52965
  • L Viper #24163
    Köszönöm.
    Lee felhőm csak egy van OF-hez, az nagyon jó, jelenleg is azt használom. Nem Lazystone felhőket akartál írni, vagy neked lenne még több OF-es Lee felhőd?
  • Molnibalage
    Én nem látom értelmét olyan gépekhez kabint csinálni amik modellezhetetlenek vagy irtózatosan azok. A MiG-21 és 23 az, ha nem AI repül vele. 120 fokos radar látószög, 3 bar scan, frankó HUD meg radar scope és MFD. Van egy bizonyos pont amit nem kell erőltetni. Szerintem ez max. Max videókészítéshez jó, de még ott sem nagyon. A gép repmodellje is egy borzalom. Mikor 180 csomóval és 20 fokos állásszögel repül a frász kerülget. Valóságban ez már rég odapalacsintázást jelent. Nem kell repülni velük az jóccaka. Ne feledjétek egy egy F-16C szim. Minden más csak + feature.
  • sindelnet
    OF-REX
    Próbáld ki,de az alap LEE felhők az OF-nél elég jók.
  • Molnibalage
    Felszállásom után a hajókötelék intenzíven lőni kezdett valakit. De hogy kit azt nem tudom csak mentek a nyomjelzők. 100 km-es körzetben nem volt ellenséges hajó.

Ismert bug, csak elfelejtettem. Nem súlyos, mert a játékmenetet nem igazán érinti. Annyi ismert dolog van. hogy egy részét már elfeljtem...

Lesz valamikor rendes, akár fizetős Super Hornet kabin?

Igen. Ayeseszel van kontakt és update is lesz az FF4 kabinokhoz, hogy aki megvette ezután is használhassa. Legalábbis nekik ingyért lesz tudtommal, mert ez supprt. Aki warezben szerezte. Nos... Ideje megtisztelni a művész urat. Ne legyetek sóherek. :)

A Tájfun kabint ki lehet cserélni az Aeyes félével? Mert abban minden működik míg az alapban nem.

A 3D kabin az kalsszisokkal jobb bárminél. A 2D-set ki lehet, szerintem az FF4-es install módon. Ha máshogy nem megy rakd fel FF4 alá és szedd ki. A 2D-s kabinhoz csak a képes és a két 16-tal kezdődő txt kell elvileg meg a két négyjegyű szám átírása.

[igTalán kötözködésnek hat de minek tulajdonképpen az eurowar? Az EU nem alkalmas egyedül semmiféle hadmozdulatra. Nem lenne jobb és reálisabb, ha egy amolyan "szövetségi" hadjárat lenne ahol ezek az országok képviseltetnék magukat? Bár ez lehet valami nemzeti büszkeség is, de akkor is komolytalan.[/i]

Az összes hadjárat forgatókönyve az én szememben vicc, de időhiány és lockolt adatábázis miatt nem lehetett semmit csinálnom. Először legyen hotfix és egy 90%-ban jó adatbázis. Aztán gyártok én olyan hadjáratot, hogy belenyekkensz. :)

A hajók védekeznek a rakétatámadások ellen?

Nem. Nem is tették soha.

Ha nem akkor várható ez valamikor? Tudom hogy ez alapvetően nem hordozó szim, és remélem foglalkoznak majd vele.

Leírtad a lényeget. Én wishlistbe beírtam. Ez nagyon durva dolog lenne AI szempontól. Ne számolj vele mit realitással szerintem.

Nem lehetne hogy a következő hadjáratokban szárazföldről induljanak a tengerészgyalogság hornetjei? Mert ők biztosan ott lesznek egy ilyen pofozkodásnál.

Mindent a maga idejében. Lásd lockolt adatbáizs. Attól tartok itt még hónapok vannak hátra egy stabil FF5.x-ig,. Az FF4-nél ez sokkal nagyobb lépés előre. Ezért van benne annyi bug is.

A Raptornál és az SH-nál figyelembe vettétek már az AESA radarokat?
    Aeyes vagy valaki tervezi rendes F-22 kabin készítését? Mert ez a mostani.. Hmm. Kicsit fura.

Az A 3D-s nem tudom miért lett ilyen vérszegény. A 2D-s meg megpórbál nagyon sok dolgot szimuláni, csak bonyásan teszi. Aragron műve a 2D-s és radicaldude1234 csinálta az F-22-őt. Lehet, hogy az nincs is kész.

• Molnibalage
    A készítője soha nem külde el és már kilépett. Lee volt az. Magánéleti gondok miatt nincs ideje a Falconra.
  • zsoltfireman
    Amiket küldtem Skin pack-okat ments el,hogy egy helyen legyenek!
  • JoeDestroy
    Kicsit lehet kések, de szerintem leszek.
  • Molnibalage
    Írd meg, mint bugos és javítva lesz. Van sticky topik figyeljetek erre!
  • zsoltfireman
    OK!
  • L Viper #24154
    Köszi, az nagyot fog dobni rajta.

Pollux, annyira eretnek vagyok, hogy ma este is fogunk FF5-özni :-D

Repvez: Neked abban igazat adok, hogy a középszerű, vagy a csapnivaló kabinokat teljesen feleslegesnek tartom, kár volt betenni, mert a többi szép kabin mellett annyira illúzióromboló pl. a MiG 21 3D is.

Tudom, hogy ingyenes kieg az FF5 és örülök, de inkább lenne kevesebb szép kabin.

No este 21:30 körül Skype-on leszek, multit megbeszélni Zsolti, Destroy, meg aki még jön.

• Molnibalage
    Zsolti ez utóbbiak is benne vannak a feltöltésekbe? Bocs, még nem olvastam vissza, most estem be.
  • L Viper #24152
    Az F22 3D elég kövérke, de legalább van :-)
  • zsoltfireman
  • sindelnet
    Talán még ma este....
  • repvez
    megnéztem a kabinokat a manual alapján.És ahogy Balage szohasználatával élve egy vicc amit szegény migekkel müveltek kapcsolás terén.
    Azt nem vitatom hogy nem elsodleges szempont volt az elkészitése,és néhány funkciot a játék sajátosságai miatt muszáj belerakni olyan gépekre is amiben nincs.
    De hamár elkészitették öket akkor legalább az alapvetö funkciokat johelyre tették volna.Akkumlátor kapcsolo, üza szivattyu, APu induto gomb stb.A tobbi ami a játékban fontos kapcsolo,de az igazi gépen nem létezet ilyen funkcio azt tehették volna az AZSZ kapcsolokra ami amugy is csak biztositék funkcioja van.
  • Gundark 1 1

Néhány észrevétel Balázsnak :

Csak a bátor harcos kampányt néztem. A szárazföldi patkányok nem érdekelnek :) 3 missziót mentem benne. Hajó vadászat, Sweep, és SEAD.

Néha én is rádiózom az AWACS-el. Pedig nem is. Lehet hogy van más is az én kötelékem nevével? De akkor miért piros a rádió szövege?

Felszállásom után a hajókötelék intenzíven lőni kezdett valakit. De hogy kit azt nem tudom csak mentek a nyomjelzők. 100 km-es körzetben nem volt ellenséges hajó.

Lesz valamikor rendes, akár fizetős Super Hornet kabin?

A Tájfun kabint ki lehet cserélni az Aeyes félével? Mert abban minden működik míg az alapban nem.

Talán kötözködésnek hat de minek tulajdonképpen az eurowar? Az EU nem alkalmas egyedül semmiféle hadmozdulatra. Nem lenne jobb és reálisabb, ha egy amolyan "szövetségi" hadjárat lenne ahol ezek az országok képviseltetnék magukat? Bár ez lehet valami nemzeti büszkeség is, de akkor is komolytalan.

A hajók védekeznek a rakétatámadások ellen? Ha nem akkor várható ez valamikor? Tudom hogy ez alapvetően nem hordozó szim, és remélem foglalkoznak majd vele. Nem lehetne hogy a következő hadjáratokban szárazföldről induljanak a tengerészgyalogság hornetjei? Mert ők biztosan ott lesznek egy ilyen pofozkodásnál.

A Raptornál és az SH-nál figyelembe vettétek már az AESA radarokat?
    Aeyes vagy valaki tervezi rendes F-22 kabin készítését? Mert ez a mostani.. Hmm. Kicsit fura.

• zsoltfireman
    Balázs,a másik észrevétel!
    KF-16-al repülök,gyönyörű Koreai légifölény skin,de hátranézek a kabinban,és az USAF F-16-os szárnyait látom!
    Kellene egy lista,a 2d cockpit számokról,amiről össze lehetne hasonlítani a 16_ckpit.dat fájl-ban lévő kiosztással!

//Modified for F-16CG Cockpit by RP
    //Name: Manager
    #0 MANAGER
    numsurfaces = 47;
    numpanels = 57;
    numcursors = 0;
    numobjects = 449;
    numbuttons = 229;
    numbuttonviews = 578;
    numsounds = 21;
    mouseBorder = 15;
    hudfont = 1;
    dedfont = 1;
    mfdfont = 1;
    popupfont = 2;
    saboxfont = 1;
    kneefont = 0;
    generalfont = 2;
    labelfont = 2;
    hud = 530 625 880 985;
    templatefile = 3535 5000 16_tmplt.gif;
    floodlight = 0xff666666;
    instlight = 0xff666600;
    copit2d 2356 2356;-----------------------X-------------ez az
    dogeometry;
  • polluxware
    ERETNEK!!
  • zsoltfireman
    FF5 skins UPDATE
  • L Viper #24144
    Sindel, ha szépen kérlek megcsinálod OF-hez is ezt a csodás REX-es felhőmodot? Rendezd már át légyszi.
  • zsoltfireman
    NEW RUNWAY

Készülnek még csomagok,F-15E,Harrier....
  • L Viper #24142
    Csinyátam
  • L Viper #24141
    A lámpa a legnagyobb bánatom. OF-ben nagyon hangulatosak a repterek tőlük.
  • zsoltfireman
    Mindjárt felrakok egy másik RUNWAY csomagot! Az igéretesebbnek tűnik!
    Teszteljétek le!
  • repvez
    És ezek a dolgok kimaradtak belöle vagy majd a javitással ujra bennt lesznek?
    men
    lámpa
  • zsoltfireman
    Hát igen.....ezért kell a backup
  • L Viper #24137
    Sajnos a kifutó csomag még befejezetlen, nagyon felemás így.
  • zsoltfireman
    Ezeket én készítettem:

• zsoltfireman
    Ha valakinek ez a skin-je

megvan,tegye fel a kezét.......
  • zsoltfireman
    Hja,na az klassz!
  • zsoltfireman
    Mindenesetre,nem kötelező! Ha csinálsz BACKUP-ot akkor nincs gond,mert ha nem tetszik lecseréled!
  • zsoltfireman
    FF5 SKIN PACK UPDATE 2
  • Molnibalage
    Mert az FF5.0 nem implementált outsider skineket amik nem harci skinek alapvetően. Szó sem volt erről soha. Nem értem mi ebben a meglepő.

Nincs dds nézegetőm nekem sem,hisz te mondtad,hogy NINCS!

A skinpackban pl. van egy ilyen. Nem véletlenül tettem bele. :)

A kifutó skinről tudsz berakni screen-t? Két féle ugrade is volt eddig asszem, de mindekttő hibája volt, hogy a kifutó elején és végén levő számozást nem cserélte le. Kicsit hülyén nézett ki.

Majd NightFalcon új reptér cuccait kell megvárni. Már egy éve volt róla screen a preview thread-ban. Na azok voltak durvák.

Itt.
  • zsoltfireman
    irányító toronytól elkezdve,JANHAS F-16 pack,Tornado,Flankerek,Tomcatek,Hornet-ek,E-3-asok,B-52,Etendard,Mirage,
    stb!
  • zsoltfireman
    Az FF5 skin-jei között nincs az AK 16-os skin pl!
    Nincs dds nézegetőm nekem sem,hisz te mondtad,hogy NINCS!
    Ezeket át kell másolni,és a meglévőt felül írja!!!
    De elötte BACKUP!
    Találta kifutó pálya frissitést is/RUNWAY/
    Nem kell szemezgetni,át kell húzni!
    BACKUP! freefalcon5-->terradata-->objects-->és erről:KoreaOBJ
    Én felül írtam a meglévőt!
    Reggel óta ezt vizsgáltam!
  • L Viper #24128
    Úgy nagyjából mégis mik vannak, milyen gépekhez?
  • zsoltfireman
  • Molnibalage
    Mi ez a runway pack?

A skinpackodban van több olyan is ami benne van most a Packban asszem, csak más néven. Csak emlékezetből mondom. Az AK-s F-16 agresszor az tutire benne van. Kb. egy éve asszem. Kurva jól néz ki!

Nagyon megkönnyítené a helyzetet, ha minden skinez lenne egy fotó, hogy tudjam hogy ez most mi, mert nem mindenki szenved dds view progikkal.

Sajnos utólag a kb. 100 skint nincs időm egyesével végignézni és srceent betenni róla. Pedig egyszer muszáj lenne. Lassan levegőt venni sincs időm... :)
  • zsoltfireman
    Úgy jelezd majd,hogy FF5 skins UPDATE
  • L Viper #24124
    A kifutó nagyon kell !!! Rakjad 'vazze :-)