Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LeonSilver
Pont nemigaz :p
Volt errõl egy mûsor a National Geo-n.És éppen a németekrõl volt szó benne.Majd ha esetleg ismétlik felírom a címét az izének.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Molnibalage
Márpedig igaz. Németeknél az volt. Más jobban üzemeltette õket. Volt errõl egy vicc is.

- Mi kell csinálnod, ha német Starfighter-t akarsz látni?
- Állj egy fa mellé, elõbb-utóbb oda zuhan egy.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

LeonSilver
Nekem meg valahogy - valamiért ez volt a kedvenc.Amikor még maketteztem ez volt az elsõ gép amit szépen megcsináltam / lefestettem.Sokan szídták meg terjengtek róla olyan urbánlegendák, hogy "widowmaker" de ez nemigaz!

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

JoeDestroy
Totál OFF!
Vigyázat, nagyon erõs!
Ed's band
Ed's home cleaning
MTV report
ON!

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

Molnibalage
Ja. A gond az, hogy egyet próbaképpen fel akartam tölteni, de nem jelent meg az FF fórumon. Hogyan kell ezt?

"Balázs, az FF5ben lesz a modern vasakban rakétainditás figyelõ?"
Felvetettem a témát.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

gyerekkoromban ....sorry

Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!

Gyeekkoromban ezt imádtam......el tudtam rajzolgatni órákig

Ez szép.....

L Viper
A Lonciban bizonyos szögekbõl eléggé ronda, ciklikusan egyformán ismétlõdõ tud lenni a víz. Mentségére legyen mondva, hogy amikor kijött, leesett az állunk tõle. :-)
A víz a Battle Of Britain 2-ben és a Pacific Fightersben tetszik. Az nagyot fog ütni, ha egyszer a falconban is látunk hasonlót.
Molnibalage
A Lonci szint biztosan nem. Egy egszerû csillogás. Háááááát.... Talán. Nem vagyok hozzáértõ ez a baj. Egyszer biztosan eljön az ideje. FF5.5-ben szerintem már van rá esély. FF5-ben nem lesz még semmi az tuti.

Bucser
kérdés megoldható-e?

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Molnibalage
Épp tegnap akartam javasolni, hogy kéne. Jelenleg az a baj, hogy nem tudunk gépspecifikusságoz adni. Tehát MIG-21MF-en is lenne... Esetleg lehetne egy új sensort csinálni. Jelenleg 5 sensor slot van, de 4-nél többi semmi nem használ. Tehát kéne egy új kód ehhez slot van. Javasolni fogom.

Molnibalage
Nevetni fogsz, az egyik dev hangos felkiáltásban tört ki, hogy a víz teljesen statikus. Konkrétan nem folyik most semmi, de szeretnénk már valami mást mi is.

LeonSilver
Hát most nem azért a kettõhúszért ( nem aróól van szó, hogy melyik jobb!! ) de ha szerinted a 22-es szebb mint a 27-es akkó kérem kaccsójja ki 😛

Gundark
Barbárok ! <#smile> Szögletes vasdarab? Bah, az ilyenek gyújtották fel Rómát <#hehe> Azért mert nem úgy néz ki mint egy girhes ló? <#buck> Na majd multiban kötelékezünk és akkor talán megvilágosodtok 😊

Balázs, az FF5ben lesz a modern vasakban rakétainditás figyelõ? Mert a 22es meg a Tájfun, biztosan tudja, de ha jól emlékszem akkor talán a Szuperhornet is. Ja és mennyivel szebb lenne a szignatúrád ha lenne századunk 😊

Bucser
Balázs esetleg van olyan terv, hogy a vizet kicseréljétek textúráról shaderalapúra?

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

LeonSilver
IRL gondoltam.Ahogy a kolléga úr mondja : -F22 egy szögletes vasdarab.
A SU-27 ( függetlenül attól, hogy ki melyik oldalt kedveli ) egy nagyon szép gép.

Nekem a sógor dobta össze a sapkára a cuccot és hát qrva jó ez a trekk!De azthiszem azért összevakarok majd zsetont egy gyárira.

L Viper
Nagyon remekbeszabott leírás free-track építéshez.
Az FS fórumokra volt linkelve, Alert jóvoltából. ( Köszönjük mi is. )

PDF Letöltés itt !
L Viper
Errõl a projectrõl mit tudsz Balage? A görögök rajta vannak még, vajon mikor adják ki.
Tetszetõs modellek láthatóak itt.
L Viper
Kéne egy jó signatura ?
Molnibalage

Molnibalage
Na, márimnt ilyet.

Molnibalage
Valami ilyesmit szeretnék én is. Veszett jól néz ki szerintem.

Molnibalage
Mármint maga a gép szép vagy a 3D modell a játékban? Mert a 3D modellben agyonveri a Raptor szinte az összes gépet.

L Viper
Nagyon ígéretes.

Leon a Su-27 bizony sokkal szebb. F22, ronda szögletes vas <#hehe>
LeonSilver
Viszont a SU-27 még mindig szebb mint a 22-es 😛
szvsz

Uhhh... gyönyörûûûûûû <#eljen>

www.smart-bus.hu

Molnibalage
Na, milyen?

Molnibalage
Az új repmodelle meg aztán hajjaj... 2 F-22 vs. 8 Su-27? Laza tréning.. 😊

Gundark
Enyim! <#vigyor3>Az FF5ben az elsõ kört Raptorral viszem. A másodikat Typhonnal. Ha harmadikat Tornádóval. A negyediket... <#kuss><#awink> A 22esnek egy baja van csak. Olyan nyomasztó a fölénye hogy már már csalásnak minõsül a használata <#buck>

Ja és Cifu válaszolt a pod kérdésemre :
Azt kérdeztem hogy olyan e a cucc a szárnyvégen (ECM) mint a Szuhojoknál

"Igen, olyasmi. Az Eurofighternél DASS (Defensive Aids Sub-Systems) podokként ismertek, van bennük két-két radar-besugárzás érzékelõ antenna (RWR), két rakéta-indítás érzékelõ rendszer (PIMAWS vagyis Passive Infra-red Missile Approach Warning System) és az angol légierõ gépein egy-egy Ariel TRD (Towed Radar Decoy, vontatott radar csali)."

L Viper
Szép nagyon. <#eljen>
Molnibalage
Mármint a játékban feliratozás? Az OF-ben valahogy megcsinálták. FF-ben ilyet nem lehet, vagy ha igen nem'tom hogyan kell. Azért vannak oktatófilmjeim.

Kétüléses gépet szándékosan nem raktam be.

Kösz a válszt, lenne még két kérdésem, megoldható hogy a training résznél feliratozza hogy éppen mit kell csinálni, esetleg azt is hogy mi a billentyükombinációja az adott müveletnek, a másik dolog, igazából nem egy túl lényeges dolog de nekem borzasztóan tetszett az AF-ben hogy a training résznél kétüléses gépeket teszz be, ez megoldható lenne?

Molnibalage

Molnibalage
Tessék kapaszkodni. Új F-22. A kabin is hasonló színvonalú lesz.

L Viper
Én a kabin dologhoz csak annyitt tennék hozzá, Franko2-höz hasonlóan, hogy a gyenge minõségû kabinokat egyszerûen töröljétek ki az FF5-bõl. Inkább a 16-os kabinja legyen helyette. Kár az összhatást olyan színvonalú 3D-s kabinokkal lerontani, mint pl.az FF4-es Su-27 3D. Nagyon zavaró és nem illik bele.
Engem nem zavar, ha inkább kevesebb, de szép, használható kabint látok csak. Vonatkozik ez a 2D-s kabinokra is.

<#wave>
Molnibalage
Egyszerûen szép.

Gundark
Megkérdezem 😊 Ma is okosabb leszek 😊

Molnibalage
Ja és még rájöttem valamire amit már régóta ki akartam próbálni.
So a játék ismer statikus és mobil SAM-eket. A statikus ahogy én észrevettem az összes AAA és SA-2/3/4/5, Hawk, Nike-ADS, stb. A mobilak SA-6/10/12/12/17. Nos a fentiek mindig látszanak (vagy csak a nagyon-nagyon távoliak nem) viszont az utóbbiak képesek a "semmibõl" felbukkani, nem mindig látszanak a térékpen. Leteszteltem hadjáratban, a DMZ-tõl tettem le 10 mérföldre õket. Hol látszottak, hol nem.

A játék kódjába bezavar, hogy az alap Falcon úgy készült, hogy feltételezték, hogy mindig van fent JSTAR. A gond az, hogy most nincs egy hadjáratban sem asszem...

Molnibalage
Cifu hamarabb válaszolna..

Molnibalage
1. Vam preview thread az FreeFalcon fórmuán.

2. Elivleg 2D/3D, SAAFOPS-os Kasper kabin továbbfejlesztése de lehet, hogy tévedek. Elivelg ezt sem lett volna szabad elmondanom. Képeket fórumra sehova nem rakok fel, nem szabad.

3.Kabionk.
A kabinok egy-két helyen Aeyes kabijait is túlszárnyalják, de az összes kabin ami bent lesz az nem gányolt lesz. Ez tuti. NAGYON halkan jegyzem meg, hogy ez a fajta 3D kabin ami most van egy idõ után a múlté lesz. Tessék valami sokkal durvábbra gondolni. (Persze elõszõr csak kevés gépnek lesz olyan.)

4. Az újításokról sem írhatnék elvileg konkrétan. Legyen annyi elég, hogy újítás lesz benne, hiszen a grafikai motor most már majdnem full DX7. A terrain sajnos még mindig nem... A hordozós mûveletek fel lesznek táplva, ezt már láthatot az FF preview thread-ben. Lesznek még markánsabb csinosítgatások. Az avionika semmit nem fog változni tudtommal ez elõre leszögezem.
Én jobb MAV WPN képet erõltettem, de nem a jobb kinézet miatt, hanem a használhatóság miatt. A jelenlegin alig látszik valami és vannak furcsaságok egyes fegyvereknél. Egyes fegyvereknél az objectek egész jól látszanak, (világosak, fehéresek zöld háttér mellett) viszont legtöbbször fekete objectek zöld háttérrel. Szar sem látszik. FF3 alatt a kép textúrázott volt, FF4 alatt meg már nem. Kérdeztem miért, erre jött a válasz, hogy be lehet kapcsolni de ezen felül le sem szarták. Nem értem miért...

Gundark
Lehet. De akkor nem lenne praktikusabb beépitve a géptörzsbe hiszen a harci feladatok 99%ban viszik magukkal. Bár persze lehet hogy üzát spórolnak vele békeidõben ha lenn hagyják. Na mindegy majd Kecskeméten megkérdezzük a pilótát 😊

Hú annak nagyon örülnék, mikorra lessz biztos? 3D-s lessz? ha lesznek képek feltétlen tegyél be. A jelenlegi Falconban engem rendkivül zavar hogy vannak borzasztó gyengén megcsinált kabinok, a következõ verzióban megoldható hogy csak igényes kabinok legyenek? Esetleg azt megtudnád mondanik mik azok az ujítások amik már biztos benne lesznek a következõ Falconba.

L Viper
Ez nagyon jó fotó <#eljen>
Molnibalage
Skacok, elvileg lesz JAS-39A kabin.

Molnibalage
ECM pod? Nem lenne alapból a gépen?

Molnibalage
Dev fórumról csentem.

LeonSilver
http://www.liveleak.com/view?i=088_1197984117

Gundark
Egy kis evolúció 😊

Gundark
Hõha <#awink>Valaki az összes bõröndöt viszi, lehet költözik <#vigyor3>

De mi az neki a szárnyvégén?