Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LeonSilver
Az nem Claas ??

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

polluxware
Ez már a dimenzióugrás elõszele...

JoeDestroy
Ez lesz igazán OFF (aztán jöhet a korbács 😊) )
Asszem ezek után átnyergeleg erre a simre...
Itt is van joy is meg (Throttle-kézigáz és egyéb) karok is, meg sok (2db) színes mfd is meg radaros szintmérés is, meg lézervezérlésû asztamagasság és dõlés beállító bigyó is, nem beszélve a jelzõfényekrõl!!! (lehet hogy a simhez kell egy kormámyszett is?)
Ja és a "légi" csöves (át)tankolásról.
Gyerekfejjel szakközépben egy régi típusú CLASS DOMINATORT vittem idénymunkában 8m-es vágóasztalla 😊)

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

polluxware
Pihent fejjel könnyebben megy a baszogatás <#zavart1>

Még le se vetítették, mi meg már lehúzzuk😊

Lehet meglepi is... Példul az Utolsó Szamuráj, szerintem egy nagyon jó TimóCrúúzos film.

Lepõdjünk meg Lantlények! énaszondom

L Viper
Hogy itt mennyi filmesztéta van :-)
Egyébként van benne valami amit írtál. Már én is kételkedem benne, hogy megdugja.
De a számítógépes jelenetek tönkre is teszik az egész filmet. Meg túl is lesz koreografálva az egész, az tuti.

Balázs meg majd olvassa a sok OFF-ot, ha kipihente magát <#vigyor>
Gundark
Ez igaz. De. 😊 Nem véletlenül lettek oktatva dogra. S mint tudjuk elsõ a pilóta képessége. Ha a pilóta mestere a saját, még olykor rosszabb vasának, akkor kinyirja a jobb vassal, de kevésbé orientált pilótaellent. Vegyül pl a 2. vht. Mindenki odavan hogy a 109es mennyire jó gép. Az is. Kurta sok ellenséget lõttek le vele. De még a saját pilótái is elismerik hogy nem lehet tegezni. Egy hiba a felszálláskor (nagy forgatónyomaték, keskeny nyomtáv stb stb) és búgócsiga lesz. Ha olvastátok a múltkori aranysast, akkor láttátok, az amcsi pilóta megmondta : soha nem látott átesett és dugózó messzert. Mig a fóka... De pl Nowotny õrnagy utálta és csak fókával ment 😊 Igaz messzereket vezetett a harcba 😊 Ja meg Polluxlantlény 😊 A legritkább esetben (promó fényképezés 😊 ment 6 fõnixszel. Pont a gagyiliszkusz hajtómû miatt 😊 Ami mag az új filmet illeti.. Nem lenne semmi gond. De biztosa veszem hogy cg animációk lesznek a repülõs részek. És elveszik a feeling. Egyébként nem biztos hogy lesz szeksz. Sõt ha jobban belegondolok, lesz majdnem, de akkor gyõz benne a kötelességtudat meg a hazafiság, meg a becsület, és nem csalja meg a feleségét. (mert gondolom az is lesz neki, minden rendes vadászpilótának van 😊 A nõ meg megmenti a világot és sidewinderrel kilövi oszamabinládent, mert felismeri hogy ez kell a világnak, és a személyes érdekeit háttérbe szoritja, a nép miatt. Közben amerikai zászló is van.

L Viper
Annyira jó? Csak otthonról tudom megnézni, dolgozom. A Jutubot nemrég tiltólistára tették "idebent".
L Viper
Pedig meg fogja dugni :-) Én azért meg fogom nézni.
polluxware
"Ezúttal Tom Cruise, azaz Pete „Maverick” Mitchell hadnagy lenne a kiképzõtiszt a csúcspilótáknál, s neki gyûlik meg a baja egy fiatal, ám tehetséges pilótanõvel"

ááááááááá... Semmi bajom a nõi pilótákkal ,de hogy néz ki hogy megdugja a saját tanítványát.... <#wow3>

Más variációt el se tudok képzelni, mert ugye filmben muszály hogy legyen "jelenet", különben nem sorolható a "REPÜLÕS, KARDOZÓS, **SZÓS" filmek közé. Lantszentségit.. <#zavart2> PRÜSSSZK!!

polluxware
Azért az hozzátartozik az igazsághoz hogy az F-14et eredendõen "Fleet Defender" gépnek szánták. Azaz felszáll a 4-6 Phoenix rakcsival, 50-100 km-rõl leszed 3-4 Tu-22-t ami éppen repül feléjük, aztán megy haza.
Nem közel harc MIG-21-el, meg mitttoménmivelmég..

Csak aztán ahogy kirántották alóluk a hidegháborús érát, hirtelen használni kellett volna õket más hasznos dologra is, olyasmikre amire nem lett tervezve. pl.-sétarepülések, film készítés- <#zavart1>

JoeDestroy
Uraim!
Igazi hírizé!<#eplus2>
A legenda újraéled?!

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

polluxware
Háááát Wampa ez odabasssssz..........

<#zavart1> Ez kész van....😊

Úgy jó ahogy van!!!!!!!!

Gundark
Nem is õ fotózott 😊 Õ vezet 😊 Az a bej, hogy ahányszor látom egyre gagyibb 😊 A külsõ felvételek még mindig szépek, és a zenéje is jó. De a "belsõk". Folyamatosan változik a fény-árnyék, meg örvénylik a pára mögöttük, úgy mintha manõvereznének. De a külsõnézetben egyenesen mennek, mert éppen tartanak valahová 😊 Van egy olyan gonosz elképzelésem hogy a "légiharchoz" felvett háttereket játsszák újra a "sima" repüléskor 😊 A katapultálás hmm. Jó hogy laposduggancsban esik de a kabintetõnek akkor is jobban el kellett volna távolodnia. Praktikusabb lett volna ha nem nyilik ki rendesen az ernyõ és amiatt hal meg. Most azon ne akadjunk meg hogy miért a tengerbe 😊 Valószinûleg azért mert a helikopteres mentés jól mutat a filmen. Tény hogy legendát alkotott a tomketnek, ami nem is baj. Sok gépnek van baja, mégis szeretjük õket valamiért. Vannak extrém gagyik mint a B1esek elsõ verziói, ahol a zavarórendszer a gép mûszereit is zavarta. Vannak kevésbé, pl a 16osoknak a pilótái sokat nyignak a virslikerekek miatt. De ettõl függetlenül a tomcat igazi vadászgép. 😊 A manõverezése nem hiszem hogy olyan rossz lett volna, azért a variaszárny sokat segit ebben. Ettõl függetlenül nem vált be a varia. Túl sok biszbasz megy tönkre benne 😊 És nehéz. De mint minden harcra teremtett gép, ez is kompromisszumokból áll. A szárnyszekció valószinûleg azért volt folyamatosan problémás, mert ahogy Wampamaci is irja folyamatosan sós levegõ, és a leszállás baromira igénybe vette. Bár inkább nevezzük irányitott lezuhanásnak 😊 A közeli filmeken látszik jól hogy a vas mennyire nem akarja, a megállást 😊

Nekem megvan a rendezõi változat😊)
Tóp gáááááán

Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!

L Viper
Meg ügyesen fotózik fejjel lefelé is ez a fiú <#wow3><#eljen>
Biztos azért ült hátul egy pilóta,de õ vezette az tuti,mert láttam a filmen......

L Viper
Meg Tomkrúz is ügyesen kergette vele a MiG 28-asokat <#nyes>
Azért az F14 nél számitásba kell venni pár dolgot....
A bonyolultabb szerkezeti megoldásta varioszárny miatt,meg az extrém igénybevételt,amit a tengerfelszini üzemeltetés jelent(sós,párás levegõ,
le-felszállásnál fellépõ erõhatásokí stb.
Nem olyan sok változtatható szárnnyilazású gép van(volt)
Összeszedhetnénk érdekességképpen....Nekem ez jut hirtelen eszembe:
F14,F111,Mig23/27 Su22,Tornadók,B1B,TU160.....?????
Azért nekem a Tomcat..<#szeret><#szeret><#szeret><#szeret><#szeret><#szeret>

zsoltfireman
Igazad lehet.......

L Viper
Jó nyaralást <#wave>!
Scottt
Nekem a gázkaromat baszik néha érzékelni:@

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

polluxware
"Erre a bombázópilóták a markukba rögöhtek és szerényen közölték, hogy a vadászpilótákkal filmeket, a bombázópilótákkal történelmet csinálnak. 😊"

Én is láttam az Intrúderek támadását.. <#zavart1>

Egyébként 73ban már bócorgott Intrúder Shrike-al a hóna alatt..

Aztán JÓÓÓÓ pihenést, és hev ö széf dzsörnííj-t

polluxware
1.12a legutóbbi patch
1.12b ugyanaz mint az 1.12a csak Vista kompatibilissá teszi az FC-t (az más kérdés hogy kábé 10megával kevesebb a fájl<#gonosz3>)

Egyébként ha veszel egy 2500Ft-os Genius joy-t azt nem kell ki/be huzogatni, viszont életed végéig fúúújogathatod kontakt spréével <#eplus2>

Molnibalage
Ez még csak a jéhegy csúcsa, volt annak a gépnek minden baja. Persze e Tomcat pilóták rögtön be is szóltak, hogy leget hogy sok más gép létezik, de nem véletelnül csináltak az F-14-gyel filmet. Erre a bombázópilóták a markukba rögöhtek és szerényen közölték, hogy a vadászpilótákkal filmeket, a bombázópilótákkal történelmet csinálnak. 😊

Destroy, az FC-nél én azt a pacthet tettem fel ahol a lockon.ru-n az megjegyés van, hogy US verzióhoz.

Na a gépelési hibákat kijavítottam. Most megyek aludni és jövök vasárnap addig keveset tessék írni, hogy ne 30 oldalt olvassak át. Remélhetõleg addigra jön a beta II.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

polluxware
ÚÚÚÚ vazzzze.. Rendesen lehordtad az F-14et😊 Hát ha ilyen akkor ilyen... Ez van😊

F-14 fanok nem szivesen látnának az tuti <#gun>

JoeDestroy
Nos végre eljutottam odáig, hogy kipróbáltam az FC-t. Az 1.12-es patch-bõl melyik kell?
Kellemesebb benyomást keltett mint a LOMAC. Igaz csak az F-15-el, mert némi kontakthibát kellett elhárítani a pedálban. Sajnos ez már a második ilyen eset. Elõször a Cougar vitt majdnem az idegbaj határára, mert a ministick egyik tengelye kölcsönhatásba került a gázkarral, és önálló életre kelt a radarkurzor. (Fehér oxid volt a panelen a fix ellenállások között. Néni oxidbontó tisztító csodaspray megoldotta a gondot.) A pedálnál meg a belsõ dugónál volt hiba. Igaz a ház télen még száradt (85% rel. páratartalom).
Viszont van egy kérdés még Cougar gazdák!
Néha a gép indulásánál nem érzékeli a joyt. (Kihúz visszadug és jó lesz, de ez már nem kontakthiba). Volt már valakinek ilyen? XP SP3 van fent és a régebbi gépnél ezt nem tapasztaltam.<#conf>

Gundark
Nincs befejezve a gondolat : Az a10est a gau8 köré tervezték ahogy az f14est a phoenixhez. Egyébként, Tigersharkot tesztelte Chuck Yeager is, és elégedett volt vele. Azért az már jelent valamit 😊 Ja Balázs, megpróbáltam megkeresni az AFMnek azt a számát ahol a karbantartó nyilatkozik. De nem találom 😞 Pedig biztos hogy abban volt mert több számon át foglalkoztak a tomkettel, és nem is ma volt, mert akkor még boldogan mesélték hogy a bombcatek mennyivel jobbak lesznek majd, és azok mindenkit legyõznek 😊

Molnibalage
" Úgytom ezeket már csak amolyan légiharc tréningre használják. Mint az a-4 skyhawk a Top Gun-ban"

Ezeket semmire nem használják, mert F-20 nem létezik, te az F-5E-re gondolsz.

Az F-20 az már komolyabb mennyiséget vitt volna, mint az F-5E. Alapból tervezétk a Sparrow interációját amennyire emlékesz és az is megkapta vonla az AMRAAM-ot, ha valaha eljutott volna odáig.

Igen, a kézikönyv még tele van hibával, természetesen javítva lesznek.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

L Viper
Látásból igen. Nem az én mûfajom :-)

Balázs! Király, hogy már elkezdted az FF5 Manualt. Nem tétlenkedsz <#eljen>
polluxware
F-20... szép, de jó valamire a két aim9 rakettával meg a max két dumb bombával vmire? Úgytom ezeket már csak amolyan légiharc tréningre használják. Mint az a-4 skyhawk a Top Gun-ban

Buren
Én igen! <#integet2> Kellemes kis játék, bár a Theater of War jobban lekötött...

Balázs:
Nem rossz, nem rossz, bár tele van helyesírási hibákkal... (gondolom nem az ágyból felkelve, friss fejjel írtad.) Ja meg nem értem, hogy miköze van a GAU-8-asnak a Tomcat-hez... <#zavart1>

A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.

Molnibalage
Nem.

Amúgy nem tartom szerencsésnek és túl jó ötletnek olyan gépekkel megtömni az adatábizst amirõl nincs túl sok fellelhetõ adat és ráadásul csak protó volt. Amúgy nekem nagy szívfájdalmam a gép, az egyik kedvencem, de ez akkor sem nyerõ ötlet.

polluxware
Faces of War-t ismeri valaki?

F20 as nem lesz a FF5 ben?
Video az F20 ról

Molnibalage
Elkezdtem dolgozni az új kézikönyvön. Azzal a részével kezdem amihez nem kell az FF5. 😊

Lehet hogy ment volna az eredeti lemez nélkül is.....Teljesen kikapcsoltam és utána be.
<#integet2><#integet2>

polluxware
Ez az eredeti lonci lemez bennthagyva, nekem magas😊 Én úgy próbálkoztam ahogy leírtam..

A kikapcsolós dolgot meg érsd szó szerint, nem csak windows restart..

Flaming Cliffs : Su-25T+AFM, orosz gépek radarjának realisztikusabb módozata.

Ez a két dolog csak az új.. ha valaki ebbõl egyikre se kíváncsi, felesleges az FC bántania.

polluxware
smc routerem van.. Nemtom hogy próbálkozott e belépni vki egyáltalán, 30 perc után ráuntam és inkább ránéztem a délutáni grill eredményére <#zavart1>

Legközelebb... Nemtom van e értelme 1megás nettel szenvedni szerverként

Nem,mem.....én azért nem tudok trimmelni mert egyszerûen a játék nem enged😞
Biztos valami driver izé,d enem tudok rájönni......
Van pár anomália,pld a Falconban a joy oldallkormányon/keréken egy mm és kifarol a gép gurulásnál
A gázt meg ugy kezeli sz....l ahogy van.
Én megelégednék az alap Lock On-nal,mivel én konvojokat szeretk szétlõni
A bazi nagy Junoszt meg nem nagyon tetszik,ha már ruszki gép,jobban dzsavaláznám a Su-35 öt.....
Nekem is bejön,fõleg az uj pitje.

Molnibalage
Elsõre nekem is fura volt, de ha nem léped túl a kritikus állásszöget akkor nem olyan nehéz ám vezetni az Su-25T-t sem.

Alapból ellentmondok,mert nekem az emulációkkal indult,érdekes hogy nekem nem jött be a kikapcsolom és simán indul,utána is másolnom kellett(ami kis verseny ,mert többször gyorsabban másolt a gép mint a k...a starforce mûködött.
De le is szedtem.....azt hittem tudok majd trimmelni,de nem ment igy se,nekem az uj su-25 nem jön be,én amugy is A-10 meg legfeljebb Su-33 "vitéz"vagyok".Szeretem a disznót is,meg az anyahajókat is.Mondjuk csak pár felszállást csináltam,de pár uj skinen,meg a "Junoszt"on kivül mi a különbség?

sure
OFF

Ha ez az az IP, amit ipconfig-gal kapsz parancssorból, és van routered, akkor sanszos, hogy a routered által osztott belsõ IP (csak nem D-Link a márkája? 😊 ), avval nem fog menni kintrõl (internetrõl).

Meg tudod nézni vagy a routered konfig felületén, vagy vannak oldalak, amik kiírják, hogy mi a külsõ IP címed. + lehet, hogy bûvészkedni kell ezt-azt még a vassal.

Isten nem bottal, hanem VMware.

Scottt
Jó,felrakod,1.02patch,FC<1értelmû, hogy démon toolall 1 meghajtó nem kapcsolodbe az emulációs baszásokat,a lonci lemez végig bennehagy meghajtóban>1.12b,enjoy

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Molnibalage
Frissítettem a skineket a honlapon, benne van minden amit csak valaha kaptam Zsoltitól és megvan nekem. Kicsomagolva laza 400 MB. 😊

Meg.....azért vicsoritok kb.50 hozzászólásonként😊)

Molnibalage
Nem, de szerintem tiszteld meg az alkotót azzal, hogy megveszed.

zsoltfireman
Tud valaki egy torrent címet,ahonnan az AF-hez készült Aeyes F-16 cockpit-okat le lehet szedni???

Scottt
De a sima Lonci megvan eredtibe?

Molnibalage
Én is, hajnali kettõkor feküdtem le legutóbb és elõtte is hajnali egy felé.. Hétfõn elmegyek nyaralni és csak vasárnap jövök.

polluxware
Lehet nagyobb sikere lenne a dolognak ha Lock on fórumba írnám.. <#idiota>