó.) és így egyszerû a centert megtalálni, a csata forgatagában. Hotkeyt sem árt az alapról átállítani valami nem használtra (pl. sh+F12, v nálam a bal Win gomb)
Régebben talán multin volt már errõl szó.
A lenti linken az Ara supportban is ez a téma.
Freefalcon topic

Molnibalage
Ejnye. 😊

L Viper
Strike Fighter Project videó:
De ismerõsek ezek a tájtextúrák