Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Molnibalage
Hogyismondjam... Az AF nem túl népszerû. Csak az virtuális századok repülik gyakorlatilag...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

zsoltfireman
Mivel volt Stopos AF F-16 cockpit torrenten,azért gondoltam,hogy esetleg az Aeyes kabinokat is feldobták!

Molnibalage

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
1. Tényleg nem tudom, hogy honnan lehet leszedni.

2. Nem kis munka megcsinálni egy kabin. Annyira sok neked az a 11 euro?

Mit gondolsz nekem honnan van F-15C és E kabin? Megvettem. (örök hála Bucsernek)

zsoltfireman
kösz...

L Viper
A záróképben a hármas kötelék nagyon jól mutat <#wink><#eljen>
Molnibalage
Próbálkozok egy Su-33 skinnel. A Lonci skinje alapján csinálom.

Molnibalage
Ma is volt valami ami "színessé" tette a napomat. Menet közben egyszer csak fagyás. Sebaj. Nem áll fell az XP utána. Sebaj. Ja, hogy a fájlrendszer szõrén szálán eltûnt a vinyóról? Fasza. Most legalább nem a 80GB-ról tûnt el az adat...

Molnibalage
11 euro.

Gundark
L Viper
Biggin Hill ! De sokat is mondogatta a légi irányítás az E.A.W-ban a régi szép idõkben. <#eljen>
Gundark
Pár kép :

Biggin hill légibázis :

Ezt Valakinek a kedvéért 😊

Az új tornádó 3d modell az FF5bõl alulnézetben 😊

Ezt meg csak úgy. A hátsó üléses megoldás megvalósitásáért 😊

zsoltfireman
Sziasztok!

Tud valaki egy torrent oldalt,ahonnan az AF-hez Aeyes F-16 kabinokat lehet letõlteni???
Vagy 11 euro???? :-)

DonZorro
Akor próba cseresznye...
Kívánj szerencsét Mester...

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...

JoeDestroy
A servernek az ISP által adott IP látszik, de ennek kliensnél nincs jelentõssége. Ha te vagy a server, akkor a külsõ ISP-s IP-det kell a többinek beírni.
A Router a külsõ és a belsõ (192.168.x.x) címed között fordít a portokon.

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

JoeDestroy
Nem.

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

DonZorro
Köszi. Ezeken a portokon kívül nem kell mást átengedni?

JoeDestroy
A routeren a te lokális IP címed legyen megadva!

JoeDestroy
http://www.portforward.com/english/routers/port_forwarding/routerindex.htm
Itt router kiválaszt, következõn Falcon 4 kiválaszt, és a szükséges ablakokban történõ beállítások le vannak írva, pl. a DLINK esetén nem az apps-ban kell megadni, hanem a virtual server ablakban NAT-ol.
A portokat jól írtad.
Mennie kell, ha a tûzfal kivételekben benne van. Nekem egy D-Link routerrel megy.

L Viper
Igazán nincs mit, remélem olvassa a problémádat valamelyik routeres "kolléga" is és tud segíteni, vagy összejön a dolog.
DonZorro
Igen ott is be kell tenni a portokat FORWARDra, de be lettek ezek téve és semmi! Remélem születik megoldás... <#confused>

Azért köszi Neked!

DonZorro

L Viper
Nem akarok hülyeséget mondani, de a routernek nincs valami konfigja, ahol szintén be kell tenni a kivételekhez ? Netmester mintha valami ilyesmit mondott volna. ( Lehet rosszul emlékszem. )
L Viper
Elég nagy baromság, az biztos. Szerencsére az FF5-ben nem lesz ilyen. Akiknél volt ez a cécó az AF-el, a RedViperrel simán tudtak velünk multizni.
Be lehet állítani AF-nél is, no de ekkora kínlódással ?
DonZorro
Igazából lövésem sincs, mert csak egy egyszerû NOD fut a gépen (ami nem tûzfal), meg a Windows Tûzfal ami nyitva van. A routeren is nyitva van de lehet hogy ezeken kívül még kell valami.

Azt nem értem hogy ha én szeretnék egy gamehoz csatizni akkor miért kell ez a cécó???

L Viper
Igen, a kézikönyv 494. oldalán ezekre a portokra van infó.
L Viper
Akkor csak a portokkal lesz valami gond.
Nekem nincs routerem, de ha jól emlékszem Tgabbar és Netmester be tudta állítani és tudtak multizni. Az AF kézikönyv szerinti portokat gondolom engedélyezted.
Nálam a Kaspersky tûzfallal volt gond akármit csináltam. Érdekes módon az XP-s tûzfalnál meg be tudtam jól állítani. Nem tudom, Te mit használsz, de próbaképp nézd anélkül.
Ha dogfight szerverre mégy, csak óvatosan, mert nagyon tud egy két emberke <#wink>
DonZorro
A portok, amiket át kell engedni ezek???

TCP/IP: 2934, 2935
UDP: 2934, 2935

DZ

DonZorro
HyperLobby szerverekrõl van szó. Ott mondjuk a LOMAC és az IL2 az megy. Ezekkel én is tudok szervert hostolni. Egyedül csak az AF nem megy. <#confused>

Próbáltam már az 1.012 és az 1.013 verziókat is, de egyik sem hozott megoldást. <#nemtudom>

Léccike segítsen VALAKI!!!

DonZorro

L Viper
Más progival tudsz netes szerverre csatlakozni, vagy csak a Falconnal van gond ?
Molnibalage
Melyik verzió, milyen szerverre? Ha router van, akkor nem olyan egyszerû, hogy valóban át van -e engedve vagy sem. Ehhez nem értek, de volt már itt valaki aki megoldotta.

DonZorro
Sziasztok Srácok!

Kérdeznék kicsit:
Valamiért sehogyan sem tudok a szerverekre fellépni mert azt írja hogy TIMED OUT...
Router van, gyors a net, port át van engedve. (lehet hogy nem mind)
Tûzfal be van kapcsolva (kivételek engedélyezve), de ha kikapcsolom sem megy.

Tudtok erre megoldást? Másnál is elõfordult esetleg?

Köszi elõre is...

Üdv,
DonZorro

Molnibalage
Ha ki tudom szedni a Su-33 textúráit dds-ben akkor azzal tud valaki valamit kezdeni?

LeonSilver
A zeszem megáll, hogy emberek mire nem képesek a kedvenc játékukért ... 😊

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

L Viper
Józsa felé menet vágnak bútorlapot egész jó áron, (épp most voltam, mert konyhaátalakítás itthon) leszabatom a kabint, az a pár "apróság" meg pikk-pakk bentvan. Biztos olcsó <#idiota><#vigyor1>
Scottt
Csináljuk együtt😉

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

L Viper
Egész jó még alacsonyan is. Szépen megcsinálták.
L Viper
Építek egyet hétvégén. <#wow2>
Scottt

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Molnibalage
Szedtem le dds plugint a PS-hez, de az istennek sem tudok dds-t megnyitni.
Ez miért nem jó neki?

Molnibalage
Tudsz egy ilyen linket adni? Bár nem vágom, hogy egy Loncis skin template az hol segít, mert az nem tudom hogyan rakod be Falcon alá azt.

Nem úgy mûködik a skinezés, hogy van egy paletta és arról vetítik rá a mefelelõ skin darabokat a 3D-s modellre. Tehát hiáb csinálom meg loncis template-re, ha a a Falconos más.

polluxware
Köszi a reagációkat😊

1.0.13 patch max annyiból jött volna jól ,hogy a block40-re chaff,flare tölit enged. Node efelett eltudok siklani.

Az hogy az AF szerintem jobb mint a másik kettõ -> Szubjektív
Nem akarok senkinek elent mondani vagy kardoskodni bármi mellett is.

Su-33-ra annyit mondanák hogy tudtommal mind a tengerészeti, mind szárazföldi (su-27 variánsok) camója 3 alapszínû. Su-30mk-nak van spec camója, meg esetleg az indiai és egyébb export változatoknak. "airliners.net"-en rengeteg kép van típusokra bontva. Én személyszerint SU-25T-hez csináltam saját skint. Lock on fan site-on rengetek su-33 skin,template van..

Scottt
2-3 hónap és az AF eltûnik a süllyesztõben.Amint megjön az FF5 helószia lesz..
Balu látom rakattál be új linket.Jó ötlet volt😉

Molnibalage

Molnibalage
Azért az irányítható földi csapatoknak van elõnye. A mûszaki egységeket lehet reptér javításra küldeni. Az FF-ben minden szart javítanak csak azt nem amit kell. Kevés ilyen egység is van. Ezen próbálok változtatni a hadjárataimban. Persze az eszköznek nem kell céllé válni.

Molnibalage
Ja. Az OF avionikai modellezése atomjó. Gyönyrû TGP & WPN képernyõk, a radar földi üzemmódja is jó. A catridge is fasza + igazán hardcore embereknek ott a manual radio tuning. Ahhoz hasonló max. az FS-ban volt talán (azt nem ismerem, de a movie-k alapján van benne ilyen feature).

Molnibalage
1. Az 1.013 igazából Vistahoz készült. Nagyon sok embernek csak rossz tapasztalata van vele. Mi is az 1.012-õt használjuk, mert nagyon gázos volt multiban az 1.013. Fagyott, mint atom.

2. Skinek? Háááát.... Janhas csinált F-16 skint, de az AF-et fogd fel alapvetõen moddolhatatlannak.

3. Ezt nem értem pontosan. Mire vagy kíváncsi? Nagyon minimális valami összevetve az RV MOD-hoz képest, a legeslegsúlyosabb dolgokat változtattam meg.

Mit értesz szedett-vedettnek a másik két verzióban? Egyes bugok az AF-ben egy az egyben az SP4-bõl jönnek. Ez mi ha nem az? 😊
Az AF SOHA nem fog már fejlõdni, míg az RV csak most indul be igazán.

Az AF csak a hadjárat kódjában és az add package opcióban és multikódban versenyképes MOST. Ez 3 hónapon belül meg fog változni. Szerintem a kutya nem fog vele játszani ezután. Nem vagyok sértõdõs, de az AF sok helyen továbbra is egy vicc. Vannak benne anomáliák bõven. Nekem a legutóbbi multin egyszer sem jelzett az RWR mikor leszedett egy SA-6. Kedves...

A hadjáratok is olyanok, hogy... Vagy túl nehezek vagy irreálisan könnyûek. Csak F-16 és moddolhatatlan. Kíváncsi vagyok hány viruális század fog átállni FF5-re, mert abban nem csak egy géppel lehet repülni. F-15C és F-18C kabinjai nagyon magas színvonalúak.

Az adatbázisa is elég pontatlan az AF-nek, de ez az OF adatbázira ez hatványozottan igaz. Az RV most elég erõsen gatyába lesz / lett rázva amennyire csak a kód és a rack-ek engedik.

Lehetne egy kérésem, ha tudsz skint készítneni. A Su-33 skin most egy olyan amit én még soha nem láttam, egy kétszínû valami. Nem tudnál egy valós Su-33 kék szkint csinálni?

Bucser
"Az OF és RV féle megoldások nem érdekelnek, csak az Allied Force-s. Élnézést bárkitõl aki megsértõdik ,de sztem ez a két mod Falcon picit szedett-vedett az AF-hez képest, mégha szebb is."

MIben is jobb az AF mint az RV vagy az OF áruld már el? (azon kívül, hogy a kampányban a földi egységeket irángathatod pedig ez tudtommal repszim)

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

polluxware
Elõször is Üdvözlet minden Falcon rajongónak!

Lenne pár kérdésem:

1., Tiszta új WinXP, rá telepítve az Allied Force (falcon4.0) ,majd a legújabb patch "1.0.13" telepítésekor hiba üzenettel befejezi az update-t. Megnéztem a patch error report-ot ,és valami ReadMe.txt-nél akad el hogy nincs a helyén, pedig ott van a játék gyökerében...
Az 1.0.12-es felmegy gond nélkül. Próbáltam már 1.0.13 teljes, valamint a rövidített verzióját is 1.0.12-re.
Van valmi megoldás erre? avagy hasonló tapasznyalat

2., Skinek... Lehet-e, hogyan, hová? PSD template? (lock on fm-ben már csináltam néhányat szóval nem teljesen új dolog lenne)
Vagy link ahonnan ezt megtudhatom.
Az OF és RV féle megoldások nem érdekelnek, csak az Allied Force-s. Élnézést bárkitõl aki megsértõdik ,de sztem ez a két mod Falcon picit szedett-vedett az AF-hez képest, mégha szebb is.

3., Van ez a Molni Balázs féle honlap ahol van realism mod. Van e tapasztalat?

Asszem ennyi😊

Köszönöm a válaszokat elõre is!

Molnibalage
Viszont a TGP és MAV képe világbajnok fõleg az új textúrával.

L Viper
Éppen ezért nem ez lett az "uralkodó" Falcon mod. A kampányban az FPS katasztrófális ha sûrû a szitu. Még egy "erõmûvön" is.