Falcon 4.0 - BMS 4.3X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Su-25 T-vel tényleg jó elbohóckodni. Szeretem azt a Junoszty TV-t ott jobb oldalt. Az EEAH-ban ( vagy EECH allmoddal ) volt még jó a Mi-28 Havoc, ott is volt Junoszty a mûszerfalban.
Szeretem az orosz masinákat, jó kis orosz avionika és HUD szimbolika. semmi felesleges adat. Annak idején de sokat is nyomtam a Flanker 1-et, majd a 2-t és a 2.51-et. ( Most is fent van )
Ha valaki néha még Flankerezik,
Ide felrakosgattam modokat hozzá , amiket találtam régen, meg javítgattam rajtuk.
De sok idõm volt valamikor :-)
Jó hétvégét mindenkinek, majd vasárnap este leszek és már elõre örülök a néhány száz postnak amit elkell majd olvasnom 😉
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Ti is vazz??Abban az idõben mindenki megvolt gajdulva és a hokokbánya volt az alap ??Az Õrjárat az égent meg javasolni kellene a Film múzeumnak, hogy nyomják le.Sokáig, nagyon sokáig pilóta akartam lenni és mindig a zenéjét fütyörésztem.
**--**
Igaz nem Falcon de legalább már röpcsi.
Nemtudom ki próbálta de nekem egyre jobban tetszik az a kis púpos su-25t.
Egyelõre csak gyakorlok vele ( csináltam egy izét néhány céllal ) de nekem nagyon bejön, hogy gépészkedni kell vele mind állat.Érdemes kipróbálni.Egy élmény vele leszállni úgy, hogy épen marad minden <#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!
<#hehe>#hehe><#csodalk>#csodalk><#wilting>#wilting>
A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.
A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Lengyelül, svédül és spanyolul vagy olyat ahol talán pár kb-al jönne csak.Azt sem nagyon tudom, hogy szinkron vagy felirat lenne-e hozzá?
Az Õrjárat az égen is egy alapmû <#eljen>#eljen>
L Viper,Leonsilver tisztelet😊)
Berlgrádi fiuk,idolok voltak
Ken Folett(meg F.Forsyth)abban az idõben.....Albatrosz sorozat.....
Homokbánya...azt hittem csak mi voltunk olyan hülyék hogy ott játszottunk(persze nem a melegebb,hanem a beomlósabb változatot😊))))
Még egy film: Végsõ visszaszámlálás (Nimitz vs. Japán csapásmérõ flotta)
Jut eszembe volt valami magyar sorozat annó, a piszok komcsi idõkbõl.. Mig-15, 21fishbed gépekkel.
Vipper tuti vágja.. <#vigyor3>#vigyor3>
Hö volt egy darab TV csatorna, a Magyar TV és hétfõn nem volt soha adást. Szerintem a mai ifjak ezt nem is tudják. Bájos ifjúkor. Nem a billentyût püföltük, hanem az erdõben csavarogtunk, horgásztunk, bicajoztunk és a homokbányában repkedtünk <#hehe>#hehe>.
Stirlicet meg annyit láttam ifju koromban, hogy csak na.Megjegyzem nekem tetszett.
1) Az idõ soha-soha meg nem áll,
az órák róják szüntelen az útjukat,
a pillanat úgy illan, tova száll,
mint gyors folyón suhanó hab, mint annyi csak..
( fejbõl ennyi )
2)1942 Március 18, Berlin.Szigorúan Titkos.Személyügyi gyûjtõ.
Stirlic tudta, hogy hibázott amikor úgy köszönt, hogy zdrasztvujtye <#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
Beszállta maz OFF-ba én is :-)
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
Akinek lehetõsége van és még nem élt vele az gyorsan pótolja.
Javaslom, hogy elõször olvassátok el majd nézzétek meg a filmet.
Nem véletlen, hogy a film fõszereplõje az egyik nagy kedvencem ( a fia már nem ).És mirõl is van szó??Nézzétek meg ITT !
Az én korosztályom meg talán emlékszik még a Belgrádi fiúkra, a Bors Máté kalandjaira, a Szállnak a Darvakra ( szovjet remekmû Stirlitz ügynökkel )
és nem utolsó sorban az NDK filmipar remek sorozatára, Gojko Mitic fõszereplésével a Halál archívumára.
:-)
Még egy kis adalék repülös filmekhez.
Nagyon régen láttam azt a filmet ami a Néger piloták külön századáról szólt és hogy amikor ök védték a B17-eseket akkor 1 gépet sem vesztettek el.Azt hiszem a 99th század volt a cime piros csikos farkú musztángokkal mentek.Ezt a filmet nagyon szeretném ujra lárni és az intriderek támadása az megjelent egyáltalán szinkronosan?Vagy DVD kiadásban, mert arra is vadászok egy ideje, de nem találok sehol sem, mindenhol ronygyá nézett VHS-bõl van felirattal vagy alámondással 😞
AZt nem értem miért fáj több f16 pilótának a nyaka.Nem hinném hogy szarabb az ülés,nem abból jön hogy (irja is)nagyobb szógben tud sasolni,ráadásul az f16 os igen jól belevihetõ nagy terhelésû manõverekbe amikben a pilóta még bõven tekereg hátra?Ez most hiba?
Nyilván a Tomcat-en nem fájt ugy a pilóta nyaka,az operátort meg ki nem sz....a le😊)
Nyafog az analóg mûszerek miatt,jó az, ha megdöglik az MFD.
Most hogy a Hornetben nagyobbak a kijelzõk ,meg van többszinû......
Mindenki az ergonómia mintapéldájának tartja az F16 ot,de már van vagy 35 éves a gép....
Super Hornet. Minden képessége azonnal kihasználható, nem csak ígéret és ha neadjisten mégis eladják a Kitty Hawk-ot... Gripennel egy India méretû országban elég röhejes szerintem. Talán az EF-2000-nek van egy nagyon halvány esélye. Rafale olyan dárga, hogy arra szinte szavak nincsenek, F-16 csak CFT-vel jöhet szóba, az oroszokkal való együttmûködésrõl meg van tapasztalata Indiának és finoman szólva sem pozitívak..
Balázs, a hat gép közül melyike(ke)t választanád az indiaiak helyében? (Rafale, Typhoon, Viper, Superbug, Gripen, Mig-35)
Kötve hinném, hogy nekik nem voltak csúszkálások. Akkor miért lett teljesen új multikód az AF-hez, OF-hez és most készül az FF5-höz is.