Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Molnibalage
Frissítettem a skineket a honlapon, benne van minden amit csak valaha kaptam Zsoltitól és megvan nekem. Kicsomagolva laza 400 MB. 😊

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Meg.....azért vicsoritok kb.50 hozzászólásonként😊)

Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!

Molnibalage
Nem, de szerintem tiszteld meg az alkotót azzal, hogy megveszed.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

zsoltfireman
Tud valaki egy torrent címet,ahonnan az AF-hez készült Aeyes F-16 cockpit-okat le lehet szedni???

Scottt
De a sima Lonci megvan eredtibe?

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Molnibalage
Én is, hajnali kettõkor feküdtem le legutóbb és elõtte is hajnali egy felé.. Hétfõn elmegyek nyaralni és csak vasárnap jövök.

polluxware
Lehet nagyobb sikere lenne a dolognak ha Lock on fórumba írnám.. <#idiota>

polluxware
Jóótszakát <#vigyor3> Lantálmokat!

L Viper
Ma tutira kihagyom, épp megyek lefeküdni, leesik a fejem. <#vigyor5>
polluxware
Köszi😊

192.168.2.118 címre csinálok egy server !teszt! kezdeményezést...

ja, lock on FC

ha valki próbálkozni akar... semmi flanc csak amolyan örömrepkedésféle

L Viper
Hát az biztos, hogy mindenki az FF5-öt várja és Balázstól a hírmorzsákat. De csak csúúúúszik <#szomoru1>. Ezért a fórum egy baráti csevej lett, felütötte a fejét a gonosz OFF, a Lyra csillagkép irányából. :-)

Pollux, a felhõk felett egy topik.

Ez lenne.
Gundark
Elõttem ugyan nem 😊 Én mindvégig tudtam. A nevetek elárul 😊 Pl nézzük csak meg milyen érdekesen ritmusos a "polluxlantlény" 😊 Bizonyára egybeesés 😊

polluxware
Amúgy mi az "felhõk felett"??

polluxware
Zajlik az élet... <#csodalk>

Tényleg sok az OFF... De érdemes megnézni a hivatalos oldalon a trailert...

Akit érdekel az amerikai repülõgéphordozón lévõ "igazi" élet, az sztem örülni fog a linknek is amit a torrenten találtam.

Amúgy meg.. ha nincs az OFF majd két oldal lenne üresen. Se black sharky, se viper5.. Falcon, lock on már... szóval ismerõs progik😊

L Viper
Tudom, hogy nem bántásból mondtad, nekem is hiányzik már egy jó repkedés. Amúgy is Lantlények vagyunk, lebuktunk Gundark elõtt.
Egyszerûen úgy bezsúfolódott a programom. Már csütörtökön mehettem volna a kártyáért, de végre kész a konyha, megjött a kis pult amit rendeltem, arra kellett fabrikálni egy munkalapot, meg volt egy kis családi kirándulás másnap, ma meg vendégek voltak Szolnokról. Pörgés. <#zavart1>
Molnibalage
Nem. Ez mi? Szerinem az ilyesmit tényleg a felhõk felettben folytassuk, mert azért most már tényleg sok az OFF.

polluxware
egyben a 10 rész..

Hivatalos oldal

preview is van az oldalon

polluxware
vissza a filmekre, PBS féle "Carrier" 10részes riport filmet látta valki? Amikor a netre felrakták az onylány videjókat kb. 2hétig meg lehetett nézni. Azóta csak az amcsiknak engedik..

Nimitz rep.gép.muter. hajónak a 6hónapos kihajózása van megörökítve..

polluxware
Nem bántásnak szántam, ne haragudj..

Lesz meg hétvége búúven..

L Viper
Nem untam meg. Instabil a masina. Kaptam egy másik kártyát, de nem volt idõm érte menni. Vasárnap benne lesz a gépben, utána szeretnék tesztelni, fõleg multiban.
polluxware
Ejjj úgy látom viper megunta hogy lantlények akaszkodjanak a gépére játszásdiból😊

polluxware
Ha kikapcsolod a gépet (nem reset) majd vissza, akkor mátol egy hétig nem kéri a lemezt..

Köszi,mondjuk ezt ismertem,csak utálom õket,nem szivesen regelek be,de
szükség,törvényt bont.
Neuralgikus pontom a Lockon,nem birom elfelejteni nekik hogy az elsõk között loholtam megvenni,jövök haza,be a gépbe,nem indul.
A végén uj video kártyát vettem,a k.anyjukat,mert elhittem nekik hogy igaz amit irnak a hátoldalon,hogy fut 2000 alatt.
Hát nem futott a patchig.Az FC-t megszerezném én legálisan,de mély tisztelettel,megint csak,a k.anyjukat.......
<#integet2><#integet2>

polluxware
Örülök neki😊 Végre valki elhiszi..

Amúgy a regisztrálás ingyenes, én is onnan szedtem le annó az 1.12b-t.

JoeDestroy
Érdekel, regisztrálsz. patch tölthetõ 😊)

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

JoeDestroy

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

Nem tudsz adni egy linket,ahonnét le tudom tölteni az 1.12 pecset?
<#integet2>

Molnibalage
1.02 miért kell? Eredeti verzió esetben nem kell ez.

Scottt
Pollux mûködik!!!!
Felraktam eredeti Lockon 1.0
Patch 1.02
FC felrak
Patch 1.12b
Eredeti Lonci bennehagy, a cd meghajtóba
Abba az 1virtuális meghajtóba "belerakod" a FC-t

Indít,enjoy😊

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

JoeDestroy
Nick kérdés.
Lepel lehull: Anno egyetemen Guba Lajcsi barátommal elmentünk vitorlázó repülni, és játszogatni a Falcon 3-al (hálózatban a koliban angol és egyéb elõadások helyett mivel akkoriban jött ki, és meglett véletlenül pár flopyn Dos netx.com keretrendszer 😊) ). Tõle kaptam a callsignem, késõbb meg a firma keresztnevem ami Beethoven lett, lévén páratlan gitárjátékom, a szoba által (és általam is) elfogyasztott alkohol mennyiség hatására minõségibõl mindig átment volumenét maximálisan kitöltõbe.

JoeDestroy
Régi a hsz de szabin voltam.
Nos idén két alkalommal is mért a darus nálunk 30m/s seb. szelet (108 km/h) összetolt gémmel. Vihar lett! üzemterületyen, szerelés közben (5-7m/s felett nem emel.) Az általános méretezési irányelv 120 km/h szélterhelés statikus készülékekre, és 5-ös erõsségû földrengés tartályok, kolonnák, egyéb tornyok (vegygép). AF idõjárásboherátorával (szép szó lett) ki lehet próbálni a 30-45°-os oldalszögû leszállást. Egy kerék érintõ😊
-olvasok tovább 😊)

L Viper
Hú de jól néz ki <#eljen>
Molnibalage
Ez a kiszivárgott FF4 1.0.0.5 verziójának az installjából képek. Ez a deveknek készült még a betateszterek sem kapták meg. Ez annyira kis lépés volt elõre, hogy ez még az 1.0.0.4-gyel is kompatibilis, Mikor az utolsó FF4-es klipet repültem akkor nekem az a 1.0.0.6 volt fent és még az is bírt együtt menni a ti verziótókkal.

A kabinokról adótt képek nagy része már amúgy is irreleváns, mrt ennél szebbek vagy teljesen új project indult. Én a Szu-27 kabint várom nagyon û, mert az azon elvek szerint készül, mint az új F-16. Sajnos nagyon lassan készül kb. fél éve láttam róla utoljára valamit.

L Viper
Nekem is tetszik, de ha rosszul választott akkor mégjobban <#vigyor>.
Buren
Balázs, ez a negyedik kép was ist das itten? Miért van FF4 topikban? (mondjuk nem várom el, hogy tudd, hacsak nem gyakoroltad a koreait a nyáron <#hehe>)

A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.

Molnibalage
Hej, látnád hogy miket NEM tett be. 😊

Scottt
Sztem jó képek😉

Molnibalage
Van két új kép a preview thread-ben. Szerintem elég ocsmányak Aragorn most rosszul válaszott. Fontosabb a szöveges infó. Két hetes beta II késés. Az a kérdés, hogy mikortól. 1 hete kellett vóna gyünni. Vagy netán mostantól. A lényeg az, hogy még a melóm elõtt tudok vele foglalkozni.

Gundark
No és az Alfa. Mostanában belenézegettem. Égbekiáltó baromságok vannak benne 😊 Pl a Concorde.. Megtudtam hogy kétszer kapcsolja be a sugárforditót. Egyszer leszálláskor. Egyszer meg amikor hangsebességrõl le kell lassulnia 😊 Ha jól emlékszem a Lauda air egyik gépe zuhant igy le hogy az egyik hajtón bekapcsolt a forditó... De az Asterix képregények Tímár György forditásában.. Zseniális. Azok a dumák.. Amikor a Vikingek partraszállnak ezt éneklik : Összecsengnek dalunkban a sorvégek, leszünk mi még dánok is meg norvégek 😊)

Gundark
A donald is király volt, de az igazi májereknek pókemberes volt 😊 Én franciaországból kaptam egy Ligier-es (az egy forma 1-es csapat volt, a gyerekek kedvéért 😊 nagy nájlon szatyrot. Jó ideig én voltam az uralkodó 😊

zsoltfireman
<#nevetes1> <#eljen> <#taps>

és azok a felejthetetlen május elsejék,amikor is kizavarták az egész iskolát zászlót lobogtatva felvonúlni.meg az 50 filléres fagyi,meg a 2 forintos sörösüveg betéti díj.meg a kiállófaros Ikarus buszok.és valóban,anno a seregben de sok bajtársam végsõ menedéke volt a pitralon arcszesz!

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

amúgy ezek az öreg vasak a sorozatban brutálisan jól néznek ki

L Viper
Öregfiúk találkozó <#vigyor>.

És akkor ne hagyjuk ki a remek Kockás, Hahota, Pajtás stb magazinokat sem.
A Hahota minden példánya féltett kincseim közé tartozik.

Falcon 4 retroforum <#nyes> mindenek felett.
polluxware
Mi van itten? Retrosite<#wow1>

zsoltfireman
JaJaJa.....hmmmm,robbanó cukorka,limó,Donald rágó,lottó szelet,vadász szelet,melba csoki,Köbányai sõr,Wrangler farmer,U2 sampon,tojás sampon,Derbi arcszesz,Pitralon.......

most végig néztem ezt az Õrjárat az égen sorozatot,egyhúzóra.szerintem nagyon jó,már akkoriban is tetszett,amikor elõször láttam.ékes példája annak,hogy nem kell dollár milliókat költeni egy repülõs filmre,meg a digitális effektekre.abban az idõben minden repülõ típusnak ugyanolyan volt a botkormánya?és ha ennyire nyájasak,és kedvesek voltak az elhárító tisztek,akkor miért féltek az akkori rendszerben tõlük?valóban a gyenge pontja a filmnek,ez a megerõszakolt kémtörténet.hasonló ez a film,és a kémtörténet benne,az Utolsó szamuráj címû eposzhoz,és benne tom "F-14-es pilóta" cruishoz.ha nem lettek volna benne a filmekben,sokkal-sokkal jobb lett volna.

Gundark
Héló a Kodzsek nyalókát nehogy kihagyd 😊

polluxware
Mégvalami.. SF dolog az FC-vel nemnagyon mûkszik eddig senkinek sajnos, szóval itt egy link:

FC ,ezt szedtem le

Amit ír a txt-ben úgy nekem se ment. Csak ezzel a másolgatós módszerrel.

A lényeg hogy a másolással késlelteted az SF check-et addig, amíg ráun vagy a daemon helyettesíti adatot amit kér, nemtom..

Ami még fontos ha valki próbálkozik: Ugyanarra a partícióra másoljátok amirõl mountoljátok az iso-t.

Véletlenül akadtam rá én is erre az infóra a neten, én is próbáltam mindent annó (optika lehuzogatást..), ezzel mûkszik 'NEKEM'.

Azért sok sikert