Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

L Viper
A 2. képen az operátor nem kap, huzatot ?
Gundark
Egy kép az FF5-bõl 😊

Mindenféle gépek lesznek benne 😊

Õ biztos. De ebbõl a szemszögbõl kicsit futurisztikus. És fura 😊

Molnibalage
Ezt is felvetettem. Mellesleg ki is fejeztem sajnálkozásomat. A sokszínûségtõl szép a világ. Most már csak egy maradt. (Ez kicsit hegylakós volt, vagy gondoljunk Toldi Miklósra?)

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

L Viper
Az már Naldo más irányú elfoglaltsága miatti távozásakor várható volt, hogy gondok lehetnek az OF-el. A 4.6-ot vártam azért. Kíváncsi lettem volna, mivel jobb a 4.5-nél, bár az OF hatalmas gépigénye miatt sosem volt a kedvencem, de nagyon sok elõre mutató dolog volt benne.
Ha már agyalunk: az FF5 csapat elszívhatná az OF-esek profijait [#wink.
Molnibalage
Éppen felvetettem. Azért ez nem olyan egyszerû, mint hiszitek. A rádiózásra nem is biztos, hogy van igény. Az MFD upgrade az nagyon durva, exe babrálás. MAV-JP remodelljének elkérése már 2 hónapja felmerült, de az akinek írnia kellett volna nem tette meg. HA leadtam a diplomámat pénteken akkor kicsit elkezdek levelezni és szervezni ez ügyben.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

repvez
Ha ez igy van, hogy az OF fejlesztése megrekedt akkor nem lehetne átvenni azokat a dolgokat amik az OF-ben jok az FF5-be vagy az utáni kiadásba?
NewFM,Sniper pod,MFD modok, rádiozás stb..
L Viper
Mower-ék szignatúrájában is egy ideje csak Falcon 4 szerepel. Át fognak szerintem állni õk is FF5-re.
Molnibalage
Infó innen.

"Hi mate,

4.6 is cancelled. I told naldo today I stopped working on 4.6 since I don't have time for that anymore (actually for a while by now). He told me 4.6 was already cancelled, then it's fine for me.

Cheers,

Switch."

Ez nagyon nem jó. Attól, hogy én FF-et preferálom ez sajnálatos. Nagy potenciál volt benne.

Molnibalage
Ez OF 4.6 szerintem. FF5-ben tuti nem, de a korrekt F-35 szimuláláshoz ez kéne elsõ körben, mert azon nincs HUD.

Scottt
Ilyen lesz az FF5ben?😊

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Molnibalage

L Viper
Tegnap meséltem én is Destroynak, hogy fent van a Frugalson két nevezés és elég gyengék. A komolyabb videósok majd az utolsó pillanatban rakják fel az övékét, lesz még színvonalas cucc, ez biztos.
Molnibalage
Egy másik.

Lehet, hogy ez nagyképûségnek hat, de ez (is) übergyenge szerintem. Se zene, se normálisan belõtt hang, szaggató videó, nulla szép kamerázás. Ennél még az elsõ kippem is jobb volt (Desert Strom) amikor még totál kezdõ voltam. Ezeknél fél nap alatt összerakok bármikor jobbat. Ha csak ilyenek lesznek akkor remélem Boci lesz az elsõ. Boci eddigi kilppjei mellett ezek finoman szólva is gyengék.

Molnibalage
Afterburener filmest egyik versenyzõje.

Hát szerintem dögunalom. Ezt Boci szerintem simán leveri..

Molnibalage
Szerintem valami szerver / kliens hiba lehet. A szervernek jó, kliensnek meg nem.

JoeDestroy
Rájöttem, hogy nekem is kell még.
Rohadt jól összejött a találkozó. :-)

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

L Viper
Nekem jelzett, látod a képen is amit beraktam.
A kötelékezés ezzel a netkóddal nem gond, ami az AF-ben van. Rohadt kíváncsi vagyok az FF5-ére, mert az FF4 legnagyobb hiánya pont ez volt számunkra.
Ma este szerintem pihenek, rohadtul hosszú volt a mai napom. (Korán kezdõdött.)
L Viper
Tartogatom valamelyik különleges alkalomra ( keresztelõ, születésnap, névnap ), Tesómmal fogjuk megkóstolni, még ebben az évben.
Molnibalage
Majd meglátjuk.

JoeDestroy
Remélem a palackozott hidraulikaolaj is fogyott közben. :-)
Ma este is lesz valami?
Szakítok idõt, lassan észhez térek a tenapi (vgyis mai) bevetés után.

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

Molnibalage
Nem volt rossz, de azért az AF is iszonyatosan bugos. Minkétszer lelõttek, mert az a rohadt RWR csak hangot préselt ki magából de RWR szimbolikia nem volt rajta SA-6 indítás estén. Kedves... A kötelékezés gyakorlása rohadt jó volt. Szép klippet lehet majd csinálni ahogy 5-6 más pilóta jön mögöttem majd.

L Viper
Köszi Balázs és Netmester <#wink>

Még éjszaka:

Megint SA-6 !!!

L Viper
tss.thomi.hu Falcon / ef16
L Viper
Persze, 21:30 kor TS-en leszek, szoba már lesz hamarabb valamivel.
Molnibalage
Ma este akkor lesz közös repkedés?

Molnibalage
Nagyon remélem, hogy legalább az egyik repül majd. F-15C is jó lenne, ha repülne. Csak ezért a kettõért már megéri kimenni. A 2005-ös svájci F-18 bemutatóû kéne még Zeltwegbõl.

Gundark
Kecsón leszek. Akarom a tájfunt látni repülni. Meg be akarok menni a Big Mac-be 😊

Molnibalage
Király vagy! Pápai áldásom szálljon rád! 😊

Buren
Köszönöm! <#worship>

A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.

L Viper
A szokásos idõben kezdhetünk.
L Viper
Ez nekem is jó lesz :-) Köszi.
97th Vampire
BUREN!
Nekem megvan a Fleet Defender Gold. (DosBox alatt tökéletesen futtatható)
Innét letöltheted:
http://users.atw.hu/szpecnaz-cccp/f14/F14GOLD.ARJ
(szerdán törlöm)

Üdv Urak!Jó ötlet,mert már régen multiztunk.A kecskeméti mégjobb,bár amilyen nagy piás vagyok a második sör után merev részegen fetrengenék...<#pias>
L Viper
Tudom :-)
Szüleim laknak arra, meg régen én is ( Borbíró Tér ).
Molnibalage
Alakul a dolog. 😊

Scottt
Hehe én meg a vezéren lakok

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

L Viper
Jó lenne.
A vásár miatt le lesz zárva a Böszörményi út, asszem ti arról jöttök be, arra ügyelj. Kint leszünk a vásárban, a többit privátban.
Scottt
Nekem a szombati tali esélytelen...Nemzetközi bajnokságon megyek gyepálni a <#eplus2> Kecsó esélyes

JoeDestroy
7-kor. Elõtte összefuthatnánk.
Kecskemétre mi is megyünk. 😊

L Viper
Én sem egyedül megyek, öccs valószínû, nej lehetséges :-)
LeonSilver
Én is lehet, hogy megyek nejjel, öccsel, mittomén de nem sörözök 😛 már régóta.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

L Viper
Idén esélyes Kecsó :-D
Molnibalage
Basszus, egyszer kéne egy Falcon találkozó... Ki jön Kecsóra idén? Egy közös sörözés beleférne?

L Viper
Hánykor kezdõdik ?
Scottt
Lémisztõvel itt lémisztek Debrecenben..

JoeDestroy
Találkozóm lesz Debrecenben szombaton.
Délután megyek, oszt éjjel jövök.
15 éves érettlenségi.<#eplus2>

Buren
Bevallom õszintén, hogy én eme gépen csak valamilyen olimpiai játékkal játszottam, azt is régen egy baráti összejövetelen... Amikor jött nekem a mûkorcsolyás rész a gép kifagyott, s erre meg elkezdtük õsszevissza nyomkodni a billentyûzetet, tekergetni a botkormányt stb.. mire visszatért a lélek a 64esbe vége volt a játékrészemnek és sikerült valami world recordot felállítanom! <#nyes>

A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.

L Viper
Szombaton este repülni kéne egyet, aki ráér !
Gundark
Engem nem izgat 😊 Vitatkozzanak akivel akarnak.

Vipera : Persze hogy csináltak. Ha lenne rendes hadjárata, akkor majdnem akkora élete lenne mint a Falconnak. Az egyik legjobb F-18 szim. Igaz nincs sok, de emberekkel a fedélzeten nagyon állat 😊 A tréningeknél az utolsó másodpercig kiértékel mindent. És még gyakorló festése is van a tréningküldinél 😊

Molnibalage