Falcon 4.0 - BMS 4.3X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Csak arra próbálok rámutatni ,hogy bizony a szent cél érdekében hazudozik mindenki össze-vissza, a civilek meg a katonák csak hullanak mint a legyek. Ami ráadásul még szomorúbb hogy egyre barbárabb módon bánnak egymással, és biza egy idõ után természetes lesz bármi.
Te például meghökkebnsz ha azt hallod este a hiradóban hogy Palesztínában bomba merénylet volt egy buszon? Szarsz rá, minden héten van ilyen.. nem hír. Vagy hogy Afrikában egy hadúr több ezreket csonkított meg mészárolt le? Naturál local behéévior..
New York-ban kollapszol a két torony? Apámmm szegények... úúúúúúúúú... hát civilizált fehér emberek haltak meg.
Megy a fegyver gyártás, hullanak a katonák, és ez a hiradóban is csak egy jó story amivel a mûsor idõt töltik ki.. Az elnökök meg játszák az agyukat, fenyegetõznek, újraválasztásokon meg szavazatokon filóznak. És ami a lényeg, valójában senki nem akar ám megoldást találni ezekre a dolgokra, csak látszólag. Mondja már meg nekem valaki hogy hogy van az hogy Orosz-Afgán háború idején Stingereket meg manit nyomták a Mucsiknak, aztán meg hirtelen váltás és azzal "lövöldözik" az
Apache helókat lefelé. hogy van ez?
Bagdadban 7 millió ember él, ha ezrelékben mérik a bekattant vallási fanatikusok számát, még az is sok. Hidd el a többség ott is inkább békét akar és nyugodtan élni.
Félre ne érts nem vagyok USA párti, sõt erõsen inkább ellenes. De nem tudok terrorista fejjel gondolkodni.
Jelesül azok az amerikánszki tankok inkább izraelánszki tankok😊)
Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!
A linkelt vidijóim mellé csak annyi kommentárt fûznék, hogy sajnos nagyon sokan vannak akik csak az "amerikai" oldalt nézik. Számukra ezek "terrorista" népségek csak amolyan gyökerestül elpusztítani való lények. Tény hogy eléggé undorító harcnemben, sokszor civileket pusztítanak el. Viszont ha van türelme az embernek végig gondolni pártatlanul ,hogy számukra gyakorlatilag semmilyen más kiutat nem hagytak... Csak nézd meg azokat a kölköket, meg öregeket akik pusztakézzel kaviccsal neki rohannak az amerikánszki tankoknak. Ez még önmagában tudom senkit nem gyõz meg. Másik példa: Amcsi jön terrorisztot bombázni, megtalálja LBG siklik, öröm. Kiderül hogy az adott házban volt még két nõ meg egy gyerek. Ez valakinek történetesen a családja 'volt'. Szerintem ha még ez a valaki utálta is terroristákat, akkor se fog amerika mellé állni.
Azthiszem ezzel az okfejtéssel meg is van hogyan is szaporodnak a terror szervezetek... Ezt nem képes amerika belátni, és azt hogy az oroszokhoz hasonlóan nem sok esély van gyõzelemre egy olyan ellenséggel amelyiknek szó szerint nincs mit veszítenie, legyen akármilyen elmaradott technikailag.
it IZ Welkám to all ellenérv <#idiota>#idiota>
de valamilyen szinten mi is szimulált háboruban éljük ki magunkat,csak mi másképpen nevezzük.
A brztalitásra,ami a háborut jellemzi,szerintem mi sem vagyunk felkészülve.
A harctéren lenn egy jókora természetes szelekció.....gyogyó vér pisti kihalna,vagy étlépne egy más lelki sikra(bekattanna),életre való vér isti meg átalakulna.Nagyon gyorsan átalakulna.
A két you tubos video,propaganda szagú(a csecsen meg a palesztin)
Ezek is propaganda videok,ma találtam õket.....ha tul van az ember a sokkon,rájön hogy az a megdöbbentõ hogy a ruszki katonákon kivül Csecseniában,Irakban ezt szinte csak civilekkel tudják megtenni.
Teljesen off,csak nagyon erõs idegekkel
Manõvergyakorlatok a DCS BS kiadáshoz!
Lehet tanulmányozni, ez lesz az elsõ lecke vérpityuknak.
Akinek megy szimen, az megkaphatja light mezgazd. helin is 😊)
Emelkedés közben vér(zacskós)pityukká válnak.
\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.
Miért, megszédült? <#eplus2>#eplus2>
A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Szerencsére itt kevés a Vérstefán. Riasztó a 700 oldalas manual, meg, az is, hogy nincs magyarítás. Az FC jó 260 oldala is irgalmatlanul riasztó traumát okoz nekik.
Asszem lonci topikban kérdezte valaki, hogy van e boss és magyarosítás létezi e hozzá.Meg volt akit zavart a sok mûszer és édeklõdött, hogy külsõ nézettel hogyan lehet menni.Vagy valami hasonló.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Jujj, akkor FF5 kézikönyv készítés cancel? 😊
Mondjuk ezért fasza, hogy a repszim egy rétegjáték mert így itt nagyon kevés a vérpistik száma és ha néha fel is tûnik egy az igen hamar el is megy mert zavarják a mûszerek a kilátásban és külömben sincs végigjátszás.Hogy a magyarosításról már ne is beszéljek..
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Terepcucc, tornacsuka, mûanyagpufka <#eljen>#eljen>. Persze nem volt katona.
De a háborút lent is vívják. Azok a kisemberek, akiket odaküldenek a "fejesek", általában valamilyen értelmetlen cél érdekében. Meghalni.
Vérpistike meg American Armyzik és azt hiszi, katona.
A borzalom képekben. Erõs idegzetûeknek a lenti képek. Ez már nem játék...
Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...
Más. Ma láttam az új Batman filmet. 3 rövid megyjegyzés.
1. A sztori harmatgyenge.
2. Az akciójelenetek egész jók.
3. Két kurva jó zenét is halottam, ha rajta lesz OST-n akkor Falcon klip lesz belõlük. <#ravasz1>#ravasz1>
Ha már OFF...
Tudja éé valaki hogy mi az abszolút min magasság amin egy civil repgép szárnyalhat itten Szögedében?
Csak azért kérdezem mert minap csorgunk faterral a Tiszán olyan 50-es tempóban, nézek hátra a motorra hogy van e hûtõvíz (issszonyú fontos momentum) ,mindeközben fater csapkodja a vállam hogy nézzek elõre. A következõ pillanatokban csak annyit láttam hogy egy Cessna kb. 5-10m magasan áthúz szembe felettünk...
Meglepõdtem bevallom😊
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
Ha valakinek megvan a multis Balkán hadjárat mentés, küldje már el nekem ( 3 file tartozik hozzá ). Ha Autosave, az is jó.
Köszönöm.
de ebbõl a videóból kiderül,hogy "alkatilag" nem alkalmas mindenki erre.
Válaszképp a Kung Fu ifjú, de nagy reménysége !
És nem utolsó sorban: a vele készült interjú.
Jó az OFF <#eplus2>#eplus2>
Apám,Leon meg Joe,ezek ütõsek ....Clapton is(nem Hendrix szám volt eredetileg?)a Maiden is.
Nem hiszem el egyébbként hogy majdnem 25 éve voltam P.Box meg Maiden rajongó...R.B a Kapitány rulez😊)
Lysandrus,nyilván igazad van,nem tudom hogy ott fejlesztették e ki,de ezzel szivatták meg a Kongokat,nem jött be a második Dien Bien Phu.
Gondolom az se véletlen hogy az C130 assal csinálják,meg a Transal-al.
Mindkettõ bevett mostanában is szerintem,fõleg olyan helyeken ahol egy fõre negyven géppuska és -11 kapa jut😊)
A tegnap esti programunkról...
Sajna ma már itthon, holnap meló, péntektõl vasárnapig meg repnap.
Kempingezés lesz. 😊)
\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
Na erre varrjál gombot tezsvír 😄
ime az ellenség lánctalpakon. TUNGUSKA
az dúrva,amikor a gépágyúk beindúlnak.