Falcon 4.0 - BMS 4.3X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pár kép valszeg onnan van.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Ha tudom hogy ilyen sokan voltatok lent vasárnap,akkor azért legalább egy sör erejéig összefuthattunk volna,bár annak örülök hogy legalább Pzolikával találkoztunk személyesen....
Igen, így volt.
"Nekem azt mondták, hogy így is bekerült néha mögé."
Ez csak abban az esetbeb fordzulhatott elõ, ha az jenki is lekorlátozta magát vagy a MiG-et sokáig nem vette észre ami kizárt, mert úgy füstöl akár egy gyárkémény. Ha 1:1-ben kezdék szembõl és úgy fordultak ez nem fordulhatott elõ. Utánégetõ nélkül a tolóerõ tömeg aránya kb. 50%-kkal elmarad a MiG-nek az fullos F-15-höz képest...
Air Power blogon volt ez-az errõl az eseményrõl. Csekkold.
Bár így is szép a gép, de az a HANG, az kell a véremnek! <#taps>#taps>
Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...
(nekem azt mondták, hogy így is bekerült néha mögé. De hát az aki mondta az OLYAN is, nem tudom higyjek-e neki. Hinni hiszek, de azt nem tudom hogy volt-e dogfight, vagy egyáltalán ilyesmik. Volt?)
Volt eszemben, hogy írjak fórumra hogy összefuthatnánk a repnapon néhányunkkal bedobni egy-két sört, okítani egymást, nevetni, de nem volt rá idõ, telefonszámát meg senkinek sem tudom JoeDestroy-on kívül. (igaz most jelenleg az övé sincs meg, szal...)
Szal a kb 3-4 hónapban semmi új? FF5? Valami kiemelkedõ falcon videó? Balázstól új videó? Semmi? A fránya filmfesttel mi van?
A finn Hornet kalsszisokkal jobb volt a tavalyi spanyolnál, de a 2005-ös zeltwegi még mindig bajnok.
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
Az Eurofigter egyértelmûen bajnok volt. A MiG-29-et el lehet felejteni. Szép volt, jó volt de az a '80-as évek gépe. A gyors áthúzásnál ahol más gép utánégetõvel ment az EF már csak lendületbõl ment, alig volt hangja. Lehet, hogy sokan hülyének néznek, de a MiG-29 lejátszott vele szemben. A Gripen meg egyenesen röhejes. Komolyan mondom egy MiG-21bisz megszorongatná majdnem azt a gépet...
Mig-29's-et letakarhatták volna...
Látom azért jó idõ volt rátok😊
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
Ilyen poló lesz rajtam.
na mibe ülök be???
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
A lódarázs lemaradt:

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
Ilyenre futotta, nem túl jók, de....
Néhány kép a repertoárból:
Gundark kedvéért😊)

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
Egybõl a b középbe mentünk szurkolni 1 rossz szót nemszoltak ránk😉
Én szeretek meccsre járni a haverokkal
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
ez régebben volt
Norbi update után
Bocsi a a sok Offért.. majd gyónok érte
Hol voltál?
Egyébként...
Parisz Hilton elvesztette a szüzességét, Orbán Vityát koronázzák, Lant-lények szálták meg a Falcon univerzumot, gyarapodott a család (Kövecskének neveztem el😊 (vese) <#idiota>#idiota>
Ja és holnap jön ki a Black Shark! elvileg ,de ez nincs megerõsítve.
ÉPÜL A 4.es METRÓ GÕZERÕVEL ELVTÁRSAK!
ui.: Új videó a láthatûron
Nemzetközi viszonylatban röhejesek vagyunk. Meccsre kimenni nem lehet, olyan szintû a focihuliganizmus, hogy kulturáltan nem lehet szurkolni, kikapcsolódni.