Falcon 4.0 - BMS 4.3X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Másik videókarival is döglött, máshol lesz a baj.
youtube-on van egy villogós vidijó amin az elnöknek mutogatják a régi (új) su-25-ket.
meg is van!
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Szerintem ezt õk sem gondolták komolyan.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
Az Oroszok meg Grúúúzok lövik egymást mint az FC kampányban.
Grúzok Amerikai assistot kérnek..
Én 4.hónapban mentem egy hétvégére,igaz utána Karácsony,Szilveszter itthon,de az is 6.hónap.....Én is leszereltem egy évre(mivel Nagyatádon mi vonultunk utoljára,nem küldtek el vontató kiképzésre,igy inkább elzavartak)Volt tiszt amugy aki meglepõdött,nem gondolta hogy a zászlóaljhoz tartozom😊))))
Egy évig mást se hallottam mint gránátrázást,mennyi az idõ vicceket,erre két héttel hamarabb szereltem mint az öregeink😊)Mikor mentem hajnalban el,mindet felköltöttem búcsúzkodni.....olyan mogorvák voltak😊)
Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!
www.smart-bus.hu
Barbont és Pitralont viszont nem ittam <#vigyor>#vigyor>
Megkérdezte az egyik van e arcszeszem.....volt és pont Barbon.
Fura mert mindig Denim volt abban az idõben(lehet hogy jobban jártam volna)Térült fordult,odaad egy üveg kólát,igyál.Mondom de dzsukel,milyen jó fej.Még reggel is éreztem a Barnon izét,elég émelyitõ,valószinûleg azért nem komálták.
Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A szekrény teteje és a plafon között meg volt egy ilyen deszka amitõl olyan volt az egész mintha a plafonig érne de a szekrény teteje és a plafon között volt egy kb. 60-70 cm-es rés ( talán érthetõ ).Nnna.Itt egyszer ( most tessék kapaszkodni ) egy kotroncos kurvát talált ( tök véletlenül ) a zászlóalj törzsfõnöke aki elõtte ott volt századparancsnok.Megvolt neki ágyazva fönt, a kaját hordták neki.Éjszaka kicsit kitudott menni amikor szolg. aludt.
Amikor meg tiszta volt a levegõ ment a kufirc.
Na.Befejeztem mert kapok...
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Szóval nekem volt olyan katonám ( nem is egy ) aki simán megitta az arcszeszt.Ha jól emlékszem a Pitralon-t narancs üccsivel a Derby-t pedig kólával itták viszont a Barbont valamiért nemszerették. 😄
Volt olyan aki kéken-zölden jött vissza eltávról ( leszerelés elõtt, ruháért mentek haza az öregek ) mert összeverekedett az apjával a ruhán ( melegítõben szerelt a csávó ).Vagy Jeremy honvédrõl ( azért lett Jeremy mert Névtelen ***** volt a neve és a Névtelen Nulla nevû bandának volt valami száma amiben az volt, hogy Jeremy, ne hagyj el .. http://www.youtube.com/watch?v=Q-PTExIsJ6A ) és összesen volt ( komolyan ) 3 általánosa.
Vagy a másik ( nevet nemírok ) manus aki elsõ eltávján nemjutott haza mert eltévedt pesten.Péntek délutántól vasárnap délig kolbászolt össze & vissza.Akkor akadtak rá valahol a rendészek és tették fel a vonatra .
Majd egyszer talán kiadom az emlékirataimat kötve-fûzve 😄
Bocsánat csak néha szeretek ezekrõl beszélni.
Többek között "Az ég katonái" is megtalálható itt.
http://www.mp3portal.hu/viewtopic.php?f=49&t=17443