Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JoeDestroy
Levettem a videót, eltettem a gyûjteménybe. :-))

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

Scottt
Eszméletlen zsíros kacsául király😉

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

JoeDestroy
XP SP3 kapcsán kinek milyen tapasztalata van?

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

JoeDestroy
Gratulálok! Jó lett szerintem is.
Pörgõs, dinamikus és a zene az a nekemvaló stílusú 😊)

Annak idején a Mig29 skinnél,az eredetinél kétszer nagyobb felbontást
simán elfogadta.
De ha nem,ahogy Viper írta:festés után visszaméretezni...

Scottt
Hol találom?
A ramp startos videóban amikor aztmondod ha nem sikerül elsõre a hajtómû indítás akkor lezuhan az RPM és nemlehet újra indítani, ez a bug kilesz javítva?

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Bucser
10/10-es lett😊 zenéjében vágásában mindenben állat nagyon.

Szerény véleményem szerint bármely Balázs féle videót übereli.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Boconadi
Itt az ajándékom neketek a nyárra. Mindenkinek jó pihenést, a vizsgázóknak sok szerencsét, az éretségizõknek jó szóbelit, és együttvéve további jó szórakozást mindenkinek!

Üdv: boci

ui: Remélem Bucser ez már tetszeni fog 😊
Molnibalage
Keresd meg a file-t és írd felül ahol megtalálod. A többire majd késõbb reagálok.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Scottt
Igen szóval van egyszer egy CTDm teljesen random szokott kijönni.

Illetve van a másik amikor megvolt a visszaszámlálás és jönne a töltõ képernyõ akkor egy winfos hiba üzenet hangjel.Két Alt+Tab és letudom rakni az asztalra akkor látom a hiba üzit(Ha megint lesz akkor csinálok képet)

Az nálan is megvan az FF4ben, hogy mikor repülök egy bevetést,akkor nemtudok vissza mászni az UI-re.A felbontás váltás megvolt utánna meg csak a kurzor van ott.Tovább általában nem próbálkozom Ctrl+Alt+Del kombóval lelövöm és játszok valami mással.

Másoljam be a Crashlog.txt?

Másik az RV Guns,Guns,Guns fixet hova tudom bemásolni?

Molnibalage
Nyomtasd ki és tedd a térdedre ahogy a valóságban van. Persze ne 200 oldalt. 😊

Mitértesz hibaüzenet alatt? Amikor a hibajelentést akarka küldeni? Azt CTD-nek hívjuk (crash to desktop). Én egy bugról tudok, ha gyorsan váltasz nézetet és katapultálsz akkor NAGYON ritkán elõfordul. Utolsó hadjáratom alatt 55 bevetésbõl volt 1 azaz egy ilyen. Az FF4 atomstbil. OF-nél 20 perc kettõ, úgy hogy még akciót sem láttam....

Az FF5 új UI-ja viszont nálam valami botrányos. Pontosan reprodukálható állapotokban nálam úgy nyomta a CTD-ket, mint állat. Soha ennyit nem láttam. Vannak benne egyéb anomáliák is jelenleg. Jó, hír hogy CSAK nálam ilyen instabil az UI, csak én nyöszörögtem miatta.

A bátyus gépén elég duvra dolgokat mûvel az OF és FF5 is. 3870X2 videókárlyta + LCD kombó nem nagyon tetszik neki. Minkét játékot el lehet indítani. Ok. Replök egy bevetést. Ok. Ezután lehetetlen visszatérni rendsesn az UI-re. A felbontás váltás után csak a kurzor látszik mindkettõnél! Ha feladatkezelõbõl levölöm és újra be akarom tölteni, akkor is csak a kurzor látszik az UI képe nem. A menük helyén látszik a kurzor megváltozása tehát betöltõdik a játék, csak a kép szar.
Ha alt+tab-ot nyomok akkor felvillan egy pillanatra a képernyõ. Szóval bátyus gépén egyelõre nem nagyon fogok felvenni, mert sokáig tart. Minden TE vagy gépváltás esetén újraindítás...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

L Viper
Nálam is volt már hasonló hibaüzenet, de nem sokszor.

Az ALT+TAB csak menübõl mûködik RV-nél, de visszalépés után a felvegyverzésnél a megjelenített gép eltûnik.

AF-nél lehet ALT+TAB-ozni, de ott meg visszalépés után szoktak grafikai hibák lenni. Videókártya és kártyabeállításfüggõ a dolog egyébként. A régi ATI kártyámon vígan lehetett AF-nél, a mostani már annyira nem szereti. Van amikor semmi gond, de volt olyan, hogy a gépek skinjei átmentek gyászmenetbe ( mindenki fekete lett ) <#zavart1>
Scottt
Másik:
Ugye csak nálam van olyan, hogy kidob 1-1 hibaüzivel?
Az egyik a RV exe leállt blablablab
Másikról ha tudok, csinálok képet az valami 2d cockpit render..

Szerintem jó lenne azért, ha repülés közben bele nézhetnék a kézikönyvbe egy kis puskázás gyanánt😊

Molnibalage
Tudtommal nem. Nem prioritás õszintén szólva. TE-be és hadjáratba is bármikor vissza lehet ugrani. A század váltást viszont le kéne programozni, mert az gondot jelenthet. Nem'tom hogy meddig "él" egy hadjárat. Egy példa.

Hadjáratban lerepültünk egy bevetést 5-en, mondjuk 3-an egy F-16 században, ketten megy F-15-ben. Namármost, ha századot akarunk váltani akkor ki kell lépni a hadjáratból. Namármost az FF-ben BÁRKI indíthat hadjáratot, de szerver akkor is van. Szóval EGYVALAKINEK (leheõleg a szervernek szerintem) bent kell maradni, amíg a többiek váltanak. Ezután õ kilép és látni fogja az aktív online hadjáratot és õ is választhat századot. Persze az is lehet, hogy bárki bent maradahat, de 1 nem minimum kell. Namármost az ilyen "ki van éppen bent" címû játék miatt volt / van az dogfightban FF4 alatt, hogy néha más gépet látsz annak a helyén aki CTD vagy reset után jött vissza. Ezért lenne ezt NAGYON sürgõs megoldani. Fel is vetem, de rögtön.

Scottt
Balázs az javítva lesz az FF5ben, hogy ha már repülök le tudjam rakni a tálcára?

L Viper
Amikor a Fuhquake-hez csináltam a textúrákat és a Flanker 2.5-höz javítgattam, ott simán lehetett nagyobbakat használni.
Sokszor használtam azt a módszert én is amit Sindelnet javasolt. Nagyban jobb megcsinálni és utána visszaméretezni. Akkor vissza kellett ,mert FPS vesztést okozott a nagyobb textúraméret. Azért néhány fontosabbnál maradt a nagyobb.
Akkoriban még volt idõm ilyesmire is <#vigyor2>

A Falconnál nem tudom hogy van, de furcsa, hogy nem lehet nagyobb textúrát ráhúzni.
Molnibalage
?? Akkor nem fog mûködni a Falcon alatt. Ekkora felbonátsban van a 3D modellhez eltárolva a skin. Ha nagyobbat csinálok akkor csak katyvasz lesz a vége.

Nagyítsd fel nyugodtan a képet 1024x1024-re,skinezés után nem is kell visszaméretezni,sokkal szebb lesz nagyobb felbontásban.

Molnibalage
Olyan lesz az egész. WaveyDave írt egy kiregényt, hogy hogyan lehet igazán jó skint csinálni csak több baj is van vele.

Egy olyan gép esetén aminek szép nagy méretû skinjei vannak az megy. Nem csak panelvonal, hanem szegescselés készítése is van a leírásban. A gond az, hogy a Su-33 skni mérte az nem túl nagy. 1 pixel is nagyobb lenne, mint egy szegecs. Ezért is nem csinálom meg. Ha valakit érdekel akkor elküldhetem neki a leírást.

L Viper
A szárny eleje már egész jó.
Molnibalage
Ma utolsó post. Asszem rájöttem, hogyan kell jobban csinálni. 😊

Molnibalage
Sötétebben. Sajnos egyelõre nem tudom olyan precízen belõni ahogyan szeretném.

L Viper
Ha készen lesz az egész gép, jó lesz nagyon.
Molnibalage
Ok, sötétebb lesz. Ezt képzeljétek el sötétebben. 😊

Nem'tom hogy mondtam -e már de úgy tûnik, hogy az ECM modellezése elég korrekt, úgy tûnik nem unidirekcionális! Egyes irányokban erõsebb. Csak F-16-tal teszteltem, de gondolom az összes gépre ez ugyanaz.

L Viper
Szerintem is.
A rózsaszín még csak szóba sem jöhet 😊.
Legyen kicsit szürkésebb mosottabb szegecseltszegélyû...pl...

Molnibalage
Skacok szerintetek milyen színûnek kéne lenni a panelvonalaknak? <#fejvakaras><#help>

Molnibalage
Vállalhatók ezek a panelvonalak? Asszem megvan a módszer amivel viszonylag gyorsan át tudom másolni az új skinre a régi vonalakat.

Molnibalage
Sakcok a PS-ben hogyan lehet vonalat húzni? Istennek sem megy, állandóan nyilat rak ki eza nyüves program Azt sem vágom, hogy miért rak minden próbálkozást külön layerre? Nem vágom, hogy milyen elven mûködik a kincsem...

A regisztriben nem lehet átírni az alapértelmezet útvonalat.Anno a GoW-nál is ez volt,de miután átírtad nem okozott problémát.

Molnibalage
Full. Minden maxon. Erre belövöm az új helyszínt két F-16-tal. Istambul mellett és forgatava a nézetet 17 FPS. Az hittem rosszul látok, de nem...

A skinezést természetesen PSD-ben csinálom és csak a végén rakom át dds-be. Igazából még kísérletezgetek, hogy mi a legjobb út.

Bucser
nem mindegy, hogy a Crysis hogyan hasít alatta. (felbontás részletesség etc)

skinezés: érdemesebb lenne ha nem a skinre razzolnál egybõl hanem új layerre és meghagyod a PSD a végén elmentve ha alakítani akarsz rajta a DDS-t meg lemented a végén.

Sokkal egyszerûbb a hibákat úgy javítani ha új layerre csinálod.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

zsoltfireman
Én egy hónapja vettem egy erõmûvet,semmi nem szab határt!!!
De,nagyon kiváncsi vagyok az FF5-re!!!!!!

Molnibalage
Még videót is linkeltem be. Sajnos az OF minden szép dolga ellenére egy kicsit komolytalan a szememben. Nincs olyan gép amin rendesen futtatni lehetne... A TÖK üres helyszínen a bátyus gépén nem tudta a 24 FPS-t. Röhej. A Crysis hasít alatta...

A telepítõ is "vicces". Csak a c vinxoról hajlandóó felrakni magát. ÉS ha éppen nincs elég helyed ott??? A bátyus gépén pont ez volt a helyzet.

A skinrõl. Nem bontottam layerekre semmit. A kiszedett dds-en rajzolok egybõl, csak az eredeti skin van (vagy a loncis minta) egy másik layeren és az alapján kopírozok! Ennyi.

zsoltfireman
Hogy kell layerekre bontani???? Érdekelne!

Ill. Van a csapatban valaki,aki feltette OF-re az Aegen theatre-t?????
Nekem nem megy.....<#falbav>
Már az OF sem indul,Aegen telepítés után!

Molnibalage
A dds fjálokat megnyitom PS-sel azt hajrá! 😊
A panelvonalakat úgy tervezem visszarakni, hogy a skin létrhozásakor nem nagyon törõdök vele mivel megvan az eredeti dds is azt alárkva layerként pikk pakk visszahúzom majd az összeset. Remélhetõleg. A másik az, hogy nem is biztos, hogy kell. Kis textúráknál olyan tárgya a felbonáts, hogy vagy túl vastagak vagy túl keskeny a panelvonal. A színében sem vagyok biztos, hogy milyen kéne neki. Az eredetin szürkés, de ezen például feketés. Ki kell majd próbálni. Szerintem kb. olyan jó 1-2 hónap mire elkészülök vele. Az államvizsgám miatt nem ezzel kellene töltenem az idõt és a három új hadjárat készítése is viszi ám az idõt. 😊

zsoltfireman
Ja,és mit használsz a színezésre???

zsoltfireman
Néztem a munkádat,jónak tûnik! Igen,ha nincs egy jó templated hozzá,akkor nagyon meg kell szenvedni vele,fõleg a panelvonalak miatt!!!
De ügyes vagy!

Molnibalage
Zsolti, a Su-33 próbálkozásomhoz mit szólsz? Ez életem elsõ skinje. A panelvonalakkal kell majd sajnos sokat szenvedni..

L Viper
Kössz, én leszedtem <#eljen>
zsoltfireman
Hello!!!
Nem tüntem el,csak sokat melózok a tûzoltóság mellett!
Jövõhéten kimegyek az Open Dagen 2008-ra Hollandiába,végre látok Dán és Norvég 16-sokat!!! <#vigyor2>
Az Inert fegyverek is az én kreálmányaim,a LodEdit-el változtatom a skineket!

Scottt
Mi?Mi bárkit legyõzünk.Adunk nekik erõs pistát aztán berakjuk õket a Sasok kormánya mögé 5perc mulva megadják magukat<#eplus2>

L Viper
Dogfightban biztosan. Még van 4db üzemképes MiG 29-esünk!
repvez
Ha ezek azok a képek amik az érkezésröl készültek akkor már kezdem sajnálni a mieinket, mert AIM-9X ott figyel a szárnyak alatt.Mi meg még csak szimulálni sem tudjuk a sisakcélzot a gripenen.
Buren
neee...
ezen szakadtam <#nevetes1><#idiota>

A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.

Gundark
No 😊 Itt vannak a jueszéj 15ösök játszani velünk 😊 A jetfly-on van a cikk. Kár hogy mindenki azt fogja mondani a végén hogy : Jó gép a .... de mi le tudjuk gyõzni 😊

Scottt
De rég láttalak Zsoltikám😊
A gyakorló rakétákat, hol lehet kiválasztani?
Illetve a RV után képek alapján jó ocsmány az AF

zsoltfireman
Azért ha valakit érdekelne,készítettem AF-re Görög F-16 skin-t
[/img]
[/img]
[/img]
AF HAF VIPER

L Viper
Molnibalage
OFF

A curry-s viccet olvassátok végig! 😊

Én sírva rögöhtem rajta.