Falcon 4.0 - BMS 4.3X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Asszem ezek után átnyergeleg erre a simre...
Itt is van joy is meg (Throttle-kézigáz és egyéb) karok is, meg sok (2db) színes mfd is meg radaros szintmérés is, meg lézervezérlésû asztamagasság és dõlés beállító bigyó is, nem beszélve a jelzõfényekrõl!!! (lehet hogy a simhez kell egy kormámyszett is?)
Ja és a "légi" csöves (át)tankolásról.
Gyerekfejjel szakközépben egy régi típusú CLASS DOMINATORT vittem idénymunkában 8m-es vágóasztalla 😊)
\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
Még le se vetítették, mi meg már lehúzzuk😊
Lehet meglepi is... Példul az Utolsó Szamuráj, szerintem egy nagyon jó TimóCrúúzos film.
Lepõdjünk meg Lantlények! énaszondom
Egyébként van benne valami amit írtál. Már én is kételkedem benne, hogy megdugja.
De a számítógépes jelenetek tönkre is teszik az egész filmet. Meg túl is lesz koreografálva az egész, az tuti.
Balázs meg majd olvassa a sok OFF-ot, ha kipihente magát <#vigyor>#vigyor>
ááááááááá... Semmi bajom a nõi pilótákkal ,de hogy néz ki hogy megdugja a saját tanítványát.... <#wow3>#wow3>
Más variációt el se tudok képzelni, mert ugye filmben muszály hogy legyen "jelenet", különben nem sorolható a "REPÜLÕS, KARDOZÓS, **SZÓS" filmek közé. Lantszentségit.. <#zavart2>#zavart2> PRÜSSSZK!!
Nem közel harc MIG-21-el, meg mitttoménmivelmég..
Csak aztán ahogy kirántották alóluk a hidegháborús érát, hirtelen használni kellett volna õket más hasznos dologra is, olyasmikre amire nem lett tervezve. pl.-sétarepülések, film készítés- <#zavart1>#zavart1>
\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
<#zavart1>#zavart1> Ez kész van....😊
Úgy jó ahogy van!!!!!!!!
Tóp gáááááán
Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!
A bonyolultabb szerkezeti megoldásta varioszárny miatt,meg az extrém igénybevételt,amit a tengerfelszini üzemeltetés jelent(sós,párás levegõ,
le-felszállásnál fellépõ erõhatásokí stb.
Nem olyan sok változtatható szárnnyilazású gép van(volt)
Összeszedhetnénk érdekességképpen....Nekem ez jut hirtelen eszembe:
F14,F111,Mig23/27 Su22,Tornadók,B1B,TU160.....?????
Azért nekem a Tomcat..<#szeret>#szeret><#szeret>#szeret><#szeret>#szeret><#szeret>#szeret><#szeret>#szeret><#szeret>#szeret>
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Én is láttam az Intrúderek támadását.. <#zavart1>#zavart1>
Egyébként 73ban már bócorgott Intrúder Shrike-al a hóna alatt..
Aztán JÓÓÓÓ pihenést, és hev ö széf dzsörnííj-t
1.12b ugyanaz mint az 1.12a csak Vista kompatibilissá teszi az FC-t (az más kérdés hogy kábé 10megával kevesebb a fájl<#gonosz3>#gonosz3>)
Egyébként ha veszel egy 2500Ft-os Genius joy-t azt nem kell ki/be huzogatni, viszont életed végéig fúúújogathatod kontakt spréével <#eplus2>#eplus2>
Destroy, az FC-nél én azt a pacthet tettem fel ahol a lockon.ru-n az megjegyés van, hogy US verzióhoz.
Na a gépelési hibákat kijavítottam. Most megyek aludni és jövök vasárnap addig keveset tessék írni, hogy ne 30 oldalt olvassak át. Remélhetõleg addigra jön a beta II.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
F-14 fanok nem szivesen látnának az tuti <#gun>#gun>
Kellemesebb benyomást keltett mint a LOMAC. Igaz csak az F-15-el, mert némi kontakthibát kellett elhárítani a pedálban. Sajnos ez már a második ilyen eset. Elõször a Cougar vitt majdnem az idegbaj határára, mert a ministick egyik tengelye kölcsönhatásba került a gázkarral, és önálló életre kelt a radarkurzor. (Fehér oxid volt a panelen a fix ellenállások között. Néni oxidbontó tisztító csodaspray megoldotta a gondot.) A pedálnál meg a belsõ dugónál volt hiba. Igaz a ház télen még száradt (85% rel. páratartalom).
Viszont van egy kérdés még Cougar gazdák!
Néha a gép indulásánál nem érzékeli a joyt. (Kihúz visszadug és jó lesz, de ez már nem kontakthiba). Volt már valakinek ilyen? XP SP3 van fent és a régebbi gépnél ezt nem tapasztaltam.<#conf>#conf>
Ezeket semmire nem használják, mert F-20 nem létezik, te az F-5E-re gondolsz.
Az F-20 az már komolyabb mennyiséget vitt volna, mint az F-5E. Alapból tervezétk a Sparrow interációját amennyire emlékesz és az is megkapta vonla az AMRAAM-ot, ha valaha eljutott volna odáig.
Igen, a kézikönyv még tele van hibával, természetesen javítva lesznek.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Balázs! Király, hogy már elkezdted az FF5 Manualt. Nem tétlenkedsz <#eljen>#eljen>
Balázs:
Nem rossz, nem rossz, bár tele van helyesírási hibákkal... (gondolom nem az ágyból felkelve, friss fejjel írtad.) Ja meg nem értem, hogy miköze van a GAU-8-asnak a Tomcat-hez... <#zavart1>#zavart1>
A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.
Amúgy nem tartom szerencsésnek és túl jó ötletnek olyan gépekkel megtömni az adatábizst amirõl nincs túl sok fellelhetõ adat és ráadásul csak protó volt. Amúgy nekem nagy szívfájdalmam a gép, az egyik kedvencem, de ez akkor sem nyerõ ötlet.
Video az F20 ról
<#integet2>#integet2><#integet2>#integet2>
A kikapcsolós dolgot meg érsd szó szerint, nem csak windows restart..
Flaming Cliffs : Su-25T+AFM, orosz gépek radarjának realisztikusabb módozata.
Ez a két dolog csak az új.. ha valaki ebbõl egyikre se kíváncsi, felesleges az FC bántania.
Legközelebb... Nemtom van e értelme 1megás nettel szenvedni szerverként
Biztos valami driver izé,d enem tudok rájönni......
Van pár anomália,pld a Falconban a joy oldallkormányon/keréken egy mm és kifarol a gép gurulásnál
A gázt meg ugy kezeli sz....l ahogy van.
Én megelégednék az alap Lock On-nal,mivel én konvojokat szeretk szétlõni
A bazi nagy Junoszt meg nem nagyon tetszik,ha már ruszki gép,jobban dzsavaláznám a Su-35 öt.....
Nekem is bejön,fõleg az uj pitje.
De le is szedtem.....azt hittem tudok majd trimmelni,de nem ment igy se,nekem az uj su-25 nem jön be,én amugy is A-10 meg legfeljebb Su-33 "vitéz"vagyok".Szeretem a disznót is,meg az anyahajókat is.Mondjuk csak pár felszállást csináltam,de pár uj skinen,meg a "Junoszt"on kivül mi a különbség?
Ha ez az az IP, amit ipconfig-gal kapsz parancssorból, és van routered, akkor sanszos, hogy a routered által osztott belsõ IP (csak nem D-Link a márkája? 😊 ), avval nem fog menni kintrõl (internetrõl).
Meg tudod nézni vagy a routered konfig felületén, vagy vannak oldalak, amik kiírják, hogy mi a külsõ IP címed. + lehet, hogy bûvészkedni kell ezt-azt még a vassal.
Isten nem bottal, hanem VMware.
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"