Falcon 4.0 - BMS 4.3X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Marhára elszaladt az idõ :-(
Most lesz az a találkozónk is valamikor augusztusban.
\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
Gépgyártástechnológus és Szerszámgéptervezõ szakirányokon.
Az áramlástech. is faja kis szakirány :-)
\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Sokszor tapasztalta már ilyet remélem majd ez is illik a sorba. Hol végeztél egyébkénnt? Milyen szakon? Én gépész (áramlástechnikai) leszek.
Azért ha lesz multi valahogy összekaparom magam.
Az államvizsga, amíg egyszer nem csinálsz meg egyet, marha nehéznek tûnik. Azután megkérded majd magadtól, hogy minek is idegeskedtem ezen annyit?
De addig is izgulni fogsz!!! :-)
Nem kell beszarni. odamész nemhagyod hogy bezavarjanak és kész. end of sory. már túl is vagy rajta😊
Én államvizsga eredményhirdetés után 10 percel már a 2. sörömet és a második unicumomat dûtöttem le. 30 percen belül még 2-2 követte😄
Apámnak be kellett jönnie értem kocsival, mert nem engedtek fel a buszra😄
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
BME-n egyes szakokon azért elõfordul ilyen. Az egyik doktorandusz (volt konzulensem) úgy elkottyintotta, hogy ez szinte csak formaság (hát majd meglátjuk...). Én két hete készülök rá, változó intenzitással, hétfõ óta 10-11 óra naponta. Elõtte még kényelmesebben toltam, de bele kellett húzni. 5 tárgyból vizsgázok (3 csoporta bontva) és a prezentáció 10-15 perc. Kb. 1 óra alatt lemegy az egész és összevissza 4(!)-en leszünk.
Melyik átlagod volt 3-4 között. Az ösztöndíj vagy a súlyozott? A súlyozott az nekem is 3,45 körül volt, de mivel mindig elkaszáltak egy tárgyból az ösztöndí sokkal kisebb volt.
Szóval nem kell aggódnod. én kb 5 nap intenzív tanulással államvizsgáztam 3 tárgyból 150 tétellel + szakdogavédés és 5-ösre sikerült. Az egész iskola alatt 3-4 között volt az átlagom.
Egyébként arra meg számíts, hogyha dolgozni fogsz ott azért nap mint nap tesztelni fognak és a munkád eredménye nem vizsgajegyben testesül meg, hanem mások munkájában vagy hibájában. mert ha te elcseszel valamit lehet, hogy az is aki utánad dolgozik adott cuccon emiatt szintén el fog cseszni valamit.
Ez az amit az iskolában nem tanítanak és nem fognak megtanítani soha. Mások is a te munkádra építenek és ezért a leghibátlanabbra kell megcsinálnod mindig a munkádat.
A taposómalom meg jelen van. amikor napi 10 órát melózol azután érezni fogod.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Holnap megyek egy hét bécs szóval😊
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Mikor nyáron dolgoztam azért már az is más érzés volt meg gyakorlaton is. Nem azért mentem haza, hogy aztán otthon is folytassam a melót (tanulást). Nagy különbség! Meg volt az a "snitt" érzés. Kiléptem a melóhelybõl és másnapig nem is gondoltam rá. Ja és a melóért legalább fizettek is, mert az ösztöndíjak a vicckategória szintjén vannak. Azért majd kíváncsi leszek rá, hogy mi lesz.
Persze nem dolgoztam huzamosan ezért tapasztalatom se lehet a napi taposómalomról, de egyik ismerõsömnél sem azt látom, hogy félévi szinten vizsgákon múlna a jövõjük és annak ellenére, hogy többször is meséltek hajmeresztõ dolgokat és követtek el hibákat õk is nem rúgták ki õket nap, mint nap. Nekem minden egyes botlásom akár + fél vagy egy évet is jelenthetett volna az egytemen, így is lett 5 évbõl 7... Ezt unom már. Szeretném az elméletet átülteni gyakorlatba. A diplomamukámmal ez sikerült, konzulensem ódákat zengett rólam. A gond nem itt van. Én szar vizsgázó vagyok, nem tudok arra készülni amit értelmetlennek tartok, márpedig sok vizsga az volt. Hülyeséget kérnek számon, olyan dolgokat aminek semmi értelme és ez a BME. Ezek után el sem tudom képzelni, hogy a többi okatási intézmény milyen lehet, ha eza csúcs a mérnökoktatásban.
Nem kell mindent fejbõl tudnia egy mérnöknek. Elég azt tudnom, hogy mit hol találok, ha kell és lássam a nagy összképet EZ megy, a vizsgázás nem ahol hülye lényetelen apróságokon szivóznak néha. Az ilyen dolgokat könybõl nézi ki az ember vagy utána néz, de nem jegyzi meg.
Annyit azért tudok, hogy akik vizsgáztatnak egyik sem az a hent típusú tanár, sõt! Ebben bízok részben, mert nem igazán sikerült felkészülnöm rendesen.
Na akkor befejezem a rinyálást és majd meglátom pénteken. Utána marad a jó kis nincs mit tenni érzés.
ON
OF is kap új UI-t (FW). Szép, jó, de azért nem éri el az FF5 szitjét. 😊
Tegnap este már magamban mondtam a ramp start lépéseket elvonási tüneteim voltak😊
Ma nekem nem indult a gép.Kiírta a bootolásnál, hogy vmikor nemtudott be bootolni és ezért újra bekellett állítani a rendszert.
5perc mulva már múkodött😊
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Csüt.-tõl vasárnapig horgászat lesz úgyhogy a hétvégi multi nekem elmarad.
Remélem a 10 éves évfordulón azért már mi is "tolhatjuk" az FF5-öt. Bassz*meg, már lassan 10 éve adták ki az alapjátékot. Nem túl sok progi van, amit még 10 év után is ennyien játszanak és a videóból látom, hogy még fognak is.
Sajnálatos, hogy ezenkívül normális F-16 szimulátort azóta sem jelentettek meg.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Itt csak laza 2 éve van fennt. 😊
<#eplus2>#eplus2> <#wave>#wave>
Már le is szedtem az OF-et....nem lesz a szivem csücske,bár a pit tetszett,fõleg a tükrözõdés az üvegen.Remélem az átkerül a FF5 be.Meg szebb a játék kezelõ felülete.
A HUD is jobban bejön.
Ugy indult a küldetésem,hogy elbambultam,mire a wingmanem fogta ,elém gurult a barom és beállt keresztbe.Hörögve nekirontotam,felrobbant és egy gyönyörû sik,f16 os álldogált egy darabig függõlegesen a kifutón.Utána ki akartam lõni két HARM-ot,nem tudtam befogni a célt....itt feladtam.
Én is szeretem a Lock On-t,Viperának köszönhetõen a Flankert is.
De kihullik a maradék hajam mikor eszembe jut,hogy kemény 10e ft adtam ki érte,meg egy uj videokarit,mert a patch nélkül nem akart futni 98'on meg 2000 en.Én meg azt hittem a kártya xarozik.
Most meg valamiért nem tudok trimmelni.AZ agyamra megy,mert az F15 kivételével minden repülhetetlen trim nélkül.
Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!
Nálam is etalon játék a Falcon mellett a Lock On és a nagy elõdök is, mint pl. a Flanker 2.51 is.
A minap DosBox alatt, tök jót repkedtem a Flanker 1.0-val is. Az a vektorgrafika nagyon tuti 😄
A Lock On-t szerintem meg sokan szeretik itt is csak nincs annyi idejük, hogy ezzel is és azzal is tolják.
Na az US Carrier Fleet Mod keretében megjelentették az F-14D-t.
Létrehozták már a CVN68-at és gyönyörû lett azt kell mondjam valamint az F/A-18 E/F-et is (van 1 és kétüléses modell is. Valamint megoldják hogy az F-18 F tanker verziójáról lehessen újratölteni.
Talán idõvel pitet és FM-et is tudnak majd állítani😊
Jahh és link ahol bõvebb infokat találhattok
http://www.virtualnavairops.com/
"1,000 features all packed into a SLIDE-SHOW.
A-la Open Falcon. "
Ezt Ara'-tól kölcsönöztem.
Nekem az elsõ kiadásból volt meg a Pumák földön-égen.Aztán kölcsön adtam valakinek ( úgy mint például Jakovlev : Szárnyak, emberek címû könyvét) és azóta hozzák vissza.Na én ezért nemadok soha többet kölcsön könyvet.
( bocs az offért de ettõl mindig kiakadok )
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Bocs,hogy csak most válaszolok,de ma jöttem haza Hollandiából,mert meg kellet már néznem egy igazi repnapot idén is!!!
Alap OF-nél 3 textura...hmmm,én 1szerûen kilövöm,mert nálam egyiket sem fogadja el,aztán 4.5! ennyi! Nagyon ajánlom az Aegean theatret feltenni!