Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

polluxware
polluxware
polluxware
bocsi az offért, de ez mustszíííí

paradrop

L Viper
Durva !

Ezt is megnéztem:

Ezen meg a Hind-et kapták el.
polluxware
polluxware
polluxware
Jobbulást! nekikek

L Viper
Nem volt semmi idõm rá, mindkét gyermek "benyalt" valami vírust és most kezdenek kimászni belõle.
Másik videókarival is döglött, máshol lesz a baj.
polluxware
Géped egészsége hogy szolgál?

L Viper
Nagyon komoly az a mûszerfal.
polluxware
Nem akarom Balázs kenyerét elvenni, de tudtommal nekik csak sima su-25K van ami fel van fejlesztve LCD kijelzõkkel... Habár... Az elsõ T változatokat a su-28-asból építették át, és egy része lehet hogy onnan származik..

youtube-on van egy villogós vidijó amin az elnöknek mutogatják a régi (új) su-25-ket.

meg is van!

Scottt
Gruzoknak is van Su-25t-je meg az oroszoknak is.Csak lessz ott vmeik oldalon katonai célpont.

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

polluxware
Úgylátszik mindenki az olimpinával van elfoglalatoskodva...

Buren
<#ejnye1>

A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.

Molnibalage
Inkább ne. Nincs kedvem civileket bombázni.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Scottt
Srácok ami reggel az orosz-grúz határon lezajlik este már FC multizhatjuk😉

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Molnibalage
Akkor lesz kicsit több hozzászólás. Mikor az FF4 kijött a TOP10 tetjén volt asszem. 😊

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

polluxware
Kijött a RV2 hogy mindenki ilyen szótlan?

Gundark
Annyiban tévedtem, hogy már hivatalosan is háború van.

Gundark
Én meg az embereket sajnálom akik meghalnak egy olyan hülyeség miatt mint ez a háború. Bár ez ugye még szinte csak "villongás". De hogy Heinleint idézzem, a halottnak mindegy hogy háborúban esik e el, vagy "határmenti összetûzésben".

Molnibalage

polluxware
Biztonsági szagértõ most mondta hogy no níííd izgulás. Most fejlesztgetett felújított Grúz Su-25-et sajnálom..

L Viper
"Naon" hüjje vagy! <#vigyor3><#nyes>
polluxware
De az is lehet hogy csak a Black Shark-ot akarják reklámozni <#idiota>

polluxware
Pedig a Grúz Prézlident mondotta asszem.

LeonSilver
"Grúzok Amerikai assistot kérnek.."

Szerintem ezt õk sem gondolták komolyan.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

a Putyin már jelezte,hogy rendet szándékozik tenni a térségben!

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

ámen!legyen úgy!

polluxware
Ámbörök, nézte már valki máma a Híííradót?

Az Oroszok meg Grúúúzok lövik egymást mint az FC kampányban.

Grúzok Amerikai assistot kérnek..

Molnibalage
Ez csak egy terv és bõven tarhatónak tûnik. Az elsõ masszív betateszt kör tartott 3 hónapig, a köv. nem fog ennyi ideig tartani a tervek szerint, mert nincs rá szükség. Most van augusztus. Még, ha 3 hónap lesz köv. szakasz akkor is az véget érne októberben...

mi hiszünk,és remélünk.gondolom mindent elkövetnek,hogy idõben kint legyen.szerintem azonban nem szerencsés dátumokat leírni.

Molnibalage

L Viper
Remélem ez így is lesz. Még ebben az évben jó lenne, már ennek is örülnék.
Molnibalage
Sajnos a beta II tesztfázis különbözõ okokból nagyon sokat csúszik. Elvileg május vége volt a terv, de még most sem gyütt. 1 hét múlva talán. Jelenleg a 10 éves Falcon jubileumra van megcélozva a dolog, hogy addigra ha törik... Ez dec. 15.

ez úgy néz ki,hogy még a Black Shark elõtt kijön!

Sziasztok, lehet már tudni mikor jelenik meg a FF5? Ha lehet rtudni kérlek irjátok meg, már nagyon várom. Köszi.

Nyugi Viper
Én 4.hónapban mentem egy hétvégére,igaz utána Karácsony,Szilveszter itthon,de az is 6.hónap.....Én is leszereltem egy évre(mivel Nagyatádon mi vonultunk utoljára,nem küldtek el vontató kiképzésre,igy inkább elzavartak)Volt tiszt amugy aki meglepõdött,nem gondolta hogy a zászlóaljhoz tartozom😊))))
Egy évig mást se hallottam mint gránátrázást,mennyi az idõ vicceket,erre két héttel hamarabb szereltem mint az öregeink😊)Mikor mentem hajnalban el,mindet felköltöttem búcsúzkodni.....olyan mogorvák voltak😊)

Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!

L Viper
<#alien><#eljen><#vigyor>
nálunk anno meg erjesztettek mindent,amirõl azt gondolták,hogy erjedt állapotában tudatmódosító hatása lehet.aztán amikor megitták,olyanok lettek,mint az az amerikai háziasszony,akit UFO-k raboltak el.néhány óra kiesett az életükbõl.

L Viper
Tisztaszesz és narancslé kombinációjához egyszer volt szerencsém. Én tudatlan beleittam egy jó kortyot, mert megkínáltak, de azt nem mondták, hogy ez nem csak Jaffa <#nyes>.
Hát az ilyeneket mi sem ittunk meg... bár végül is a Lánchíd konyak felért a pitralonnal! <#ravasz1>

www.smart-bus.hu

L Viper
Én inkább nem mesélek semmit, csalódnátok bennem, mert azt hittétek, milyen rendes ember vagyok <#vigyor1>. ( Fél év után voltam elõsször hosszú eltávon és egy évig voltam katona. Ja az eskü után voltam egyszer. )
Barbont és Pitralont viszont nem ittam <#vigyor>
polluxware
Azért volt néhány érdekes dolog ottan Szabadszálláson is. Javarészét dolgoknak csak felvágásból csinálta néhány emberke... Azonban néha ottan a téli zord éjszakákon Szabadszállás eldugott kis felderes lakunkban volt olyan érzésem mint egyszem városi szótlan kisgyerek, hogy a hold sötét oldalán leledzem... <#vigyor1>

Az én Barbonomat viszont megitta a sittes csapat.
Megkérdezte az egyik van e arcszeszem.....volt és pont Barbon.
Fura mert mindig Denim volt abban az idõben(lehet hogy jobban jártam volna)Térült fordult,odaad egy üveg kólát,igyál.Mondom de dzsukel,milyen jó fej.Még reggel is éreztem a Barnon izét,elég émelyitõ,valószinûleg azért nem komálták.

Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!

LeonSilver
Errõl csak hallottam, látni nemláttam.Viszont az rendszeres volt, hogy hozattak gyümölcsöt maguknak a népek.Nyálonyba bele, összenyomkodták és raktak hozzá némi cukrot ...

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Magas szekrények voltak ( plafonig ) de a szekrények normál méretûek voltak.
A szekrény teteje és a plafon között meg volt egy ilyen deszka amitõl olyan volt az egész mintha a plafonig érne de a szekrény teteje és a plafon között volt egy kb. 60-70 cm-es rés ( talán érthetõ ).Nnna.Itt egyszer ( most tessék kapaszkodni ) egy kotroncos kurvát talált ( tök véletlenül ) a zászlóalj törzsfõnöke aki elõtte ott volt századparancsnok.Megvolt neki ágyazva fönt, a kaját hordták neki.Éjszaka kicsit kitudott menni amikor szolg. aludt.
Amikor meg tiszta volt a levegõ ment a kufirc.

Na.Befejeztem mert kapok...

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Molnibalage
Én ennél erõsebb szotorit halottam gimis töritanáromtól (olyan 35-40 éves lehet most). Egyes hardcore arcok VEGYVÉDELMI köpenybõl tudtak egyesek valamiféle alkohol italt kihozni! Aki megitta az "enyhén" szívott a mellékhatásaitól.

LeonSilver
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A következõ NEM urbánus legenda.Talán hallottatok ilyen sztorikat és lehet el sem hittétek pedig igaz!Komolyan mondom!

Szóval nekem volt olyan katonám ( nem is egy ) aki simán megitta az arcszeszt.Ha jól emlékszem a Pitralon-t narancs üccsivel a Derby-t pedig kólával itták viszont a Barbont valamiért nemszerették. 😄
Volt olyan aki kéken-zölden jött vissza eltávról ( leszerelés elõtt, ruháért mentek haza az öregek ) mert összeverekedett az apjával a ruhán ( melegítõben szerelt a csávó ).Vagy Jeremy honvédrõl ( azért lett Jeremy mert Névtelen ***** volt a neve és a Névtelen Nulla nevû bandának volt valami száma amiben az volt, hogy Jeremy, ne hagyj el .. http://www.youtube.com/watch?v=Q-PTExIsJ6A ) és összesen volt ( komolyan ) 3 általánosa.
Vagy a másik ( nevet nemírok ) manus aki elsõ eltávján nemjutott haza mert eltévedt pesten.Péntek délutántól vasárnap délig kolbászolt össze & vissza.Akkor akadtak rá valahol a rendészek és tették fel a vonatra .

Majd egyszer talán kiadom az emlékirataimat kötve-fûzve 😄

Bocsánat csak néha szeretek ezekrõl beszélni.

Molnibalage
Érdekes! Lehet gyúrni uraim!

97th Vampire
Repkedõs filmek.
Többek között "Az ég katonái" is megtalálható itt.
http://www.mp3portal.hu/viewtopic.php?f=49&t=17443

Molnibalage
Élvezet volt olvasni a sztorikat.