Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A frászt hozod rám... most rendeltem egyet... már láttam magam elõtt a garanciális postázás és nyûglõdés fáradalmait... ahh...

www.smart-bus.hu

Molnibalage
Visszavonom. Valami gáz van a pause opcióval. Állandóan diasble kivéve, ha nyomvatartom az adott gombot. Nem értem. Eddig nem csinált ilyet...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
Az a kibebaszott, @>&¢!!+&#, úgy néz ki tönkrement a Track IR-em. Kurvára elegem van már abból, hogy ebben a nyüves gépben semmi sem mûködik annyi ideig ami elvárható volna és állandóan csak arra megy el a zsé hogy egyáltalán mûködjön. Éppen tesztelgettem, hogy hogyan lehet az egeret helyettesíteni a fejmozgással (nem túl jól ment), kiléptem és azóta semmi. A négy kis led az ég, meg fent a tetjén folyamatosan ég piros színben a nagy. Ez mit jelent???

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Buren
Új DCS producer's note... <#circling>

part 1
part 2

A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.

Molnibalage
Ne akard kipróbálni az SRTM-et, még a mostani beta-ban sem aktív, mert hajlamos eltolni ezt-azt. Hidd el, nem éri meg. Valszeg CTD hegyeket fogsz kapni.

Közben megnéztem a tartalmát,ez nem az ami már régebben 1.005 addon néven be lett linkelve,sound mod,a Lee féle felhõk vannak benne,
meg egy zip "SRTM_Ko_RV_04a" ,amit gyanítok,hogy a 1.004-hez
készült új koreai domborzatot tartalmazza,ha lesz idõm egy backup után kipróbálom.

Molnibalage
Ez õsrégi még tavaly lett kiszivárogtatva. Ez még a betateszterek sem kapták meg anno, a deveknek lett kiadv csak egyes új dolgok teszteléséhez. Semmi értelme feltenni szinte semmiben nem tér el az FF4-tõl.

Hali.
Nem voltam Netközelben másfél hétig.
Balázs,arra a japán lapra feltettek egy "ff4-RV1.0.0.5 addon"
nevû zipet,tudni róla vmit?

Molnibalage
4 AMRAAM 4 cél ellen.
A célok befogása a ctrl + jobb nyíllal történt, de ez nem nagyon látszik a felvételen. Ami látszik az a 4 slammer találat négy célon.

Molnibalage
Ez olyan repnap lesz ami valszeg itthon 5-10 évig vagy soha nem lesz. Elvileg a német F-4, Görög A-7 és Harrier is repül. Ezeket pár év múlva kivonják ahogy a lengyel Szu-22 gépeket is. Hosszú évek után a kicsi delta is repülé és az EF-2000 os fog. Már csak az F-15C-nek és a Tornadonak és Rafalae-nak kéne fellszállnia. Egy biztos, a talalyinál jobb lesz (bár annál nem nehezebb).

zsoltfireman
Bizony! A-10 static+dinamic!!!!
<#vigyor2>

L Viper
Eredmény mégegyszer, mert elcsesztem :-)

L Viper
Na köszi Pollux:

Meg is vagy:

Útban a célponthoz:

Légvédelem kiiktatva, Pollux a kifutót gyepálja:

Eredmény:

img]http://kepfeltoltes.pirateclub.hu/pics/2008_07_13_00_10_05.JPG[/img]
Molnibalage
Bazzzz!!!
Ezek szerint REPÜLNI fog! 1992 óta nem repült itthon!!

Molnibalage
Kész anyagi csõd.

zsoltfireman
Ja,a haverjaim meg kimentek.....

Molnibalage
Még nem raktam fel az AF-et és fáradt is vagyok. Majd legközelebb.

Molnibalage
Szélsõséges idõjárás miatt (esõzés).

Scottt
MIÉRT?😮

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

zsoltfireman
Képzeljétek törölték a hétvégén a Fairfordi repülõnapot!!!
Pedig három F-22-es is volt!
<#szomoru1>

L Viper
Gép elõtt leszek, csináltam egy TS szobát:

tss.thomi.hu - Falcon - evangelium
L Viper
Na még most értem idáig.
Nyomjunk egy kampány küldetést?
polluxware
Szóljatok amúgy ha lesz valmi..

Molnibalage

Molnibalage
Lesz. Nem akarok FF4 alatt oktatófilmet csinálni az a helyzet, de ezt most összeütöm majd.

Scottt
Errõl lesz oktató film?
Mert kicsit nehezen fogom fel..

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Scottt
Arról volt szó

Molnibalage
Most melyik Szuhoj géprõl beszéltek. A Szu-32/34 az tényleg a Strike Eagle ellenpárja egyes paramétereiben talán még felülmúlja.

Scottt
Jó utánna számolva igazad van.
Majd kecsón megkérdezünk egy A-10es pilótát😉
Buren: Kettõ közt van de közelebb az f-15ehez<#vigyor4>

Buren
Szerintem közelebb van az efszáztizenegyeshez mint az f15e-hez...<#idiota>

A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.

Molnibalage
Na ez az amiben azért kételkedtem mikor olvastam. A két hajtómû maximális fékpadi tolóereje olyan 4 tonna. Vegyünk akkor csak 2x 3,5 tonnát. Namármost mekkora az ágyú visszarúgó ereje? Pár tonna, legyen mondjuk 5 tonna. Összegezd az erõket. Ez még mindig GYORSULÁST mutat.. Ha még a SUMMA lassító erõ olyan 3-4 (30-40 kN) tonna lenne összegzés után akkor az F = m * a képletet alkalmazva egy 12 tonnás gépre mi jön ki?

Tehát 30 *1000 N = 12000 kg * a

Ebbõl a gyorsulás az 2,5 m / s^2. Ez röhejesen kicsi kb, 10-szer ekkora érték esetén 5-6 másodperces sorozatnál lenne valami ilyesmi. Minmális fizkai alapelvek alkalmazásával cáfolható ez a hülyeség. És akkor még pont most jelentik be a reál tárgyak átalakítását. Ez a példa is mutatja, hogy talán nem kéne...

Ez most találtam, az urban legend rész...

Scottt
De elektronikusan korlátozni kell mert olyan hátra rugó erõ van benne, hogy az A-10est lelassítaná átesési sebesség alá.
Wampa: Egyik kedvenc gépem,A szovjet júnyion Sztrájk ígl-je 😊

Molnibalage
Skacok úgy tûnik, hogy az FF4/5 kódja is támogatja a négy vél szimultán leküzdését. A módszer egyszerû.

1. Tedd magad TWS módba.

2. Fogd be az elsõ célt. (NEM STT!)

3. Az SMS oldalon látsz ID1-ez. Ez jó. Tûz.

4. Befogás megszüntet. Új cél befog.

5. ID1 átállítása ID2-re. Tûz. (4. és 5. elvileg felcserélhetõ).

A 4. és 5. pont ismételgetésével ID4-ig elvileg mûödik a dolog. Nekem ment.

L Viper
Gyönyörû gép és a kabinfotó különösen tetszik <#eljen>.
Molnibalage
A GAU-8-bólé lehadható sorozat hossza nincs korlátozva tudottmal, de nem haszálják ki ezt, mert felesleges és károsan hat az élettartamra. Egészem más áramlási és hõátadási viszonyok vannak a bepéítésbõl fakadóan a két esetben.

Bucser
A GAU-8 sem állóhelyzetben tüzel mégsem lehet leadni vele hosszabb sorozatot mert berobbanna a lõszer a csõben a hõtõl.

Gondolod, hogy ez a kisebb kaliberre vagy a boforsra nem igaz ahol 1 csõ van csak?

lehet akármekkora szél annyi hõt nem tud elvezetni. + tüzelés közben alacsonyabb sebességgel repülnek a pontosabb célzás végett.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Molnibalage
Elképezlhetõ. Nem olvastam végig a szöveget, hogy már tüzeltek -e vagy sem, de azért az hozzátenném, hogy a fegyverek csöve nem a földön van állóhelyzetben, hanem több száz km/h-s szélben hûlnek. Nem mindegy azért ez sem...

Bucser
láttad te már egy Bofors vagy a 102-es Howitzer hõképét tüzelés után? vagy egy GAU12-esét?

Valszeg nem a hajtómûre ment rá az SA-7-es hanem a lövegekre.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Molnibalage
Nos a videó enyén szólva eltúloz dolgokat. Nem létezõ dolgokat állít be valós fenyegetésként és p. minden Su és MiG gépet úgy állít be, mintha az összesen lenne R-77 ami enyén szólva röhej, a legtöbb gép erre nem képes ma sem. Az AWACS ellen készült rakétát is úgy állítja be, mintha kézénél lenne most azonnal mindenhol. Soha egyentlen fotón sem láttam ahol hordozná a gép, és egy erõsen manõverezõ céllal majdnem biztos, hogy nem tudna mit kezdeni. Nem arra készült... A szövetséges AWACS támogatással sem számol ami az ellenfeleknél nagyrészt hiányzik vagy vélhetõleg messze nem érik el az E-3 gép szintjét.

Szerintem tisztán érzõdik, hogy azért ferdít, hogy kijelenthessék, hogy kell az F-22 nagyobb darabszámban.

Molnibalage
Igen, a háború legsúlyosabb légi vesztesége volt. Stan Morse - Gulf Air war Debrief könyve a legjobb talán a témában. Akkor még nem volt említve hogy mi lõtte le. Hiheteten szerencse kellett szerintem az SA-7 sikeréhez, mert akkor az már rég elavult volt. Az AC-130 hõképe realtíve kicsi és igen jól el van látva zavarótöltetekkel.

Buren
Ismeritek ezt a sztorit? Öböl háborúban SA-7-el lelõttek egy AC-130-ast...

Molnibalage

Na ez a szuhoj szerintem szép
itt

Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!

Molnibalage
Nem a gép iskolapéldája lett annak ami lehetelen, benne van a feltöltött pilótasuli cikkben is. Gyenge volt a hajtómû elsõre, tettek bele erõsebbet. Ettõl nõtt a fogyasztás, több üzemanyag kellett, tehát nõtt a tömem ami... És így tovább. Valahogy mégis összerkták ezt a fasza gépek.

Az El Dorado Canyon hadmûveletben õk alkották a csapásmérõ erõk magját és az '91-es Öbölben is õk voltak a NAGYBETÛS csapásmérõk ugyanis autonóm módon csak õk vethették be a LGB-ket. Az F-15E is képes lett erre a hadmûvelet közben, de csak minden negyedik géphez volt asszem LANTIRN konténer. Az F-16 gépeknek meg egyáltalán nem jutott. Az akkori idõk messze legpotensebb csapásmérõje volt vitán felül. Az elsõ gép volt a világon asszem ami automatikus terepkövetõ rendszert kapott. Beépített elektronikai zavarórendszere brutálisan erõs, és az átalakított EF-111 Raven mind a mai napig hiány a USAF-nél. 1998 kivonása óta minig NAVY gépet kell kérni elektronikai fedezetre és ez így lesz az EA-6B kivonása és az EF-18G Growler szolgálatba állása után is. Nem véletlenül használják az Ausztrálok még mindig.

polluxware
Na ezt kerestem így egyben. 2x köszi Vip

http://www.72ndvfw.org/modules/Downloads/userfile.php?id=6

polluxware
Köszi Vip, estére kiprószálom, 75mb úgyhogy biztos gyó és tartalmas. Youtube-n láttam vidijót ahol olyan realisztikusak voltak a hangok. Ebben a tekintetben egyébként az OpenFalcon 4.5 nagyon jó sztem. Újra elkezdtem olvasgatni a kézikönyvet pontról pontra.. Még ma is tud újat mondani egy két téren.. mûszeres leszállás, üzemanyag gazdálkodás, amram taktikák, egyebek😊

L Viper
A pápai szigor ezért lesújt rád, az Inkvizíció megtalál eme eretnek kijelentésért <#vigyor5>.
Te még nem tudod, hogy az általános büntetésforma a communitynknél a joy zsinórral történõ önkorbácsolás és a Ramp Start egér nélkül, csak bill. kombót használva <#ravasz1><#nyes>
polluxware
esetleg tud valaki alternatív sound pack-ot szigorúan AF-hez?

polluxware
úgyám! Legyen két partíciód, másodikon lehet a ghost file.. Ha gond van akkor lehet VC NTFS-el másolgatni dos-ban D-re, aztán ghost.exe

5-10perc

F-111?

Annak idején nagyon lehordták ezt a gépet hogy ballépés volt, valami ilyesmit olvastam annó errõl a tipusról. (gúrva drága volt a fejlesztése ,és nem igazán hozta azt amit vártak tõle)

mit kapok én ezért... <#ejnye1>

Éppen a leszállást gyakorolgatom AF-ben.. hát igazán szépen a földre tenni..