Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LeonSilver
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Megjött a fõnök, hogyan abbamaradt az élménybeszámoló .... 😄

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

L Viper
Ez egy P5B alaplap, integrált hangkártya, Soundmax HD Audio felirat a kezelõpaneljén.
Tres amateur.....lantlényt legkönyebben gépbõl a nagykalapáccsal lehet .....ezt mindenki tudja.

Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!

Sok szellemhibánál a táp a ludas......én sokat szivtam a hangkártyámmal,gyakorlatilag a szemem elõtt esett szét a file rendszer,pont teszteltem a vinyót,lefagyott a windows,azóta se láttam olyat,nem kékhalál ,kifagyott a kép,utána hol beindult,hol nem,késõbb telepiteni se tudtam.
Linux alatt no problemo volt.
Cseréltem,optikai meghajtót,vinyót,videokártyát,memoriát,tápot.....ezek a tippeim voltak.
Ideges lettem ,eszembe jutott az Audigy,kib...tam,azóta ok.
Otthon amugy nehéz,kérni mindenbõl cserét,lehuzgálni,inditgatni.......

L Viper
Kékhalál amikor épp rájön.
Gundark
Lantlény_ûzést kell tartani a gépeden. Elõször kezdd el ráolvasással. Aztán váltsál dimenziót 😊

Molnibalage
Pénteken és Szombaton is jó nekem a multi. Akár FC vagy 1.02 is jöhet, ha ahhoz van kedve valakinek.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Szia Vipera
Miket csinál a jószág?

L Viper
Másik kártyával is ugyanez a szitu. Más lesz a baj. Jobb lett volna, ha ez, így nyomozni kell tovább.
Cseregépet kapok és elviszik nyúzni a gépemet. Az a röhej, hogy van amikor napokig frankó, aztán egymás után 2x is lehal. Szerencsére még bõven gar. idõn belül van.
Pénteken nem tudok jönni, a szombat igen, csak kérdés, mi lesz a masinával.
Gundark
Tartunk valami banzájt a hétvégén? Mert ha nem akkor megyek vétkezni 😊 Bár... Ha a Pápa is FCzhet akkor én mint kis inkvizitor, bármit meg tudok magyarázni 😊 Persze kérdés hogy a fõ S/S Lantlény_Vipera már kicserélte e a videokártyáját.

Molnibalage
Meg még az maradt le, hogy az OF-ben lehet custom camerákat definiálni a gépek dat fájlaiban. Ezt tudtátok egyébként?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
Nos az én véleményem.

1. Az akciójelenetek tény, hogy látványosak, de "picit" egyoldalúak és vannak benne számomra ordító baromságok. Az elején az F-18 mögött kb. csak 10-szer volt tiszta tüzelési helyezetben a MiG-29. Egy ilyen esetben a Hornet már füstölgõ roncs lenne, csak hiányzott a MiG-29-rõl légiharcrakéta. Eh... Micsoda fair és reális küzedelem. Kár. Késõbb is felszálló gépeken ott a sok raketta, de használni már egyszer sem használta az ellen. Kicsit sok a "we are soo cool" érzésbõl nekem. Flareket dobja a sok gép, csak minek? Tényleg jópofán néz ki, de 100%-os hülyeség. Ellen lazán BVR-ban akkor meg mire dobálja??? Chaff-et egy grammot sem láttam...

2. Nekem túl sok a felvezetés, bár egy-két tényleg jó snitt van ami nagyon jó.

3. Az effektek jók benne, bár tudnám hogy a hangokat hozzá honnan töltik le (szöveg feliratozás, stb.)

4. Az is zavaró, hogy a képarány a videón belül párszor szar és torzak a gépek.

5. A hangok és zene sokszor együttesen túl hangosak és csak egy nagy katyvasz az egész.

Összeségében látszik, hogy az õ erõforrásik messze meghaladják az enyémet. Ha lesz majd FF5 akkor mi/én is tudunk ilyet csinálni, de addig nem. Alapvetõen szerintem ûberelik az én munkáimat a fent említett okok miatt.

Molnibalage
Csak welness hotelt ismerek ami elfogad üdülési csekket, de már nem emlékszem, hogyan hívták. 150%-os arányban számítja be egyébként.

repvez
Hamár OFF:
Valaki nem tud ajánlani egy jó kis szállodát vagy hotelt siofokon ami közel van a strandhoz, zárt parkoloval és üdülési csekket is elfogadnak.
1 személyre reggeli ebéd vacsorával jövö hétre 3-4 napra?
Molnibalage
Az hosszú OF vidi folytatása.

Azért 1-2 napot szívesen maradtam volna még ott fent... 😊

Felmentem a dev fórumra az olyan képeket láttam, hogy még én is beszartam.

Külön vicc, hogy több ember is akkor keresett meg sürgõs dologgal, mikor éppen nem voltam itthon. Nekik mázli, hogy lesérültem.

repvez
Nem kell a kifogás valld be hogy nem birtad nélkülünk és hogy hegesztgess egy kicsit az FF5-ön 😄
Molnibalage
Üdv skacok. Látom megy az OFF. 😊

Lábsérülés miatt korábban haza kellett jönnöm (akurvahétszentségit!). 😞

Az A-6 kabin szerintem benne lesz FF5-ben, a gép is új 3D modellt kap tudtommal. Ez nem kód munka szimpla importálás a feutre frezze erre nem vonatkozik az olyankora vonatkozik ami nagyon új vagy nagyon hosszú. Ez nem az.

Látom a prweview-ban már csekkoltátok a horodozókat. Majd az északai fényeket várjátok meg a hajón. 😊

A fények táján is várható pár érdekes megelepetés, de még W.I.P. 😉

amiket én láttam,azokon sem volt plusz páncél.csak a lézeres irányzéknak volt egy plusz doboza.

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

Nálunk a szakács az üstben fürdött esténként! 😄 A konyhaügyeletes meg vadász tõrrel az oldalán adta a szolgálatot... rettegtek is a krumpli hegyek! <#vigyor>

www.smart-bus.hu

Üdv
Gsg 1,6
Lehet hogy AM,én csak Gödöllõn láttam.
Nálunk még sorkatonák szereltek,Nagyatádon,de ott nem volt T 72 az is igaz.Neten nézegettem,nem találok olyat amin lenne a külön páncél,oldalt a tornyon,lehet hogy az arabok kérték külön.
Mindig az járt az eszemben,mikor tankba ültem(gyûrtem magam),hogy milyen lehet benne ,mikor kap egy páncéltörõ találatot😞(
Leonsilver
Akkor te kezdted a T55 ön és a T3421-axbdf- en fejezted be😊)))))))

igen,azok a csodálatos lövészetek!a konyhás bevágta a kondérba a század ebédkonzervjét,és addig melegítette,míg a henger alakú konzervbõl,szinte gömb lett,úgy felpúposodott,és aztán kiosztotta,azzal a szöveggel,hogy jó étvágyat,és mosolygot közben.aki volt annyira hülye,és felbontotta,az ha meg is úszta leforrázás nélkül,akkor is moshatta a paradicsomos húsgombóc levét 2 napig ki a ruhájából,meg a fegyverébõl.

LeonSilver
Elmentünk lövészetre ( már nemtudom pontosan melyik lõtérre ).
Nyár volt, qrva meleg, sivatagi feeling.Elfogyott a vizünk.Mondtuk a polhelyettes rigónak ( aki nemtudja mi az annak elmondom ha kell ), hogy menjen és szerezzen vizet.Faszikám elment és kb. 1 óra múlva jött vissza.
Mondja ( meg mutatja ), hogy vizet ugyan nem talált de szerzett egy fasza, új biztonsági övet.A sivatag közepén.... <#falbav><#falbav><#falbav><#falbav>

( Garasin - 56. Budapesti Forradalmi Dandár (lol) - Savaria laktanya 1984 - 19990 ( eddig bírtam hivatásosként))

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

nekünk szabadszálláson azzal telt leginkább a kiképzés,hogy,leszedtük,és visszaraktuk a ponyvát a telephelyen a harckocsikra,illetve megtanúltunk mennük úgy aludni,hogy a végén már szinte kényelmes volt.azt mondta a kképzõ fõtörzsünk,hogy nyugodjunk meg,nem fogják megengedni,hogy kotorásszunk majd kint,a csapatnál bennük.így is lett.szentendrén is az volt a koncepció,hogy van egy jól felkészült polgárialkalmazott csapat,akik bekötött szemmel szét-,és összeraktak egy T72-est,azok szereltek,mi pedig fûtötük a mûhelyüket,illetve néha meghüvelyeztünk egy egy csepelt.az amúgy T-55AM volt,ha jól emlékszem.egy volt belõle szabadszálláson,meg egy szentendrén.azon a lézertávmérõs irányzék volt az újdonság.sokkal többet nemnagyon javítottak rajta.

Örülj neki hogy nem szerelted😊)
Velem pucoltattak ágyúcsövet,zsiroztattak görgõt,éjszaka ellopattak mindent szomszéd telephelyrõl, ami nem volt,cseréltünk motort,
azonkivül hogy ,mivel én voltam a zászlóalj egyszemélyes mûszakimentõ egysége,azta tököm tudja hány tonnás ,dög bikát is nekem kellett pucókáznom.Gödöllõn rakodtam egy teherautónyi T-72 lõszert(T-55 öst ne tudd mennyit)Ott láttam T-55M(?)et,vitték arabokhoz(ha igaz)volt sonka páncél a tornyon,meg lézertávmérõ.

Üdvöm Gundark
Megfogtál....mi az a YAL -001?
Ha a B-51 viszed nem egy CQB akcióra készülsz,azt kitaláltam

L Viper
Az sem most volt. Én 91-92-ben voltam, eléggé sokfelé, de 2x 6 hetet két turnusban voltam Kecskeméten is. Az jó volt.
Akkor még nem voltak 29-esek, de a 21-esek repülését is imádtam nézni. Meg a vendégeskedõ 23-asok és a szeretett csapásmérõ Szuhojaink is megfordultak néha ott.

Gundark, azokat a vonatozó 29-eseket szomorú látni. Jobban járt volna az ország, ha az oroszok máshogy fizetnek nekünk anno.
én harckocsi szerelõ voltam.elektromos szerelõ.T55,és T72-es nagy vasakat pucolgattunk,mert javítani azt nem engedték.amúgy volt egy vékony örmesterünk,szintén sztk keretes szemüveggel.volt vagy 40 kiló,de ha kieresztette a hangját,akkor a szomszédoknál is vigyázzba álltak.akoriban volt ott még egy orosz helikopter dandár is,ha jól emlékszem,esténként néztük, ahogy repkednek felettünk.tiszta star wars feelingje volt a dolognak,ahogy a sötétben világította kötelékben.

Gundark
Hmm. Mazsola 😊 Én majd a YAL-001et viszem 😊 Nem vagyok hive a cicomázásnak. Én B-52Hkat választom. Standard 500 fontosokkal. És nem OFFolunk, hanem általánosságokban beszélgetünk 😊

polluxware
Vonatoznak a Mig-ek <#hehe>

<#rinya>

zsoltfireman
Persze!,de rosszúl látod,mert ez már a Szülinapi Repülõnap statikus sora! Azért vannak ennyire feltorlódva,mert rengeteg gép lesz elhelyezve a statikuson,hogy már Pápára kellett vinni a nagy részét...
<#gonosz2><#eplus2>

polluxware
hát az nem most volt😊

2002-ben voltam ottan.. Az öreg viszont régi csont volt, gondlom jóval elõtte is ott volt kiképzõ. Ha jól emlékszem.. Lövész/Felderítõ zászlóalj volt vegyesen.

melyik alakulatnál volt?mert ott rajtunk kívül volt egy harckocsizó dandár is.én amúgy 89-90-ben voltam honvéd.

polluxware
Szabadszállás😊

"Faszomot"-t Fõtörzsörmit ismerted? Eltéveszthetetlen ûrge hatalmas SZTK szemüveg kerettel😊)

a gépek tárolását jó magyar módra oldották meg.szerintem az ócskavasat felvásárló kreolbõrû népcsoport már leskelõdik a kerítésnél,mikor engedik be õket anyagbeszerzésre.mi anno,amikor szabadszállásról,kiképzés után felkerültünk szentendrére,a fõiskolára sorállományú szerelõnek,az AMD-ket gyakorlatilag rozsdásan kaptuk meg.belül voltak rozsdásak.3 napig csak csiszoltuk õket,hogy valahogy kinézzenek,és hogy szerintünk képesek legyenek lõni.

Legalább ne szólt volna Balázs, hogy ne offoljunk mert sokat kell olvasnia😊)))))

Gundark
Normál tûzharchoz én AC-130 at használnék,azzal az instrukcióval hogy"Lõjjétek szarrá õket"😊)Meg A-10 eseket.Amugy nem vagyok nagy igényû,ezeken kivûl pár Apache kering még,nekem meg megfelel egy egyszerû M468-as,annak aki marad😊)

Leon
Hát a T-55 öt átéltem én is,attól kezdve hogy töltõkezelõnek,irányzónak betettek,(182 cm)aztán kineveztek "bikásnak",de tanolyamra b......k elküldeni,attól kezdve mindent velem akartak csináltatni,mondván,te vagy a bikás.....de én inkánbb ninja lettem és köddé váltam😊)

LeonSilver
Ez általában akkor szokott elõfordulni amikor a gázátömlõ furat erõsen szennyezett.Ilyenkor megkell dörzsárazni ( asszem még van itthon egy és talán szakadt hüvely kihúzó is ) ami a fegyvertisztító készlet része volt.

Talán majd egyszer benézek oda és mesélek a birkáról aki lábonlõtte magát a PKM-el!!, vagy a baromról aki elaludt és ezért viziátkelés közben majdnem letaposott egy uszály.Vagy arról, hogy a ruszkiknál hogyan történt fõdarabok ( BMP motor, komplett T-55 torony ) cseréje.
Vagy hogy mekkora élmény volt Munkácstól majdnem Lvovig lábon átkelni a Kárpátokon! ( valami eszméletlenül gyönyörû vidék!!!! )A magyar falvakban meg sírtak az emberek amikor látták a piros-fehér-zöld csillagot a jármûvek oldalán.Szegények azt hitték ....
( és ezek nem urbánus legendák!!)

Tök állat, hogy a fõnök nincs itt és szerte széjjel offoljuk a tápigot.

Gundark
Nem mondtam hogy szeretem 😊 Zavar a nagy visszahatás. Egy "sima" TT nekem bõven elég. De mindenképpen élmény. Az a fajta mikor lõsz, és utána arra gondolsz "anyádbazmeg" 😊 Nem véletlen hogy "normál" tûzharchoz nem használják.

Ma már nem irok többet,pedig nem is ittam:L.Vipre=LViper
Mea culpa....<#vigyor2><#vigyor2>

Durva képek.......
L.Vipre ,de jó az A-6....tegnap próbálgattam a 4 ben,nem szeretem
fülke nálkül.
Az indexen van egy topik,Anekdóták a seregbõl,jó fejek,pár érdekes
katona,érdekes helyekrõl is.Én szivesen olvasnám a sztoriaitokat.

Polluxvare,valószinûleg valami miatt gázvesztés volt a fegyvernél,
nem tolta hátra a gázdugattyút teljesen,nem töltött csõre megint,igy ugy lõttem le a "sorozatot"hogy lövésenként csõre töltöttem😊)

Gundark😮tt aztán van stop hatás😊)Mondjuk egy üreges hegyûvel,meg plussz a borzalmas becsapódási energia....ez már nem is önvédelem.
Jó nagy mancsod lehet,meg erõs kezed....nekem kicsi a kezem,viszonyleg gyenge a csuklóm(mármint alkatilag)max.mondom max.egy 23 as Glockot komálnék.

LeonSilver
Ez nagyon szomorú.Talán azért nem így kellett volna végezniük.

polluxware
Ez aztán kijózanító kép.. Én azthittem legalább hangárban, vagy bunkerben vannak letakarva.

Ez azért dúúúrva

Gundark
De rég is volt mikor lövészetre jártam. Fõleg az utómunkák voltak jók 😊 Akkor lõttem elõször életemben 357es magnummal. 😊 Jó vas. Igaz ha nem figyel az ember eltöri a csuklóját 😊 De a Ppsz örök kedvencem marad. Igazi területfedezõ fegyver. Bármerre lövök bármerre mennek a lövedékek 😊 Ja és persze a csigatárból-körül ömlik az olaj. De nem finnyáskodni kell hanem lõni 😊

Gundark
Nem tudom mit nyígtok állandóan hülye Lantpolgárok 😊 Itt vannak a MiG29esek semmi bajuk. Minden nagyon szép, minden nagyon jó.

L Viper
Mikor mi voltunk anno az elsõ éleslövészeten, a mellettem lévõ srác, aki rettenetesen félt a fegyverektõl ( ki is jelentette többször ) maga elõtt lõtte a havat, kb 15 méterre. Nagyon nem üvöltötték le a fejét <#hehe>

Én nagyon vártam ezeket a lövészeteket, mert jártam 4 évég sportlövészetre, kispuska, légpisztoly és légpuska. Azért az AMD ezek után nagyot szólt.

Olyan természetesen nálunk is volt, hogy több találat született a kiadott lõszermennyiséghez képest :-)

Éjjen az OFF...
L Viper
Hoppácska, az egy Intruder kabin, méghozzá 3D-s, ha jól látom. Vajon benne lesz az FF5-ben, vagy már a fagyasztás után készült ???
Mit forralnak ezek. Jó lesz ez, nem csoda, hogy várják a Falcon 4 rajongók.
Buren
Úgy tûnik, hogy Ara kitörölte azt a bizonyos képet... Még szerencse, hogy lementettem. 😊

A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.

polluxware
Amúgyan pedig... Háború sincs, FF5 sincs, Black Shark sincs, Balázs nyaral😊

Mi marad? -> OFF tyopicka <#duma>

polluxware
Isten ments hogy értsek én az AMD-65-öshöz ,de ha lövészet közben a következõ skulónak nincs kedve elhagyni a csövet, a nagy ravaszhúúzkodásra se, ott azért elfilózik az ember egy pillanatra, nem?

Úgyértem, franc tudja mihez támad kedve a skulónak a következõ pillanatban😊

LeonSilver
Jézus szive.Mennyit mesélhetnék bakker... Például az olyan kupolanyúlról ( toronylövész ) aki ordibált ki a BMP-bõl, hogy akadály - akadály.Fegyvermester be, 1 perc mulva meg égtelen káromkodás meg anyázás.Hát a faszi azért nemtudott lõni a 7.62-es csúzlival mert elfelejtette csõretölteni .. 😄

Vagy a másik baromarcu aki összekeverte az elsütõgombokat és a helikopter célra ágyúval lõtt.

Meg arról a BMP söfõrrõl aki a három idõszak alatt három motort tett tönkre.

stb, stb ..