Falcon 4.0 - BMS 4.3X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
"The page you are looking for is temporarily unavailable.
Please try again later."
Biztos unják már a sok : Mikóóó lesz mán kész????-tetöt
+köhecs
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Itt ni.A rugó nyom a talapzathoz egy ilyen bizbaszt.
Ezen lesz majd a közvetitése a repnapnak.
Médiaplajer URL megnyitásához kell ezt a cimet beirni
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Sorry mindnen foci rajongótól <#worship>#worship>
Persze visszavonulása után már õ is utalgat az interjúkban, hogy egy gyõzelme sem volt tiszta, meg hogy milyen rossz, hogy ennyire áthatja a dopping a sportot.
Mindenki tudta, érdekes módon a doppingdoki gúnynevû emberke volt az orvosa.
Azért ez így nem teljesen igaz. Egy szintig OK, de azért nem mindegy, hogy milyen körülmények között készítik fel, lásd ahogy a profi katona sem mindegy, hogy hogyan készül fel.
Egy dolgot nem értek én..
Az hogy a lövészethez fasza puska kell az oké.. Meg példul az úszoknak mez, meg normális fizetés.. ezt is megértem.
Azt viszont nem hogy ha ezek alapból megvannak akkor mi az amiben a többi ország sportolója jobb helyzetben van.
Magyar motorcsónak sport.. Telelökött átkos rendszer óta levan szarrva, most idén elhunyt Feil János aki rettentõen eredményes sportoló volt szó szerint LESZARTA a magyar telelökött sport szövetség, meg a média. Hogy van az hogy ezek a maszek sportolók 20éves König motorokkal meg nuku támogatás mellett is rangos külföldi versenyeket nyertek annó.
Focistának milyen támogatás kell hogy eredményes legyen? Kurva labda a pálya közepére meg valami csuka a lábára azt rugjad a bõrbogyót..
Erre nyavajognak hogy nincs pénz..
(labdás dolog gondlom sokaknak nem tetszik.. sajnálom)
Személyszerint Denzel Washington filmjeit szeretem a legjobban.
Ez az átverés a storyboardban, mert tonképp nem is 😊
De ehhez is mint minden faja szappanoperához kellett tizenX év hogy ami az elején kiderült, azt megmagyarázzák 😊 Látványosan, érzelmileg némiképp túlfûtve, xxx jellegû mutívumokkal fûszerezve.
Ette is a nép, de ez kell a fogyasztói társadalomnak, meg a háború, meg az f.....
Nem tudom feltûnt e, de csak ott vannak gondok, ahol az emberek túlzottan ráérnek, van idejük "mindenki gondjával foglalkozni". ld. elõzõ francia zavargások, 32 órás (talán) munkahét bevezetése után. Idõ kellett míg "hasznosan" kezdték tölteni a felszabadult idõt. (urbánium szepa 😊 )
Itt is tisztelet a kivételnek.
\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
Legalább a dialógok jók......izlandi szinkronnal is érttetem.
Ne lõdd le ha amugy nagy poén,de Anakin átállt?
Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!
De péntek este már lemegyünk. Aki lesz pénteken írjon privit, egyeztethetünk az elérhetõségrõl 😊
Pár sör nézelõdés közben?
Remélem nem alkoholmentes tábor lesz 😊)
\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
Természetesem mivel ezt én írtam, így kell kezelni.
"ha valaki olvasott már képregényeket"
Fiatal koromban rengeteget csak nem Batman-t.
"vagy nem találkozott eddig mással Batman ügyben,csak azzal a pár gyenge próbálkozással,ami eddig a mozikban volt,az ne is nagyon ûljön be egy ilyen filmre."
Az õsrégi Michael Keaton féle film a maga korában nem volt rossz. A másik Nolan-es filmt a bátyus ajánlására néztem meg, de attól sem estem hasra. Mindenki bizonygatta, hogy ez az új aztán az aztán fúúúúúúúúú. Na gondoltam akkor nézzük meg amúgy sem voltam moziben 9 hónapja. Különösen akkor kezdett érdekelni mikor közölték, hogy az imdb szavazás ez minden idõk legjobb filmje. Egyiket sem láttam igazolva. Ennyi.
Kecsóra ki jön szombaton? Faterral akkora tervezem, ha aznap jó idõ lesz.
QWERTZ bill. esetén. Én gyepes régi QWERTY fanatikus vagyok (a szokás nagy úr <#eplus2>#eplus2>)!
Nem divat, de ez TÉNYLEG nem volt annyira nagy szám. Az akciófilmek nem is lehetne azok. Kenhetsz rá bármilyen szirupiot az akció az akció marad.
Elgodolkodtató, hogy moziban az elmúlt 4-5 évben összevissza 1 olyan film van amire azt mondom, hogy ütõs. Persze éves átlagban kétszer járok mert annyira szar a kínálat.
Hol vannak ma az olyan filmek amik az alábiakkal összemérhetõek lennének? Forrest Gump, Mélység Titka, Remény Rabjai, Úttalan út, Nagy Hal? Alig alig van ilyen film...
ON
1000 éve nem volt multi skacok. FF4-gyel kéne most már próbálkozni, mert az FF sakcok szerint mûködnie kéne hadjáratban is csak a laggok maradnak. Vagy legalább jó kis dog egymás ellen.
A cockpit save settings kombináció elvileg benne van az AF kézikönyvben is. Az SP3 bill kiosztás doksiban Alt+c és aztán l a load és Alt+c aztán s. Fontos az elsõ kombinációt egyszerre és AZTÁN a másik. FPS kiiratást is így kell.
FPS kiiratás, Ctrl+y aztán r.
Az év filmje. Csak divat lefikázni a jó filmeket. De idén Szerintem a legjobb mainstream alkotás lett.
(Heath Ledger pedig fantasztikusan adta elõ az õrültet.)
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
2.számú lantkérdés
Vannak ezek a speckó bill kombinációk amivel ki lehet íratni az FPS-t meg hasonlók. Van e errõl valami bõvebb leírás, ugyanis láttam vhol réges-régen, hogy el lehet menteni az EWS-ben megadott Chaff/Flare dobási szekvenciákat. Tehát errõl valami bõvebb dolgot ha tud valki.
Falcon 4.0 AF-ben
Lehet-é??
Múltkor Viper linkelte az a Frugals fórumon található *AFconfig*.cfg filét amiben egy csomó hasznos dolgot be lehet állítgatni. A kérdés az lenne hogy van e olyan parancssor amivel a radió subtitles lehet kiíratni.
2.számú lantkérdés
Vannak ezek a speckó bill kombinációk amivel ki lehet íratni az FPS-t meg hasonlók. Van e errõl valami bõvebb leírás, ugyanis láttam vhol réges-régen, hogy el lehet menteni az EWS-ben megadott Chaff/Flare dobási szekvenciákat. Tehát errõl valami bõvebb dolgot ha tud valki.
Viper: ezt az esti mesét most nézem 10x-re... Elmaradott vok iszonyatosan de sztem Top Gán sehun sincs😊
Nem is tom hova lenne az ember háború nélkül. Ez lesz majd az emberi civilizáció vége is. Aztán lesz helyettünk valami más..
Példul ilyen lant formályjú lények hosszú orral vagy ilyesmi, lesz majd lankutyájuk, lantautójuk, lantrepülõgépeik..
Tehát aki MOST akar csatlakozni a dimenzióváltásra az megteheti adományával az alábbi számlaszámra való "BÉKEKÖLCSÖN" hozzájárulásával: 012-1551665
KÖSZÖNJÜK! EGY SZEBB LANTJÖVÕÉRT!
Ez mekkora kitekert dolog.
Polluxlantlény 😊 Valóban van igazságod. A terrorizmust fegyverekkel nem lehet legyõzni. A szép helyeken (maradjunk izraelnél mondjuk) már kialakult hagyománya van. Nem nehéz sajna ebbe a spirálba beleesni. Ha megölik az apámat akkor megyek én is elégtételt venni. Mire akit megölök az is jön. Majd értem is mennek 😊 De nézzük meg pl az ETÁ-t. Mikor robbantgatni kezdtek megint, hány spanyol ment ki az utcára hogy kussoljanak és húzzanak a picsába? Milliók. Ha megszûnik a nép támogatása akkor hová bújnak el a terrorosta vezetõk? De ezek a szálak már messzire vezetnek. Pl oda hogy oszama mikor még nem tért át a sötét oldalra akkor jedi volt, és a CIA képezte ki a rossz emberek elleni harcra...