Falcon 4.0 - BMS 4.3X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!
Linux alatt no problemo volt.
Cseréltem,optikai meghajtót,vinyót,videokártyát,memoriát,tápot.....ezek a tippeim voltak.
Ideges lettem ,eszembe jutott az Audigy,kib...tam,azóta ok.
Otthon amugy nehéz,kérni mindenbõl cserét,lehuzgálni,inditgatni.......
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Miket csinál a jószág?
Cseregépet kapok és elviszik nyúzni a gépemet. Az a röhej, hogy van amikor napokig frankó, aztán egymás után 2x is lehal. Szerencsére még bõven gar. idõn belül van.
Pénteken nem tudok jönni, a szombat igen, csak kérdés, mi lesz a masinával.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
1. Az akciójelenetek tény, hogy látványosak, de "picit" egyoldalúak és vannak benne számomra ordító baromságok. Az elején az F-18 mögött kb. csak 10-szer volt tiszta tüzelési helyezetben a MiG-29. Egy ilyen esetben a Hornet már füstölgõ roncs lenne, csak hiányzott a MiG-29-rõl légiharcrakéta. Eh... Micsoda fair és reális küzedelem. Kár. Késõbb is felszálló gépeken ott a sok raketta, de használni már egyszer sem használta az ellen. Kicsit sok a "we are soo cool" érzésbõl nekem. Flareket dobja a sok gép, csak minek? Tényleg jópofán néz ki, de 100%-os hülyeség. Ellen lazán BVR-ban akkor meg mire dobálja??? Chaff-et egy grammot sem láttam...
2. Nekem túl sok a felvezetés, bár egy-két tényleg jó snitt van ami nagyon jó.
3. Az effektek jók benne, bár tudnám hogy a hangokat hozzá honnan töltik le (szöveg feliratozás, stb.)
4. Az is zavaró, hogy a képarány a videón belül párszor szar és torzak a gépek.
5. A hangok és zene sokszor együttesen túl hangosak és csak egy nagy katyvasz az egész.
Összeségében látszik, hogy az õ erõforrásik messze meghaladják az enyémet. Ha lesz majd FF5 akkor mi/én is tudunk ilyet csinálni, de addig nem. Alapvetõen szerintem ûberelik az én munkáimat a fent említett okok miatt.
Valaki nem tud ajánlani egy jó kis szállodát vagy hotelt siofokon ami közel van a strandhoz, zárt parkoloval és üdülési csekket is elfogadnak.
1 személyre reggeli ebéd vacsorával jövö hétre 3-4 napra?
Azért 1-2 napot szívesen maradtam volna még ott fent... 😊
Felmentem a dev fórumra az olyan képeket láttam, hogy még én is beszartam.
Külön vicc, hogy több ember is akkor keresett meg sürgõs dologgal, mikor éppen nem voltam itthon. Nekik mázli, hogy lesérültem.
Lábsérülés miatt korábban haza kellett jönnöm (akurvahétszentségit!). 😞
Az A-6 kabin szerintem benne lesz FF5-ben, a gép is új 3D modellt kap tudtommal. Ez nem kód munka szimpla importálás a feutre frezze erre nem vonatkozik az olyankora vonatkozik ami nagyon új vagy nagyon hosszú. Ez nem az.
Látom a prweview-ban már csekkoltátok a horodozókat. Majd az északai fényeket várjátok meg a hajón. 😊
A fények táján is várható pár érdekes megelepetés, de még W.I.P. 😉
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
www.smart-bus.hu
Gsg 1,6
Lehet hogy AM,én csak Gödöllõn láttam.
Nálunk még sorkatonák szereltek,Nagyatádon,de ott nem volt T 72 az is igaz.Neten nézegettem,nem találok olyat amin lenne a külön páncél,oldalt a tornyon,lehet hogy az arabok kérték külön.
Mindig az járt az eszemben,mikor tankba ültem(gyûrtem magam),hogy milyen lehet benne ,mikor kap egy páncéltörõ találatot😞(
Leonsilver
Akkor te kezdted a T55 ön és a T3421-axbdf- en fejezted be😊)))))))
Nyár volt, qrva meleg, sivatagi feeling.Elfogyott a vizünk.Mondtuk a polhelyettes rigónak ( aki nemtudja mi az annak elmondom ha kell ), hogy menjen és szerezzen vizet.Faszikám elment és kb. 1 óra múlva jött vissza.
Mondja ( meg mutatja ), hogy vizet ugyan nem talált de szerzett egy fasza, új biztonsági övet.A sivatag közepén.... <#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav>
( Garasin - 56. Budapesti Forradalmi Dandár (lol) - Savaria laktanya 1984 - 19990 ( eddig bírtam hivatásosként))
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Velem pucoltattak ágyúcsövet,zsiroztattak görgõt,éjszaka ellopattak mindent szomszéd telephelyrõl, ami nem volt,cseréltünk motort,
azonkivül hogy ,mivel én voltam a zászlóalj egyszemélyes mûszakimentõ egysége,azta tököm tudja hány tonnás ,dög bikát is nekem kellett pucókáznom.Gödöllõn rakodtam egy teherautónyi T-72 lõszert(T-55 öst ne tudd mennyit)Ott láttam T-55M(?)et,vitték arabokhoz(ha igaz)volt sonka páncél a tornyon,meg lézertávmérõ.
Megfogtál....mi az a YAL -001?
Ha a B-51 viszed nem egy CQB akcióra készülsz,azt kitaláltam
Akkor még nem voltak 29-esek, de a 21-esek repülését is imádtam nézni. Meg a vendégeskedõ 23-asok és a szeretett csapásmérõ Szuhojaink is megfordultak néha ott.
Gundark, azokat a vonatozó 29-eseket szomorú látni. Jobban járt volna az ország, ha az oroszok máshogy fizetnek nekünk anno.
<#gonosz2>#gonosz2><#eplus2>#eplus2>
2002-ben voltam ottan.. Az öreg viszont régi csont volt, gondlom jóval elõtte is ott volt kiképzõ. Ha jól emlékszem.. Lövész/Felderítõ zászlóalj volt vegyesen.
"Faszomot"-t Fõtörzsörmit ismerted? Eltéveszthetetlen ûrge hatalmas SZTK szemüveg kerettel😊)
Normál tûzharchoz én AC-130 at használnék,azzal az instrukcióval hogy"Lõjjétek szarrá õket"😊)Meg A-10 eseket.Amugy nem vagyok nagy igényû,ezeken kivûl pár Apache kering még,nekem meg megfelel egy egyszerû M468-as,annak aki marad😊)
Leon
Hát a T-55 öt átéltem én is,attól kezdve hogy töltõkezelõnek,irányzónak betettek,(182 cm)aztán kineveztek "bikásnak",de tanolyamra b......k elküldeni,attól kezdve mindent velem akartak csináltatni,mondván,te vagy a bikás.....de én inkánbb ninja lettem és köddé váltam😊)
Talán majd egyszer benézek oda és mesélek a birkáról aki lábonlõtte magát a PKM-el!!, vagy a baromról aki elaludt és ezért viziátkelés közben majdnem letaposott egy uszály.Vagy arról, hogy a ruszkiknál hogyan történt fõdarabok ( BMP motor, komplett T-55 torony ) cseréje.
Vagy hogy mekkora élmény volt Munkácstól majdnem Lvovig lábon átkelni a Kárpátokon! ( valami eszméletlenül gyönyörû vidék!!!! )A magyar falvakban meg sírtak az emberek amikor látták a piros-fehér-zöld csillagot a jármûvek oldalán.Szegények azt hitték ....
( és ezek nem urbánus legendák!!)
Tök állat, hogy a fõnök nincs itt és szerte széjjel offoljuk a tápigot.
Mea culpa....<#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2>
L.Vipre ,de jó az A-6....tegnap próbálgattam a 4 ben,nem szeretem
fülke nálkül.
Az indexen van egy topik,Anekdóták a seregbõl,jó fejek,pár érdekes
katona,érdekes helyekrõl is.Én szivesen olvasnám a sztoriaitokat.
Polluxvare,valószinûleg valami miatt gázvesztés volt a fegyvernél,
nem tolta hátra a gázdugattyút teljesen,nem töltött csõre megint,igy ugy lõttem le a "sorozatot"hogy lövésenként csõre töltöttem😊)
Gundark😮tt aztán van stop hatás😊)Mondjuk egy üreges hegyûvel,meg plussz a borzalmas becsapódási energia....ez már nem is önvédelem.
Jó nagy mancsod lehet,meg erõs kezed....nekem kicsi a kezem,viszonyleg gyenge a csuklóm(mármint alkatilag)max.mondom max.egy 23 as Glockot komálnék.
Ez azért dúúúrva

Én nagyon vártam ezeket a lövészeteket, mert jártam 4 évég sportlövészetre, kispuska, légpisztoly és légpuska. Azért az AMD ezek után nagyot szólt.
Olyan természetesen nálunk is volt, hogy több találat született a kiadott lõszermennyiséghez képest :-)
Éjjen az OFF...
Mit forralnak ezek. Jó lesz ez, nem csoda, hogy várják a Falcon 4 rajongók.
Mi marad? -> OFF tyopicka <#duma>#duma>
Úgyértem, franc tudja mihez támad kedve a skulónak a következõ pillanatban😊
Vagy a másik baromarcu aki összekeverte az elsütõgombokat és a helikopter célra ágyúval lõtt.
Meg arról a BMP söfõrrõl aki a három idõszak alatt három motort tett tönkre.
stb, stb ..