Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Molnibalage
Az alja majdnem kész? Milyen? 😊

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

L Viper
Jaja, Õ az RV-hez csinálta ezt a remek skint:

Molnibalage
Ennyire viseltesek a gépeink? 😊 Sindel is csinált már egy ilyet.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

L Viper
<#vigyor2><#eljen>
L Viper
Szombaton nem tudok jönni, esetleg pénteken.
Gundark
Ha igény van rám akkor lehet hogy jövök én is.

zsoltfireman
Ha még valaki nyomja az AF-et...
De OF-re is átalakítom,ha kell...

AF HuAF MiG-29A

Molnibalage
Akár. Ha sokan leszünk akkor egy kis kötelékezést is kéne gyakorlni, hogy jól menjen majd FF5 alatt is.

JoeDestroy
Uraim!
Szombat esti multi? Robival ketten szabaddá tesszük magunkat.
Régen voltunk már. Némi nosztalgiával figyeltem Vipera képeit. Fõleg amikor rendezõdött a csapat :-))

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

L Viper
A kézikönyv elsõ részében szinte minden felmerülõ új kérdésre van info. Ha valami nem tiszta ezután sem, szívesen segítünk.
Molnibalage
AF = Allied Force.

Kézikõõõõõõõõõõnyv! <#nezze>

DonZorro
KÖSZI SZÉPEN a segítséget, majd próbálkozok...

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...

DonZorro
Az alap Falcon, az "AF"?

L Viper
De az alap Falcon 4.0-ra kell rakni az FF4 RedViper nevû kieget.
A kézikönyvben nézd át, a Magyar Honlapon fentvan minden infó az AF-rõl és RV-rõl is.
DonZorro
Tyû de sok a FILE... 😊 Majd mazsolázgatok, bár elkellene egy szakember... 😊

L Viper
Topik fejléc, Raktár 2-be nézzél be.
DonZorro
Vagy megvehetõ? Hol?

L Viper
A Radar oldal frankó, a gurulók is látszanak. A TGP oldalt látod a mellékelt képeken.
Csináltam egy jópár képet, azokat elküldöm privátban, hogy ne szemeteljel ide.
Szerintem nagyon használható, jobb mint az RV-ben.

DonZorro
Leszedhetõ ingyé valahonnan ezek szerint? Tudtok linket? PLS

Molnibalage
Yep.

L Viper
Az AF-re felrakhatod a HiTiles nevû kieget, amit én szeretek. Ez a tájtextúrákat cseréli nagyobb felbontásúra. Más mod alig van valóban.

AF-et csak hadjárat multira használjuk egyébként.
DonZorro
Mi ez az FF4 vagy FF5?
Free Falcon 4 és 5 talán?

Molnibalage
Multiban AF, szólóban ki mivel. A nagy többség FF4-gyel tudtommal. Én FF5 betával 😊

DonZorro
Aham. Nem olvastam, de szívesen megtenném... 😊
Szóval akkor Ti mivel nyomjátok a FLYt???

Molnibalage
Nem olvastad a kézikönyvemet? Emlékeim szerint van errõl benne szó.

Az AF-et fogd fel moddolhatatnak, mert annyira limitált. Se MOD, se kieg se semmi az én Realis MOD-omat leszámítva, de az is alig pár dologba piszkált csak bele. Igazából az AF-et az FF5 megjelenése után lehet kukába vágni.

DonZorro
Szia Srácok!

Tud valaki abban segíteni, hogy milyen módon lehet tovább bõvíteni az alap AF-et?
A peccseken kívül vannak még használható MODok vagy kiegek???
Ha igen mik ezek és honnan lehet beszerezni?

Köszi és Üdv,

DonZorro

Molnibalage
Színes TGP? Ezt eddig még soha nem láttam.

Gundark
Ja, a csávó nem másolta ki a profilját mielõtt leformázta a c-jét. Ez okozta a hibát. 😛

L Viper
Tovább bohóckodtam a SuperPak 4.2 BMS 1.03 kombinációval. Nagyon stabil a cucc, nem tudom az OpenFalcon stabilitását hogy tudták ennyire elszarni, ezután.
Ebben mióta felraktam egy CTD-m sem volt, ment minden jól. Valamit variáltak a multikóddal is, mert lehet állítani a konfig editorban és ki is rak egy új multi exet neki. Ezt már úgysem próbáljuk ki, megvárjuk inkább az FF5-öt. <#vigyor1>
A földi objektumok, pont mint az AF-ben. Reptereken a hangárok ugynott, több ojjektum ebben is. Pár képet csináltam, látszik is.

Gundark
Nem kell vele izélni mint az outlookkal. Csak visszmásolom a profilt, és emlékszik mindenre. Ott vannak a levelek, a cimek, meg a hivatkozások. Nekem az E drive-omon vannak a cuccok 😊 Egy rendszertelepités + driverek+ meg alap szutykok (dokukezelõk stb) fél óra.

Molnibalage
Go Scott, go! 😊

Hogy mondhatod hogy a Thunderbird kezelése nem igényel odafigyut?
Lám a csávó is ezt hitte egy képpel lejjebb😊)
Nekem van három particiom,elsõn XP,ahhoz amihez nem kell net.Középsõn másolva amit féltek,(plusz másik vinyón is)
Utolsón UHU.Windóz driverek ,progik elõkészitve szintén a középsõn.
Kb 1 óra alatt lecserélem a két rendszert ha nincs gikszer.
Uhu csodásan települ,nethez csak a beépitett tüzfal megy,mégse basztattak még.Ha akarnak ugyis bejönnek,a Windows-t védtem már le tökéletesen,engem se engedett ki valami tûzfal😊)

Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!

L Viper
Keményen Scott!
Azért ne verd szét az egész Vig-Kend Majort. Keresztfiamék ma vizsgáztak, a kis senpai nagyon boldog <#wink><#eljen>
Gundark
Csatlakozom a klubhoz 😊 SZéthullott az xp-m 😊 Lekapcsoltam ment, bekapcsoltam nem ment 😊 Azt hiszem tudom mi csinálta. De már kicsináltam 😊 Elindult az xp, de az ikonok meg az egész kernelnek csak kb a fele töltõdött be. De pl az alkalmazáskezelõ kiválóan mûködött. Kiválóan figyelemmel tudtam kisérni hogy nem megy semmi és nem is tölt 😊 No mindegy, fontos adatok nem voltak rajta, mert ami fontos azt mindig mentjük, igaz eltásak 😊? Szerencsére a thunderbird kezelése nem igényel nagy odafigyelést 😊 Igy megmaradt még az összes levelem is.

Scott : Szurkolunk. Motiválunk is. Ha nem sikerül, vissza se gyere 😊)

Én meg megyek állásinterjúra. Elõbb utóbb csak felvesznek valahová 😊

Én apai ágon Székely vagyok, úgyhogy iszom a szavaikat! Imádom, ahogy beszélnek. 😄

No, szorítunk, s akkor jó leszen! 😄

www.smart-bus.hu

Scottt
Hehe tavaly karatetáborban egy hétig egy Székely sráccal voltam egy szobában.Végére edzõ megjegyeztem, hogy elSzékelyesedtem😊
Hnap 1hétig nem leszek tábor.
Szurkoljatok, hogy sikerüljön a vizsga😉

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Na igen, ez is egy szép gyöngyszem, de nekem ez a kedvenc Székely mondásom:

1: Az asszony nem ember!

2: A sör nem alkohol!

3: A medve nem játék!

Elnézést! 😄

www.smart-bus.hu

Scottt
<#hehe> Ha jól emlékszek kicentizte a gyeró ha 0,1seccel késõbb húzza ottmarad..
De hát van egy Székely mondás miszerint sose szúrd ki a saját szemedet.😊

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Molnibalage
Érdekes színe van a páraleválásnak. 😊

LeonSilver
Igen, segített volna.De sok módon helyre lehetett volna hozni.Ezt most nem taglalom.Ha majd valakinek hasonló gondja lesz elmesélem ha kívánja.

**--**

Fakk.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Molnibalage
Azon nem volt net és most DVD meghajtó sincs benne egyelõre.

Bucser
bátyád gépe...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

JoeDestroy
Az ntldr.dll-re igen.

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

Molnibalage
Mert már újra van rakva...

sure
Uccsó OFF

Ahonnan ezeket a HSZ-eket is írod 😄

A "boot közben valamiért nem indul el" meg lehet HDD kontakt- vagy szektorhiba (valami vinyó egészségügyi programmal lehet, hogy érdemes lenne megnézni alaposabban)

ON

Isten nem bottal, hanem VMware.

Molnibalage
Magyar XP-m van. Hogyan írjak be bármit a Google-ba mikor el sem kezd betöltõdni az XP? <#nemtudom>

Próbálkoztam volna a CD-rõl feltenni, de nem engedett meghajtót sem váltani a parancssoros módban. Kb. 10x próbáltam rebootolni..
A dll nevét balga módon nem jegyeztem meg. (A bátyus gépérõl átmásolás a vinyóra segített volna? <#fejvakaras>

JoeDestroy
OFF
Kis help.
Ami miatt nem indul valszeg, az az ntldr.dll hiánya (kerneltöltõ modul, ebbõl indul a kernel). Ami egyébként a systemroot-ban van, és a hiánya, nem is az. konzolról javítás, a filet meg kell keresni valahol a cd-n, vagy egy másik rendszerrõl áthozni és bemásolni a gyökérbe. Utána reboot és kész. Bármirõl bootolhatsz, csak írja az ntfs-t.
Nem árt tudni, alkalomadtán elõfordul. Nem kell reinstall. Van amikor csak mégegy reset kell, mert ott a file, csak a boot közben valamiért nem indult el.
ON

sure
OFF (lehet, inkább valami techsupport topikban kéne, de itt az SG-n a vérpistikékkel a színvonal...)

Oké bocsi, az AMD 3300 eszerint 3300+ (Sempron)
Ha a .dll-t, amit keres, beírtad volna, google-en biztos meglett volna a megoldás, mitõl van, gondolom most már mindegy, "megoldottad másképp" 😊

Trükkös a dög, az elején ad egy "Repair" meg egy "Install" opciót a telepítõ - ha itt nyomsz R-t, a konzolt kapod. Az installt választva késõbb megint lehet választani, hogy "Repair an existing installation" (R), vagy "Fresh install". Mondjuk én egyszer csináltam eddig ilyen repairt, a registry bejegyzéseket meg az egyéni beállításokat így is szétqrta...

ON

Isten nem bottal, hanem VMware.

Molnibalage
Qawa-nak írjál egy PM-et a Freefalcon fórumon. Õ a nagy cockpit guru az FF csapatban.

Su-24 kabin egyébként készülget, de nagyon hátul van a sorban. A 3D modellje van meg úgy-ahogy.

97th Vampire
Hát amint csinálnak olyan gépekhez 2D vagy 3D kabinokat amik pl nekem is kellenének akkor majd azzal repülök. (pl Szu-24 😄 )
De amíg nincsen addig nekem megfelel a szebben összetákolt 2D-s is 😄
Nem meggazdagondi akarok vele hanem a saját szórakozásomat növelni 😄

Útba tudnál igazítani hogy hol keresgéljek akkor kabinkészítés ügyében. Felmérném a lehetõségeimet, aztán meg majd meglátom mi lesz 😄