Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Scottt
Nekem is egybõl beugrott mi lehet az oka😊
Lémisztõ privi ment

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

L Viper
Amikor láttam ezt a videót, a fejemben rögtön ott volt a magyarázat. Aki meg nem hisz a szemének, nyissa meg a a feltöltõnél a more info-t. Ott van egy kis angol "help" a megfejtéshez.<#wink>
Molnibalage
OFF

Valamelyik videómegosztóra feltették kb. fél-egy éve. Jött a sok okos ember és mondta a frankót, hogy biztostan fake, a hagnot alávágták, montázs, vagy aulról ventilátorral (!) fújták a gépet, stb. A második komment megmagyarázta a jelenséget a stroboszkóp hatással és ezek után még kb. 200 kommentig azt csámcsogták, hogy ez mi. Ez az ország szellemi színvonala és tudása a fizika területérõl. Az érettségi kapcsán is ízekre szedték az összeset kivéve a fizikát és kémiát. Kettõt találhattok miért. A sok újságírónak és átlag netezõnek finga sincs egykrõl sem...

ON

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

L Viper
Baromi jó felvétel !!!

Ne hidd el mindig, amit felvételrõl látsz :-)
Molnibalage

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

L Viper
Eszméletlen jó képek <#eljen>
Molnibalage
Gondoltam rá, de szerintem nem. A villámlás elég durva fényhatásokat tud létrehozni.

Scottt
Gecc,így 1-2-3-x kör után ezek ugy nem potosopoltak?

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

JoeDestroy
A kis ravasz! <#eplus2>

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

Molnibalage
OFF, de nagyon ott van pár kép. ILYEN idõjárás mikor lesz repszimben? 😊

Azért durva. Ilyen viharoknál azért a valóságban beremegne a térdem az tuti.

L Viper
El van mentve. Meg még pár dolog szintén, amiket általában kérdeznek és hosszú lenne leírni állandóan. <#wink>
Ismerõs megfogalmazás!<#vigyor1>
Molnibalage
Ezt kicsit pontatlanul írtam. A lényeg, hogy most már korrekt lesz. A SAM radarok körül van még egy kérdõjel.

L Viper
Ha így csinálod az Allied Force Hitiles telepítést, mennie kell:

Két exe-t találsz a telepítõben.

1. lépés: Indítsd el a hosszabbik méretût (Hitilesaf.exe), bármilyen mappába teheted
2. Várd végig
3. Amikor kész, akkor van ott egy kisebb méretû exe is (HiTilesAF_AlliedForce.exe)
4. Én mindkét helyszín alá kiválasztom a Summert ( Nekem az tetszik, kicsit pixelmentesebb közelebbrõl is) de ez ízlés dolga.
5. Ezt is végigvárod, érdemes 😊
6. Ha kész és mûködik az AF-ben utána uninstallálhatod a HiTilest(ha esetleg kell a hely másnak) , csak utána már nem tudsz évszakot váltani .

Sokat javít a grafikán én nagyon szeretem.
Molnibalage
Fú gyerekek, olyan oltári súlyos bugra bukkantam a játékban, hogy el sem hiszem. Lehet, hogy egyes jelenségek rosszul vannak modellezve és az adatbázis egyik tulajdonsága miatt az ÖSSZES impulzus üzemû radar rosszul volt lemodellezve! Ez most javítva lesz.

Kövesd le a Balage manualjaban irtakat....én azt olvasva tettem fel gond nélkül.

Manual

Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!

Molnibalage
Nem'tom mi lehet a baj.

leonforce
futtatom a nagyot es ezt irja ki mikor a kicsire raklattyolok..:
please run the HiTilesAF.exe first

persze azt mar futtattam..!!!!!!

Seven-Four-Seven--Heavy

Molnibalage

Molnibalage
Melyiket? Két exe-nek kell lennie. Egy kicsinek és egy nagynak. Elõször a nagyot kell futtatni és utána a kicsit.

leonforce
csao!
leszedtem....koszi!
csak hiaba van read me...allandoan vmi exe.filet ker...
azert kell kulon fizetni?addig nem tudom inditani?amugy az install sikerult...

Seven-Four-Seven--Heavy

Molnibalage
2:48-nál egy általános tévedés van, nem illik bele a videóba. Az a 3 Jaguar ugyanis nem francia volt, hanem angol. Valaki már egyszer vagy többször is korrigálta már ahova ez be volt vágva.

Azét egy dolgot megnéztem volna a '80-as években. A Su-24 gépek a Mátrában repkedtek alacsonyan. Nem gyengén nézhetett ki ahogy fentrõl nézve száguldoztak a völgyekben.

Bucser

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Molnibalage

Molnibalage
Kézikönyv? <#nezze>

RV = FF4 Azétr hívják így is, mert Redviper az új grafikai motor neve.

Az AF tájtextúrái egyébként nem is olyan rosszak. A HiTiles cuccok pénzesek, de ha a kézikönyvem 4. oldalára tekintesz és kipróbálod a linkeket akkor az egyikben megtalálod. Itt vannak egyébként. Ream me szerintem van, megtalálsz benne mindent, hogy hogyan kell.

leonforce
hogy tudom lecserelni a taj texturait..??
pont az ami gaz..sztm..
mi az az RV..?

Seven-Four-Seven--Heavy

Molnibalage
Grafikailag gyakorlatilag sehogy. Janhaas csiánlt nemrég pár AF skint. Van még az én Realism MOD-om. A táj textúrái lecseréhetõek bármelyik HitTiles-sel. Ennyi, kész, passz.

Amint kijön az RV a kutya sem fog szerintem játszani vele (én legalábbis villámsebesen el fogom felejeteni), egyetlen elõnye marad csak meg, a kommandírozható földi egységek (hasznos, hogy a javító brigádokat oda külodheted ahova akarod) és add package opció. Mivel ez egy repszim és nem stratégiai játék, ezek sem nevezhetõek túl nagy valaminek.

leonforce
szeva!
latom Te elegge otthon vagy Falcon temaban..lenne 1 kerdesem..
nekem Allied Force-om van(sarga dobozos)..hogy tudnam(vagy hova?)feljavitani?
van pl a grafika javitasara vmi patch?minden megoldas erdekel..
irj lecci!
kosz!

Seven-Four-Seven--Heavy

Buren
Blagodarnost Tovarisch! Innen sikerült leszedni...<#worship>
Eddig nagyon jól néz ki a manual!

A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.

Molnibalage
És ez? Semmi kedvem sincs az 1000000. helyre regisztrálni magam...

Molnibalage
Azért ez már kezd vicces lenni. Rapid nem jó Bocinak és FF csapatnak (részben igazuk van), de hogy ezzel mi a baj...? Mi nem megy?

Buren
Kár, hogy nem tudom letölteni...<#fejvakaras>
Nem a kedvencem ez a mediafire...

Nem tudnád légyszi az esnips-re felrakni, abban soha se csalódtam...thnx

A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.

Molnibalage

Molnibalage
Sehó, senki.

mennyien vagytok mert lehet én is benézek. fõleg ha dogfight is lessz

L Viper
tss.thomi.hu - Falcon szoba - ef16
L Viper
Multi kezdõdhet nemsoká.
TS szerver lesz, 21:30-kor ott leszek...
L Viper
Ésa Zalakja ? <#vigyor1>
LeonSilver
Ja.Jó a haja.Mivel nemsok más láccccik 😛

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

én is 😊

Scottt
Eddig is,mostmár mégjobban szeretem.

JoeDestroy
Szerintem mi is.
Üsse kavics trimmelünk! :-)

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

Molnibalage
Szeretem a MiG-29-et. 😊

Molnibalage
Mivel a net tele van szeméttel...

LeonSilver
Egyébként ha rákeresel nagyon sok találatot kapsz két p-vel is. Példa

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

LeonSilver
Hogy honnan??Ahonnan a sok *******nak a Jappán.És még volt aki megmagyarázta, hogy azért két P mert hogy Nippon .... Na ekkor mentem neki a falnak. <#falbav><#falbav>

L Viper
Ha nem lesz kiadáskor és az elsõ peccsek után is egy bughalom, akkor letaszítja, mert ugye a grafika páratlan lesz, ez látható, bár ahogy elnézem a képeket, a gépigény is az lesz.
L Viper
Azért erõs túlzás leárkádozni az EECH-t <#ejnye1>
Molnibalage
A Block 30/32 gép is tele van tikos dolgokkal, hogy minden komoly techika. Szóval ezt nem lehet kiküszöbölni.

Molnibalage
Simán. Az EE ehhez képest egy arcade lövöldözõs játék, nem szim.