Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Molnibalage

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
Skacok, Kecsó lassan itt van a nyakunkon! Ki mikorra tervezi? Mi praktikus okoból szombatra faterral, mert ha netán rossz idõ lenne akkor még ott a másnap.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Scottt
Helyes,jó lenne.

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Molnibalage
Gyakorlatilag semmi, bár egyes srceeneken i hawk-tól látok néha soha nem látott dolgokat.

L Viper
<#vigyor3><#eljen> Tudnám díjazni, ha így lenne.

A Riptiles vajon hány százalékos állapotban van? Errõl nincs infód?
Molnibalage
Szerintem talán még az összes belefér idén. Ha TÉNYLEG megjön júli közepén a beta II akkor 1-5 pontok összesen olyan 2-3 hónapot vesznek igénybe szerintem. Az esõ kör agressuív tesztelése május vége óta lezárult azóta rajtam kívûl már nem is postolt senki új bugot. (Az elsõ kör 4 hónapig tartott.)

A 3D kabin szinte már kész már "csak" exe kell hozzá. 😉
A Riptiles installja egy tényleg pofonegyszerû a kérdés, hogy mikor lesz kész.

L Viper
Drááááágaszág az van már most is <#nyes>
Scottt
Mindet akarom most akarom a akisz drágaszágomat add ide add ide add ide<#buck><#buck>

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

L Viper
No ide is másolom:

1st - Beta_II Release
2nd - Tornado Patch Release (including **edited**)
3rd - Beta_II Patch Release (upgrading "placeholders" and adding bugfixes)
4th - Release Candidate
5th - RC Test Cycle (Quick cycle)
6th - FF5.0 Public Release
7th - FF5_3DPit Release
8th - FreeFalcon_RIPTiles Release (Tentative)

Remélem még ebben az évben eljut a dolog a 6-os pontig...

Molnibalage

Molnibalage
Érdekes postok Naldo-tól. Reagláltam rá, mert egyeseket nem értem ,hogy miért is hozott fel.

L Viper
3. és 5. képen baromi részletes reptértextúrák.
zsoltfireman
<#eljen><#taps><#taps><#taps><#taps><#wave>

zsoltfireman
Csak nem FS2004????? Akkor odaasz.....<#wow1><#beka2>

zsoltfireman
Molnibalage
Lenne egy kérdésem. Fent van bárkinek is az OF most? El tudná küldeni nekem a tod.lst fáljt? Megnézném, hogy FF alatt is mûködik vagy sem.

Molnibalage
Mit kéne rajtuk látni?

L Viper
Szép OpenFalcon képek!

A repterek környékét is érdemes figyelni.
Molnibalage
Erre mehet az elsõ FunFalcon 5!

Buren
Foo Fighters - Learn To Fly
<#wink>

A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.

Scottt
Sany erikszonos telefonokonvan TrackId szolgáltatás odarakod a hangszóróhoz és megmondja a zene címét😉

Molnibalage

Molnibalage
Ma is tanultam valami újat. 😊

Szia Balu!

A "Derûs égboltot" köszönés a Pápán szolgáló pilóták köszönése volt. Említettem, hogy egyik felmenõm is ott repült MIG-en. Ott mostmár helikopteresek vannak, akiket Szentkirályszabadjáról helyeztek át.
Üdv!
Hugi
L Viper
Ez valóban szar ügy :-(
L Viper
Molnibalage
Van egy rossz hírem. Szeptember környékén nem hiszem, hogy lesz FF5. Elszállt a vinyója az install készítõnek, úgyhogy mostantól kb. 3 hét mire lesz beta II... Erre jön még 1-2 hónap teszt, pár belsõ beta patch és csak aztán release. Ez van. Ez az én munkában is megváltoztat ezt-azt.

Molnibalage
Skacok kiderült, hogy az AF-nek van egy eddig számomra ismeretle tulajdonsága. Ha van Track IR-ed akkor az HMS mûködik padlock nélkül is! Ezt jó lenne átvenni, persze ez még mindig nem old meg egy dolgot. A padlockkal lehet csak kényelmesen célokat kijelölni kis távolságon, emiatt még mindig nem lehet kikapcsolni...

Viszont érdekes, hogy a MOD-omban EGYIK F-16 gépen sincs HMS és nem értem, hogy ez mitõl lehet. Én azokhoz nem nyúltam! NAGYON különös, magy rakok fel egy javított verziót.

Molnibalage
A röfis kínai? <#idiota>

polluxware
Na EZ! meg egy tipikus IL2 sturm 1946 vidijó:

http://www.youtube.com/watch?v=xTn3ojmf6zY&feature=related

L Viper
Fúúúúú a rókás vidi nagyon "ottvan" <#vigyor1>
polluxware
Kedvenc su25t vidijó:

http://www.youtube.com/watch?v=_djJnabRgcI

Kedvenc AF vidijó:

http://www.youtube.com/watch?v=5POViCuxYuk (MÁSZT SÍÍÍ)

Scottt
Szóljatok,ha valakinek mûködik a bop-os módszer😊

polluxware
Buren

http://bop.agria.hu/index.php?option=com_wrapper&Itemid=42

"szimulátorok fórum"

ott már látod

polluxware
wampa küldtem privit.. gondlod írj a fejleményekrõl

Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!

Buren
köszönöm tovarish! <#vigyor4>

A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.

polluxware
Buren nem vagy elfelejtve, van egy srác akinek adtam egy tippet, amit hallottam valahol messze-messze...

Próbálja ki, ha mûkszik akkor írom, addig nem akarom hogy szivatás vádjával bazirgáljon bárki😊

(elég spec a konfigom..., csak ezért)

polluxware
Egyértelmû L_Viper, de szerintem jó babrálni a katódsugárcsöves tv-vel meg ringlispííl Vihkr rakétákkal egy szûk hasadékban repkedve... sztem😊

Lock on számomra csak a Su-25T miatt érdekes... mással nem is repkedtem benne nagyon.

L Viper
Persze, de az avionika a Falconé ezért a 2. legjobb a-10 szim a Falcon 4 <#vigyor1>
Scottt
És a falcon?Abban is van A-10,meg cockpit is van hozzá😊

Buren
nekem megsúghatnád, hogyan varázsoltad elõ a Su-25T-s Loading screent <#hawaii>

L Viper
Szerintem a jelenlegi legjobb A-10 es szimulátor a Lock On, bár nem túl komplikált a kezelése benne a Varacskosnak de nagyon szórakoztató.
polluxware
Lonci A-G harc? - Sukhoi Su-25T - Shkval - Vihkr ,kb erre gondoltam😊 Az a-10-nek csak a ciciricipp (CCCIP) miatt van értelme a játékban ez tény.

Rádió forgalmazás subtitle jó lett volna, de hát ez van.

erre az FF5-re kíváncsi leszek

Molnibalage
A derûs égbolt köszönésrõl nekem mindig Aigner "Eduscho" Szilárd ugrik be. 😊

Persze attól még nagyon jó. Derûs égbolton, derûs F-16 pilóták, derûsen bombáznak porrá mindenkit. <#idiota>

Szia Balu!

Élek a felajánlott lehetõséggel. A kézikönyvhöz gratulálok, Bátyus jóvoltából hozzájutottam, és már kezdem magam átrágni rajta (Mit mondjak, én még azt hittem, hogy nehéz a Számviteli törvény. :-) )
Srácok, köszi ezt a nagyszerû élményt, nem tudom, mikor lesz legközelebb, de igyekszek kicsit aktívabban részt venni. :-)
Derûs égboltot!
Hugi :-)
L Viper
Ha ragaszkodsz a kodekjeidhez a játékon belül nevezd át a movies mappát valami másra, mert a hadjáratban is akar majd videót lejátszani és az is behülyítheti. Így jó lesz.
L Viper
Látom volt multi, remélem legközelebb tudok menni én is.
<#eljen>
Molnibalage
Gondolom az AF, mert eza hiba újabban több embernél is elõfordul, rossz videocodec okozza szerintem. Töröld le (vagy csak rakd ki onnan máshova) a moives könyvtárban az intro-t és elvileg mûködni fog.

nekem mikor elíndítom nem jön be a kép csak azt hallom hogy szira van meg mintha beindítottak volna valami repcsin.
egyszóval nem tudtok segíteni hogy hang mért van de kép mért nincs
elõre is köszike