Falcon 4.0 - BMS 4.3X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Én csak nyomtam egy szimpla restartot. Fasza dolog ez a számtech. minden látható elõjel nélkül elszáll és nem lehet javítani... A gond az, hogy tanulnom kellett volna, de a tananyag csak elektronikus formában elérhetõ. Megint elment egy fél nap a nagy büdös semmivel.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Kiderült, hogy a rackem az új alaplaphoz ócska, teljesen más volt a kábelezése. Új rack be és hibátlanul felment.
Lehet szenvedni mindig valamivel :-)
XP telepítõ cédáról a javítás nem megy?
Ha meg valami kerneles .dll-t keres, az lehet, hogy az overclocktól van - nekem legalábbis volt ilyenem (mivel írod, hogy AMD3300, feltételezem, ez a megahertzet jelenti -> húzva van a cájg.) Próbáld meg elsõ körben alapórajelre visszavenni a procit.
ON
Isten nem bottal, hanem VMware.
Van valami cokpit editor, de asszem asz sem jó már FF4 alá. NAGYON nem egyszerû összerakni egy kabint. Segítésg nélkül tutira nem menne, mert valamennyire a kódot is ismerni kell hozzá. A 2D-s kabinok meg szép ki fognak menni idõvel a divatból.. 😊
Milyen program kell hozzá (a grafikuson kívül) és hol található meg?
Megpróbálkoznék egy kabint összehozni 😊
A jelenlegi RV-s kabinok használhatók lesznek az RV2/FF5-ben is?
Köszönöm a válaszokat!
Megint nosztalgiázgatok, bár ez azért még nem a ködös múlt :

Az már csak a közösségnek köszönhetõ, hogy más típusokhoz is lettek kabinok, ez a hab a tortán :-D
Remélem lesz ezirányban is változás.
Speciel én szinte kizárólag F16-al repülök kampányban.
Hogy speciel hasonlítson mondjuk egy Mig21 radarképernyõjére...
Lehetséges ez?
FF3 cuccot semmit sem tartottam meg. Megõrített a telepítési procedúrája a kompresszió, a Cobra felrakás után megint. Örültem, mikor kijött az FF4 és kukáztam.
Az SP4-et is csak azért tartottam meg, mert nagyon hamar fent van (nincs textúra kompresszió).
Min volt a vita egyébként. Legyen olyan a TGP-k képe, mint az AF-ben. :-D
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
A Su-33 meg haladgat. Sajnos most meg talán túl sötétek lettek a panelvonalak fent. Lent pöpec, nekem tetszik.
Ma felraktam a SuperPak 4.2 a BMS 1.03-al, amolyan nosztalgia jelleggel, de még ez a kombináció is fényévekre van grafikában és játszhatóságban az AF-tõl. Lehet szépen látni a földi jármûveket, porfelhõket füstöket. FPS az egekben, még a legdurvább kampányban is :-D
A képek a Maverick gyakorlásnál készültek, hát AF-nél még a Smart Scaling bekapcsolásával sem lehet így látni a tankokat, APC-ket, stb. A füstökrõl nem is beszélve és már hány éves cucc !!! Egyedül a TGP-n pixszelesek kissé a füstök, de még így is röhögve azonosíthatóak a célpontok.

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Balázs : Te dolgozol a "bkv figyelõ" fórumon is ezzel a névvel? 😊 Ha igen akkor szerintem ne fáraszd magad. Az emberek tök közönyösek. 😊 Ha én ott vagyok akkor azért már csak szólok pár szót a két "úrhoz" aki beszólt a csajnak 😊 Mondjuk nekem nem nehéz, velem nem lettek volna olyan bátrak 😊
Ma repkedem a hadjáratom.CAS,jólvan aszittem lepetézek,egy páncélos ezred úgy megdöbbentett majdnem földbe álltam a Viperámmal...Hát demoralizálóak az fix..
Bejelentkeztem FACnál megadta a célpontokatKét mevrik volt a gépen.Eldurrantottam mind a kettõt,kijelentkeztem a FACnál.Leszálltam egy-kis várakoztatás után.
Erre a debriefnél Average lett a kiértékelés mert, hogy nem maradtam elég idõt a célzónában.Ha elfogyott a lõszer akkor is ott kéne
maradni?<#kerdes>#kerdes>
Másik míg repültem a páncélos ezredig belefutottam egy 4x4gépes Il-28as kötelékbe:
Áldottam a General Dynamics meg a Lockheed Martinosokat akik gépágyút raktak a viperába😉
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Ha már vörös! <#merges3>#merges3>
\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
Gundark ne monjá' má' ilyeneket, mert valaki még azthiszi, hogy komcsi vagyok <#beka3>#beka3>
Jól pörög a topick😊
Balázs : az új klippedben a 22est szeretném vinni 😊 Vagy az EF-et. Már nem is tudom ki jelentkezett a tomketért, talán Scott? Vihetitek a régi rozsdás vasakat 😛
Fasza a videóklpped, csak nagyon le kell halkítanom a zenét. 😊
Ilyen akciókat akarok beteni majd a WoFF5-be csak ahhoz majd kelletek ti is.
köszönöm a dícsérõ szavakat.
\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
Sikerült végre hajtanom az elsõ sikeres Ramp Startomat😊 Kis check list bal térden befigyel<#wink>#wink>
Tud valaki Mig-21, Mig-23, Mig-29 (a régi festésû), Szu-22 -es magyar légierõs skin-eket az RedViperhez?
Nagyon megköszönném ha megosztaná velem.
Üdv!
:-))
2:06-nál mi az a lonci bevágás. Enyje! 😊
A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.
Ha nem jó így, akkor még a esetleg a videokodek kavarhat be. Nevezd át a játékban a Movies mappát valami másra.
Gáz ha az AFet elindítva a menü tök sötét, de a kurzor látszik és lehet kattintgatni a menüs opciókra (hallani lehet a kis menüs hangokat ha olyan helyre kattintok). Nvidia 8600 + legújabb driver virít a gépemen de érdekes, hogy pár nappal ezelõtt semmi baja nem volt a programmnak.
A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.
A vágások, a zenék, a játék lehetõségeinek kihasználása (pl. a 29-es pilóta ahogy skubizik ide-oda).
A kép a képben is jól mutatott. Igen, ezzel kellett volna indulni a versenyen, de sebaj, majd legközelebb.
<#wink>#wink><#eljen>#eljen>
Valaki postolta már Frugalsra egyébként a linket ?