Falcon 4.0 - BMS 4.3X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Igen, volt pár vad Falcon vs. Lonci vita bár azért volt benne némi egyoldalúság egyes egyénektõl. Ezt ne firtassuk. Fura, hogy a Lonciban az A-G harcod emeled ki, mert max. az AI-nál lehet jól megtalálni ezt. A jenki oldalon nuki HARM, LGB és a buta bombák választéka is enyéhnszólva szegényes. Az AI viszont jól használja az LGB, HARM és nagy hatótávolságú A-G fegyvereket (AS-6, AGM-84, BGM-109) és a hajók védelem ezekre tud tüzelni is. Na ez hiányzik igazán a Falconból.
Az AF grafikája tényleg elég fura és a "legszebb" az egészben, hogy mégis akkora FPS killer, mint állat fõleg, ha zoomolsz. Tegnap is olyan szaggatásokat és 10-15 FPS produkált, hogy ehaj. Pedig a forgalom piskóta volt egy koreai hadjárat elsõ napján a DMZ mellett ehhez képest az FF4 (az FF5 meg fõleg) 20-50%-kal nagyobb bubble mellett a repcsik esetén is vagy kétszer akkora FPS-t ad a gépemen, mint az AF. Azért et mélyütés a javából...
A repmodell meg olyan amilyen, egyelõre ezzel kell beérni. Az OF-hez elvileg MAV-JP csinált egy TELJESEN új repmodellt, elég durva. Itt van. Namrámost az OF kapcsán nekem még az sem clear, hogy most kint van az OF 4.6 vagy nem.
Ara itt értekezik pár sorban az OF-rõl, hogy akkor most mi is van és miért nincs egyesülés stb. érdemes végigolvasni, ha valakinek van ár ideje. Itt meg 4.6-ról van szó, fel is tettem rögtön a kérdést.
Van rá esély, hogy talán majd az FF szériában is viszontláthtjuk ezt a repmodellt, mert az OF fejlesztése úgy tûik, hogy végetér és én nem láttam, hogy benne lenne azúj repmodell. Pár DEv ag viszont jó barátságban van MAV-JP-vel és az FF5 megjelenése UTÁN (kis ráhatás a készítõre <#vigyor1>#vigyor1>) megkeressüki majd, hogy hajlandó lenne -e rendelkezésre bocsátani a kódot és segíteni integrálni a játékba. Egyfelelõl ez jó lenne mindenkienek másfelõl úgy tûnik, hogy enélkül a nagy semmiért dolgozott, ha soha nem lesz kidva egyik verzióban sem. Szerinem ez lenne az egyik legnagyobb elõrelépés a Falcon története során, ehhez csak a DX7 motorra való átállás fogható ami még mindig nem 100%-os, mert talaj az még mindig DX5 (6?) alapú.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Van érzéke😊 bár ezt tudjátok...
OFF topic
http://www.youtube.com/watch?v=Xm-dpmVoT0I&feature=related
König 350-es úgy gondolta felhúzza az orrát:/
Apropó Jövhétvégén Szeged verseny.. O-250, O-125, F-1000
(hátha valkit érdekel más is a focin kívül😊
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Más...
Visszaolvasgattam keresgetések közepette itt a fórumban, és meglepett hogy ez Lock on vs. Falcon dolog milyen paprikás volt néhányszor itt a fórum sorai között😊
Annak idején nekem a Lock on volt az elsõszámú modern repszim (il2 sturmi után). Aztán a SIMHQ oldalain megláttam a Flaming Cliff-et... Azt nem mondom hogyan és milyen verziót, de 3napig szenvedtem vele mire elindult a progi😊 de elindult😉 Mai napig tetszik a A-G harcnem benne... Légiharc az hogy õszinte legyek teljesen kimaradt nekem úgy ahogy van (á'la F-15, su27 dogfight)
Falcon 4.0 AF az már régebb óta megvan a szekrényemben (kb.2éve),de csak most jutottam el odáig hogy játszak is vele. Ami igazán tetszik benne az hogy 716 oldalt kell átnyálazni mire az ember elkezdi megérteni mirõl is van szó. Szerintem pontosan ezért, és ezt az ûrt próbálja újfent befoltozni a DCS: Black Shark. (kérdés az hogy hányan élik meg a kiadást😊 Tudom jön a Red Viper 2 ,de úgy õszintén ha 3héttel ezelõtt kérdi valaki mi az a Red Viper1, hát...
Amúgy sok helyen olvastam hogy a repmodell meg a grafika az ami nem jön be sokaknak az AF-ben... A repmodell elsõre nekem is furcsa volt, fõleg az elsõ leszállásnál, erõsen emlékeztetett DI Tornado-ra. Nemtom kinek ismerõs egyáltalán eme sim
<#rolleyes>#rolleyes>
Kontrollált tégla siklatás...
Kicsit nosztalgiáztam😊 Lehet szídni😊
Köszönöm a ma esti multit! Új dolgot tanultam megint, itt biza a az IGLA hamarabb leszed mint a Lock-on-ban.
Én csak keritésnek hívom a határ😊
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
- Mit olvasol Tapper?
- A kommndós halála.
- És tetszik?
- Em.. elvicceli a dolgot.
Én itt fentrengek a röhögéstõl. 😊
Más, itt van egy nem Falcon videó tõlem! A képminõségen majd mepróbálok javítani. Van egy jobb verzió már belõle, csak potom 220 mega tömöríetlenül...
És tényleg van neki sok X kromoszómája, amit a mai multi résztvevõi tapasztalhattak is 😊)
Hamarosan megoldunk még pár technikai problémát, és közös repkedéseink alkalmával csiszolódhat tudása. :-))
\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
Bocsi, de errõl a hugis és bátyus beszélgetésrõl nekem mindig a Nagy durranás c. film ugrik be a híres, hírhedt "Bácsikám itt a kishúgod! Kishúgom itt a bácsikád!" rádióforgalmazással. 😄
ON
\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
Kicsit berozsdásodtam. 😊)
A kép csak úgy.
Érdekes pillanat a DMZ mögött. Légi utántöltés volt a sûrûben. Rácsodálkoztam azért távoli a kép 😊
IMG]http://iaro.3dmax.hu/kep/2008-07-05_22_51_14.jpg[/img]
92.52.200.210
Nem akarom ám senki játékát elrontani, inkább csende hallgatóságként kívánok elõször résztvenni.
pass: ef16
390 kbs up, de levisz némit a videostream. közben.
Ezért lenne jó más server.
A WSO = Weapon Systems Officer, bõvebben itt. Röviden, õ az aki nem a pilóta és mégis a gépben ül. 😊
Sajnos sehogy ez csak egy olyan szegény ember módszere ami most jutott eszembe. Elivleg úgy játszhatál ilyet a bátyussal, hogy õ minden fontos dolgot ami neki kell rárak a joystick + gázkarra és akkor te szépen kisajátíthatod a billentyûzetet és csinálhatnád amit akarsz a fedélezeti rendszerekkel (már, ha van Track IR). F-15E-nél például egyszerre kerülheti a légvédelem áldásait és lézerbomba célzóját célra rakni enyhénszólva macerás. Persze itt meg bezavar az, hogy csak egy nézet van, tehát ha nem néz Destroy a mûszerekre akkor te sem látod. Sajnos ilyen dolgot rendesen nem támogat jelenleg egy komoly szim sem. Majd a Fighte Ops, de mire az kijön már én is nagypapa leszek...
Hugi, gyere nyugodtan. A bátyus meg repül, a redszereket meg kezelheted te, lehetsz WSO! 😊
Ma este ismét repültök? Hallgatóságnak csatlakozhatok? Sajna még se programom, se joy nincs,(amúgy Bátyusnak köszönhetõen ezek folyamatban vannak) de ha nem zavarok a hangulatába szívesen belehallgatnék.
Elõre is köszi.
Hugi :-)
Most láttam a jutyúbon egy egész jó Lonci videót,és az állat késben repült át a híd alatt,úgyhogy ezt meg kell próbálnom nekem is...
Ha lesz multi elképzelhetõ hogy csatlakoznék én is,úgyhogy Viper ne kéresd magad és rúgd ki végre azokat a vendégeket.<#vigyor1>#vigyor1>
A sávszélesség miatt én nem lehetek server.
Nálunk vendégek vannak, egész hétvégén, emiatt nem jó most nekem sajnos.
Szasztok!😊
Pedig faján nyomtatná a layoutot. Úgy ahogy az eredeti pdf-ben van.
A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.
Key mapper is letölthetõ.
Más. Egyre mélyebben túrom magam bele az adatbázisba és nagyon meglepõ dolgokra bukkantam. Például van benne APU-60-II rack (kettõs R-60 indító). Akkor miért nincs használva..?
A 6-os rack estén meg a bombák túl közel vannak egymáshoz. Elvileg csak számokat kéne átírni, mégsem csinálták meg. A fene sem érti ezt...
Ide találtam, elvégre hívtál! :-) A többi majd meglátjuk. :-)
Köszi.
Utólag minden sikeres vizsga élvezetes. :-) Addig még sokminden hátra van. Gazdasági vonalon. (Pénzügyi szakügyintézõ leszek hivatalosan)
A rajongás a családban marad. Egy felmenõnk anno MIG-en repült. Én viszont még sajna mûszaki analfabéta vagyok, de fejlõdõképesnek tartom magam, és szívesen veszek minden segítõ szándékú okatást. :-)
További szép estét! :-)
Üdv!
Hugi