Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Molnibalage
Majd idõben közölnek mindent. Azért tényleg elég lassan megy...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Boconadi
Hali!

Az afterburner film festivalnak az eredménye ki van már hirdetve? Mert én sehol sem találtam, a forumban pedig csak valaki véleménye szerint osztotta meg, hog hogy osztályozná, ott pedig a második lettem.

Akkor most hogy is van ez?

A "nyereményeket" hogy lehet megkapni? Valaki tudna segíteni?
L Viper
Meg minek is.
Szerintem kiábrándító lenne alacsonyan repülni egy fotótextúra felett, kiemelkedõ objektumok, épületek nélkül.
Inkább legyen jól megcsinálva ami megvan és ez legyen összhangban majd a késõbbi Riptilessel.
Persze egy Szöul méretû városnál nem elvárás minden házikó. Pont jó úgy, ahogy az eddig kiszivárgott fotókon láttam.
Molnibalage
Googlemaps tiles.

Vidi is van. Tehát meg lehet csinálni, csak azért az egész térkép elég húzós lenne így...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

JoeDestroy
Üdv Urak!
Elõször is Balázs fogadd gratulációmat!!!
Ugye hogy mondtuk?! :-))
No innentõl minden csak nehezebb lesz! (És ez nem feltétlenül baj.)

Sajnos a multiról lemaradtam, de legalább a hétvégi családi horgászat elérte célját (42 kg 7 darabban :-D ). Legközelebb igyekszem lenni.
A freetrack meg nem eszik meg sok gépkapacitást, max. akkor ha a kamerának állandóan képjavítani kell a fény miatt de ezt az sg-s freetrack topicban már leírtam (valakinek, talán Bocinak képekkel is segítettem.) Úgyhogy akinek nincs lehetõsége TrackIR beszerzésére, ne legyen lusta és forrasszon. (Cserélhetõ foglalatos megoldást itt is adtam közre.)
:-))

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

L Viper
Na leszedtem én is. A képek alapján jóóóó!
polluxware
Most látom Netmester hogy írtál.. Bocsi

Aznap este találtam egy mikrofont a 486-os idõkbõl származót, sajna menetzárlatos a gyújtótekercse szóval csak rángat és nem ment a felsõ henger, úgyhogy ráhagytam. Van itt még annyi lom, majd összehozok egyet😊)

Molnibalage
Ja, fogtam az eredeti dds-t azt adj neki fiam! 😊

polluxware
Ez template-s? Avagy az eredeti texturákat mázoltad át? PhotoShop 7?

Fasza 😊

Molnibalage

Molnibalage
Kész amennyire csak tudtam. Link hamarosan.

Molnibalage
Még pofozgatom egy kicsit itt-ott, majd utána. Külfödi fórumra egyelõre ne rakjátok be a képeket jó?

Szuperjó,tedd fel vhova a dds-eket!!!

amúgy a skin tényleg jó lett.gratula hozzá.

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

L Viper
Tetszik!
Sokkal jobb a szürkés alapskinnél. <#eljen>
L Viper
Ez nagyon jó! Tervezem megcsinálni én is, Gyöszi segített, csak még nem sok idõm volt rá. A 200 dollárnak nálunk is máshol lesz helye, hozzád hasonlóan. A konyha átépítés szépen lerendezte a családi kasszát <#vigyor1>
Molnibalage
Asszem kész. A panelvonalakon még lehetne finomítani, hogy olyan legyen, mint a Su-30 MKK alja, de annyira nem vagyok profi.

Molnibalage
Ne szóló repülésben teszteld, hanem hadjárat elsõ napján a FLOT közelében. Ha ott is tudja a 30 FPS-t akkor jó.

azért itt egy VIDEO amit ma délután csináltam.ha valakit érdekel mûködés közben.

ebben igazad lehet.gondolom a trackir szinte nem is terheli a processzort.amúgy az én gépemen játék közben nem lehetett észrevenni,hogy nagyon a freetrack leterhelné a processzort.és nekem nem dual magos hiper-szuper gépem van,hanem egy AMD3200+-os õskövület.de vegye úgy mindenki,hogy nem szóltam,a freetrack valóban nem jó megoldás,menjetek,és vegyétek a trackir-t.már aki megtudja venni.

Bucser
meg némi processzoridõbe.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

azokhoz szóltam,akiknek nincs felesleges 200 dollárjuk megvenni a gyári TrackIr-t.ennyiért láttam egy oldalon akciósan.valóban ugyanazt tudja,de az enyém kb 2000Ft-ba került,meg némi otthoni szerelésbe.

Molnibalage
Lesz egy részletes rész az FF5 manualban ami errõl szól.

Bucser
jópáran használunk TrackIR-t innen. Ugyanezt tudja csak hardverbõl...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

üdv Urak!ma kipróbáltam a FreeTrack éprogit a redviper-ben.baromi nagy élmény volt.tudja a 6DOF-ot,úgyhogy repülés közben ki lehet nézni a gép orrára.nagyon állat.merem ajánlani mindenkinek.

végre megtanultam leszálni. saját magamtól söttem rá hogy kell. aki ráér az csináljon szervert. pollux ha van valmi féle mikrofonod segítek beálítani, vagy kitöl jött az a viszhang tegnap ?

Molnibalage
Még koszolást teszek rá itt-ott.

Molnibalage
Kb. készen van, de nem követi teljesen a valóságos festést, mert nagyon elbaszott a textúra paletta és túl alacsony a poligonszám. Azért ez közelebb van a valósághoz, mint a mostani skin.

- Orron a szám nincs rajta az alacsony poligonszám miatt, totál torz és ocsmány lenne, inkább nem tettem rá.

- A fékohorog fekete-fehér a valóságban, de nem találom sehol a hozzávaló részt...

L Viper
Annyira már nem új. Van animált 3D-s kabinnyitás is. Csak a Block 52-eshez jó egyébként. Az alap 2D-s kabinhoz képest totál más a színe, világosabb annál. Nekem sem jött be, uninstalláltam.
zsoltfireman
A Frugal's-on találtam ez a 2.0 verzió! Nem tudom,hogy te melyiket ismered,de ez biztos jobb a mostani semminél...<#nevetes1>
A képek alapján nem tûnik rosznak

Molnibalage
Ez mennyire új? Tettem már fel a Zerk féle pitet, de egyáltalán ne jött be.

zsoltfireman
AF 3D pit!!!!!!!!!!!
<#taps><#taps><#taps>

Molnibalage
A Szu-33-as skinen végre tudok dolgozni. Holnap igyekszem belelépni. 😊

Molnibalage
Szerinted viccbõl van preview thred és heti szinten vidi új dolgokkal? Némi túlzással célegyenesben van. A beta II fázis hamarosan jön. Ahhoz jön még pár patch ami hozzáad dolgokat. A patchek elõtt lesz egy hosszabb és utána egy rövidebb tesztfázis. Ez cirka 2 hónap. Ezután jön a release. Szeptember végén talán már kint lesz.

Ez nem DCS, ezt tényleg fejlesztik, sõt! A "baj" az, hogy annyi új dolog indult be kb. 2 hónapja, hogy feature freeze-t kellett elrendenli, hogy ki leshessn adni. Az a pár patches dolog kapott halasztást, azok még besétáltak a leereszkedõ kapu alatt, a többi majd egy az FF5 után megjelenõ patchban kap helyett. Az a terv, hogy gyakrabban lesznek nagyobb lélegzetû kiegek. Az elsõõ ilyen egy zsír új F-16 3D kabin lesz. MINDEN 3D lesz, a 2D-s kabinra a továbbiakban nem lesz szükség...

L Viper
Köszi a repkedést mindenkinek, pár kép a mi kötelékünkrõl ( kedves Pápa nincs benne, másik teammel repült <#vigyor1>:

Én már fent, ti még lent:

Gundark
Uraim, köszöntem. Ez a mai termés 😊

Netmester légiharcgyakorlat közben

Felszálláshoz készülve

Kötelékben a célpont felé

ki lessz adva

üdv!ezt ki fogják adni a közeljövõben,vagy ez is megmarad városi legenda szinten,mint a black shark?

L Viper
Aki akar jöhet:

TeamsPeak: tss.thomi.hu - Falcon - ef16

AF szerver IP: 78.131.91.128
én ráérek

L Viper
Gratula !!!
Este legyen multi ?
Ilyen kicsi a világ? Én '92-ben végeztem (szakfordító)...<#nyes>

grat. mikor kezdünk???

polluxware
Kongracsulééson😊

Nincs valkinek SMC vbr2 7004 router-e? Elmondhatná hogy kell belõni 2934,2935-ös portokat... Egy ezzel foglalkozó oldal szerint be is állítottam (portforwrd.com) ,de akkor se akarja a jót. SP2 win, firewall szolgáltatás sem fut.

Gundark
gratulálok 😊

Molnibalage
Hölgyeim és uraim! Hát ez is megvolt. Ez TÉNYLEG nagyon laza volt. Olyan kérdéseket tettek fel amire készülés nélkül félrészegen is tudtam volna válaszolni. Úgyhogy ma <#idiota>!

most ha valaki akar repkedni az szóljon és csináljon ts-en szobát. és átmegyek oda

L Viper
Akkor lehet válogatni.
Molnibalage
?? És mitõl torulna a Nap? Egyébként 6 fajta Nap modell van benne most, és asszem van ilyen torulós fajta is.

L Viper
Az a "BMS" féle Nap effekt nekem jobban tetszik, mint amiket néhány képen láttat. Azokon olyan krumli szerûen el volt a Nap torzulva.