Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

L Viper
Pár éve ment valamelyik nem "elsõvonalas" csatornán. Csemege volt látni újra. Sajnos nem sikerült az összes részt elcsípnem.

A Su-25 T-vel tényleg jó elbohóckodni. Szeretem azt a Junoszty TV-t ott jobb oldalt. Az EEAH-ban ( vagy EECH allmoddal ) volt még jó a Mi-28 Havoc, ott is volt Junoszty a mûszerfalban.

Szeretem az orosz masinákat, jó kis orosz avionika és HUD szimbolika. semmi felesleges adat. Annak idején de sokat is nyomtam a Flanker 1-et, majd a 2-t és a 2.51-et. ( Most is fent van )

Ha valaki néha még Flankerezik,

Ide felrakosgattam modokat hozzá , amiket találtam régen, meg javítgattam rajtuk.
De sok idõm volt valamikor :-)
L Viper
Szép lista Buren :-) Gratulálok <#hehe>
LeonSilver
Egyébként szerintem mi, akik mind a kettõt szeretjük sokkal elõnyösebb helyzetben vagyunk mint azok akik csak az egyiket 😛

Jó hétvégét mindenkinek, majd vasárnap este leszek és már elõre örülök a néhány száz postnak amit elkell majd olvasnom 😉

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

LeonSilver
Hát azért ha teszem azt a jobb szárnyról elküldesz egy Kh-58-at akkor elég erõsen belekell kapaszkodni a fotel karfájába.És ha éppen nincs célod amire a másik oldalról is elküldenéd a kicsikét akkor elég erõteljesen kell trimmelni.Én ezekre gondoltam.Mert a többinél nincs ilyen ( illetve nem ilyen erõteljesen ) és azért egy fel ill. leszállás is komolyabb feladat mint akár a disznóval vagy bármelyik másik géppel.Lehet, hogy nemsokan vannak így de én tényleg szeretek vele molyolni.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Molnibalage
A Su-25T-nél egy dologra kell figyelni, az állásszögre. Ha nem mész a kritikus közelébe vagy fölé akkor õszintén szólva én nem sokat éreztem belõle, egy picit jobban csúszkál az AFM-mel de igazán csak akkor játszik be, ha sérül a géped vagy eltolsz valamit.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

LeonSilver
<#banplz>

Ti is vazz??Abban az idõben mindenki megvolt gajdulva és a hokokbánya volt az alap ??Az Õrjárat az égent meg javasolni kellene a Film múzeumnak, hogy nyomják le.Sokáig, nagyon sokáig pilóta akartam lenni és mindig a zenéjét fütyörésztem.

**--**

Igaz nem Falcon de legalább már röpcsi.
Nemtudom ki próbálta de nekem egyre jobban tetszik az a kis púpos su-25t.
Egyelõre csak gyakorlok vele ( csináltam egy izét néhány céllal ) de nekem nagyon bejön, hogy gépészkedni kell vele mind állat.Érdemes kipróbálni.Egy élmény vele leszállni úgy, hogy épen marad minden <#idiota><#idiota>

Ómen....izé....ámen.A csendes ellenállás😊)

Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!

Buren
Az eretneket a párt nevelõtáborába küldjük, ahol a kijelölt nevelõtisztek napi 6 órán át fogják bizonygatni miért az F4 a legjobb szimulátor ami valaha készült, aztán kötelezõ délutáni elfoglaltságként végig kell olvasniuk az összes hsz-t ami ebben a topikban valaha is szerepelt, és végül de nem utolsó sorban jöhet az összes custom-pites gép bekötött szemmel való, csak egérrel végrehajtandó ramp startja. Esti filmnézés gyanánt leadják Balázs összes FF4/5 videóját, és másnap jöhet a 24 óráig tartó nonstop kampány, és ha még így sem térne észhez az ellenséges propaganda áldozata akkor hívjuk a Lantlényeket...

<#hehe><#csodalk><#wilting>

A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.

Buren
F4Alliance-os B1 Lancer pitet honnan tudom leszedni? (frugalsos link nem él...)<#nemtudom> Elõre köszi bárminemû helpet. 😊

A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.

L Viper
JOY ZSINÓR ÖNKORBÁCS :-)
Molnibalage
Inkvizíció ON? <#ravasz1>

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

L Viper
FC Pápa, ez jóóóóóóóóóóóó <#eplus2>
repvez
Köszi ezt én is megtaláltam, csak a hozzá tartozó mozgo képanyagot nem 😊, hogy szépen fogalmazzak.
Lengyelül, svédül és spanyolul vagy olyat ahol talán pár kb-al jönne csak.Azt sem nagyon tudom, hogy szinkron vagy felirat lenne-e hozzá?
Gundark
Lesz még szó a Falconról is? - Kérdezte az FC Pápa <#hehe>

Gundark
Molnibalage
Lesz még szó esetleg a Falconról is? <#idiota>

Molnibalage
Laurence Fisburne szerepelt benne, imdb.com-on keresd meg. Tuskegee-e vadászrepülõkrõl szólt.

Gundark
"picit"? 😊 Ha ebben a korban ez jobban esik igy neked... 😊

L Viper
Attól, hogy picit öregebb vagyok nálad, még Te is ugyanolyan õslény vagy <#nyes>
Gundark
Én vagyok az õskövület? Pedig ha nem érzed jól magad hozzád hivják az archeológust 😊

L Viper
Szeva õskövület barátom <#vigyor1>
Gundark
Hmm. Elnézést, nem tudom jó helyen járok e, ez a Haditechnika topic? <#vigyor3> Akkor már kéne valami rendesebb flém.

L Viper
Persze, ugráltunk, mint állat. Néha akkorát, hogy azt hittem ottmaradok :-D

Az Õrjárat az égen is egy alapmû <#eljen>
Õrjárat az égen.......
L Viper,Leonsilver tisztelet😊)
Berlgrádi fiuk,idolok voltak
Ken Folett(meg F.Forsyth)abban az idõben.....Albatrosz sorozat.....
Homokbánya...azt hittem csak mi voltunk olyan hülyék hogy ott játszottunk(persze nem a melegebb,hanem a beomlósabb változatot😊))))

polluxware
? homokbányában?

Még egy film: Végsõ visszaszámlálás (Nimitz vs. Japán csapásmérõ flotta)

Jut eszembe volt valami magyar sorozat annó, a piszok komcsi idõkbõl.. Mig-15, 21fishbed gépekkel.

Vipper tuti vágja.. <#vigyor3>

L Viper
A dalszöveget be akartam én is idézni. De sokszor adták, Atyaég. Még ma is a fejemben van, és nekem is tetszett. Mikor szült a csaj, féltek, hogy bukta lesz, ha megszólal orosz anyanyelvén, de kemény volt és németül kiabált :-)
Hö volt egy darab TV csatorna, a Magyar TV és hétfõn nem volt soha adást. Szerintem a mai ifjak ezt nem is tudják. Bájos ifjúkor. Nem a billentyût püföltük, hanem az erdõben csavarogtunk, horgásztunk, bicajoztunk és a homokbányában repkedtünk <#hehe>.
LeonSilver
Igen.Egyszerûen fantasztikus a film!Tényleg nézze meg aki rátalál valahol.

Stirlicet meg annyit láttam ifju koromban, hogy csak na.Megjegyzem nekem tetszett.

1) Az idõ soha-soha meg nem áll,
az órák róják szüntelen az útjukat,
a pillanat úgy illan, tova száll,
mint gyors folyón suhanó hab, mint annyi csak..

( fejbõl ennyi )

2)1942 Március 18, Berlin.Szigorúan Titkos.Személyügyi gyûjtõ.
Stirlic tudta, hogy hibázott amikor úgy köszönt, hogy zdrasztvujtye <#idiota><#idiota>

L Viper
Amikor egyenes derékkal eszi David Sutherland a levest az asztalnál az nem semmi alakítás.

Beszállta maz OFF-ba én is :-)
igazad van,az egy alapmû.iskolában kellene mutogatni,kötelezõ tananyagként.biztos többen néznék meg,mint ahányan a tartuffe-öt elolvassák.

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

L Viper
ÓÓÓÓ de lüke vagyok, abban volt Stirlitz. ( A 17 pill-ben )

Leon, én láttam brutáljó.
LeonSilver
Ha már off és ha már háborús film.

Akinek lehetõsége van és még nem élt vele az gyorsan pótolja.
Javaslom, hogy elõször olvassátok el majd nézzétek meg a filmet.
Nem véletlen, hogy a film fõszereplõje az egyik nagy kedvencem ( a fia már nem ).És mirõl is van szó??Nézzétek meg ITT !

ezekre mindre emlékszem én is.meg a tavasz 17 pillanata.és ki ne hagyjuk a jugoszláv partizán filmeket sem!a tizedes meg a többiek címû film,meg egyszerûen utolérhetetlen.de a kelly hõsei sem volt utolsó film

már adták valamelyik bulvárlaphoz is ajándékba,a Vadászpilótákat.de valóban vannak benne szép jelenetek.bár a végére nem hiányzott az a rész,amikor is a fickó egy szál pólóingben üli végig a hazafelé vezetõ utat,egy nyitott Mirage fülke hátsó ûlésén.

L Viper
<#hehe> Na igen.

Az én korosztályom meg talán emlékszik még a Belgrádi fiúkra, a Bors Máté kalandjaira, a Szállnak a Darvakra ( szovjet remekmû Stirlitz ügynökkel )
és nem utolsó sorban az NDK filmipar remek sorozatára, Gojko Mitic fõszereplésével a Halál archívumára.

:-)
L Viper
Abban rendkívül szép felvételek vannak. Emiatt érdemes megnézni.
azt nem messze tõlünk forgatták.de a "4 páncélos,meg a kutya" címû sorozat megemlítése nélkül nem lenne teljes a felsorolás.

viszont a vadászpilóták címû Mirage reklámfilmben voltak szép jelenetek,pl a hangrobbanás a reptér felett.

L Viper
Legjobb háborús film a Tenkes Kapitánya <#wink><#eljen>
azért itt is megemlítenék pár nagy klasszikust,pl top gun,vagy a ben afleck nevével jelzett perl harbor.<#vigyor3> de ne felejtsük ki a sorból,a függetlenség napjának záró jeleneteit sem,ahol is mint kiderült,egy amerikai,vietnámban szolgált pilótának,kb 30 év kihagyás után,csak egy kevés kávé,és némi szalonspicc,no meg a hangárban egy 10 perces gyorstalpaló elég ahhoz,hogy beûljön egy F18-asba,és légi gyõzelmeket érjen el,egy másik világ hajózóival szemben.hiába,van a világnak hová fejlõdnie ,ha amerika nyomában akar maradni.

repvez
Na látom ismét termeltetek rendesen😊
Még egy kis adalék repülös filmekhez.
Nagyon régen láttam azt a filmet ami a Néger piloták külön századáról szólt és hogy amikor ök védték a B17-eseket akkor 1 gépet sem vesztettek el.Azt hiszem a 99th század volt a cime piros csikos farkú musztángokkal mentek.Ezt a filmet nagyon szeretném ujra lárni és az intriderek támadása az megjelent egyáltalán szinkronosan?Vagy DVD kiadásban, mert arra is vadászok egy ideje, de nem találok sehol sem, mindenhol ronygyá nézett VHS-bõl van felirattal vagy alámondással 😞
A másik meg,hogy nem tisztességes a Su/hornetet összehasonlitani,mint ahogy az F22-est se az az F18E vel

Jó.....majd végigolvasom ha lesz idõ,az elsõ oldalt elolvastam.
AZt nem értem miért fáj több f16 pilótának a nyaka.Nem hinném hogy szarabb az ülés,nem abból jön hogy (irja is)nagyobb szógben tud sasolni,ráadásul az f16 os igen jól belevihetõ nagy terhelésû manõverekbe amikben a pilóta még bõven tekereg hátra?Ez most hiba?
Nyilván a Tomcat-en nem fájt ugy a pilóta nyaka,az operátort meg ki nem sz....a le😊)
Nyafog az analóg mûszerek miatt,jó az, ha megdöglik az MFD.
Most hogy a Hornetben nagyobbak a kijelzõk ,meg van többszinû......
Mindenki az ergonómia mintapéldájának tartja az F16 ot,de már van vagy 35 éves a gép....

Buren

L Viper
Bár lehet, hogy akkor még nem ez a netem volt, de szerintem az õsi kód miatt ki sem használja. Nem tudom <#nemtudom>
L Viper
Hát én bárkivel néztem multiban, ezek a nyûgök mindig elõjöttek.
Molnibalage
A lagg ugyanúgy megmaradt de a tény, hogy CTD sem volt érthetetlen. Nem LAN-ban nézték.

Super Hornet. Minden képessége azonnal kihasználható, nem csak ígéret és ha neadjisten mégis eladják a Kitty Hawk-ot... Gripennel egy India méretû országban elég röhejes szerintem. Talán az EF-2000-nek van egy nagyon halvány esélye. Rafale olyan dárga, hogy arra szinte szavak nincsenek, F-16 csak CFT-vel jöhet szóba, az oroszokkal való együttmûködésrõl meg van tapasztalata Indiának és finoman szólva sem pozitívak..

Buren
Indiai gépvásárlási verseny (MMRCA)

Balázs, a hat gép közül melyike(ke)t választanád az indiaiak helyében? (Rafale, Typhoon, Viper, Superbug, Gripen, Mig-35)

L Viper
Biztos LAN-on nézték <#idiota>
Kötve hinném, hogy nekik nem voltak csúszkálások. Akkor miért lett teljesen új multikód az AF-hez, OF-hez és most készül az FF5-höz is.
Molnibalage
Két Falcon beta teszter szerint az FF4 játszható hadjáratban multiban. Akinek van ideje próbálja ki. Én leírtem, hogy mik voltak a mi tapasztalataink.

Még egy repülõs film,remélem nem volt még:
A tiszt és az úriember
link