Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

polluxware
AF.rar már megvan d-n <#beka3>

Block 40-re akarok Agm-45 Shrájkot rakni.. ,meg +2deka Agm65D-t, meg egy liter tejet.
<#idiota>

L Viper
Nagyon szét ne "barmold" az AF-edet <#hehe>
polluxware
Progi az fut már.. Egyenlõre azon kattogok mihez nyúljak hozzá😊

Arra már rájöttem hogy ami "*"-os az OF-ben vagy RV-ben van csak benne.

Molnibalage
A két progi teljesen ugyanúgy néz ki, de az AF a hóbortjai miatt eltérõ progit igényel. Az F4Browse jó az OF és RV-hez is.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

polluxware
Köszi egyszerre írtunk😊

polluxware
Az "F4browse.exe" az gondlom valami teljesen más progi...

AF browse-t így külön nem találtam eddig, ha pontos file nevet tudnál mondani, vagy linket esetleg 😊

Egyébként köszi!

Molnibalage

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Scottt

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

polluxware
Na ez naon jó hír!

PMC = ?

Molnibalage
AF browse-t töltsd le a PMC oldaláról. Indítsd el és egyszerû adatbázis kezelés, klikkelgetés a fegyverek felrakása a gépekre. A bop.agria.hu-n van egy õsrégi moddolási útmutató, de ez még benne van.

A hadjáratban a gépre pakolható fegyber az MENNYISÉGILEG a squadron stores általi értékek vannak szabálozva, tehát ez dönti el, hogy mennyi van raktáron, de az egyes HP-k adataiban van eltárolva, hogy képes -e cipleni a gép vagy sem. Clear?

Mit értesz AIM-7 estében dobatni? Mármint, hogy vigye? Igen, AF Browse, HP editálás.

polluxware
Milyen repszimek vannak még amik kb. olyan grafikával bírnak ,mint az AF F-16, és inkább szim mint árkáde?

Ha tudtok, írjatok néhányat😊 Köszi <#vigyor3>

polluxware
Balázs Szentatyához szegezném eme kérdésem <#beka3>

1.,AF-ben lehet-éé, ASRAAM rakéétya-t F-16 Block (xx) CCIP változatokra függeszteni? Ha igen, pontosan melyik filét kéne átírni az OBJECTS könyvtárban lévõk közül?

2.,AF kampányában lehet-e változtatni a századoknál használható fegyvereket? Úgyértem Block 50-es tud LGB-t hajítani csak a kampány fegyver menedzsmentje nem engedi.

Lehet-e AIM-7 Sparrow rakettyát F-16 Block 30-al dobatni?
(elvileg az még tudná, csak hiába rakom rá, SMS-ben nem is látni)

Scottt
Balázs ma sikerült egyszerre 2célt egyszerre lekapni,azért kettõ mert több nemjött<#hehe>

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Molnibalage
AIM-54-gyel a többszörös célleküzdés. Az egyik AI gép persze leborítás közben odavágta magát. Túl gyakran csinálja ezt sajnos.

A linket meg ne postoljátok sehova, mert FF5-tel készült (bár semmi olyat nem mutat amit ne tudnátok a preview threadbõl.)

LeonSilver

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

L Viper
Megyek inkább aludni, csak álmomban el ne kapjanak 😊
Gundark
Hosszú orrú lantlény mi? Na ezért nem csak a plejád fénybrigád száll majd rád 😊

L Viper
Nesztek, FF5 helyett <#hehe><#eljen>

Scottt
Bazdmegföldim kérem vissza azt az 5percet amit az életembõ elvettél

Gundark
No, mi a baj? 😊 Csak nem az hogy leleplezõdtetek, gonosz Lant-Lények? 😊 Szorul a hurok, mi? 😊

Molnibalage
<#falbav><#falbav><#falbav><#falbav><#falbav><#falbav><#falbav><#falbav><#falbav>

JoeDestroy
Na erre majd ha pihent is leszek (valamint visszamegyek pleenks szintig -oh dislex is 😞( 😊)) ) srrrry

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

L Viper
Privátban ezen "forogtunk" Gundarkkal ! Nem akartunk offolni, de ezt megosztom veletek, úgysincs még FF5:

Nekünk végünk, reszkessetek! Mi történik a Földdel 2013-ig?
L Viper
Bakker <#hehe><#hehe><#hehe>
polluxware
?

Gundark
Jobb ha meghúzod magad, átlátok ám rajtad Lant-lény <#papakacsint> Azért mondod hogy szép mert nem is tartod szépnem viszont a sziriusziak szépnek tartják (kérdeztem😊 ezért csak be akarsz épülni. <#crazya>

L Viper
Szép új logó :-)
Gundark
Kiváló játék volt bizony. Ott tanultam meg használni rendesen az ILS-t

L Viper
F16-Fighting Falcon.
Kiadó: Digital Integration.
A Hinddel együt tökéletesen fut DosBox alatt. Nagyon jó kis játék volt ez is annak idején.
polluxware
F-16-os szim is volt ám régen egészen jó, nevére nem emlékszem de a MI-24 HIND nevû játék motorjára épült...

Molnibalage
Ja, mekkora volt az!

polluxware
Régi jó játékok...

L Viper
Ez tényleg az. A US NAVY FIGHTERS-ben még a Dos-os idõkben nagyon szerettem a Herkulessel pusztítani <#eljen>.
Buren
Érdekes olvasmány...
a legnagyobb kaliberû ágyúk ill. gépágyúk amiket repülõgépre raktak. (2004-es iromány)

A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.

Molnibalage
Az attól függ, hogy hogyan telepítetted. Elvileg igen, de akkor a theater.lst-bõl töröld ki a megfelelõ sorokat hogy ne lehessen nem létezõ helyszíneket választani és elõtte állj vissza bármelyik alap helyszínre. Az új helyszín telepítõk asszem lemásolják az adatbázis fájlokat a helyszín telepítés után, így lehet függetlenül editálni õket (az Europe helyszínen ezért lehetnek F-15C és F-16C gépek AMRAAM nélkül.)

Nem lehet installként leszedni a helyszínt? Én úgy emélkszem, hogy lehet. Szerintem ments ki ami neked fontos és reinstall. Aza tuti nem a fércelgetés.

JoeDestroy
A helyszíneket kellene kigyomlálni.
Elég a Theaters könyvtárból törölni? Tárol még máshol is valamit, vagy az f4patchból is kimennek?
Sok kérdés 😊
Négy helyszín ~6 GB.

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

Molnibalage
Az eddigi összes Falcon uninstallja az volt, hogy unistall után még kellett mauális delete. Ebbe azért nem rokkansz bele... (registry-t megoljda az uninstall)

Az FF5 beta az érdekes, mert nincs unistall én mindig csak töröltem, de még törlés elõtt is engedi az alap Falcon 4.0-t felrakni. Mivel nincs még az install formátumról döntés errõl nem tudok nyilatkozni, de szerintem minden marad a régiben.

Jelenleg milyen addonok vannak? Helyszín, kabin, skin, pont. A skin az dds ergo marad a másolgatás. A helyszínt lehet külön leszedeni emlékeim szerint és az Aeyes kabinok CE-bem deaktíválhatók asszem.

Az új verzióban a skyfixek és felhõk a CE-bem variálhatóak lesznek.

repvez
Ezen a téren lesz valami feljödés, hogy az addonok és egyébb változtatások könnyen fel tehetök és eltávolithatok legyenek ujratelepités nélkül is?Söt ha jol tudom a játékot sem lehet unistallálni csak sima del, de azzal még nem szedte ki magát mindenhol és az bekavarhat a késöbiekben.
Molnibalage
A programok telepítése és törlése alatt elvileg régen látszottak a külnbözõ helyszínek installja, ha nem akkor delete és reinstall a manuális eltávoltítás is jáeható út, de hosszadalmas lenne leírni.

JoeDestroy
Területeket hogyan lehet leszedni RV alól?
Túl nagy lett a game. ~10GB!!

Úgy nézem rendben...

Molnibalage
És a radar képe földi üzemmódokban?

L Viper
Stabil ? Ha igen én biza megnézem :-)
Nálam egyelõre mûködik:

Az egész Falcon4 mappáról csináltam backupot,másnak is ajánlom,ha ki akarná próbálni:ITT

Molnibalage
Azért egy DX9-es motorral "könnyû". Azért az erõforrásigényét is megnézném...

Ez nem sámli.....elviselnék egy két géphez ilyen cockpitet
<#integet2><#integet2>

Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!

polluxware
Mennyibe fáj egy ilyen TrackIR mizéria?

<#eljen> Tudod, újszülöttnek minden új... a frász jött rám, de most megnyugodtam! <#bohoc>

www.smart-bus.hu

Bucser
nincs vele semmi nyûglõdés. én anno gyári hibás darabot kaptam 1 hét múlva megvolt a 2. (az eredetit visszaküldtem.)

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF