Falcon 4.0 - BMS 4.3X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Block 40-re akarok Agm-45 Shrájkot rakni.. ,meg +2deka Agm65D-t, meg egy liter tejet.
<#idiota>#idiota>
Arra már rájöttem hogy ami "*"-os az OF-ben vagy RV-ben van csak benne.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
AF browse-t így külön nem találtam eddig, ha pontos file nevet tudnál mondani, vagy linket esetleg 😊
Egyébként köszi!
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
A hadjáratban a gépre pakolható fegyber az MENNYISÉGILEG a squadron stores általi értékek vannak szabálozva, tehát ez dönti el, hogy mennyi van raktáron, de az egyes HP-k adataiban van eltárolva, hogy képes -e cipleni a gép vagy sem. Clear?
Mit értesz AIM-7 estében dobatni? Mármint, hogy vigye? Igen, AF Browse, HP editálás.
Ha tudtok, írjatok néhányat😊 Köszi <#vigyor3>#vigyor3>
1.,AF-ben lehet-éé, ASRAAM rakéétya-t F-16 Block (xx) CCIP változatokra függeszteni? Ha igen, pontosan melyik filét kéne átírni az OBJECTS könyvtárban lévõk közül?
2.,AF kampányában lehet-e változtatni a századoknál használható fegyvereket? Úgyértem Block 50-es tud LGB-t hajítani csak a kampány fegyver menedzsmentje nem engedi.
Lehet-e AIM-7 Sparrow rakettyát F-16 Block 30-al dobatni?
(elvileg az még tudná, csak hiába rakom rá, SMS-ben nem is látni)
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
A linket meg ne postoljátok sehova, mert FF5-tel készült (bár semmi olyat nem mutat amit ne tudnátok a preview threadbõl.)

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
Nekünk végünk, reszkessetek! Mi történik a Földdel 2013-ig?
Kiadó: Digital Integration.
A Hinddel együt tökéletesen fut DosBox alatt. Nagyon jó kis játék volt ez is annak idején.
a legnagyobb kaliberû ágyúk ill. gépágyúk amiket repülõgépre raktak. (2004-es iromány)
A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.
Nem lehet installként leszedni a helyszínt? Én úgy emélkszem, hogy lehet. Szerintem ments ki ami neked fontos és reinstall. Aza tuti nem a fércelgetés.
Elég a Theaters könyvtárból törölni? Tárol még máshol is valamit, vagy az f4patchból is kimennek?
Sok kérdés 😊
Négy helyszín ~6 GB.
\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
Az FF5 beta az érdekes, mert nincs unistall én mindig csak töröltem, de még törlés elõtt is engedi az alap Falcon 4.0-t felrakni. Mivel nincs még az install formátumról döntés errõl nem tudok nyilatkozni, de szerintem minden marad a régiben.
Jelenleg milyen addonok vannak? Helyszín, kabin, skin, pont. A skin az dds ergo marad a másolgatás. A helyszínt lehet külön leszedeni emlékeim szerint és az Aeyes kabinok CE-bem deaktíválhatók asszem.
Az új verzióban a skyfixek és felhõk a CE-bem variálhatóak lesznek.
Túl nagy lett a game. ~10GB!!
Az egész Falcon4 mappáról csináltam backupot,másnak is ajánlom,ha ki akarná próbálni:ITT
<#integet2>#integet2><#integet2>#integet2>
Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF