Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csak nem Radics Béla?

R.I.P.
L Viper
Természetesen tudom, kinek az emlékére. Öreg vagyok :-)
LeonSilver
Imádom az offot 😄

Imádom !!!

Ezt is!!!

Kellõen öregek ( 😄 ) még esetleg azt is tudhatják, hogy kinek / miért is született ez a dal.Én még csápoltam is rá ... De qrva régen is vóót.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

L Viper
Idõ az van rá :-)

Ha OFF, akkor itt egy: amit meg én szeretek :-)
off
itt van két súlyos videó,ha valaki még nem látta õket.

egyik

másik

(tudom,valaki már biztos belinkelte õket valamikor!)

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

Molnibalage
OFF

Mincza Ildikó bronzérmes, de még hogyan!! <#worship>

ON

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

😊
repvez
az enyém az specko jegy nekem csak vasárnapra jó 😊
Nincs olyan, hogy vasárnapra, a jegy mindkét napra szól. vagyis pontosabban te döntöd el melyik napon használod fel vagy szombaton vagy vasárnap.
repvez
nekem vasárnapra van jegyem, de már szombaton a városba leszek egy kis városnézést is beiktatunk a programba
én megyek,ha az idõ jó lesz

&#8222;Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.&#8221; Woody Allen

Molnibalage
Kézikönyben (magyar honlap) kérdéseidre ott vannak a válaszok rögtön az elején. Fent találsz két linket a banner alatt.

AF widescreen problémáról nem tudok nyilatkozni.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Sziasztok!

Falcon 4.0 Allied Force van meg és felraktam a legujabb patch-et aminek örültem mert láttam, hogy végre van wide 1680.1050 -es felbontás, viszont ez a 2D-s cockpitra nem vonatkozik. Ott a két szélén díszeleg a fekete csík. Van erre valami megoldás. Mi a véleményetek a FreeFalconról? Honnan lehet beszerezni? mennyire stabil? Bocsi a sok kérdésért 😊
Scottt
Na mielõtt elmentek:
Csakis kizárólag egyéni felelõsségre nézzétek meg 18+<#idiota><#idiota><#idiota><#idiota>

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

zsoltfireman
Én már Pénteken reggel a küszöbön leszek,és várom a török Viper-eket!!!!
<#eplus2><#eplus2><#eplus2>

DonZorro
Ott a helyem szombaton... <#law>

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...

Molnibalage
Is is.

polluxware
Mármint ezt a repmodellre érted, vagy csak az avionikára?

Molnibalage
Kecskemétre ki jön szombaton?

Molnibalage
Még ha lesz kabin is akkor sem nagy élvezet ezzel a géppel repkedni, nem ennek szimulálására készült a motor, nagyon nem passzol hozzá. AI vigye csak.

Asszondom én is ,látok a mappában olyast,de nem mûködik.....<#confused>

Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!

Molnibalage
Max. 2D-s.

Most nézem ...az kérdés volt,hogy az RV ben van saját kabinja a 23-asnak?

polluxware
Ez a gáz.. pedig ha menne a beépített, akkor utána már ráérne a gép max beállításokon le renderelni.. Az más kérdés hogy néha nem is azt játsza vissza a track mint ami történt. érdekes anomáliák😊

Molnibalage
Ma lõttem be a loncit kb. 1,5 hét óta. Mivel a bátyus gépére nem tudom felrakni (nincs most DVD meghajtó bekötve) így renderelni sem tudok nagy akciót, mert az az istenverte beépített kódolás mindig elszáll. Fraps-szel az én gépemen meg felvenni Loncit egy rossz vicc. Egyébként is az FF5 kézikönyvön dolgozok amíg a beta II nem jön. Aztán lesz megint dolgom bõven...

polluxware
1éve még nem láthattam.. Na mi a helyzet a Lock on-al Szentatyám? <#zavart1>

Top gán 2 készül? Hogy haladsz a vidijóval?

Molnibalage
A másik a move along-os sokkal jobb... Az is 'vót már linkelve. 😊

Molnibalage
Asszem kb. 1 éve linkelhettem. 😊

Molnibalage
Ukránról pusmogtak. A sztori szerint az ukrán nõ (!) a saját volt oktatóját szedte le.

polluxware
"Szép.. Szép.. Nagyon szép ezredes.. és harcolni is tudnak?"

Jól idomitott M1 es a Marines nél a levegõben tiszteleg és kikerüli a tisztet😊)

Lehet benne igazság,agy másik srác a környéken volt rádios,õ azt irta hogy erõteljes orosz rádio forgalmazást lehetett hallani😊)

L Viper
Vajon milyen a veszteségi lista a vezénylõ parancsnokok közt ?
Én nem kolbászolnék ott ilyen nyugisan :-)
mintha csak a régi szakaszomat,és magamat látnám a szabadszállási alakulótéren,1989-ben

off

LINK<#vigyor3><#eljen>

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

L Viper
...és mindkét oldalon orosz zsoldosok repültek a rossz nyelvek szerint.
Gundark
Nos Pollux, elkövetted a legõsibb hibát. Nem voltál gyanús. És mint tudjuk az a leggyanúsabb, elvtársak <#vigyor4> Jelzem, milyen különos, hogy itt az sg-n van lantlényvigyor <#hehe> Wampa, ez sajnos nem újság. Lehet ott termelni, nem sivatag. Dolgozni azt kell. Ez tény. De hogy a csában van az hogy a rohadt tuaregek, meg berberek akik a sivatag közepén laknak nem éheznek. Legalábbis segélyileg nem. A múltkor volt egy dokfilm etiópiáról meg eritráról. Ugye tudjuk hogy hihetetlen sok ember halt meg ott az éhinség miatt. Pedig van termõtalaj. Olyan dzsungel van hogy atommal kell tisztitani a terepet a leszálláshoz. Volt a közepén egy baromi nagy már már hangárméretû gépszin. Tele traktorokkal meg gépekkel. Ott rohadtak. Szó szerint. Gondoltam nincs hozzá üa. Volt egy x 1000 literes tartály mellette. Több mint félig. A szakértõkök szerint 2-2,5 szer több idõt kell áldozni a mûvelésre mint mondjuk nálunk. (van valami hülye gaz ami állandóan visszaveri magát 😊 De abszolút nem megoldhatatlan. De az a még érdekesebb hogy nyomorognak, meg éheznek, de szuhojokra meg migekre telik... A 27es elsõ légigyõzelme is egy eritreai 29es 😊

Tényleg,a Mig 23 hoz van kabin alapból:Mert képeket látok,de kabin nics,pedig mostanában ,valamiért repülnék a régi9 gépeinkkel.21,23,Su22

Na ,legyen kis példa,hogy azért néha ott is csak várják a sült galambot.
Egy ismerõsöm katona volt arrafelé ahol dobálják ezeket a segályeket rendesen.
Nem emlékszem hol volt,tippelem,Gabon vagy R.C.A.tekintve hogy arrafelé forgott.
Mindegy.
Azt irta a srác,annyi mangó termett ,hogy derékig jártak benne....mondták a csóringereknek,a végén már könyörögtek,hogy szedjék fel,dolgozzák fel valahogy,fõzzenek lekvárt vagy valami.
De nem ,azok csak vigyorogtak,a mangó meg elrohadt a fák alatt.
Nem telt bele pár hét ,olyan éhinség ütött be,hogy csak lestek,pedig elõtte ott ment szarba a sok
kaja.Na iyenkor aztán jönnek a segélyek,a jól képzett katonákat lefoglalják a hülyeséggel,virágzanak a helyi maffák.Mert segély,mani,kalasnyikov oké,kapa nem oké.

polluxware
Ilyen is van ám a Grúzoknak!

Zerkááá TOR Emmm ÁÁgyin

polluxware
Nyugodtan Wampa, legyen közkincs! Amúgy is.. mindenki olimpinát nézi

Szoktak kilüökni segélyt "átstartolással"
C 160 bedörög,leszáll de nem áll meg .kilökik a cuccot és felszállnak.
Esetleg ha olyan ,kilökik alacsony áthuzásnál.
<#wave><#wave>
Amugy persze sajnálom õket,de van néha másik olvasat,ha akarod mondok példát privátban,ne offoljak itt.

polluxware
Hát Gundark.. Lantul lebuktam <#vigyor5>

Gundark
Na akkor a hétvégi videósó véleményezése 😊 Allah Akbar. Több cimborám morgolódott hogy milyen fanatikusok. Vagy igen vagy nem. De mivel videó készült, és azt valószinûleg a vezetés is megtekinti, igy biztositani kellett õket arról hogy meggyõzõdésesek. Abban a világban azon az oldalon magam is igy tettem volna 😊 Egyébként az elején elhangzik valami "szanyi" ami a Sanyi megfelelõje, ami Pollux álneve az illegalitásban. Legalább tudjuk honnan van a videó 😊 Az ejtõzés.. Jó a zene. De a legjobb amikor igazából nem nagyon tudom mi az, teherautó, vagy vontató elszabadul és a zene alatt ezerrel elszáguld 😊 Bányászok. A bácsi a háttérben nem részeg. Most érkezett fel a hosszú és kemény mûszak után és térbeli koordinációs zavarai vannak. 😛 Ezenkivül az vesse rá az elsõ követ aki a munkakörülményeket látva nem alkalmazna alkoholos fájdalomcsillapitást 😊 Ami meg a fekete emberek segélyezését illeti Wampa, nem egy és nem két eset volt mikor meghaltak nem is kevesen, pontosan a "szétrobbanó" raklapok és konténerek miatt. Utána kezdték el használni azt a módszert hogy csiribiri "légizsákokba" pakolnak és azokat közepes vagy alacsony magasságról "rászórják" a területre. No nem kell valami nagy dologra gondolni, olyasféleképpen mûködik mint a ballute a fékernyõs bombákon. De van olyan is amit a franciák használtak egy idõben, hogy a zsák eleje meg a vége hosszabb, és ezáltal igen örvénylik körülötte a levegõ és remélhetõleg eléggé lassul ahhoz hogy ne öljön meg senkit ha leér. Aztán vagy bejön vagy nem.

Milyen lehet ,mikor a szerencsétlen fekát a segélykonténer b....a fejbe😊)

polluxware
😊

L Viper
Az repülõs (helis) vidi és építõ jelleggel, az FF5 minél elõbbi kiadása érdekébeni tanulmányvidijó, mind gravitációilag, illetve aerodinamikailag és nem utolsó sorban élethû füsteffektológialilag tanulmányozás iránti célzattal, hogy nagyon egyszerûen és röviden fogalmazzak.

:-)

polluxware
Mintha te is raktál volna fel egyet... <#vigyor1>

L Viper
Ezért a sok Off-ért mehetsz gyónni, meg önbüntizni !<#rolleyes><#ejnye1>
polluxware