Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LeonSilver
Az semmi.Annó mozi ( ez a film volt az ).Néhány nyárral ezelõtt lebarnult, izmos és okos fiatal ember? moziból ki.Csatorna lefejel ....Csak egy volt a gond.Öntöttvas csatorna volt!!! ( láttam a saját két szép szememmel, nem legenda )
Na erre varrjál gombot tezsvír 😄

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

L Viper
Brutális és félelmetes "jószág". Ráadásul szép is.
mondjuk abban a gépben sem szeretnék ûlni,ami mögé ez beáll,élesített rakétákkal.

MIG35

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

igen,el!nekem is van olyan ismerõsöm,aki egy kick box könyv elolvasása után, azonnal képzett utcai-harcosnak hitte magát.aztán többször bebizonyították neki,hogy a tudása némileg foghíjas.
ime az ellenség lánctalpakon. TUNGUSKA

az dúrva,amikor a gépágyúk beindúlnak.

Én úgy emlékszem, hogy az átstartolós, illetve az alacsony áthúzás melletti kidobálást az amcsik használták nagy tételben, amikor a vietkongok bekerítették a Da nangi légibázist. Ágyúzták is a repteret, és az egyik C-130-ast, amelyikbõl kipakolták a hadianyagot el is kapták a parkplatzon. Ezután a Herculesek már nem szálltak le, az utánpótlásra viszont szükség volt. Így aztán jött az áthúzásos meg alacsonyan kidobós módszer.
L Viper
Ezt õ el is hiszi magáról :-)

Csak nem Radics Béla?

R.I.P.
L Viper
Természetesen tudom, kinek az emlékére. Öreg vagyok :-)
LeonSilver
Imádom az offot 😄

Imádom !!!

Ezt is!!!

Kellõen öregek ( 😄 ) még esetleg azt is tudhatják, hogy kinek / miért is született ez a dal.Én még csápoltam is rá ... De qrva régen is vóót.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

L Viper
Idõ az van rá :-)

Ha OFF, akkor itt egy: amit meg én szeretek :-)
off
itt van két súlyos videó,ha valaki még nem látta õket.

egyik

másik

(tudom,valaki már biztos belinkelte õket valamikor!)

Molnibalage
OFF

Mincza Ildikó bronzérmes, de még hogyan!! <#worship>

ON

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

😊
repvez
az enyém az specko jegy nekem csak vasárnapra jó 😊
Nincs olyan, hogy vasárnapra, a jegy mindkét napra szól. vagyis pontosabban te döntöd el melyik napon használod fel vagy szombaton vagy vasárnap.
repvez
nekem vasárnapra van jegyem, de már szombaton a városba leszek egy kis városnézést is beiktatunk a programba
én megyek,ha az idõ jó lesz

&#8222;Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.&#8221; Woody Allen

Molnibalage
Kézikönyben (magyar honlap) kérdéseidre ott vannak a válaszok rögtön az elején. Fent találsz két linket a banner alatt.

AF widescreen problémáról nem tudok nyilatkozni.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Sziasztok!

Falcon 4.0 Allied Force van meg és felraktam a legujabb patch-et aminek örültem mert láttam, hogy végre van wide 1680.1050 -es felbontás, viszont ez a 2D-s cockpitra nem vonatkozik. Ott a két szélén díszeleg a fekete csík. Van erre valami megoldás. Mi a véleményetek a FreeFalconról? Honnan lehet beszerezni? mennyire stabil? Bocsi a sok kérdésért 😊
Scottt
Na mielõtt elmentek:
Csakis kizárólag egyéni felelõsségre nézzétek meg 18+<#idiota><#idiota><#idiota><#idiota>

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

zsoltfireman
Én már Pénteken reggel a küszöbön leszek,és várom a török Viper-eket!!!!
<#eplus2><#eplus2><#eplus2>

DonZorro
Ott a helyem szombaton... <#law>

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...

Molnibalage
Is is.

polluxware
Mármint ezt a repmodellre érted, vagy csak az avionikára?

Molnibalage
Kecskemétre ki jön szombaton?

Molnibalage
Még ha lesz kabin is akkor sem nagy élvezet ezzel a géppel repkedni, nem ennek szimulálására készült a motor, nagyon nem passzol hozzá. AI vigye csak.

Asszondom én is ,látok a mappában olyast,de nem mûködik.....<#confused>

Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!

Molnibalage
Max. 2D-s.

Most nézem ...az kérdés volt,hogy az RV ben van saját kabinja a 23-asnak?

polluxware
Ez a gáz.. pedig ha menne a beépített, akkor utána már ráérne a gép max beállításokon le renderelni.. Az más kérdés hogy néha nem is azt játsza vissza a track mint ami történt. érdekes anomáliák😊

Molnibalage
Ma lõttem be a loncit kb. 1,5 hét óta. Mivel a bátyus gépére nem tudom felrakni (nincs most DVD meghajtó bekötve) így renderelni sem tudok nagy akciót, mert az az istenverte beépített kódolás mindig elszáll. Fraps-szel az én gépemen meg felvenni Loncit egy rossz vicc. Egyébként is az FF5 kézikönyvön dolgozok amíg a beta II nem jön. Aztán lesz megint dolgom bõven...

polluxware
1éve még nem láthattam.. Na mi a helyzet a Lock on-al Szentatyám? <#zavart1>

Top gán 2 készül? Hogy haladsz a vidijóval?

Molnibalage
A másik a move along-os sokkal jobb... Az is 'vót már linkelve. 😊

Molnibalage
Asszem kb. 1 éve linkelhettem. 😊

Molnibalage
Ukránról pusmogtak. A sztori szerint az ukrán nõ (!) a saját volt oktatóját szedte le.

polluxware
"Szép.. Szép.. Nagyon szép ezredes.. és harcolni is tudnak?"

Jól idomitott M1 es a Marines nél a levegõben tiszteleg és kikerüli a tisztet😊)

Lehet benne igazság,agy másik srác a környéken volt rádios,õ azt irta hogy erõteljes orosz rádio forgalmazást lehetett hallani😊)

L Viper
Vajon milyen a veszteségi lista a vezénylõ parancsnokok közt ?
Én nem kolbászolnék ott ilyen nyugisan :-)
mintha csak a régi szakaszomat,és magamat látnám a szabadszállási alakulótéren,1989-ben

off

LINK<#vigyor3><#eljen>

L Viper
...és mindkét oldalon orosz zsoldosok repültek a rossz nyelvek szerint.
Gundark
Nos Pollux, elkövetted a legõsibb hibát. Nem voltál gyanús. És mint tudjuk az a leggyanúsabb, elvtársak <#vigyor4> Jelzem, milyen különos, hogy itt az sg-n van lantlényvigyor <#hehe> Wampa, ez sajnos nem újság. Lehet ott termelni, nem sivatag. Dolgozni azt kell. Ez tény. De hogy a csában van az hogy a rohadt tuaregek, meg berberek akik a sivatag közepén laknak nem éheznek. Legalábbis segélyileg nem. A múltkor volt egy dokfilm etiópiáról meg eritráról. Ugye tudjuk hogy hihetetlen sok ember halt meg ott az éhinség miatt. Pedig van termõtalaj. Olyan dzsungel van hogy atommal kell tisztitani a terepet a leszálláshoz. Volt a közepén egy baromi nagy már már hangárméretû gépszin. Tele traktorokkal meg gépekkel. Ott rohadtak. Szó szerint. Gondoltam nincs hozzá üa. Volt egy x 1000 literes tartály mellette. Több mint félig. A szakértõkök szerint 2-2,5 szer több idõt kell áldozni a mûvelésre mint mondjuk nálunk. (van valami hülye gaz ami állandóan visszaveri magát 😊 De abszolút nem megoldhatatlan. De az a még érdekesebb hogy nyomorognak, meg éheznek, de szuhojokra meg migekre telik... A 27es elsõ légigyõzelme is egy eritreai 29es 😊

Tényleg,a Mig 23 hoz van kabin alapból:Mert képeket látok,de kabin nics,pedig mostanában ,valamiért repülnék a régi9 gépeinkkel.21,23,Su22

Na ,legyen kis példa,hogy azért néha ott is csak várják a sült galambot.
Egy ismerõsöm katona volt arrafelé ahol dobálják ezeket a segályeket rendesen.
Nem emlékszem hol volt,tippelem,Gabon vagy R.C.A.tekintve hogy arrafelé forgott.
Mindegy.
Azt irta a srác,annyi mangó termett ,hogy derékig jártak benne....mondták a csóringereknek,a végén már könyörögtek,hogy szedjék fel,dolgozzák fel valahogy,fõzzenek lekvárt vagy valami.
De nem ,azok csak vigyorogtak,a mangó meg elrohadt a fák alatt.
Nem telt bele pár hét ,olyan éhinség ütött be,hogy csak lestek,pedig elõtte ott ment szarba a sok
kaja.Na iyenkor aztán jönnek a segélyek,a jól képzett katonákat lefoglalják a hülyeséggel,virágzanak a helyi maffák.Mert segély,mani,kalasnyikov oké,kapa nem oké.

polluxware
Ilyen is van ám a Grúzoknak!

Zerkááá TOR Emmm ÁÁgyin

polluxware
Nyugodtan Wampa, legyen közkincs! Amúgy is.. mindenki olimpinát nézi

Szoktak kilüökni segélyt "átstartolással"
C 160 bedörög,leszáll de nem áll meg .kilökik a cuccot és felszállnak.
Esetleg ha olyan ,kilökik alacsony áthuzásnál.
<#wave><#wave>
Amugy persze sajnálom õket,de van néha másik olvasat,ha akarod mondok példát privátban,ne offoljak itt.

polluxware
Hát Gundark.. Lantul lebuktam <#vigyor5>