Falcon 4.0 - BMS 4.3X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bocsánat.
Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!
Én lövészeten elõsször cafattá lõttem a kolléga céltábláját,Istenem,hát elszámoltam😊)Oda kocogtunk,nekem egy lyuk se volt,a gyerek meg vonyitott az örömtõl hogy öt lövésbõl tiz lyukat csinált.
Jelzem a lövésszetvezetõ le akart lõni,mert utána is elk..tam,harmadszorra lett értékelhetõ.
Na,megnyugodva leheveredtünk sorozatlõvéshez,a bukó alakra,lövök.....
egy lövés nem tölt.Vagy háromszor visitottam technikai hibát,az összes nagyokos lõtt a karabéllyal,mire elhitték hogy nem hülyéskedek.
www.smart-bus.hu
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.
A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.
Hogy ne legyen már megint ennyi OFF, talán idén játszhatunk az FF5-el. De jó lesz :-)
Hollandia kicsit más,csak volt gyarmattartó,hagyományosan jó hadsereggel.....kicsit gazdagabban mint mi.
Ezen a Bocskor ügyön meg besz...k.Néztem a tv-ben azt a kemény ,egynapos alapkiképzését......
Átlagos bakanap,a hadügyminiszterrel ebédel,dandártábornokkal fut.....nem hiszem hogy valami okos PR-os találta ki a hadügyben,mondván Bochkor repül,közben meg reklám.
Én ugy csinálnám:Röpûni akarsz fruitcake?
Takarodj Paris Island-re oszt vonyitsad 4-5 hónapig hogy Mama mama,can't ya see......
Utána repülhetsz,vazze.
Legalább kinyújtoztatták a Gripppenek a lábaikat egy kicsit.
Kiskatona elsõ dolga volt kivenni a tárat géppityuból nehogy gond legyen ha mégis harcrakész fegyvert találnak nála másnap reggel...
Talán érti vki a célzást
<#rolleyes>#rolleyes>
Kõkemény profi légierõ. Persze errõl nem mi tehetünk. Csóró Hollandia, aki szintén kis ország, meg hadd ne soroljam fel...
Az egészségügyet meg jól rendberakták, ahogy ígérték. Ágners asszony megérdemelte a végkielégítést <#gunyos1>#gunyos1>
Szintén abbahagytam, no politika !
Csakhát akkor, az efektíívnesssz level az ilyen téren akkor is lent a zöldleveli alatt, és sétarepülésekben teljesedik ki nemzeti ünnepek tájékán.
Hogy õszinte legyek azon filóztam, ha itt valki betörne az országba, nemhogy a támadást, de a tömeges sebesültjinket sem tudnánk ellátni, mert van nekünk egy olyan hogy EGÉSZSÉGÜGY "papiron".
Abbahagytam
<#gunyos1>#gunyos1>
Pofon a számra, de akkor is azomorú..
és ráadásul mindezt 2évente..
Bocsánat a magyar légierõnek azért amit itten csipogtam.. csakhát.. ha itt komolyból lenne vmi, ami hálisten nincs és ne is legyen!
de addig ez így kúrva sokba kerül ám sztem
Mégegyszer ellnézést mindenkitõl!
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
Errõl a videorol jut eszembe,remélem az5 ösben javitva lesz a FLIR képe,nekem nagyon szar.a DI Su/hornetben nagyon szerettem a FLIRt használni,olyan jó képe volt.Meg a SLAM-okat.Olyan jól meg volt csinálva ahogy 5 mérföldnél kamerára vált.
Ez a nagyon régi videó, még mindig az egyik kedvencem.
Hol volt még ekkor RedViper.
<#vigyor>#vigyor>
www.smart-bus.hu
Nem igaz hogy az összes pesti vezetett kombányt😊)én meg echte vidéki létemre még nem is láttam😞
Gyerekkoromban is csak a hóekét húzgálhattam a Hoth-on......
Hogy jön ide Sienkiewicz?Arra gondolsz:"Merre tartasz topik?"
Akkoriban a ventilátor is luxus lett volna, ha nincs erõs kezû ATC nálunk.
\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
Akinek ez nemtetszik kihívom gyalog
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Azon még fülke sincs, és eccer aztat akarták 😊) rámsózni mondván mükszik.
Na az a kenyérgõzös isten igazából, nem az Ural. Stanga kell a szûkebb fordulókhoz 😊)
\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
Mtz? ráhagyások vannak, nehogy befagyjon <#hehe>#hehe>
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"