Falcon 4.0 - BMS 4.3X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
192.168.2.118 címre csinálok egy server !teszt! kezdeményezést...
ja, lock on FC
ha valki próbálkozni akar... semmi flanc csak amolyan örömrepkedésféle
Pollux, a felhõk felett egy topik.
Ez lenne.
Tényleg sok az OFF... De érdemes megnézni a hivatalos oldalon a trailert...
Akit érdekel az amerikai repülõgéphordozón lévõ "igazi" élet, az sztem örülni fog a linknek is amit a torrenten találtam.
Amúgy meg.. ha nincs az OFF majd két oldal lenne üresen. Se black sharky, se viper5.. Falcon, lock on már... szóval ismerõs progik😊
Egyszerûen úgy bezsúfolódott a programom. Már csütörtökön mehettem volna a kártyáért, de végre kész a konyha, megjött a kis pult amit rendeltem, arra kellett fabrikálni egy munkalapot, meg volt egy kis családi kirándulás másnap, ma meg vendégek voltak Szolnokról. Pörgés. <#zavart1>#zavart1>
Nimitz rep.gép.muter. hajónak a 6hónapos kihajózása van megörökítve..
szükség,törvényt bont.
Neuralgikus pontom a Lockon,nem birom elfelejteni nekik hogy az elsõk között loholtam megvenni,jövök haza,be a gépbe,nem indul.
A végén uj video kártyát vettem,a k.anyjukat,mert elhittem nekik hogy igaz amit irnak a hátoldalon,hogy fut 2000 alatt.
Hát nem futott a patchig.Az FC-t megszerezném én legálisan,de mély tisztelettel,megint csak,a k.anyjukat.......
<#integet2>#integet2><#integet2>#integet2>
Amúgy a regisztrálás ingyenes, én is onnan szedtem le annó az 1.12b-t.
\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
<#integet2>#integet2>
Felraktam eredeti Lockon 1.0
Patch 1.02
FC felrak
Patch 1.12b
Eredeti Lonci bennehagy, a cd meghajtóba
Abba az 1virtuális meghajtóba "belerakod" a FC-t
Indít,enjoy😊
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Lepel lehull: Anno egyetemen Guba Lajcsi barátommal elmentünk vitorlázó repülni, és játszogatni a Falcon 3-al (hálózatban a koliban angol és egyéb elõadások helyett mivel akkoriban jött ki, és meglett véletlenül pár flopyn Dos netx.com keretrendszer 😊) ). Tõle kaptam a callsignem, késõbb meg a firma keresztnevem ami Beethoven lett, lévén páratlan gitárjátékom, a szoba által (és általam is) elfogyasztott alkohol mennyiség hatására minõségibõl mindig átment volumenét maximálisan kitöltõbe.
Nos idén két alkalommal is mért a darus nálunk 30m/s seb. szelet (108 km/h) összetolt gémmel. Vihar lett! üzemterületyen, szerelés közben (5-7m/s felett nem emel.) Az általános méretezési irányelv 120 km/h szélterhelés statikus készülékekre, és 5-ös erõsségû földrengés tartályok, kolonnák, egyéb tornyok (vegygép). AF idõjárásboherátorával (szép szó lett) ki lehet próbálni a 30-45°-os oldalszögû leszállást. Egy kerék érintõ😊
-olvasok tovább 😊)
A kabinokról adótt képek nagy része már amúgy is irreleváns, mrt ennél szebbek vagy teljesen új project indult. Én a Szu-27 kabint várom nagyon û, mert az azon elvek szerint készül, mint az új F-16. Sajnos nagyon lassan készül kb. fél éve láttam róla utoljára valamit.
A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
És akkor ne hagyjuk ki a remek Kockás, Hahota, Pajtás stb magazinokat sem.
A Hahota minden példánya féltett kincseim közé tartozik.
Falcon 4 retroforum <#nyes>#nyes> mindenek felett.
FC ,ezt szedtem le
Amit ír a txt-ben úgy nekem se ment. Csak ezzel a másolgatós módszerrel.
A lényeg hogy a másolással késlelteted az SF check-et addig, amíg ráun vagy a daemon helyettesíti adatot amit kér, nemtom..
Ami még fontos ha valki próbálkozik: Ugyanarra a partícióra másoljátok amirõl mountoljátok az iso-t.
Véletlenül akadtam rá én is erre az infóra a neten, én is próbáltam mindent annó (optika lehuzogatást..), ezzel mûkszik 'NEKEM'.
Azért sok sikert