Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gundark
OFF

Kicsit még biztam benne az elején hogy a Black Shark csak a neve lesz, de a szim a Hokumról lesz, vagy legalábbis arról is. A telitalálat szerintem mindenképpen a hind lett volna. Nagyon sok országban reppen, és még szép is a maga állat módján 😊 (erre utalna a sok kedves neve is : Krokodil, Repülõ Lõszeresvagon, Ördöghintó stb stb 😊 Van belõle 1000 változat, szóval lehetett volna mit moddolni 😊 Eseteleg még egy Havoc belefért volna a kutyaorrával, meg már lassan bár de sorozatgyártják. Szóval erõs kétségeim vannak afelõl hogy le tudja e taszitani a trónról az EE szériát.

ON

Buren
A kiejtés miatt? <#vigyor2>
Mndjuk még egy p-vel se akarnának... megmondták elõre, hogy csak olyan gépet fognak csinálni amit 100%-osan letudnak szimulálni a nem-titkosított hivatalos papírok alapján. Ezzel akarják magukat reklámozni a militaryknak. Ezért nem lesz Longbow Apache, hanem csak a sima. Valahol olvastam, ha netalántán csinálnának Falconos modult akkor is maximum a block 30/32-vel dolgoznának....

A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.

Molnibalage
Gippent nem tudnak, csak Girpent. Miért írja sok ember két p-vel és miért mondja így? Honnan jöhet ez....?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Buren
Talán mivel nem annyira "népszerû", több infót lehetett róla szerezni?
Meg hát azt se tartom kizártnak, hogy a készítõk valamilyen egyedi gépet akartak szimulálni. Ott az EECH ha kétüléses helót akarsz vezetni...
De talán a legreálisabb ha azt mondom, hogy a LOMAC-os múltjában kell keresni az okot, amiben kizártnak tartom, hogy lett volna lehetõség a 2 üléses gépek szimulásához.

A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.

Hypo
van benne valami, de hat en orulnek mar ennek is, meg jo hogy nem grippent valasztottak😊)))

Bucser
". Tehát a kód rendelkezésre áll. "

Szerintem inkább csak addigra majd rendelkezésre fog állni..

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Molnibalage
Egyébként fel nem fogom, hogy miért egy bukott harceszközt vettek alapul a készítõk. A Ka-50 nem kellett a kutyának sem, mert egyszemélyes...
A Mi-24-gyel összehasonlító teszten is simán elhasalt a pilóta túlterhelsége miatt. A teszten 16 különféle célt kellett elpuszítani adott paraméterek mellett. A Mi-24 16/15 aránnyal kiutéssel agyonverte a Ka-50-et. A Ka-50 pilótája a célok felét észre sem vette... Ka-52-est kellett volna választani. Az AH-64 is kétüléses és lehet majd ketten is vezetni. Tehát a kód rendelkezésre áll.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Buren
Nana, ne feledd, türelem rózsát terem... vagy egy csjernaya akulát. <#wink>

Csak nehogy aztán a NATO-s kódneve legyen igaz a játékra...

LeonSilver
Õszinte leszek és vulgáris.A fiatalkorúak neolvassák vagy csak szülõi felügyelet mellett.

Szóval a videókkal már televan a faszom.Az oltáron biciklizõ hétszentségért nemtudják már megcsinálni és kiadni ezt a qrva játékot.Nahát.

😉

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Molnibalage
Új DCS cuccok.

5:40 környékén NAGYON durva a dolog!!

L Viper
Ha jól emlékszem Repvez és Bucser is beszéltek ilyesmirõl. Repvez többször is.
Molnibalage
Felmerült a touchscreen leprogramozásának lehetõsége. Valaki egyszer kérdezett valamit e témában. Errõl volt szó?

L Viper
Eddig Zaccosnak jó, tehát ketten már vagyunk.
Molnibalage
Péteken majdnem biztos, hogy nem jó. Vagy röpi vagy sör.

L Viper
Pénteken kéne repülni megint.
Ráérek este, szombaton sajna nem jó.
Molnibalage
Nem'tom.

Scottt
Jöhet😉

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

L Viper
Szavazni mikor lehet a Frugalson a videókra ?
Molnibalage
Kokrétan az én shotom. Vam még több is. Kûdjem? Egyébként az FF4-ben is ilyen szép, ez nem új modell. Csak tedd fell az AA-t és AF-et maxra. Majdnem tökéletesre van tweakelve egyetlen dolgot nem tudok megcsinálni. Dupla AA-8 indítót a külsõ felfüggesztési pontra. Azért még próbálkozok vele.

Scottt
Huh,a SU-24es kép jófajta.Gondolom a te munkád is benne van abban a gépben rendesen

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Molnibalage
Neo - AiiAiiyo -hoz mit szóltok a köv Funfalcon-hoz?
Vagy Eagle Eye Cherry -tõl a Long Way Around?

Molnibalage

Molnibalage
Mármint a WoFF4 elején. Félrebeszélek.

Molnibalage
Ja sakcok, ha kijön az FF5 akkor kéne egy MEGA multi az elején, hogy forgathassak olyan jeleneteket, mint az MoFF4 elején. amikor az F-16 befordul az Su-27 mögé vagy a végén mikor segbbedurrnatja oldalról. Azóta sem tudtam két olyan jó kameraállást összevakarni.... 😞

JoeDestroy
Bármikor :-) !

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

Molnibalage
"Mindenki akitõl megkérdeztem, azt mondta, hogy az jobb"

Akkor miért nem azt nevezted be? <#fejvakaras>

Molnibalage
Khronik ugyanazt az utat választotta mint múltkor. Film hanganyagához választott témát. Viccesnek vicces a mostani. Rambo már repcsit is vezet. 😊

Úúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúgy várom már a beta II kiadását, akkor azzal összerakok egy OLYAN preview vidit, hogy ehaj. Az az verzió szinte már az lesz amit ti is a kezetekbe kaptok. Egyelõre úgy tûnik, hogy benne lesznek az általam tett változtatások!

Boconadi
Bevallom õszintén, nem ez a videó készült a filmfesztiválra, hanem egy másik. (Majd alkalom adtán feltöltöm azt is)
Mindenki akitõl megkérdeztem, azt mondta, hogy az jobb, de hát ez van, most már nem tudok mit tenni. Szerintem elkapkodtam ezt a videót, sok benne a hiba, amit csak akkor vesztek észre, ha többször megnézitek, és a fõ jelenet lehetett volna hosszabb, túl hamar lezártam. Kicsit sajnálom, de szerintem nem olyan rossz, most ez sikerült, lehet nem lesz track ir, de lesz még jobb is. Én a 3. helynek is örülnék 😊
Amúgy érdekes, hogy az eddigi -hogy is fogalmazzak- 3 legjobb videó, 3 külömbözõ témát választott. Szerintem ez jó, ezzel is megnehezíti a "zsûrizést". Azért a támogatásokat köszönöm 😄

Üdv Boci
Bucser
A browseredben a chache-t növeld meg. Nem tudja letárolni az FLC-t esetleg mert túl nagy.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Gundark is erre tippelt,de nem hinném.Minden más letöltés megy hibátlanul.Elindítom a videót akkor egy darabig megy is,de van hogy már az elején megáll,van hogy csak az utolsó pár másodpercet nem játsza le,és mindezt tök összefüggéstelenül.Ja és hiába nyomok pauset,nem tölti tovább.Egyébként 10 videóból ha egyet lejátszik rendesen.
L Viper
Nem lehet, hogy a szolgáltatónál van gond, idönként lelassul és ezért nem tölti be a videót? Más jellegû letöltés megy rendesen?
Próbáltam,ez sem segített sajnos,de azért köszönöm a tippeket.
L Viper
A kabint, vagy valami hasonlót az Openfalcon Fórumon láttam már , de nagyon régen, ( több ilyesmi is volt), de etikai dolgok miatt ha jól tudom le lettek állítva, de aki ügyes volt még idõben le tudta tölteni.

Egyébként jó videó ez is és ami az OpenFalconnal készült is, bár az utóbbinál elkezdi standard felhõkkel, aztán a felszállás után LazyStone felhõivel folytatja. Szerintem már nem akarta újra leforgatni az elejét.

Jók ezek az extra kamerabeállítások az OF-hez, elég látványosak. Ez a két munka már színvonalasabb volt.
JoeDestroy
Nekem tetszik, bár tud ettõl többet is.
Szubjektív véleményem szerint az eddig idelinkeltek közül ez a legjobb.
Viper mesélte, de most már én is láttam és hasonló véleményen vagyok.

Zaccos, adobe flashplayert próbáld a legfrissebbel újrarakni. A firefoxal max megakad néha (nethely függõ -sebesség-), de pauzálva elõbb utóbb lejön a vid. akkor már nem szaggat.

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

Most számolgatok,olyan november környékén kezdte el ezt csinálni,de decemberben újratelepítettem a gépet,és úgy látszik ez is kevés volt.Akkor valószínü hogy így fog elrohadni ez az egész,amit tudok azt meg letöltöm....
Molnibalage
System reinstall? Én ilyen esetekben eljátszom ezt.

Már sajnos hónapok óta,csak most kezdem megelégelni a dolgot.Ha explorert ha operát használok minkét esetben ugyanaz.Próbáltam flash playert frissíteni,de semmi változás.
Molnibalage
Ezt ma kezdte el, vagy már régóta csinálja? Nekem egyszer volt olyan, hogy az ilyen esetekben nem szólt a hang a Firefox alatt. Firefox becsuk, újra megnyit és ment.

Vagy csak valam elszaródott a flash player beállítrásoknál, vagy valami ferakott cucc kavarhat be.

Áááá már nagyon tele van a tököm,kellene egy kis segítség!!!
Ha elkezdek nézni bármilyen internetes videót,egy darabig megy aztán megáll és nem tölti be tovább.Van hogy csak 10. nekifutásra sikerül megnézni,de van hogy kapásból végigmegy(mondjuk ez elég ritka),s mondom függetlenül hogy milyen oldal vagy hogy melyik napszakban próbálkozok.Van valakinek valami tippje hogy mit csináljak???
Molnibalage
Még egy versenyzõ.

Ez nem is rossz, vannak benne olyan kamerállások amit nem'tom hogyan csinált meg. Szárny alatt, futó mellett a géphez képest fixen. Azért vannak benen idegesítõ hibák ebben is. Ezek nem értem, miért nem tûnnek fel másoknak. Vagy õket nem zavarná?

1. A képernyõ széle sokszor csíkos a játék közben. Ezt én MINDIG eltüntetem, úgy hogy bezoomolok egy nagyon minimálisan. Szerintem nagyon rontja az összhatást valami ami teljesen elüt a körnezettõl. (Egy két vágásban a régiekben néha ez elfelejtõdött.) Ugyanez vonatkozik az összes feliratra és minden bizbaszra. Azokat is eltüntetem ahol csak tudom.

2. Ha van zenne és a játék hangja is vagy bármi más be van keverve, vagy zene domináljon, vagy a másik, de az egyik legyen halakabb különben szerintem csak egy nagy katyvasz az egész. Szerintem rohadul zavaró fõleg zúzós zene mellett. Ennyi erõvel fehérzajra is lehetne klippet vágni némi túlzással.

Molnibalage
Ez a tavalyi gõztes munkája,

Szerintem nem felel meg a kritériumoknak, mert 2:44-nél olyan kabin van ami nem publikus, még soha nem láttam.

Molnibalage

Molnibalage
És egy jó hír. Az FF5 talán hamarabb jön, mint gondoltam. 24 órám van a data editeket küldeni és jön az install felépítése. A köv beta verzióban már benne lesz minden gyakrolatilag ami köv. release-ben lesz, és valszeg tesztelni sem kell majd 3 hónapot. Augusztus igen reálisnak tûnik nekem. A végén még elmegyek nyaralni és mire hazajövök már toljátok. 😊

És még egy jó hír. Ara közölte, hogy a major release-ek között továbbra is sok idõ lesz, se sûrûbben lesznek kisebb-nagyon updatek, hogy a jó dolgoktra ne kelljen annyit várn.

Molnibalage
Egy kis poén.

The Falconeer
by D. "Dada" Miller 2001

A bit of wisdom for those who dare
To build our dream sim of the air.
So gather round.
Come gather here
Learn how to please the Falconeer.
This is not for the weak, the bent, the bowed.
This is only for those who know their code.
Code at idle.
Code under stress.
And what’s the effect on my F.P.S?
Does the code crash
If I pull some G’s?
Or bring my beige box to its knees?
Will my Windows finally seize?
If not, then you’re coming near
Starting to please the Falconeer.
Ignore the rants, the raves and bitches,
Just give us all a lot of switches.
This one to pull.
This one to push.
This one for firmness under tush.
Switches to start.
Switches to stop.
A switch so my load won’t prematurely drop.
This will take you to the top
And pose you there without a peer
In starting to please the Falconeer.
So make it hard, don’t skimp on that.
It should take newbies and squash ‘em flat.
Checklists galore
For this work, not play.
Starting the engine should take half a day.
Emergency drills?
That circumstance
Should make even Chuck Yeager poo-poo his pants.
Takeoff denied!
Switch frequencies!
(You forgot to pay your airport fees.)
It’s little things such as these
That make it quite clear
You’re out to please the Falconeer.
Leave room for improvements, that’s certainly key.
One patch a day for sheer ecstasy.
Morning defragging.
Defragging at night.
But still defragging program is not quite right.
So tweak the FM
Tweak the A.I.
Tweak till your tweaker lies down just to cry.
Look up at the sky, you do or you die.
Finally facing your deepest fear,
You might not be pleasing the Falconeer.
The final thing: some room to complain
Is really the most vital part of this game.
I paid for a beta?
This sim sucks.
Is this all I get for my 40 bucks?
The FM’s too easy.
The FM’s too hard.
Was this thing coded by a blind, deaf, retard?
Abide yourself by the words of this bard
Though an F-16 I’ve never been near
And you will,
Most certainly,
Be pleasing the Falconeer.

L Viper
El tudom képzelni, ahogy felszállnak, a kiscsaj visz a hóna alatt két db. MK84-et (elég régi típus, lézermegjelölõ nincs rajta, ezért nem GBU-t visz :-))
A célterület felett heves légvédelmi zónába kerülve kihajít két tekercs alufóliát, hevesen dobál kötegelt csillagszórókat is, majd a gép fejtetõre áll és pottyantja az MK-kat <#vigyor1>
Molnibalage
\campaign\saves vagy \campaign\korea2005. Ha mindkettõbe bemásolod akkor mindkét helyszínen ott lesz a TE listában.

Gundark
L_Viper : Elsõ a jó kilátás és a térbeli tájékozódás 😊

Scott : Igen.

Szerintem nem érzi,már többször ugy szállt le a pilcsi,hogy a futó felfelé volt,a kis csaj
meg igy olyan mint a Nagy durranásban az elnök.....nincs benne semmi ami nem titán vagy teflon😊)

Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!

Scottt
A gyakorlo TE-ket hova kell bemásolni?

Scottt
Harmadik képen Rafale?