Falcon 4.0 - BMS 4.3X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Szombat esti multi? Robival ketten szabaddá tesszük magunkat.
Régen voltunk már. Némi nosztalgiával figyeltem Vipera képeit. Fõleg amikor rendezõdött a csapat :-))
\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
Kézikõõõõõõõõõõnyv! <#nezze>#nezze>
A kézikönyvben nézd át, a Magyar Honlapon fentvan minden infó az AF-rõl és RV-rõl is.
Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...
Csináltam egy jópár képet, azokat elküldöm privátban, hogy ne szemeteljel ide.
Szerintem nagyon használható, jobb mint az RV-ben.
AF-et csak hadjárat multira használjuk egyébként.
Szóval akkor Ti mivel nyomjátok a FLYt???
Az AF-et fogd fel moddolhatatnak, mert annyira limitált. Se MOD, se kieg se semmi az én Realis MOD-omat leszámítva, de az is alig pár dologba piszkált csak bele. Igazából az AF-et az FF5 megjelenése után lehet kukába vágni.
Tud valaki abban segíteni, hogy milyen módon lehet tovább bõvíteni az alap AF-et?
A peccseken kívül vannak még használható MODok vagy kiegek???
Ha igen mik ezek és honnan lehet beszerezni?
Köszi és Üdv,
DonZorro
Ebben mióta felraktam egy CTD-m sem volt, ment minden jól. Valamit variáltak a multikóddal is, mert lehet állítani a konfig editorban és ki is rak egy új multi exet neki. Ezt már úgysem próbáljuk ki, megvárjuk inkább az FF5-öt. <#vigyor1>#vigyor1>
A földi objektumok, pont mint az AF-ben. Reptereken a hangárok ugynott, több ojjektum ebben is. Pár képet csináltam, látszik is.
Lám a csávó is ezt hitte egy képpel lejjebb😊)
Nekem van három particiom,elsõn XP,ahhoz amihez nem kell net.Középsõn másolva amit féltek,(plusz másik vinyón is)
Utolsón UHU.Windóz driverek ,progik elõkészitve szintén a középsõn.
Kb 1 óra alatt lecserélem a két rendszert ha nincs gikszer.
Uhu csodásan települ,nethez csak a beépitett tüzfal megy,mégse basztattak még.Ha akarnak ugyis bejönnek,a Windows-t védtem már le tökéletesen,engem se engedett ki valami tûzfal😊)
Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!
Azért ne verd szét az egész Vig-Kend Majort. Keresztfiamék ma vizsgáztak, a kis senpai nagyon boldog <#wink>#wink><#eljen>#eljen>
Scott : Szurkolunk. Motiválunk is. Ha nem sikerül, vissza se gyere 😊)
Én meg megyek állásinterjúra. Elõbb utóbb csak felvesznek valahová 😊
No, szorítunk, s akkor jó leszen! 😄
www.smart-bus.hu
Hnap 1hétig nem leszek tábor.
Szurkoljatok, hogy sikerüljön a vizsga😉
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
1: Az asszony nem ember!
2: A sör nem alkohol!
3: A medve nem játék!
Elnézést! 😄
www.smart-bus.hu
De hát van egy Székely mondás miszerint sose szúrd ki a saját szemedet.😊
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
**--**
Fakk.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
Ahonnan ezeket a HSZ-eket is írod 😄
A "boot közben valamiért nem indul el" meg lehet HDD kontakt- vagy szektorhiba (valami vinyó egészségügyi programmal lehet, hogy érdemes lenne megnézni alaposabban)
ON
Isten nem bottal, hanem VMware.
Próbálkoztam volna a CD-rõl feltenni, de nem engedett meghajtót sem váltani a parancssoros módban. Kb. 10x próbáltam rebootolni..
A dll nevét balga módon nem jegyeztem meg. (A bátyus gépérõl átmásolás a vinyóra segített volna? <#fejvakaras>#fejvakaras>
Kis help.
Ami miatt nem indul valszeg, az az ntldr.dll hiánya (kerneltöltõ modul, ebbõl indul a kernel). Ami egyébként a systemroot-ban van, és a hiánya, nem is az. konzolról javítás, a filet meg kell keresni valahol a cd-n, vagy egy másik rendszerrõl áthozni és bemásolni a gyökérbe. Utána reboot és kész. Bármirõl bootolhatsz, csak írja az ntfs-t.
Nem árt tudni, alkalomadtán elõfordul. Nem kell reinstall. Van amikor csak mégegy reset kell, mert ott a file, csak a boot közben valamiért nem indult el.
ON
Oké bocsi, az AMD 3300 eszerint 3300+ (Sempron)
Ha a .dll-t, amit keres, beírtad volna, google-en biztos meglett volna a megoldás, mitõl van, gondolom most már mindegy, "megoldottad másképp" 😊
Trükkös a dög, az elején ad egy "Repair" meg egy "Install" opciót a telepítõ - ha itt nyomsz R-t, a konzolt kapod. Az installt választva késõbb megint lehet választani, hogy "Repair an existing installation" (R), vagy "Fresh install". Mondjuk én egyszer csináltam eddig ilyen repairt, a registry bejegyzéseket meg az egyéni beállításokat így is szétqrta...
ON
Isten nem bottal, hanem VMware.
Su-24 kabin egyébként készülget, de nagyon hátul van a sorban. A 3D modellje van meg úgy-ahogy.
De amíg nincsen addig nekem megfelel a szebben összetákolt 2D-s is 😄
Nem meggazdagondi akarok vele hanem a saját szórakozásomat növelni 😄
Útba tudnál igazítani hogy hol keresgéljek akkor kabinkészítés ügyében. Felmérném a lehetõségeimet, aztán meg majd meglátom mi lesz 😄