Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Scottt
Mindet akarom most akarom a akisz drágaszágomat add ide add ide add ide<#buck><#buck>

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

L Viper
No ide is másolom:

1st - Beta_II Release
2nd - Tornado Patch Release (including **edited**)
3rd - Beta_II Patch Release (upgrading "placeholders" and adding bugfixes)
4th - Release Candidate
5th - RC Test Cycle (Quick cycle)
6th - FF5.0 Public Release
7th - FF5_3DPit Release
8th - FreeFalcon_RIPTiles Release (Tentative)

Remélem még ebben az évben eljut a dolog a 6-os pontig...

Molnibalage

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
Érdekes postok Naldo-tól. Reagláltam rá, mert egyeseket nem értem ,hogy miért is hozott fel.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

L Viper
3. és 5. képen baromi részletes reptértextúrák.
zsoltfireman
<#eljen><#taps><#taps><#taps><#taps><#wave>

zsoltfireman
Csak nem FS2004????? Akkor odaasz.....<#wow1><#beka2>

zsoltfireman
Molnibalage
Lenne egy kérdésem. Fent van bárkinek is az OF most? El tudná küldeni nekem a tod.lst fáljt? Megnézném, hogy FF alatt is mûködik vagy sem.

Molnibalage
Mit kéne rajtuk látni?

L Viper
Szép OpenFalcon képek!

A repterek környékét is érdemes figyelni.
Molnibalage
Erre mehet az elsõ FunFalcon 5!

Buren
Foo Fighters - Learn To Fly
<#wink>

A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.

Scottt
Sany erikszonos telefonokonvan TrackId szolgáltatás odarakod a hangszóróhoz és megmondja a zene címét😉

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Molnibalage

Molnibalage
Ma is tanultam valami újat. 😊

Szia Balu!

A "Derûs égboltot" köszönés a Pápán szolgáló pilóták köszönése volt. Említettem, hogy egyik felmenõm is ott repült MIG-en. Ott mostmár helikopteresek vannak, akiket Szentkirályszabadjáról helyeztek át.
Üdv!
Hugi
L Viper
Ez valóban szar ügy :-(
L Viper
Molnibalage
Van egy rossz hírem. Szeptember környékén nem hiszem, hogy lesz FF5. Elszállt a vinyója az install készítõnek, úgyhogy mostantól kb. 3 hét mire lesz beta II... Erre jön még 1-2 hónap teszt, pár belsõ beta patch és csak aztán release. Ez van. Ez az én munkában is megváltoztat ezt-azt.

Molnibalage
Skacok kiderült, hogy az AF-nek van egy eddig számomra ismeretle tulajdonsága. Ha van Track IR-ed akkor az HMS mûködik padlock nélkül is! Ezt jó lenne átvenni, persze ez még mindig nem old meg egy dolgot. A padlockkal lehet csak kényelmesen célokat kijelölni kis távolságon, emiatt még mindig nem lehet kikapcsolni...

Viszont érdekes, hogy a MOD-omban EGYIK F-16 gépen sincs HMS és nem értem, hogy ez mitõl lehet. Én azokhoz nem nyúltam! NAGYON különös, magy rakok fel egy javított verziót.

Molnibalage
A röfis kínai? <#idiota>

polluxware
Na EZ! meg egy tipikus IL2 sturm 1946 vidijó:

http://www.youtube.com/watch?v=xTn3ojmf6zY&feature=related

L Viper
Fúúúúú a rókás vidi nagyon "ottvan" <#vigyor1>
polluxware
Kedvenc su25t vidijó:

http://www.youtube.com/watch?v=_djJnabRgcI

Kedvenc AF vidijó:

http://www.youtube.com/watch?v=5POViCuxYuk (MÁSZT SÍÍÍ)

Scottt
Szóljatok,ha valakinek mûködik a bop-os módszer😊

polluxware
Buren

http://bop.agria.hu/index.php?option=com_wrapper&Itemid=42

"szimulátorok fórum"

ott már látod

polluxware
wampa küldtem privit.. gondlod írj a fejleményekrõl

Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!

Buren
köszönöm tovarish! <#vigyor4>

A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.

polluxware
Buren nem vagy elfelejtve, van egy srác akinek adtam egy tippet, amit hallottam valahol messze-messze...

Próbálja ki, ha mûkszik akkor írom, addig nem akarom hogy szivatás vádjával bazirgáljon bárki😊

(elég spec a konfigom..., csak ezért)

polluxware
Egyértelmû L_Viper, de szerintem jó babrálni a katódsugárcsöves tv-vel meg ringlispííl Vihkr rakétákkal egy szûk hasadékban repkedve... sztem😊

Lock on számomra csak a Su-25T miatt érdekes... mással nem is repkedtem benne nagyon.

L Viper
Persze, de az avionika a Falconé ezért a 2. legjobb a-10 szim a Falcon 4 <#vigyor1>
Scottt
És a falcon?Abban is van A-10,meg cockpit is van hozzá😊

Buren
nekem megsúghatnád, hogyan varázsoltad elõ a Su-25T-s Loading screent <#hawaii>

L Viper
Szerintem a jelenlegi legjobb A-10 es szimulátor a Lock On, bár nem túl komplikált a kezelése benne a Varacskosnak de nagyon szórakoztató.
polluxware
Lonci A-G harc? - Sukhoi Su-25T - Shkval - Vihkr ,kb erre gondoltam😊 Az a-10-nek csak a ciciricipp (CCCIP) miatt van értelme a játékban ez tény.

Rádió forgalmazás subtitle jó lett volna, de hát ez van.

erre az FF5-re kíváncsi leszek

Molnibalage
A derûs égbolt köszönésrõl nekem mindig Aigner "Eduscho" Szilárd ugrik be. 😊

Persze attól még nagyon jó. Derûs égbolton, derûs F-16 pilóták, derûsen bombáznak porrá mindenkit. <#idiota>

Szia Balu!

Élek a felajánlott lehetõséggel. A kézikönyvhöz gratulálok, Bátyus jóvoltából hozzájutottam, és már kezdem magam átrágni rajta (Mit mondjak, én még azt hittem, hogy nehéz a Számviteli törvény. :-) )
Srácok, köszi ezt a nagyszerû élményt, nem tudom, mikor lesz legközelebb, de igyekszek kicsit aktívabban részt venni. :-)
Derûs égboltot!
Hugi :-)
L Viper
Ha ragaszkodsz a kodekjeidhez a játékon belül nevezd át a movies mappát valami másra, mert a hadjáratban is akar majd videót lejátszani és az is behülyítheti. Így jó lesz.
L Viper
Látom volt multi, remélem legközelebb tudok menni én is.
<#eljen>
Molnibalage
Gondolom az AF, mert eza hiba újabban több embernél is elõfordul, rossz videocodec okozza szerintem. Töröld le (vagy csak rakd ki onnan máshova) a moives könyvtárban az intro-t és elvileg mûködni fog.

nekem mikor elíndítom nem jön be a kép csak azt hallom hogy szira van meg mintha beindítottak volna valami repcsin.
egyszóval nem tudtok segíteni hogy hang mért van de kép mért nincs
elõre is köszike
Molnibalage
Nem a ádiófogalmazást nem tudom kirakatni, de AF-ben gyorsabban beszélnek arádiózáskor. Ez is valami. A labels feliratozását tudom megváltoztatni, tudok a távolság kjelzéssel barálni, tehát ki írja a távolságot is a géptõl és azt is lehet szabályozni, hogy a közeli labels az hány mérföldrõl legyen látható (mint FF4 vagy OF alatt). Ennyi.

Igen, volt pár vad Falcon vs. Lonci vita bár azért volt benne némi egyoldalúság egyes egyénektõl. Ezt ne firtassuk. Fura, hogy a Lonciban az A-G harcod emeled ki, mert max. az AI-nál lehet jól megtalálni ezt. A jenki oldalon nuki HARM, LGB és a buta bombák választéka is enyéhnszólva szegényes. Az AI viszont jól használja az LGB, HARM és nagy hatótávolságú A-G fegyvereket (AS-6, AGM-84, BGM-109) és a hajók védelem ezekre tud tüzelni is. Na ez hiányzik igazán a Falconból.

Az AF grafikája tényleg elég fura és a "legszebb" az egészben, hogy mégis akkora FPS killer, mint állat fõleg, ha zoomolsz. Tegnap is olyan szaggatásokat és 10-15 FPS produkált, hogy ehaj. Pedig a forgalom piskóta volt egy koreai hadjárat elsõ napján a DMZ mellett ehhez képest az FF4 (az FF5 meg fõleg) 20-50%-kal nagyobb bubble mellett a repcsik esetén is vagy kétszer akkora FPS-t ad a gépemen, mint az AF. Azért et mélyütés a javából...

A repmodell meg olyan amilyen, egyelõre ezzel kell beérni. Az OF-hez elvileg MAV-JP csinált egy TELJESEN új repmodellt, elég durva. Itt van. Namrámost az OF kapcsán nekem még az sem clear, hogy most kint van az OF 4.6 vagy nem.

Ara itt értekezik pár sorban az OF-rõl, hogy akkor most mi is van és miért nincs egyesülés stb. érdemes végigolvasni, ha valakinek van ár ideje. Itt meg 4.6-ról van szó, fel is tettem rögtön a kérdést.

Van rá esély, hogy talán majd az FF szériában is viszontláthtjuk ezt a repmodellt, mert az OF fejlesztése úgy tûik, hogy végetér és én nem láttam, hogy benne lenne azúj repmodell. Pár DEv ag viszont jó barátságban van MAV-JP-vel és az FF5 megjelenése UTÁN (kis ráhatás a készítõre <#vigyor1>) megkeressüki majd, hogy hajlandó lenne -e rendelkezésre bocsátani a kódot és segíteni integrálni a játékba. Egyfelelõl ez jó lenne mindenkienek másfelõl úgy tûnik, hogy enélkül a nagy semmiért dolgozott, ha soha nem lesz kidva egyik verzióban sem. Szerinem ez lenne az egyik legnagyobb elõrelépés a Falcon története során, ehhez csak a DX7 motorra való átállás fogható ami még mindig nem 100%-os, mert talaj az még mindig DX5 (6?) alapú.

polluxware
Álmatlánság közepette nézegetem Molni Balázs videjóit...

Van érzéke😊 bár ezt tudjátok...

OFF topic

http://www.youtube.com/watch?v=Xm-dpmVoT0I&feature=related

König 350-es úgy gondolta felhúzza az orrát:/

Apropó Jövhétvégén Szeged verseny.. O-250, O-125, F-1000
(hátha valkit érdekel más is a focin kívül😊

Scottt
Ajánlom, hogy nyergelj át a RV1re..Tudod Balu kézikönyve hozzá az alap dolog😊)

polluxware
Ahoj😊 Te Balázs, lehet kérdezték már ,de nemtod véletlenül hogy lehet-e feliratozni a rádió forgalmazást a képernyõre? Red vipernyóban tudom hogy lehet ,de mondjuk itt is jól jönne.

Más...

Visszaolvasgattam keresgetések közepette itt a fórumban, és meglepett hogy ez Lock on vs. Falcon dolog milyen paprikás volt néhányszor itt a fórum sorai között😊

Annak idején nekem a Lock on volt az elsõszámú modern repszim (il2 sturmi után). Aztán a SIMHQ oldalain megláttam a Flaming Cliff-et... Azt nem mondom hogyan és milyen verziót, de 3napig szenvedtem vele mire elindult a progi😊 de elindult😉 Mai napig tetszik a A-G harcnem benne... Légiharc az hogy õszinte legyek teljesen kimaradt nekem úgy ahogy van (á'la F-15, su27 dogfight)

Falcon 4.0 AF az már régebb óta megvan a szekrényemben (kb.2éve),de csak most jutottam el odáig hogy játszak is vele. Ami igazán tetszik benne az hogy 716 oldalt kell átnyálazni mire az ember elkezdi megérteni mirõl is van szó. Szerintem pontosan ezért, és ezt az ûrt próbálja újfent befoltozni a DCS: Black Shark. (kérdés az hogy hányan élik meg a kiadást😊 Tudom jön a Red Viper 2 ,de úgy õszintén ha 3héttel ezelõtt kérdi valaki mi az a Red Viper1, hát...

Amúgy sok helyen olvastam hogy a repmodell meg a grafika az ami nem jön be sokaknak az AF-ben... A repmodell elsõre nekem is furcsa volt, fõleg az elsõ leszállásnál, erõsen emlékeztetett DI Tornado-ra. Nemtom kinek ismerõs egyáltalán eme sim

<#rolleyes>

Kontrollált tégla siklatás...

Kicsit nosztalgiáztam😊 Lehet szídni😊

Köszönöm a ma esti multit! Új dolgot tanultam megint, itt biza a az IGLA hamarabb leszed mint a Lock-on-ban.

Scottt
Nemtudok más rövidítést a DemillitarizedZone-n kívül😉
Én csak keritésnek hívom a határ😊

Molnibalage
Ja, ha szükség van rá akkor vállalok élõszóban kötelékrepüléses oktatást (AF vagy RV az tökmindegy bár az RV az talán elõnyösebb egy-két szempontból). Csináltam már nemegyszer, kezdõknek sokat segít. Mostanában relatíve viszonyleg ráérek (ameddig nem szerzek állást..).

Molnibalage
DeMilitarized Zone, Eszak- és Dél-Korea határa. Vagy esetleg másra célozgatsz? 😊