Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Molnibalage

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Gundark
Ne bántsd. Én kedvelem ezt az embert. Nézzük csak meg a történelmet, a nagy mûvészeket soha nem zavarta meg az alkotásban olyan hülyeség, mint a valóság. Én látom már a koncepciót : 4-5 Tu-160as, egyszerre indit 150 rakétát, és a Rape ki sem birja kerülni, hanem fennakad mint szökött android a villanypásztoron. Óriásvadász rulez. EGY lehetséges óriásvadászt elismerek, ez a YAL. De az még kicsit messze van az alkalmazástól. Ha a Rapét felszerelik majd az új nagyhatótávú amraamokkal, akkor úgy fogja leszedni a 160asokat hogy azok még a futót sem húzták be a felszállás után. Nem kell isteniteni a Rapét. Nem az. Nem legyõzhetetlen fegyver az univerzumban. (abból csak egy volt de azt is legyõzték). De mint irod is, az Egodriverek nem arról hiresek hogy bármire is nem szólnak egy rossz szót. Ami repült valaha az égen mindent lekutyáztak 😊 De a 22esre csak a vállukat vonogatták. De hogy hogynem mikor átképezték õket akkor nem lázadtak fel. Ami meg a 22es hadrafoghatóságát illeti.. Azt irja a gyerek hogy majd amikor kiderül hogy milyen a megbizhatósága.. Ha F14 szerû lesz akkor szerintem jobb ha a tervezõk meg a kivitelezõk csomagolnak, mert egy kettõre rájuk küldik a különleges alakulatokat 😊 Az F14 bár csodálatos gép volt, igazi Vadászgép, hihetetlen szar volt 😊 Állandó hajtómûgondok, állandó variaszárny gondok, állandó "folyás" (az egyik szerelõje anyázta az egyiket az AF-M-ben még pár éve, valami olyan szavakkal hogy "folyik a kurvaanyját orrán száján a hidro. Kicseréltünk az egész szekcióban a csövektõl elkezdve a kábelekig mindent, de csak folyik. Kicserélük az egész szárnyelemet. Akkor is folyt. Akkor meg bazd meg 😊 Ami viszont tény hogy a 22eseket rendesen megtekerték alaszkában. Pontosan a költségvetési izék miatt. Volt úgy hogy kinnt hagyták este a szabadban, és reggel "bevetésre" mentek vele... Szóval tetszik nem tetszik jelenleg ez a csúcs. De én akkor is a Hornetet szeretem 😊

Molnibalage
A bohózat folytatódik. 😊 Hihetetlen ez az ember, bearanyozza az ember napját az ilyen.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

zsoltfireman
Molnibalage
A második link nem él.

zsoltfireman
Hornet skinek
Hornet skinek
A 16-ost megnézem,hogy jó RV-re....<#nezze>

Molnibalage
Hornet és piros - fehér F-16.

zsoltfireman
Skinek: Mire gondoltál Balázs RV-nél, Hornetekre????

L Viper
Azért remélem kiadják a 4.6-ot úgy, ahogy beígérték.
zsoltfireman
Sziasztok,
Én úgy tudom,hogy konkrét OF 4.6 patch még nincs! Kiadtak valamilyen frissítõ csomagot ami 4.6 néven fut,de nem láttam külömbséget.
Ez a csomag egy-két DDS fájlt tartalmaz!
Ami igazából tetszik,és mérföldkõ,az a 16-os modellek frissitése,amirõl anyagot találtam.
Block 25-tõl,a D Block 50-ig frissíti a sárkányt! Végre a D40 és a D50 között van külömbség!
Skinek: Mire gondoltál Balázs RV-nél, Hornetekre????

Molnibalage
Elsõ osztályú skinek. Gondolom FF alá nem jók...

L Viper
Szépek ! Te most melyik verziójú OF-et használsz ? Ez a 4.6 másabb valamiben, nem tudod ?
zsoltfireman
Egy kis OF-es AIR SHOW <#wave>

L Viper
polluxware
Áhh... AF szebb

Molnibalage
Ilyen alapvetõ dolgokban biztos nem változott a dolog, az OF "terészeténél" fogva ilyen. Aragorn az OF-rõl mindig leaked betaként beszél, nemtom miért, holnap megkérdezem.

L Viper
Naldo kiszállt és kiadtak valamit, de nem azt amit terveztek. Hát nem tudom. Az érdekelt volna, hogy irreális -e még a kampányhoz a gépigény.
Molnibalage
Ez a 4.6 nem az a 4.6 amit várni kéne. Se az új repmodell sem a fasza sisakcélzó sincs benne. Igazából nem'tom hogy ez mi az OF fórumon van fent egy lista, hogy mit tettek bele.

L Viper
Új OpenFalcon 4.6 videó

Kijött már a 4.6 egyáltalán? Valakinek infó?
polluxware
Sima Balkan/Korea hadszinterek munícióját írtam csak eddig át.

Block 40 / AA: Aim-132 ASRAAM (min)
AG: AGM-45 Shrike (sajna nem rakja fel a HTS pod-ot mellé)
MK-82SE snakeye *3
MK-83 *1
BSU-85 *1
AGM-65x *3
LGB-16 *1
+ALQ-119

Block 50/52 / AA: Aim-132 ASRAAM (min)
Aim-9X
AG: MK-82SE snakeye *3
MK-83 *1
BSU-85 *1
AGM-65x *3
LGB-16 *1

MLU az szinte ugyanaz.. (kivéve AIM-9X)

Most tesztelgetem

polluxware
Diplomás rakéták <#idiota>

Molnibalage
Ha majd egyszer lesz DCS akkor ezeket a 3D modelleket simán be lehet bekolni, csak már repülhetõek lesznek, mert FM-tõl kedve mindent támogat majd. A gond az, hogy "két hét" múlva jön.

Az FF5-ben meg egy atomdurva bugot fedeztem fel megint. Valami újítás nagyon elbarmolt dolgokat és az összes ARH rakéta TOTÁLISAN immunis lett a chaff-re függetlenül a modellezõ értékektõl. A durva az, hogy ez rajtam kívûl SENKINEK sem tûnt fel...

polluxware
Mirage.. Szép. Nem semmi meló modell-t készíteni, meg aztán az a wrap texture eljárás hozzá.

Ez a fájdalom Lock-on -ban, csináltak F-14-et, F-18E,F-t ,baj csak az hogy se FM. se cockpit. Lehetne ez az Eagle Dynamics kicsit modder barátabb is. Példul ott van a benne lévõ alap F-18A/C modell, simán látszik hogy úgy kivan dolgozva hogy "repülhetõ" gép lett volna, csak gondlom lusták voltak az A-G radar részt leprogramozni hozzá. Ezért lett benne F-15C ami feleannyira se néz ki jól.

Black Shark meg persze über *asza lesz, csak aki nem szereti a helikópátert, és légiharcot akar az várhat majd 2évet még. Mennyibõl tartott volna inkább hozzácsapni a Lock-on-hoz az új gép modellekkel együtt..

Remélem azért a *.lod fájlok kiszedhetõk lesznek azért..

L Viper
Ezt a figurát még az sem gyõzné meg, ha saját szemével látná a valóságot. Felesleges bizonygatni neki. Leírhatsz 3 oldalnyi tényt, forrásokkal adatokkal alátámasztva, annak sincs értelme.
Molnibalage
Francia Lonci modellek. 😉

Molnibalage
Ez amit írsz egy bug örökség lehet a múltból. Az FF4-bem is számtalan olyan dolog van amit állítasz ott, de valójában exe kodólt és azon kívûl, hogy átírsz egy nem használt bejegyzést nem történik semmi. FF4-ben is találkoztam már ilyennel. Õszintén szólva csomó helyen látszik, hogy ez egy kónozott és upgradelt SP4... Az adatbázis bejegyzések baromi nagy arányban egyezik a régivel. Eh..

Falcon AF alatt soha nem lesz F-16 kabin, azt nem engedné az LP hiszen "hivatalosan" más géppel nem is lehet repülni. Azért engem az is meglep, hogy az F4 AF Browse-t megtûrik...

polluxware
Nemtom.. Én példul szeretek nemolyan emelkedett lenni<#awink>

Ez az a Falcon Browse meg okoz némi fejtörést ám😊

Egyedül a Block50-hez tartozó század munícióját engedi kampányban megnövelni, viszont azt át lehet másolni más SQ-hoz.

F-15 kabinhoz annyit hogy szépek (aeyes), 3d-t sosem használok , csak aztatat kéne elérni valahogy hogy AF-el mûködjön. A probléma a "bcockpit.dat" file.. ,bináris a lelkem. Gondlom ne is álmodjak róla hogy van valmi cockpit *sesztetõ progi amivel linkelni tudom a kapcsolókat meg a nézeteket.. ?<#dumcsi>

Molnibalage
Írtam még le ezt-azt. Aki a másodikos gimis anyaggal nincs tisztában arról mit gondoljak? Ha ezt nem tudja akkor mennyire kompetens bármilyen más mûszaki területen (meg az ultranagy manõverezõképesség mi?)...

A csávó gyogyi....ha az akire gondolok

Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!

Gundark
Ezt a Tacsk0 gyereket meg kéne hivni az SG-re. Mondhatni hiánypótló lenne. De van egy pár jó ötlete. Pl a forgó lövegtorony a rakéták ellen. És a végén már Tirpitz méretû gépek lennének az égen, és lõnének mindenkire 😊 A Kecskeméti repülõnap meg abból állna hogy két ilyen barom beállna a város fölé 😊 Csak kurtára kellene vigyázni hogy nehogy a rohadt legénység átálljon és elvigye az ellenségnek. Persze erre lenne egy külön gép, ami kisérné... 😊

Molnibalage
Na, de épp modell és a skin részletességét vágja haza! A Horus skinek is szépek, de csak 8x-os AA mellett vagy nagyon rá kell zoomlni, mert külömben csak egy nagy katyvasz az egész.

Nincs valami más hír?

Bucser
nem tökmind1 be van e kapcsolva? (szerintem töknyolc alényeg a modell minõségén és a talajon van meg a kabinon...)

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Molnibalage
Új képek, de semmi exta. Mintha még az antialiasing se lenne bakapcsolva.

Molnibalage

Molnibalage
Ezek a régiek, 2D-s kabinok az új F-15C/E 3D-s 2D-s kabin nincs bennük és hibafix is csak ahhoz van. Szerintem nem érdemes filléreskedni ezen, akinek kell vegye meg és becsülje meg a készítõt is ezzel, nem két persz egy ilyet összehozni. A dollár és euróárfolyam is kedvezõ most. 😊

polluxware
Lehet láttátok már...

http://isohunt.com/torrent_details/16521816/superpit?tab=summary

Molnibalage
Ez mind szép és jó, csak melyik meilyik HP-ra? Errõl nem beszél a dokument (ami jó régi, ezt vagy 10-12 éve láttam elõször). Ha BÁRMIT csinálsz akkor tedd úgy, hogy az én modom van fent és akkor tartalmazza az én változtatásaimat is. Én szó nélkül elfogadom majd, ha nem kirívóan nagy hiba és akkor repülhetnük azzal. Nincs idõm az AF-ra õszintén szólva.

polluxware
Ami itt szerepel azt megprószálom a lehetõ legreálisabban szétszórni.

http://falcon.tonych.info/doc/F16.STORES%20CAPABILITY.pdf

polluxware
Köszi Balázs!

Én csinálok egyet soló kampányhoz... Powder Keg-et beakarom már így fejezni.

Molnibalage
Ne magát a squadron storst keresed. A századot keresd meg a units-ban és ott van az "SSD Ind?". Ott az adott századhoz tartozó ugrik fel.

Na,ugye hogy nem nehéz. 😊

A gond az, hogy multin csak egységes adatbázissal szabad repülni, tehát hiába csinálsz meg sokmindent max. szólórepüléshez jó. Ahogy mondtam, legyen egy lista és akkor vagy pollux vagy én megcsinálom a modot.

polluxware
Most olvastam róla hogy ez vmiért nem mûkszik.. Igazad van, úgyis csak block15-30-ig lenne reális.

Próbáltam berakni még ezt-azt (AGM-86, ALQ-131, JDAM), úgyfest mûködnek.
Nem is értem miért nem rakták be kampányba az ASRAAM-ot, pedig az F-16 CCIP-k tudják már (fogják). Csomó fegyver van ami kicsit növeli a káoszt, de lehet válogatni.

Egy bajom van, Sqadron Stores-ban nincs benne a Block40-es.. F16 MLU,B-15-20-30, B-50/52 találtam csak. Ha van tipp azt jól venném.

Molnibalage
Akkor az AF-ben belekódolhattak ezt-azt. Miért akarsz Sparrow-ot rakni F-16-ra? Csak az ANG gépei tudták használni, nem túl sok volt belõle és soha nem látott harcot ez a verzió sõt tudtommal még az USA-t sem hagyta el soha.

polluxware
Balázs, Feltom rakni az AIM-7M a 3-7 sínre ahova való, viszont nem jelenik meg az SMS-ben így indítani sem tudom. Az más kérdés hogy block30-tól lefelé mûkszik már csak a Sparrow. Tudsz erre vmit mondani?

L Viper
Nekem csak a régrõl megszokot tripla Maverick indítósín hiányzik.
polluxware
Fúú! mûkszik a dolog.

Én példul MK-83-at akarok berakni Block 40-re, LGB-16 (1000), AGM-45-öt, mk82SE, meg láttam még pár íínycsiklandódzó dolgot..

Agm-145 féle dolgok nemtom mûködnek-e..

Molnibalage
Soroljátok fel egy listán TÉTELESEN, hogy mi kell és 1-2 óra alatt megcsinálom, csak LEGYEN lista!

L Viper
Az MLU-ra is rakhatnál három Maverick indítósint, mint az 1.012-es peccs elõtt volt.
polluxware
Áttörés!!! ABC sorrendben van a dolog! <#idiota>

polluxware
bop-os oldalon néztem azt a mod útmatót, de eléggé ki van herélve az az oldal már..