Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

L Viper
Ez nem így megy. A Ghost lényege abból áll, hogy amikor felraktad az XP-t és minden fontos progit rá amit használsz, a Ghosttal készítessz egy mentést. Aztán valamikor késõbb, ha baj vanm, 5 perc és visszaállítod, nem kell bíbelõdni megint az elejétõl. Nyilván ha nincs mentésed régebbrõl akkor nem lehet bûvészkedni a vacakoló rendszerrel.
Molnibalage
Egy totál vírusos és zombi gép felett? Még az alap win tûzfal is sípolt, hogy gáz van. A hátteet más váltogatta és mindenféle kamu program futtottt és a még mûködõ spyware és AVG alert folyamatosan sípolt. Fél perc alatt OFF és format volt. Nem vagyok híve a bûvészkedésnek.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
Az csak egy kezdemény... Valóban, F-111 az a gyengém.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Scottt
Van is F-111 cockpit a Falconhoz Aeyes csinált egyet.

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

L Viper
Balázsnak is ez a "gyengéje" <#vigyor3>
Buren

A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.

L Viper
Aerosoft fórum, az a cég az FS szériához csinálja a kiegeket.
Scottt
Pedig igazából FF5 dev screens<#nyes>

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Scottt
Vagy egy addon az FSXhez

Scottt
Valszeg X-plane lesz

L Viper
Microsoft FS Addon.
zsoltfireman
Scottt
Nem azért de ebben mi az új/érdekes?

Hello
Nem tudtam még letölteni a patchet,utálok már regisztrálni,annyi helyen vagyok hogy magam sem tudom.
Ez is idegesit hogy miért csak onnét lehet Patchet leszedni.....ilyenkor mindig eszembe jut hogy van aki feleannyiért FC -zik amennyiért én nem tudok trimmelni sem😞(

Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!

L Viper
Használj Ghost-ot és 5 perc alatt visszaállíthatsz mindent.
Molnibalage
Új FF5 vidi.

Ma a változatosság kedvéért megint újraraktam a rendszert. Kedves barátom megkért valamire és eredémnye az lett amit még soha nem tapasztaltam. TÉNYLEG elvesztettem a gépem felett az irányítást. Kedves...

L Viper
Egy dinamikus hadjáratmotor készítése értékes idõt venne el a grafika csicsázásától és az amúgy is százszor ígért kiadási dátum betartásától. Szûk réteg a mienk, a Vérpistikéknek grafika kell, meg effekt.
repvez
Maxban nagyon egyszerü területet késziteni, ha a falcon tudná alkalmazni a bump vagy Displacement mappingot a tájra akkor egy plane és 2 textura lenne az egész.eröforrás igénye minimális lenne.
Buren
Addig is van ez.

Az elsõ postban valamit magyaráz a gyerek a kampányrendszerrõl...

A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.

Molnibalage
A térkép generálásnak a program szab majd határt szerintem, hogy mekkora adatot tud kezelni. A neten levõ radarméréses adatok kiolvashatók kooridnátákban, tehát beillszethetõek a 3DS Max-ba és lehet vele ügyködni.

Molnibalage
Ezt a kérdést esküszöm fölteszem majd egyszer a hivatalos fórumon is azt megnézem, hogy kimoderálják vagy sem.

Molnibalage
Ha ez mind igaz lesz, akkor a Falconnak elég nehéz dolga lesz, mert erre a profi modderek mozdulnak, mint légy a szarra. Nem kell szenvedni az exe-vel meg egyéb gondokkal és minden tool elérhetõ. Persze fennál a veszély, hogy minden kis vérpisitike bele akarja tenni a nagyon gáz modelljét.

A dinamikus hadjárat azért még most is hiánycikk. Rohadtul nem értem mi olyan nehéz egy programozónak benne, ha 10 (!!) éve összehozák most miért nem megy??? Csak adatok "dobálása" a 2D-3D világ között a Falconban és statisztikai számításokból áll nagyrészt. Ez OLYAN nehéz mikor arra van idejük, hogy olyan katapultülést csinájanak ami több poligonból áll, mint egy elsõvonalas FF5 vadász?? Az ELVET én is értem, hogy mit kéne csinálni, csak programozni nem tudok. Magyarázza már el nekem egy programozó (ha van itt ilyen), hogy mi lehet a gáz szerinte!

repvez
Még a végén megérjük, hogy valaki megcsinálja a DCS-be a Magyar területet és gépeket .Össze kell szednem majd magam ha akarok bele modelleket késziteni 😊
Molnibalage
Ma ha egy harci szim nem nyílt legalább részben akkor lehúzhatja magát a klotyón...

Buren
Én tuti megveszem, de csak ha reálison áron lesz árusítva... (8-12 ezer még úgy ahogy elfogadható számomra)

Na ez a hír egy jópár évvel megnöveli a DCS élettartamát...

polluxware
Gondlom wampa neked se jött össze az Fc <#szomoru1>

Sajnálom, én naon mázlis vagyok, remélem a Black szarka is megy majd így, hacsak meg nem buyolom inkább. "persze ha lehet majd kapni ittenhon"

AF után érdekes volt vezetgetni a su25t-t, nagyon cammogósan mozog a levegõben.

polluxware
Elég érdekesek ezek az off témák. Nem mondom meg kinek a véleményével szimpatizálok Solt vs. Balázs esetében, de sztem nem is ez a lényeg. A lényeg hogy annyi mindenrõl alkotunk véleményt hogy töredékét nem tudjuk a VALÓS valóságnak. Amerikáról annyit hogy annyira utálta az egész világ az oroszokat afganisztán miatt, pedig azthiszem készült pár film arról hogy az amik se nagyon veszik "kutyába" a civileket.

Csak lássátok a párhuzamokat

Kultúráltan vitatkozni meg szabad, hálisten itt az megy, ennek örülök.

Üdv
Á,nem lényeg,igazad van ,nem ez a hely az ahol gyõzködnünk kell egymást.Szerintem jól alszunk mindketten nélküle is.
Átgondolni volt idõm,20 évet lehuztam a kommenyizmusban is,sok dolgot kibirtam röhögés nélkül.
<#eljen>

Molnibalage
7,2.

Scottt
Akkor a 69 oldalon a befogott cél távolsága 7mérföld lenne?

L Viper
Na most volt idõm leülni. Van téma bõven :-)
Gondold ezt át még egyszer! 😊

Ha gondolod privátban mögvitathatjuk... nem akarok ennél többet offolni...

www.smart-bus.hu

Molnibalage
69 oldal, kéziönyv. Ott a HUD. Megvan? A DLZ ábra ott van jobbra, megvan? Lent alatta 3 sor. A felsõ a waypointtól való távolságot mutatja, kivéve ha be van fogva valami, akkor a gép távolsága van kijelezve.

Majd bescannelem az egészet és felrakom újra, ezek még fényképezõgéppel készültek.

Gondold át azért ifjú Padavan😊
Nyilván a régi Köztársaságban is volt korrupció,mégse kell egy szintre emelni a Birodalommal.
Ne keverd össze annak a "pár" embernek a sorsát akik a Gulagokon fordultak fel,azokéval akik az Alaszkai koncentrációs tábrokban haltak meg.
És ez csak egy dolog......akkor mirõl beszélünk?

Molnibalage

Scottt
Néztem a manualt.De abban szerintem pont rossz kép van mert a hud színe kbra megegyezik a háttér színével szal nemsokat látok belõle.
Valaki csináljon már egy képet jó nagy piros nyíllal mert addig sztem nem fogom fel hiába magyarázzátok..😞

Molnibalage
Skacok végighalgatta már valaki a Transformers Score ablumot? Szinte az egész egy nagy Falcon zene klippgyûjtemény!

Azért fikázza õket mindenki, mert most õk ártanak nekünk, illetve az egész világnak a legtöbbet. A gazdatest és az õ kis parazitája! Gyönyörû egy párosítás... Tudnék még ilyen párost említeni itthonról, de inkább nem teszem! <#idiota>

Egyetértek, egyik nagyhatalom sem különb, de most õk vannak "hatalmon", ezért õk vannak reflektor fényben is. Már nem sokáig, remélem utána helyre billen a mérleg nyelve...

Na off vége, elnézést! 😊

www.smart-bus.hu

Molnibalage
Holnap multi? Elvileg ráérek.

Molnibalage
Bassz, elgépeltem. Úgy értettem, hogy egyáltalán nem különb. A rómaiak (vagy még régebb óta semmi sem változott) óta, egy országnak (birodalmonak) érdekei vannak és eszerint alakulnak a "barátságok". Ezt csak nagyon kevés dolog képes felülírni. Például azért ma egy USA - Anglia háborút elég nehéz elképzelni bármilyen körülémények között is. Az viszot egyoldalú, hogy csak a USA-t fikázza ezért mindenki. Én elfogadom, mint tényt a jelenlegi állást és együttélek vele.

Sikerült szétoffolni a topicok. 😊

Buren
Nem nekem kell tudnom. :-)

Mondom, hogy elfogult vagy! 😊 Egy és ugyanaz, csak mások a módszerek! Ne szûkítsd le katonai kérdésre... Az USA-nak jó a médiaája... szép képet festenek róluk... ugyan olyan rohadt belülrõl mint a szu volt... Mondva csinált indokokkal háborúkat indítanak, hogy a fegyver és az olajlobbijuk éhségét kielégítsék, ezek után pedig mindenkit ellenségnek kiáltanak ki, aki nem ért velük egyet. Hogy ezt éppen milyen technikai fölénnyel teszik az már mindegy, maga az inditatásuk és a módszereik gusztustalanok! Tény, hogy jól csinálják amit csinálnak, de nagyon remélem, hogy már nem sokáig...

www.smart-bus.hu

Molnibalage
A körülményeket ismered? Nem emélszem pontosan, de az Aranysasban részletezve volt. Az alakulat parancsnoka vezette a gépet és pár kezdõbb pilóta is volt fent vele asszem, de õk nem mertek beszólni a pk-nak.

A parancsnokot az egység feloszlatása miatt nyugdíjazni készültek ezért érezve a véget fellazult a fegyelem és az ilyen kunsztok elharapózdak. Ezt nem élet túl vagy, ha durván és tiszteletlenül fogalamazok akkor méretes barom volt aki a saját hülyeségébe halt bele. Bocs skacok, de az ilyeneket nem tudom sajnálni...

Valami ilyesmi volt a sztori.

Molnibalage
Hogyan? Ez olyan, mitha a Parlamentet akarnád elrejteni...

Molnibalage
"Egy dekával nem különb mint a keleti "nagytestvér"!"

Egyeáltalán nem, csak a túloldal lépéseit nem soroltam fel. Ezért írtam, hogy savanyú a szõlõ esete. Õ is (én mindenki) csinálná, csak nem képes(ek) rá... Mellesleg hogy is volt '48 és a Berlini légihíd? A túloldal persze meg repkedett be SZU fõlé amíg le nem szedték gépeit, de ez a másik oldalán is megszokott volt, csak õk nem lõtték le a gépeket, csak kitessékelték. Az szovjetek rendszeresen lõttek le nemzetközi légtérben repülõ elektornikai és fotofelderítõ gépeket. Igen
pofátlan, de semmi sem tiltja. Mi lett volna, ha neadjisten vadászok is vannak ilyenkor a körzetben (az is lehet, hogy volt) csak a másik fél higgadt volt és nem durrantotta le a vörös csillagos gépeket, mert kétségeitek se legyenek 74-tõl kezdve az égen masszív US NAVY és USAF fölény volt.

Az üldözési mánia az kicsit erõs kifejezés, fõleg a nyugatra nézve. Azért hasonlítsd össze a kelet és nyugati rendszert 20-30 évvel ezelõtt (hiszen benne éltél). Vasútállomáson nem fotózhattál egyes helyken, mert az ojjektum. Soroksáron a FÉG az Lámpagyár volt, mikor mindenki tudta, hogy mi folyik ott. Stb. Melyik rendszer is volt paranoiásabb? Eh.. Az oroszok titkolózása beteges szitû volt mindenütt, elég csak az elbaszott típusjelzéseikre gondolni. Miden gépnek volt vagy 3 fajta jelölése, de errõl apám többet tudna mondani.

Fogadja és tanulja meg szeretni az, akit kielégít, hogy duracell nyuszinak használják! Ráférne az emberiségre egy format c:

😊)

www.smart-bus.hu

Buren

Buren
Végül is, azt is meg lehetne csinálni amit a regényben Winston tett a végén(erõs "gyõzködés" hatására) Fogadd el, tanuld meg szeretni a "nagytestvért".

Gád blessz ámerika.

Buren
Bárkit meglehet kenni (vagy gyõzni...) arról, hogy tartsák be a kajalesõjüket, így még a cseheket is...
És szerintem arra is biztos van módszer, hogy bezavarjanak a sok sasoló szputnyiknak.

Balázs! Kicsit elfogult vagy a nyugati "nagytestvérrel"! Egy dekával nem különb mint a keleti "nagytestvér"! Remélem minél elõbb felborul a hegemóniájuk... Jellegébõl adódóan minden nagyhatalomnak üldözési mániája van, önvédelemnek állítják be az agressziójukat és elvárják, hogy örüljenek a felszabadító csapataiknak. Hányinger mindkettõ... a pökhendi butaságuk meg már fájdalmas, és vérlázító...

www.smart-bus.hu