Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Scottt
Mit jelent a DMZ?😊

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Molnibalage
Bassz, tényleg! A második részben volt. Mondjuk nekem abból az alábbi beszólás a kedvencem.

- Mit olvasol Tapper?
- A kommndós halála.
- És tetszik?
- Em.. elvicceli a dolgot.

Én itt fentrengek a röhögéstõl. 😊

Más, itt van egy nem Falcon videó tõlem! A képminõségen majd mepróbálok javítani. Van egy jobb verzió már belõle, csak potom 220 mega tömöríetlenül...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

JoeDestroy
Lehet hogy úttörõ lett a Falcon fórum, de vagy a játék és a társaság miatt, vagy személyes varázsomnak köszönhetõen, de bõvült a csapat egy padavammal.
És tényleg van neki sok X kromoszómája, amit a mai multi résztvevõi tapasztalhattak is 😊)
Hamarosan megoldunk még pár technikai problémát, és közös repkedéseink alkalmával csiszolódhat tudása. :-))

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

Molnibalage
Ilyen volt a legsûrûbb helyzetben. Országomat egy IFF blokkért! 😊

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

42nd Intruder
OFF

Bocsi, de errõl a hugis és bátyus beszélgetésrõl nekem mindig a Nagy durranás c. film ugrik be a híres, hírhedt "Bácsikám itt a kishúgod! Kishúgom itt a bácsikád!" rádióforgalmazással. 😄

ON

JoeDestroy
Érdekes pillanat a DMZ mögött. Légi utántöltés volt a sûrûben. Rácsodálkoztam azért távoli a kép 😊

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

JoeDestroy
Uraim köszönöm a repkedést, jó volt.
Kicsit berozsdásodtam. 😊)
A kép csak úgy.

Érdekes pillanat a DMZ mögött. Légi utántöltés volt a sûrûben. Rácsodálkoztam azért távoli a kép 😊
IMG]http://iaro.3dmax.hu/kep/2008-07-05_22_51_14.jpg[/img]

JoeDestroy
IP
92.52.200.210

Molnibalage
Valami gáz van, elnémult a mikrofonom. Csekkolom.

Csendes hallgatóságként?..Oh,azt csak úgy nem lehet 😊.

polluxware
köszi a linket, megvan.. Az én routerem az különleges😊 Az egyszerû dolgok nem úgy mûkszenek

Köszi Balu, most már ezzel legalább képben vagyok. :-)
Nem akarom ám senki játékát elrontani, inkább csende hallgatóságként kívánok elõször résztvenni.

JoeDestroy
http://portforward.com/english/routers/port_forwarding/routerindex.htm

polluxware
Múltkor csak a modemrõl ment.. Most próbálkozok valami kábelbuzerálás mentes megoldással😊 Úgyfest hogy mûkszik, hpyerlobby-n már tok csatlakozni két gépre.

JoeDestroy
A monitorom képe közvetítõdik Huginak 😊

JoeDestroy
TS szoba falcon
pass: ef16

Molnibalage
Videostream??? Eddig ketten meg talán pollux. Azt viszont nem vágom, hogy m baja a routerral, múlkor repült már velünk minden gond nélkül.

JoeDestroy
Hányan lennénk?
390 kbs up, de levisz némit a videostream. közben.
Ezért lenne jó más server.

Molnibalage
Upsz, feledékeny vagyok 3 sör után. 😊

A WSO = Weapon Systems Officer, bõvebben itt. Röviden, õ az aki nem a pilóta és mégis a gépben ül. 😊

Sajnos sehogy ez csak egy olyan szegény ember módszere ami most jutott eszembe. Elivleg úgy játszhatál ilyet a bátyussal, hogy õ minden fontos dolgot ami neki kell rárak a joystick + gázkarra és akkor te szépen kisajátíthatod a billentyûzetet és csinálhatnád amit akarsz a fedélezeti rendszerekkel (már, ha van Track IR). F-15E-nél például egyszerre kerülheti a légvédelem áldásait és lézerbomba célzóját célra rakni enyhénszólva macerás. Persze itt meg bezavar az, hogy csak egy nézet van, tehát ha nem néz Destroy a mûszerekre akkor te sem látod. Sajnos ilyen dolgot rendesen nem támogat jelenleg egy komoly szim sem. Majd a Fighte Ops, de mire az kijön már én is nagypapa leszek...

Pápa! Már korábban említettem, hogy a szakzsargonnal még kissé hadilábon állok. Mi az a WSO? És hogy kezelhetem a rendszereket, ha nincs még programom?
Molnibalage
Volt több olyan srác is akinek gondja volt ezzel, de meg tudta oldani. Bár emlékeznék rá, hogy kik voltak... <#falbav>

Molnibalage
Már csak szerver kell. Én névlegesen 4096/256 kbps vagyok, de ez inkább 3500/205. Ezzel még 3 ember talán elvan, de efelett már necces lehet.

Hugi, gyere nyugodtan. A bátyus meg repül, a redszereket meg kezelheted te, lehetsz WSO! 😊

Sziasztok!

Ma este ismét repültök? Hallgatóságnak csatlakozhatok? Sajna még se programom, se joy nincs,(amúgy Bátyusnak köszönhetõen ezek folyamatban vannak) de ha nem zavarok a hangulatába szívesen belehallgatnék.
Elõre is köszi.
Hugi :-)
polluxware
Érdeklõdés az részemrõl is lenne... Smc 7004-es routeremmel szenvedek hogy kinyissa a 2934-35-ös portokat. Ha van tipp azt jól venném.. (T-online kabel)

Üdv URAK!
Most láttam a jutyúbon egy egész jó Lonci videót,és az állat késben repült át a híd alatt,úgyhogy ezt meg kell próbálnom nekem is...
Ha lesz multi elképzelhetõ hogy csatlakoznék én is,úgyhogy Viper ne kéresd magad és rúgd ki végre azokat a vendégeket.<#vigyor1>
Molnibalage
Miért, mekkora? Ha csak ketten leszünk akkor még 128k upload is bõvenb jó.

JoeDestroy
Urak lesz ma multi?
A sávszélesség miatt én nem lehetek server.

L Viper
Sziaaa ! Remélem majd lesz több idõd, mint mostanában. Hiányolunk a multikról.
Nálunk vendégek vannak, egész hétvégén, emiatt nem jó most nekem sajnos.
Molnibalage
Üdv! Épp kérdezni akartam az esti multit. Én olyan fél kilenctõl érek rá.

Jelentkezem.Jelzem még élek és ha ma este lesz multi,akkor ott leszek(bár nem sokáig ,mer tmost értem haza :S ,és holnap hajnalban mehetek vissza :SS ).
Szasztok!😊

L Viper
De szép ! Régen néztem ezt az oldalt és kellemesen meglepõdtem, mert sok eddig nem látott screen fogadott. <#vigyor3>
JoeDestroy
Én keresem, de ez az ami nem mûködik az FF4 keyfile-al. Típuskeveredési hiba-- kilép. Több vagy másabb lehet a bill kiosztás. (inkább több.)
Pedig faján nyomtatná a layoutot. Úgy ahogy az eredeti pdf-ben van.

Buren
Nem rossz, nem rossz... <#eljen><#nyes>

A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.

Molnibalage

Molnibalage
Nem ezt kereste valaki?
Key mapper is letölthetõ.

Molnibalage
Számomra az. Sajnos nem reagáltál még le rack irányú kéréseimet pedig az orosz rakcek korrek használata és hiánya számomra az egyik legfájóbb dolog.

L Viper
A SuperPak-osok is voltak páran...akkor ez már kinyomozhatatlan, kinek a munkája ?
Molnibalage
Ez nem az MP csapat munkája szerintem. Az adatbázis nagy része már nem abból a korból való ahogy én látom.

L Viper
Annak idején a Microprose-nál nem két ember fejlesztette a Falcont, hanem egy igen nagy létszámú csapat. Szerintem találsz még bõven érdekességeket <#vigyor3>
Molnibalage
Most is van ilyen rész a kézikönyvembenm, de ezen részt is szándékozom majd kibõvíteni a jövõben, de azért csak óvatosan teszem majd.

Más. Egyre mélyebben túrom magam bele az adatbázisba és nagyon meglepõ dolgokra bukkantam. Például van benne APU-60-II rack (kettõs R-60 indító). Akkor miért nincs használva..?

A 6-os rack estén meg a bombák túl közel vannak egymáshoz. Elvileg csak számokat kéne átírni, mégsem csinálták meg. A fene sem érti ezt...

Szia Bátyus!

Ide találtam, elvégre hívtál! :-) A többi majd meglátjuk. :-)

Köszi.
Az alkoholszintetek nem volt észlelhetõ :-)Talán majd, ha többet hallom a hangotok. :-)

Utólag minden sikeres vizsga élvezetes. :-) Addig még sokminden hátra van. Gazdasági vonalon. (Pénzügyi szakügyintézõ leszek hivatalosan)

A rajongás a családban marad. Egy felmenõnk anno MIG-en repült. Én viszont még sajna mûszaki analfabéta vagyok, de fejlõdõképesnek tartom magam, és szívesen veszek minden segítõ szándékú okatást. :-)
További szép estét! :-)
Üdv!
Hugi
JoeDestroy
Szia Hugi!
Idetaláltál?
Üdv az oldalon. Nézelõdjetek. Van mire nézni<#vigyor>

L Viper
Csak annyit szoktam inni, hogy még a küldi excellent legyen <#vigyor1>
Molnibalage
Jujj, nem voltunk nagyon részegek? Viper borozhatni szokott én meg sokszor sörözés után esek be. Múlkor Destroy öntött fel nagyon a gratatra. 😊

Köszi a gratulálciót. Komolyan mondom nem tudom eldöntani, hogy melyik volt a lazább az érettségim vagy a diplomavédés. Az utóbbit szó szerint élveztem! Milyen szakon lesz államvizsgád?

6 éves repszim rajongó kiscsaj? Nem semmi, akár a fehér elefánt.

Sziasztok!
Már egy ideje csendes megfigyelõje vagyok az oldalatoknak és Destroy invitálásának, és segítségének köszönhetõen egyik repüléseteknek is ha csak rövid ideig is, de fültanúja lehettem. Köszi Bátyus! :-)
Pápa! Gratula az államvizsgádhoz! Jövõre nekem is lesz hasonló megmérettetésben részem. Nagyon jók a képeid, amiknek nagy rajongója lett 6 éves kislányom is. :-)
További jó repkedést!
Üdv!
Hugi
L Viper
Egy kis OFF:

Ennek a hangjára azért kíváncsi lennék!

De szép lehetett repülni látni !
Scottt
Megjöttem😊
Grat Balu😊

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Molnibalage

L Viper
Nem kapkodja el a bíráló részleg...