Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Molnibalage
Hej, ha majd befejeztem...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

LeonSilver

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

L Viper
Már bent vagyok a melóhelyen.
Mi is köszönjük, hogy jöttél, ha tetszett gyere legközelebb is.
Jó volt a kampány bevetés <#eljen>
polluxware
Értem, köszi szépen a gyors választ

Molnibalage
Eltávolítja az R-73 Mod2-õt az orosz gépekrõl, módosítottam a flare érzékenységét az AIM-9X, R-73Mod1, AIM-9M és IRIS-T rakétának. Már amennyire emlékszem. Egyes F-16 gépeken visszaraktam a 3 AGM-65 hordozásának képességét. Nagyon minimális...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

polluxware
Gondlom máma nem lesz revans, avagy...?

Kérdés!

Ez Balázs féle realism mod miket módosít? Errõl nem találtam infót sajna.

Köszönöm mindenkinek a tegnapi mrepülést!

L Viper
Azért szépen hazacammogtál füstölve is.
Molnibalage
Na, újra megcsináltam az egyik szárnyat, javítgattam az összes vezérsíkot és elkezdtem rámászni a törzs felsõ részre is.

Gundark
Ja a hadjáratot csak én csesztem el. Az elsõ GBU-10es is vagy 15 méterrel mellément, mert megzavartak. Igy nem találta telibe a hangárt, hanem az elõtérben dolgozott csak, a helipadot meg a valami szutykokat radirozott le. A másodiknál meg rávezetés közben kaptam be azt a repeszt. Az mellé is ment, mert megszünt a lézersugárzás. Azt hiszem legközelebb CBU-kat viszek és magasból radarral oldok a közepébe. Persze a legjobb lenne ha lenne GPS fegyver.

L Viper
Az én képeim:

Szerverõdés:

Összeált a kötelék:

Dogfight:

Kampány odafelé:

...és "itthon" Amendolában:

Jó volt a kampány bevetés is, szépen összedolgoztunk, köszi a jó repülést.

Molnibalage
AZ utolsó felvételen a páros leszálláns nagyon durva. TOTÁL egyszrre ment a dolog. Ha majd FF5 alatt csináláljuk Fraps-szel akkor sajna nekem kell lenni a vezérnek, hogy hátrafele nézeten mindenki látszódjon, vagy nekem kell lenni leghátul (vagy én leszek a szóló néha, és akkor csak mozizok és néha közbelépek ezzel-azzal.).

Molnibalage
ACMI felvételek tegnapról. acmibin könyvtárba tedd amelyibe akarod, de csak adott helyszínen lesz megnézhetõ.

Molnibalage
Seregszemle.

Pollux kome elrõmegy csalinak.

JoeDestroy
Nos a tegnapi hiánypótló multi jó volt.
THX mindenkinek!

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

L Viper
Jó volt, majd rakok képeket, de most húzok aludni. :-)
Gundark
Uraim! Tenksz 😊

polluxware
ja... jóvanna😊

L Viper
Destroy, gyertek, mert lassan indítom az AF-et is. Már TS-en dumálunk.
L Viper
Elõbb TeamSpeakre gyere be. Persze, hogy timed out, mert még AF nincs indítva :-D
polluxware
az már csak hab a tortán hogy a server ip cím beírás után "timed out-t" ír ki connection-ra😊

Köszi Balázs a pátyolgatást 😊 tényleg

Molnibalage
\terrdata\objects és az objects2005-be is.

polluxware
realism mod-ot hova másoljam bé? gyors kérdés.. 😊

L Viper
No, van szoba TS-en !

Akkor mégegyszer: tss.thomi.hu - Falcon 4 - ef16

Kampány IP: 78.131.91.125

Auto update legyen kikapcsolva, nehogy erõszakoskodjon az 1.013 és A Magyar honlapról a Realism Mod is legyen fent a Balkánban is !
Gundark
Rendben. 2130 check in a Kommunikációs atyánál 😊 Vagy s/s? 😊

L Viper
Nyugi, csak a hadjárat elején van sok MiG.
Ha jól operálsz, a 2-3. napra tiéd a légifölény. Amit tolunk AF kampányt multiban, rendesen ki van takarítva az ellenséges légierõ. A földi erõk azért még "ravaszkodnak".

Aki jön Multira: AF lesz 1.012-es patch-el.
Hadjárat "sima" Balkan.

Teamspeak: tss.thomi.hu-n lesz, a többit majd késõbb beírom.
Molnibalage
Ha majd kigyün az FF5 akkor lesz egy új kibõvített átformázott kézikönyv. Miután kijött akkor lesz idõm rá, mert fejlesztõmunkám akkor részben véget ér, az adatbázis gatyába lesz rázva, hadjáratok be lesznek fejezve.

Visszatérek a 3D moddelezéshez, mert mint látjuk a skinezés megy. Kezdetben megcsinálom a hiányzó orosz rack-eket, azok viszonylag egyszerûek.

JoeDestroy
OK! Leszünk! :-))

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

LeonSilver
Én simán kinyomtattam 😄 Így egyszerûbb..

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

polluxware
fogtam, olvastam, olvasom mégegycõõ 😊) Köszi😉

Molnibalage
Úgy ahogy az összes verzióban. A hadjárat kezdetekor is be lehet állítani a prioritások területre és célokra bontva. Könyörgöm, KÉZIKÖNYV! Le van írva. Nem fogok mindig kiregényt írni, ha már egyszer le van írva.

polluxware
Valaki nem tudja véletlen hogyan lehet hatni az AF Balkan kampány generátorára? Úgyértem egy csöppet sem relisztikus, bár fene bánja azt csak legalább ne legyen annyi mig21. Az meg hogy az AI generáljon bevetéseket az totál kamikázééé játék. Nem is magam miatt aggódom hanem hogy a koalíciós erõk 1/3 kipurcan már az elsõ hullámban. Teljesen sajátkezûleg meg csöppet idõigényes..

multi az gondolom nem Allied forcos leszen

Molnibalage
Viper lesz a szerver. Multi elõtt mindig be van postolva ide a TS szerver címe, szoba elérése és IP címe.

polluxware
muti? ip cím is van? 😊

Molnibalage
Jó, addigra lemegy az elsõ félidõ. 😊

L Viper
Már próbáltam ezt is, csak csinálja. Mindegy, remélem egy format kiüti <#boxer>

Múti 21:30 körül jó lesz ?
LeonSilver
Janicsek András ales.

Molnibalage
Még egy mellékzönge. Nem hozták nyilvánosságra név szerint az áldozatok neveit egylõre. Ok. Azt viszont leírták, hogy egy alezredes okató aki most jött haza. Hát ez nem sok emberre illik...

"Ócsárolás az ha olyanért is a vezetõséget teszed felelõssé amirõl egy ember tehet."

Azért áttételesen tehe róla a felsõ vezetés. Érdeks módon a francia pilóták ennél durvább brahiba sem haltak bele. Talán mert repülnek eleget?

Bucser
Eléggé úgy tûnik, hogy pilótahiba volt. ÉS nem tapasztalatlanságból eredõ.

Ócsárolás az ha olyanért is a vezetõséget teszed felelõssé amirõl egy ember tehet.

Nem az a baj, ha valakinek szemellenzõje van, hanem az hogy egy pillanatra sem képes kinézni mögülle.

Mind1.

Nyugodjanak Békében.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Molnibalage
Ócsárolás az, hogy kimondjuk a nyilvánvalót??

Multira a gyûlés mikor kezdõdik?

Bucser
Persze hisz a "vezetõséget" könyebb ócsárolni...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

polluxware
Zsolti fireman csak még annyit hogy hova másoljam be, milyen néven, dds vagy bmp... ilyenek😊

polluxware
chkdsk "meghajtó jele amit tiltani szeretnél a vizsgálódás alól": /x

ált. akkor csinálja ha swapfile azon a meghajtón van, vagy ghost után..

L Viper
Számítógépguruk !
Hogy lehet kilõni, hogy ne vizsgálja ez a hüllye XP az "E" meghajtómon a konzisztenciákat. Végigfut, semmit nem talál, de mindig csinálja.
Már küldtem rá chkdsk-et is, de az is mindent rendben talált.
A rendszerem egyébként egy 60 Gigás egy partíciós vinyón van, ez meg egy 250 gigás nagyobbik partíciója.
Ha másik vinyóról bootolok XP-t, akkor is csinálja ennél a meghajtónál.
Ha leformázom ezt a partíciót akkor abbahagyja ?
Úgy látom most én vagyok a soros Balage és Gundark után, XP cumi ügyében <#zavart1>
JoeDestroy
Talán az második raktárból töltöttem le de az felment csont nélkül.
A saját textúráját rakattam fel vele, jól megy bár néhány TE-nél sok a CTD.

Molnibalage
Akkor vidámabb vizekre. A függõleges vezérsíkok is készen vannak. A törzsrész van már csak hátra. A legkeményebb rész. Viszont a fékhorgot nem találom sehol, pedig nagyon megcsinálnám sávosra.

Molnibalage
Apám most hívott fel. Nem mondta, hogy honnan tudja de úgy tûnik hogy a saját hülyeségükbe haltak bele. Elrepültek a nagyfaterhoz beköszötnni és a 3. rácsapás után a 4.-dik nem jött össze. Nem 100% majd ha hazajön akkor megkérdezem, hogy ez az indó honnan van.

Azért ez nekem hihetetlennek tûnik õszintén szólva.

Gundark
R.I.P.

Balázs : Megmondom én Neked, mikor. Soha. Szerinted érdekel bárkit is a politikában a honvédség? Majd jön valami "közel álló" szakértõ aki megmondja majd a tutit. És akkor majd megnyugszanak.

Wampa : Hmm. Nem rossz próbálkozás. Fõleg egy MaciLacitól.. Mert ha jól emlékszem wampakörökben elõször igy szólitottak... Egyébként, igen rokon. Csakúgy mint ahogy Te meghonositottad a nõk körében a wamp stilust. Ezért hálásak neked és biztosan nagy büszkeséggel szoritják meg az EGY kezed, ami marad, egy nálad 12x kisebb lénnyel való "harc" után..Már ha harcnak lehet nevezni azt mikor az evolúció csúcsa azt gondolja hogy kézzel meg lehet állitani a fénykardot..

L Viper
<#szomoru1>Francba, ez már komoly és még csak június van.
L Viper
A 4.3 telepítõmappára másold rá a 4.5 cuccokat, csak utána indítsd az OF telepítést.
Nekem így összemásolva van elmentve, hibátlanul mûködik.
Molnibalage
Ez egyszerûnen hihetetlen... A felsõ vezetés mikor kap már a fejéhez, hogy KURVA nagy baj van???