Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!

Molnibalage
Második teszt. Továbbiakban Lonci fórumra megy minden.

"Az Acéllövedék EZ akar lenni?"

Igen, az.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

LeonSilver
Az Acéllövedék EZ akar lenni??Mert ez valami iszonyat jó film!!!Aki nemlátta feltétlenül nézze meg!

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

La Légion saute sur Kolwesi
Adieu l'amie.....ez nem teljesen háborus,de a kerettörténetben szerepe van az algériainak
Elveszett dicsõség

Hamburger Hill

Molnibalage
Ezek elég tekintélyes hányadát (talán még többet is) neuro (?) bepostolta, csak nem ennyire részletesen. Vannak benne számomra is ismeretlen dolgok.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

L Viper
Roppant hasznos info AF-ezõknek:

Akik nem elégszenek meg azzal, hogy AF-ben nincs konfig editor.

Bár azt nem helyettesíti ez a kézi mahináció.
Buren
Na, akkor legyünk igényesebbek;

Dr. Strangelove, avagy rájöttem, hogy nem kell félni a bombától, meg is lehet szeretni <#worship>

<#hehe>

A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.

utolsó hozzászólás a háborús film témakörben.azért a nagy klasszikusokat se hagyjuk ki a felsorolásból.pl.:teljes csillagok háborúja sorozat.

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

Molnibalage
Ok, akkor átmerészkedek oda. Csináltam még egy rövidet. Holnap megnézem majd, hogy a bátyus gépe mit tud (a Crysis nem nagyon fektette meg fullon).

sure
OFF

Balázs, you are welcome a loncis topikban is ám bátran 😊 Meg a többi sötétben bújkáló eretnek is, a VMH59-en lehet, hogy s*ggbe leszünk rúgva, ha a sima szoftver topikban így folytatjuk az iramot. A track editor képességein nem tudom, miért vagy ennyire meglepõdve, Loncis videókból nagyon durván látványosak vannak netszerte már évek óta, és a track editor + videorenderelés ugyanígy megvolt 1.02-ben is - bár Cutterék szerint sokkal bugosabb volt (én csak single playerrel néztem / csináltam trackeket 1.02-ben és nem volt különösebb bajom vele, a multiplayer trackek meg a FC alatt sem mindig azt mutatják visszajátszáskor, mint ami valójában történt...)

Isten nem bottal, hanem VMware.

polluxware
Mûkszik abeépített kódoló... Lehet hogy jobban jársz a Frapszel, ha az idõ faktort nézem. Iszonyat lassan tömörít renderelés közben a belsõ.

Össz-vissz kétszer próbálkoztam csak vele, tehát lehetnek még variációk bõven. Legyenek jó szerkesztett track-jeid, több kicsire bontott rész, aztán azt már lekódolni, összefûzni csak idõ kérdése.
No meg szem a jó pillanatokhoz.

Úgy gondlom ha valmi komolyat akar az ember csinálni, akkor azt tervezni kell elõtte fejben, leírkálni, aztán számítógéphez ülni😊

Molnibalage
Ez akkor is igaz, ha frapsszel veszem fel. Beállítom a kamerát ahogy csak akarom, elmentem és a visszajátszottat veszem fel Frap-szel.

Neked mûködik akkor a beépített kódolás? A Vmh software topikjában olvashatod kínlódásomat. Falconhoz képest itt 0 erõlködéssel rakhatok össze olyan dolgokat amirõl csak álmodhatok ott..

Azért az zavaró, hogy nem lehe elõre hárta menni a video edit részben sem. Vagy lehet? Egy 5 perces dogfigh esetén ez elég zavaró...

polluxware
Beépített szerkesztõ azért jobb, mert ott akár kockáról kockára le tudod pauzálni, és kamera pozikat, nézeteket keresgetni. Utána meg virtualdubbal kivágni a csúszásokat, esetleg újrakódolni.

Idõigényes a dolog az tuti😊

Molnibalage
Ez nagyon durva exe kódolást igényelne, nincs arra erõforrás hogy videókészítéhez való cuccokat fejlesszen a csapat a játék realizmusát és a környezetet kell fejleszteni. 3-4 kóder van cakk-pakk...

Mellesleg azért ez elõny is, nem tud minden "jöttement" jó klipet csinálni. 😊

kár.

Molnibalage
Nem.

ilyesmire lesz lehetõség az új falconban?

Molnibalage
Pár perc, mert a beépített nekem elszáll. Elindítottam a tracket és Fraps-szel vettem fel. Az én gépem gyenge ezért az lesz a módszer, hogy repülök az enyémen, de a bátyus atomtáp gépén veszem fel a tracket.

polluxware
Mennyi ideig renderelte ezt?

polluxware
Memphis Belle
Tigrisek földjén
USS ALABAMA - Denzel Washington (kedv. színészem😊
Lopakodók (szigorúan az 1.rész)

Börnyakúak az nagy film! Das Boot még úgy!

Molnibalage
Elsõ tesztvideó. Hát elég látványos dolgokat lehet majd mûvelni ezzel. 😊

Buren
Ne haragudj, de szerintem a Sztálingrád egy rossz film volt... <#unalmas>

A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.

Molnibalage
A Katonák voltunk nyálas részét és a eltúlzott F-100-as leborítás leszámítva tényleg nagyon jó harci jelenetekkel van megpakolva. Az amikor Joe Galloway eredeti képei vannak bevágva zseniális.

Hamarosan láttok tõlem valamit, elsõ tesztem ereményét. 😉

(Sajnos áthidaló megoldás kellett használnom, mert az eredeti nem mûködik, de majd ezen lehet segíteni talán.)

azért soroljuk ide a sztálingrádot is,illetve a katonák voltunk címû mûvet is.

Molnibalage
Az Intruderek támadását még videókazin láttam apmá Repülés Baráti Kör összejövetelén olyan 1992 magasságában. Pocsék minõségû volt, de az akkor senkit sem érdekelt.

Molnibalage
A Das Boot az tényleg jó, de a Szarvasvadász az valami iszonyatos volt...

Gundark
A Flight of the Intruder az egyik legjobb háborús repülõs film. És könyvben még jobb. Nekem mindkettõ megvan eredetiben.

Buren
Az Apokalipszis Most az a megtestesült mûvészet, de én nem nevezném vérbeli háborús filmnek, inkább utazásnak az ember pszichéjének legmélyére. :-)

További jó háborús filmek:*
-A szarvasvadász (ez sem 'valódi' háborús film, de az az 5 perc amíg ott vannak hatalmas hatással van a fõszereplõk személyiségére)
-A háború áldozatai
-Bõrnyakúak
-Das Boot
-A Szakasz
-Acéllövedék

*Szigorúan IMHO

polluxware
Az japcsi manus játszott az utolsó szamurájban is.. valami mellék szerepe volt ha jól emlékszem😊 Na abban is jó volt.

Háborús filmek még:

Intrúderek támadása - na ez kéne (ha tud valki torrent linket)
Bat21
Apokalipszis most

én nem szidtam,sõt!de azért valljuk be,hogy sokat lendít egy filmen az oscar díj felé,ha õ bámul elgondolkodva a naplementébe,és nem egy japán,amúgy szenzációsan játszó,színész.

Molnibalage
Az 5. részt õ rendezte és fel id tûnik egy pillanatra valahol.

polluxware
Mint azok az autóüvegre ragasztható kis plüss macik.. azok milyen drámaian néznek

Gundark
Hanks tök jó volt, az Apollo 13ban 😊 Mondjuk ott én is drámaian néznék mikor a hód meg a fõd között arra ébrednék hogy felrobbant egy oxigén tartály 😊

polluxware
Black Shark fórum nagyon a végét járja, az emberek kínjukban már arról perlekednek hogy milyen üléshuzat legyen a helóban. Steppelt, vagy babaöltéses😊

Mikóóóógyün má?????

polluxware
Tom Hanks-nek fiatal korában voltak bárgyú filmjei.. Ahhoz képest az öreg Hankzi sztem elmegy. Elit Alakulatban is társproducer volt..

Szidjá más szinészt.. (csak az én kedvemért
<#vigyor3>)

Pííísz

tom hanks bánatos borjúpillantása kellet volna ebbe a filmbe,kb 10 másodpercig,és akkor tuti az oscar!

polluxware
Ha valki tud jó torrent tracker linkeket.. jöhet a link

polluxware
egyetértek😊 Kicsit más szemszögbõl is mutatja a japókat.

Buren
OFF

Szerintem ez egy ritka jó háborús film. Bemutatták itthon, de emlékeim szerint nem sok vizet zavart, pedig ha nem lett volna ott a Scorsese film akkor ez nyerte volna a '06-os Oszkárt. (IMHO)

LeonSilver
Bakker.Ez mekkora lehet..Persze ez nemkell csak a pékember 13 meg a gyilkos cápák.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

polluxware
Az. De asszem alapból angol sub-os..

Molnibalage
Szerinted? Imdb segítségével mindt megtudhatsz, vagy ott a Google is.

ez orosz film?

polluxware
Ha valaki nem látta

Jó film, nekem tetszett.. Amolyan Elit alakulat feelingje van, csak oroszos hangnemben😊

eng subos, jó képminõsége van

L Viper
Egyáltalán nem csodálkozom rajta.
Nem egy könnyed hangvételû film. A plázába erre nem ülnek be a magyarok és így is döglõdnek a mozik idehaza. Ez van.
Molnibalage

Molnibalage
Persze, orvosolja az FF4 betegségeit és teremt pár újat. 😊

"Különösebben nem kardoskodtam én amerikai hadsereg mellett vagy ellen se, csak az zavar ,hogy amerika nagy segítõkészségében gyakorlatilag ha nem a saját fajtáját kell megvédi, akkor a civilek számára egyfajta nemkívánt tereptárgyak."

Na hát azért ez vad kijelentés. Ha ez lenne a helyzet akkor nem ennyi lenne a civil áldozat.

A tábornok meg régen vett részt harcban nem élte át egyetlenegy légitámadást sem olyan ellenféelle szemben, mint a USAF vagy akárcsak a szír Su-22-es gépek. Rögtön megváltozna a véleménye arról, hogy asszondja nem talál el. Vagy talán megnézhetné a USAF és US NAVY által okozott károkat akár Koreában, Vietnamban vagy megkérdezhetett volna néhány fritz veterán. Azt monjda nem talál el. Aha.. Errõl valahogy mást regélnek a TÚLÉLÕK.

"Ez csak egy amolyan lássátok feleim szümtükhel, mitte találtam a neten dolog lett volna, és ezáltal is bõvült az a kevéske tudásom."

Semmi gond. Az AF hadmûveletet sokan jelentõsebbnek tartják pedig csak azért érzik az, mert itt volt a sarkon. Egy ODS-sel összevetve nem volt jelentõs.

97th Vampire
igen, de semmi nagy dologra ne gondoljál. Haverral repkedünk... (már amikor repkedünk mert marha elfoglalt vagyok ám 😉 )
Majd ha kijön az RV2 és orvosolja a sima RV betegségeit akkor majd talán komolyabbra veszem a dolgokat....

polluxware
Azzal hogy nem értessz velem egyet, azon már meg sem lepõdöm<#nemtudom> Különösebben nem kardoskodtam én amerikai hadsereg mellett vagy ellen se, csak az zavar ,hogy amerika nagy segítõkészségében gyakorlatilag ha nem a saját fajtáját kell megvédi, akkor a civilek számára egyfajta nemkívánt tereptárgyak.

Amúgy meg az a sok retired sokcsillagos, aki már !látott! háborút, vagy ált olyan mellett aki volt benne. Szóval nemtom.. érted😊

Tehát hogy ne legyen félreértés én inkább a "civil" szemszögbõl közelítettem meg a dolgokat, te pedig rideg katonai oldalról.

Ez csak egy amolyan lássátok feleim szümtükhel, mitte találtam a neten dolog lett volna, és ezáltal is bõvült az a kevéske tudásom.