Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Molnibalage
3 és 4 az mit akar jelenteni?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

L Viper
Ha esetleg lesz szombat este multi, eddig úgy néz ki tudnék menni.
polluxware
Falcon 4.0 Allied Force plö.

1. magocska: kampány
2. magocska: maga a kontrollált gép és annak buboréka
3. morzsa
4. uszadék

Molnibalage
Ezt jó tudni, csak az a szomorú benne, hogy igényli...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

L Viper
Szerintem Te is imered ezt a szimet. Nekem Dual proci van és szépen dolgozik. <#vigyor1>

Katt ide :-)
Molnibalage
Akkor az "fasza", mert nem támogatja a többmagú procit. Egyébkénr én úgy veszem észre, hogy repszimesnek egyelõre nem nagyon éri meg, egymagos magas órajelû proci többet ér. A jelenlegi HARCI szimek közül tudtommal egy sem támogat több magot. Egyáltalán van olyan ami támogat négyet? Mert több proginál csak dual van. Ettõl a 4 nagyon különbözik? Pl. a Gothic 3-nál fingom sincs, hogy mi a helyezet.

Buren

A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.

polluxware
Olvastam annó hogy egy beta teszter amd 4200+ , GF7900 GS -el játszott DCS-vel ugyanúgy mint az FC-vel , kb -10% difit vett észre... Az más kérdés hogy régebbi bétáról van szó. Ez Krimusssz fószer meg elõtte GF6800-al nyomatta.

Buren
Hál Istennek nem.
"Csak" 4x 2.66GHz, meg hát kell neki az erõs vas mert csinálja a videókat.

A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.

Molnibalage
6700 jelzés az 6700 MHz? Magonként? Ha csak fele ilyen erõs gép kell hozzá akkor bukta lesz, csak ezért én nem fogok gépet feljeszteni. HA majd az FO is iényel új vasat akkor majd veszek (bár akkor jobb videóklippet is tudnék csinálni Falcon alatt).

Buren
SimHQ-s csóka ezzel nyomja a BS bétát;

"Reviewer's System Specs

* Intel Core 2 Quad Q6700
* 4GB RAM
* BFG 9800 GX2 PCIe 2.0 (1 G😎
* Saitek X52 Joystick
* CH Products Pro Pedals
* NaturalPoint TrackIR 4😛RO™ "

Én be se merném indítani Pakson, félek, hogy valami reaktorprobléma lépne fel játék közben. <#idiota>

Molnibalage
Koreai hajáratban igen gyakran használom, mert F-16-tal repkedve a J-5, J-6, Su-7 gépek semmiféle veszélyt nem jelentenek rám. F-15 géppel szedtem már le egy készletbõl 6 (!) gépet is. A saját hadjáratomban ahol már reálisan MiG-21PF gépeket használt a vörös oldal, ott sem fenyeget nagy veszély, merthogy összevissza két AA-2A-t cipel a gép és nincs gépágyúja. Persze a MiG-29-cel én sem nagyon kekeckedek, csak ha azonos létszám van és már elõtték a rakétáikat. Az sem csodafegyver.

Az új saját hadjáratom egyik tesztje atomburál volt. MiG-29 és MiG-21bis és MiG-23 kötelékek találkoztak, húgy hogy volt A-10, F-4ESK, F-15C, F/A-18C, F-5A és F-16A és gépek is voltak a környéken (szigorúan AMRAAM era elõtt), gyakorlatilag az összes fõbb típus ott volt a környéken. ISZONYAT nagy dofight volt, jó kis kergetõzés volt a DMZ felett és a SAM-ek is bekapcsolódtak itt-ott, + helik is voltak. Jól hangzik mi? <#vigyor1>

polluxware
meg amúgyis... ki használ gépágyút?? F-16 falcon -ban is van , sose használtam.. max dogfight multiban. Amúgy vincseszterd van húzok haza. Smukkom ugrik neki két mig-29-nek gépágyúval.

sztem. <#duma>

polluxware
😊 😊

azéris intruder bammeg

Molnibalage
Vagy ha már két manus akkor az örök kedvenc az F-111F! A Hidegháború NAGYBETÛS csapásmérõje.

Molnibalage
Intruder nem lenne rossz, csak ugyebár egyfeladatos gép és még gépágyú sincs benne, nem akkora élvezet repülni vele sokaknak. Az Hornet jó, csak az A verzió kéne belõle, ahogy az összes jenki cuccból (viva '80-as évek eleje).

Üdv
Nem hiszem hogy nagy gépigénye lesz a látottakból itélve.....
Szerintem ha a topik összes gépét összegyúrjuk,rákötjük Paksra,
simán elmegy alapbeállitásokkal.

Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!

polluxware
Én valami NAVY dolognak örülnék már...

F14, A6e intruder, F18 (c,e,f..), egy két manus a fedélzeten

dinamikus jellegû kampány.. amolyan "Hind" féle

egy két bónus... meg pár átvezetõ vidijó

Szóval Jane's F18 kibõvítve meg egy két régebbi játékból pár ötlet (Á'la AV-8😎

hiányoznak a régi játékok fíílingjei

Molnibalage
Az FO fõ típusa az F-16 lesz elõször. Igazság szerint azért örülnék már valami más gépnek is...

L Viper
Lehet olyn lesz mint a Duke Forever, jó munkához idõ kell <#idiota>!
Azért titokban reménykedem, hogy nem lesz igazam.

Szoli, ÁÁÁÁÁÁ, elég volt nekem az az egy év bõven. Egy kereskedelmi rendszert üzemeltetünk, számítógép elõtt ülök, ha van üresjárat netezek <#vigyor1>
polluxware
valami olyasmi vip... Te amúgy Szolit adsz?

polluxware
ááá... ezek csak amolyan szerkesztett holivúúdi videjók..

nem lesz itt semmiféle játék

Ezután a videó után, hogy lehetne aludni? 😊)

No meg azok a képek... ááá... ANYÚÚÚÚ! 😄

www.smart-bus.hu

L Viper
Mivan, nem tudtok aludni, vagy melóztok mint én ? <#hehe>
Buren
Új-régi videjó (kint van már egy másfél hete)... nagyon ott lesz! <#vigyor>

L Viper
El sem merem hinni, hogy végre lesz F16 szimulátor gyönyörû grafikával !
Remélem még megérem :-)
ÉDESISTENEM... AKAROM EZT IS! 😊

www.smart-bus.hu

polluxware
na.. Csak addig nyavajgott a kommuniti hogy csinálják a mi-24-est...

Hát ez az F-16 meg... kibacás berakni ilyen nyálcsorgatót ha még vagy 3évet kell rá várni

Buren
Új DCS update. Hmmm... Látszólag halad a munka, ráadásul még mindig a 2008-at célozgatják. Érdekes képek lent. <#wink>

polluxware
Balázs: igen

Wampa: http://lockon.co.uk/index.php?end_pos=135&scr=products&lang=en

lehet hogy regizned kell, de az ingyenes

én is innen szedtem le..

Molnibalage
Még az UI alatt?

Hello
Nem tudsz egy linket ahol van FC patch?Röhej de nem találom😞(

Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!

polluxware
Tegnap este tanultam egy trükköt az AF-ben.

Ha multiban játszol másokkal és éppen hogy beléptél, a többieket megtudod találni a kampányban ha megnyitod a CHAT ablakot ,és jobb klikkelsz annak a nevére akirõl tudni akarod melyik bázison van ,melyik gépben...

CHAT -> playerre jobb click -> FIND player

SZÖRVING DÖ SZOVJET JÚÚNYÖN! 😊

Az instrumentális kiváló... de van valami Bon Jovi nyávogás... attól nyekkentem meg! 😄

www.smart-bus.hu

polluxware
Hát sajnálom Buren... Én tegnap este nosztalgiából próbálkoztam elindítani és ment elsõre... (azt ugye mondottam hogy nem biztos hogy elsõre sikerül)

Van úgy hogy elõször indítassz aztán másolsz, van mikor fordítva.
Aztán ha egyszer elkapta ,csak ki kell kapcsolni a gépet és egy hétig nem zargat az SF.

no mind1

Molnibalage
Nos Fo jön amikor jön, és amikor jön még akkor sem harci szim lesz, hanem csak egy oktató szim kezdetben... Mire harci bevetést röppenhetsz vele az szerintem kb. 3-3,5 év.

Jettunder meg picit arcdeosnak néz ki, de majd meglátjuk. Persze errõl sincs semmi, szerintem még 2012-ben sem lesz kiadva.

DCS. Háááát. A remény hal meg utoljára.

Komolyan mondom, ha ez így megy simán lesz FF6 mire ezek kijönnek...

Molnibalage
Nyálas? Van az elején és a végén instrumentális rész. Nekem speciel az tetszik benne és nem a zúzás.

Buren
Ott lesz a Fighter Ops, Jet Thunder meg eddig homályban lévõ új LP szim, ami sanda gyanúm szerint F-18 központú lesz. Ja meg a Storm of War Battle of Britian Oleg mestertõl.

Amúgy nem tudom müködésre bírni az FC-t az általad linkelt leírás szerint sajnos...<#confused><#rinya> Azért köszönöm. <#vigyor0>

polluxware
valakinek megy már az FC?

polluxware
- 2x mostanság

polluxware
DCS : F-16 brühüm... azt én már úgyse élem meg😞

Sajnálom egyébként hogy az AF-hez nem csinálnak "repülhetõ" gépeket... Annó pedig asszem úgy hirdették hogy valami megGalaktikus ömlesztett harctérizé leszen. (ezt nem tudnám elismételni)

Nézegetem mostanság a szimulátor felhozatalt...

DCS-n kívül mind valami kétgombos TOP GUN klón az összes. Legalább nem kell mostanság gépet fejleszteni.. "nincs miért"

Ez nagyon kedv csináló... csak ez a nyálas zene... nem szeressem, de ez csak az én véleményem! 😊

www.smart-bus.hu

Molnibalage
Ez nem jó, EZ ISZONYAT jó!!! Ha majd kint lesz végre az FF% akkor végre összerakhatok én is egy hasonlót, adding multis repülés nélkül elég nehéz...

Molnibalage

Molnibalage
Skacok, Kecsó lassan itt van a nyakunkon! Ki mikorra tervezi? Mi praktikus okoból szombatra faterral, mert ha netán rossz idõ lenne akkor még ott a másnap.

Scottt
Helyes,jó lenne.

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Molnibalage
Gyakorlatilag semmi, bár egyes srceeneken i hawk-tól látok néha soha nem látott dolgokat.

L Viper
<#vigyor3><#eljen> Tudnám díjazni, ha így lenne.

A Riptiles vajon hány százalékos állapotban van? Errõl nincs infód?
Molnibalage
Szerintem talán még az összes belefér idén. Ha TÉNYLEG megjön júli közepén a beta II akkor 1-5 pontok összesen olyan 2-3 hónapot vesznek igénybe szerintem. Az esõ kör agressuív tesztelése május vége óta lezárult azóta rajtam kívûl már nem is postolt senki új bugot. (Az elsõ kör 4 hónapig tartott.)

A 3D kabin szinte már kész már "csak" exe kell hozzá. 😉
A Riptiles installja egy tényleg pofonegyszerû a kérdés, hogy mikor lesz kész.

L Viper
Drááááágaszág az van már most is <#nyes>