Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

polluxware
Su-25T-nél két gombnak kötelezõ a joy-on lennie: Attitude hold, autopilot off. Ezzel autómatikusan trimmeli a gépet, aztán ha oldod az autopilotot akkor úgy is marad. (hasznos, és fontos)

Fegyverzetbõl meg érdemes annyit vinni amennyi feltétlenül kell, nem többet, ez értendõ az üzemanyagra is. Rettentõen túl van terhelve alapból a T változat. Ha megtanulod 1pass alatt a több vikhr oldást akkor, nincs is szükséged nagyon másra.

Flare is legyen a joy-on mint gomb<#ravasz1>

Gundark
Nem volt ez rossz. Csak a hülye kémtörténet volt fölösleges benne 😊

zsoltfireman
Nosztalgia....Gyerekkorom,cigirágó,kakasos nyalóka,Bonie M-es szatyor,kacsintós pénztárca....retró
<#wave>

Aztatat nem tom....de megnézhetõ
Minek akarod letölteni?Annyira nem jó.......azért én gyerekkoromban is hánytam a sok elvtársozástól meg diverzánsozástól
<#integet2>

Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!

zsoltfireman
Sziasztok!

Basszus,letõlthetõ??????????

Gundark
Elõször is tisztázzunk pár félreértést. Nincsenek nevelõtáborok a demokráciánkban. Vidám, és szociális beilleszkedést segitõ kemping jellegû csoportos foglalkozások vannak. Abszolút nem kötelezõ a részvétel a programokon, aki nem vesz részt annak fakultativ jelleggel az uránbányászat lényegével ismerkedhet. Nagyon érdekes téma, mindenki sugárzó arccal jön fel a bányából. Egyébként Buren kartárs nem vagyok hive a lazaságnak. Mi az hogy egérrel rampstart? Csak billentyûzet. Jó hogy már monitort nem adsz neki. A lantlényeket nem hivjuk. Azok jönnek. Bár most nem vagyok naprakész, de ami biztos hogy a sziriuszi flotta kiverte õket a naprendszerbõl. És nem hiszem hogy visszatérnek hamar, mert most van a kozmikus együttállás, vagy mivan. No meg a nap pólust is vált.

Je dis alors😊)
Õrjárat az égen
Leon,én is dúdorásztam ezt a zenét,csak én úgy ismerem mint Moriccone:Jó,a rossz és a csúf😊)

L Viper
Pár éve ment valamelyik nem "elsõvonalas" csatornán. Csemege volt látni újra. Sajnos nem sikerült az összes részt elcsípnem.

A Su-25 T-vel tényleg jó elbohóckodni. Szeretem azt a Junoszty TV-t ott jobb oldalt. Az EEAH-ban ( vagy EECH allmoddal ) volt még jó a Mi-28 Havoc, ott is volt Junoszty a mûszerfalban.

Szeretem az orosz masinákat, jó kis orosz avionika és HUD szimbolika. semmi felesleges adat. Annak idején de sokat is nyomtam a Flanker 1-et, majd a 2-t és a 2.51-et. ( Most is fent van )

Ha valaki néha még Flankerezik,

Ide felrakosgattam modokat hozzá , amiket találtam régen, meg javítgattam rajtuk.
De sok idõm volt valamikor :-)
L Viper
Szép lista Buren :-) Gratulálok <#hehe>
LeonSilver
Egyébként szerintem mi, akik mind a kettõt szeretjük sokkal elõnyösebb helyzetben vagyunk mint azok akik csak az egyiket 😛

Jó hétvégét mindenkinek, majd vasárnap este leszek és már elõre örülök a néhány száz postnak amit elkell majd olvasnom 😉

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

LeonSilver
Hát azért ha teszem azt a jobb szárnyról elküldesz egy Kh-58-at akkor elég erõsen belekell kapaszkodni a fotel karfájába.És ha éppen nincs célod amire a másik oldalról is elküldenéd a kicsikét akkor elég erõteljesen kell trimmelni.Én ezekre gondoltam.Mert a többinél nincs ilyen ( illetve nem ilyen erõteljesen ) és azért egy fel ill. leszállás is komolyabb feladat mint akár a disznóval vagy bármelyik másik géppel.Lehet, hogy nemsokan vannak így de én tényleg szeretek vele molyolni.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Molnibalage
A Su-25T-nél egy dologra kell figyelni, az állásszögre. Ha nem mész a kritikus közelébe vagy fölé akkor õszintén szólva én nem sokat éreztem belõle, egy picit jobban csúszkál az AFM-mel de igazán csak akkor játszik be, ha sérül a géped vagy eltolsz valamit.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

LeonSilver
<#banplz>

Ti is vazz??Abban az idõben mindenki megvolt gajdulva és a hokokbánya volt az alap ??Az Õrjárat az égent meg javasolni kellene a Film múzeumnak, hogy nyomják le.Sokáig, nagyon sokáig pilóta akartam lenni és mindig a zenéjét fütyörésztem.

**--**

Igaz nem Falcon de legalább már röpcsi.
Nemtudom ki próbálta de nekem egyre jobban tetszik az a kis púpos su-25t.
Egyelõre csak gyakorlok vele ( csináltam egy izét néhány céllal ) de nekem nagyon bejön, hogy gépészkedni kell vele mind állat.Érdemes kipróbálni.Egy élmény vele leszállni úgy, hogy épen marad minden <#idiota><#idiota>

Ómen....izé....ámen.A csendes ellenállás😊)

Buren
Az eretneket a párt nevelõtáborába küldjük, ahol a kijelölt nevelõtisztek napi 6 órán át fogják bizonygatni miért az F4 a legjobb szimulátor ami valaha készült, aztán kötelezõ délutáni elfoglaltságként végig kell olvasniuk az összes hsz-t ami ebben a topikban valaha is szerepelt, és végül de nem utolsó sorban jöhet az összes custom-pites gép bekötött szemmel való, csak egérrel végrehajtandó ramp startja. Esti filmnézés gyanánt leadják Balázs összes FF4/5 videóját, és másnap jöhet a 24 óráig tartó nonstop kampány, és ha még így sem térne észhez az ellenséges propaganda áldozata akkor hívjuk a Lantlényeket...

<#hehe><#csodalk><#wilting>

A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.

Buren
F4Alliance-os B1 Lancer pitet honnan tudom leszedni? (frugalsos link nem él...)<#nemtudom> Elõre köszi bárminemû helpet. 😊

A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.

L Viper
JOY ZSINÓR ÖNKORBÁCS :-)
Molnibalage
Inkvizíció ON? <#ravasz1>

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

L Viper
FC Pápa, ez jóóóóóóóóóóóó <#eplus2>
repvez
Köszi ezt én is megtaláltam, csak a hozzá tartozó mozgo képanyagot nem 😊, hogy szépen fogalmazzak.
Lengyelül, svédül és spanyolul vagy olyat ahol talán pár kb-al jönne csak.Azt sem nagyon tudom, hogy szinkron vagy felirat lenne-e hozzá?
Gundark
Lesz még szó a Falconról is? - Kérdezte az FC Pápa <#hehe>

Gundark
Molnibalage
Lesz még szó esetleg a Falconról is? <#idiota>

Molnibalage
Laurence Fisburne szerepelt benne, imdb.com-on keresd meg. Tuskegee-e vadászrepülõkrõl szólt.

Gundark
"picit"? 😊 Ha ebben a korban ez jobban esik igy neked... 😊

L Viper
Attól, hogy picit öregebb vagyok nálad, még Te is ugyanolyan õslény vagy <#nyes>
Gundark
Én vagyok az õskövület? Pedig ha nem érzed jól magad hozzád hivják az archeológust 😊

L Viper
Szeva õskövület barátom <#vigyor1>
Gundark
Hmm. Elnézést, nem tudom jó helyen járok e, ez a Haditechnika topic? <#vigyor3> Akkor már kéne valami rendesebb flém.

L Viper
Persze, ugráltunk, mint állat. Néha akkorát, hogy azt hittem ottmaradok :-D

Az Õrjárat az égen is egy alapmû <#eljen>
Õrjárat az égen.......
L Viper,Leonsilver tisztelet😊)
Berlgrádi fiuk,idolok voltak
Ken Folett(meg F.Forsyth)abban az idõben.....Albatrosz sorozat.....
Homokbánya...azt hittem csak mi voltunk olyan hülyék hogy ott játszottunk(persze nem a melegebb,hanem a beomlósabb változatot😊))))

polluxware
? homokbányában?

Még egy film: Végsõ visszaszámlálás (Nimitz vs. Japán csapásmérõ flotta)

Jut eszembe volt valami magyar sorozat annó, a piszok komcsi idõkbõl.. Mig-15, 21fishbed gépekkel.

Vipper tuti vágja.. <#vigyor3>

L Viper
A dalszöveget be akartam én is idézni. De sokszor adták, Atyaég. Még ma is a fejemben van, és nekem is tetszett. Mikor szült a csaj, féltek, hogy bukta lesz, ha megszólal orosz anyanyelvén, de kemény volt és németül kiabált :-)
Hö volt egy darab TV csatorna, a Magyar TV és hétfõn nem volt soha adást. Szerintem a mai ifjak ezt nem is tudják. Bájos ifjúkor. Nem a billentyût püföltük, hanem az erdõben csavarogtunk, horgásztunk, bicajoztunk és a homokbányában repkedtünk <#hehe>.
LeonSilver
Igen.Egyszerûen fantasztikus a film!Tényleg nézze meg aki rátalál valahol.

Stirlicet meg annyit láttam ifju koromban, hogy csak na.Megjegyzem nekem tetszett.

1) Az idõ soha-soha meg nem áll,
az órák róják szüntelen az útjukat,
a pillanat úgy illan, tova száll,
mint gyors folyón suhanó hab, mint annyi csak..

( fejbõl ennyi )

2)1942 Március 18, Berlin.Szigorúan Titkos.Személyügyi gyûjtõ.
Stirlic tudta, hogy hibázott amikor úgy köszönt, hogy zdrasztvujtye <#idiota><#idiota>

L Viper
Amikor egyenes derékkal eszi David Sutherland a levest az asztalnál az nem semmi alakítás.

Beszállta maz OFF-ba én is :-)
igazad van,az egy alapmû.iskolában kellene mutogatni,kötelezõ tananyagként.biztos többen néznék meg,mint ahányan a tartuffe-öt elolvassák.

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

L Viper
ÓÓÓÓ de lüke vagyok, abban volt Stirlitz. ( A 17 pill-ben )

Leon, én láttam brutáljó.
LeonSilver
Ha már off és ha már háborús film.

Akinek lehetõsége van és még nem élt vele az gyorsan pótolja.
Javaslom, hogy elõször olvassátok el majd nézzétek meg a filmet.
Nem véletlen, hogy a film fõszereplõje az egyik nagy kedvencem ( a fia már nem ).És mirõl is van szó??Nézzétek meg ITT !

ezekre mindre emlékszem én is.meg a tavasz 17 pillanata.és ki ne hagyjuk a jugoszláv partizán filmeket sem!a tizedes meg a többiek címû film,meg egyszerûen utolérhetetlen.de a kelly hõsei sem volt utolsó film

már adták valamelyik bulvárlaphoz is ajándékba,a Vadászpilótákat.de valóban vannak benne szép jelenetek.bár a végére nem hiányzott az a rész,amikor is a fickó egy szál pólóingben üli végig a hazafelé vezetõ utat,egy nyitott Mirage fülke hátsó ûlésén.

L Viper
<#hehe> Na igen.

Az én korosztályom meg talán emlékszik még a Belgrádi fiúkra, a Bors Máté kalandjaira, a Szállnak a Darvakra ( szovjet remekmû Stirlitz ügynökkel )
és nem utolsó sorban az NDK filmipar remek sorozatára, Gojko Mitic fõszereplésével a Halál archívumára.

:-)
L Viper
Abban rendkívül szép felvételek vannak. Emiatt érdemes megnézni.
azt nem messze tõlünk forgatták.de a "4 páncélos,meg a kutya" címû sorozat megemlítése nélkül nem lenne teljes a felsorolás.

viszont a vadászpilóták címû Mirage reklámfilmben voltak szép jelenetek,pl a hangrobbanás a reptér felett.

L Viper
Legjobb háborús film a Tenkes Kapitánya <#wink><#eljen>
azért itt is megemlítenék pár nagy klasszikust,pl top gun,vagy a ben afleck nevével jelzett perl harbor.<#vigyor3> de ne felejtsük ki a sorból,a függetlenség napjának záró jeleneteit sem,ahol is mint kiderült,egy amerikai,vietnámban szolgált pilótának,kb 30 év kihagyás után,csak egy kevés kávé,és némi szalonspicc,no meg a hangárban egy 10 perces gyorstalpaló elég ahhoz,hogy beûljön egy F18-asba,és légi gyõzelmeket érjen el,egy másik világ hajózóival szemben.hiába,van a világnak hová fejlõdnie ,ha amerika nyomában akar maradni.

repvez
Na látom ismét termeltetek rendesen😊
Még egy kis adalék repülös filmekhez.
Nagyon régen láttam azt a filmet ami a Néger piloták külön századáról szólt és hogy amikor ök védték a B17-eseket akkor 1 gépet sem vesztettek el.Azt hiszem a 99th század volt a cime piros csikos farkú musztángokkal mentek.Ezt a filmet nagyon szeretném ujra lárni és az intriderek támadása az megjelent egyáltalán szinkronosan?Vagy DVD kiadásban, mert arra is vadászok egy ideje, de nem találok sehol sem, mindenhol ronygyá nézett VHS-bõl van felirattal vagy alámondással 😞
A másik meg,hogy nem tisztességes a Su/hornetet összehasonlitani,mint ahogy az F22-est se az az F18E vel

Jó.....majd végigolvasom ha lesz idõ,az elsõ oldalt elolvastam.
AZt nem értem miért fáj több f16 pilótának a nyaka.Nem hinném hogy szarabb az ülés,nem abból jön hogy (irja is)nagyobb szógben tud sasolni,ráadásul az f16 os igen jól belevihetõ nagy terhelésû manõverekbe amikben a pilóta még bõven tekereg hátra?Ez most hiba?
Nyilván a Tomcat-en nem fájt ugy a pilóta nyaka,az operátort meg ki nem sz....a le😊)
Nyafog az analóg mûszerek miatt,jó az, ha megdöglik az MFD.
Most hogy a Hornetben nagyobbak a kijelzõk ,meg van többszinû......
Mindenki az ergonómia mintapéldájának tartja az F16 ot,de már van vagy 35 éves a gép....

Buren