Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Molnibalage
Él valaki Veszprém környékén? Asszem van ott valami haditecnikai park. Ez igaz? Ha valaki arrajár körbefotózhatná.

Pár kép valszeg onnan van.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

L Viper
Ez annyira jól esett Leon. Meghatódtam <#vigyor>.
Molnibalage
Nézd meg és megtudod. Pár az akciójelenetek elég nagy része tõlem származik benne és még sokegyéb más is. 😊

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

LeonSilver
Majdnem lefordultam a székrõl mikor megláttam.Egybõl Ti jutottatok eszembe 😉

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

L Viper
Köztünk vannak! Ezek a Lantlények szimbiótái a madárban. ÁÁÁÁÁÁÁÁ <#alien2>
repvez
Ó már a madarak is ujjabb szintre léptek és Lantmadarakká változtak vagy csak a lantlények háziállatai ? <#idiota>
Boconadi
ez a ARMS RACE video jó? Jött mostanában ki valami jó videó? (ami meghaladja a magyar szinvonalakat? <#vigyor1><#idiota>)
LeonSilver
Óóóóóó máj gád!!!Már a madarak is..??

KLIKK

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Üdv URAK!No,hát a pofám megégett nekem is rendesen,mikor hazaértem az asszonyom nem akarta elhinni hogy nem ittam semmit olyan vörös voltam.Az tény hogy a tavalyinál sokkal szinvonalasabb volt a rendezvény,melynek csúcspontját számomra(mint laikus)az EF és a HORNET jelentette mind látványban,mindpedig hangzásban,bár azért érdekes volt élõben látni és hallani a Harriert is.A 29-eseket sajnálom,mert ha ez volt az uccsó ilyen repülésük akkor szerintem egy kicsit több figyelmet érdemeltek volna,mellesleg még mindig ez egyik kedvenc gépem.
Ha tudom hogy ilyen sokan voltatok lent vasárnap,akkor azért legalább egy sör erejéig összefuthattunk volna,bár annak örülök hogy legalább Pzolikával találkoztunk személyesen....
Molnibalage
Tavaly még használta.

Molnibalage
"A 29-es akkor sem használhatta az utánégetõt amikor itt voltak az amcsi f-15 -ök."
Igen, így volt.

"Nekem azt mondták, hogy így is bekerült néha mögé."
Ez csak abban az esetbeb fordzulhatott elõ, ha az jenki is lekorlátozta magát vagy a MiG-et sokáig nem vette észre ami kizárt, mert úgy füstöl akár egy gyárkémény. Ha 1:1-ben kezdék szembõl és úgy fordultak ez nem fordulhatott elõ. Utánégetõ nélkül a tolóerõ tömeg aránya kb. 50%-kkal elmarad a MiG-nek az fullos F-15-höz képest...

Air Power blogon volt ez-az errõl az eseményrõl. Csekkold.

DonZorro
Az a nagy helyzet, hogy nekem is csalódnom kellett a 29-esben! <#confused> Imádom a sárkányt, de ez a bemutató olyan semmi volt tõle mint a tavalyi! <#nemtudom> Már akkor sem használta...

Bár így is szép a gép, de az a HANG, az kell a véremnek! <#taps>

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...

Boconadi
a 29-es akkor sem használhatta az utánégetõt amikor itt voltak az amcsi f-15 -ök.

(nekem azt mondták, hogy így is bekerült néha mögé. De hát az aki mondta az OLYAN is, nem tudom higyjek-e neki. Hinni hiszek, de azt nem tudom hogy volt-e dogfight, vagy egyáltalán ilyesmik. Volt?)
Boconadi
melóztam, meg ha lett volna rá lehetõség akkor sem tudtam netezni, mert fáradt voltam. Amúgy meg még nincs net mindíg, pesten vok tesóméknál, feljöttem, mert innen mentünk tegnap repnapra.
Volt eszemben, hogy írjak fórumra hogy összefuthatnánk a repnapon néhányunkkal bedobni egy-két sört, okítani egymást, nevetni, de nem volt rá idõ, telefonszámát meg senkinek sem tudom JoeDestroy-on kívül. (igaz most jelenleg az övé sincs meg, szal...)

Szal a kb 3-4 hónapban semmi új? FF5? Valami kiemelkedõ falcon videó? Balázstól új videó? Semmi? A fránya filmfesttel mi van?
Molnibalage
Igen. SZÉGYEN, hogy így búcsúzott el. Valószínûleg ez volt utolsó nyilvános mûrepülése és így kellett végetérnie. Olyan a vég amilyen a sorsa volt. A festés is érdekes volt. Oldalról atomjó, felülrõl meg randa.

A finn Hornet kalsszisokkal jobb volt a tavalyi spanyolnál, de a 2005-ös zeltwegi még mindig bajnok.

Gundark
Mazsolák 😊 Én még a borult idõ elején bekentem magam. Persze mindenki vigyorgott. Kora délutánig... Akkor már jöttek a jelek 😊 S hogy hogynem, én voltam aki nem égett ronggyá 😊 Ami meg az EFet illeti. Nehéz lenne döntenem hogy melyik só sikerült jobban a Finn 18as vagy a spányol tájfun. Ami biztos hogy az EFnek brutális hangja van. 😊 És iszonyatos ereje. Az azért nem volt gyenge ahogy nagy állásszögû repülésbõl tartva a szöget kitolta magát felfelé. Kár hogy 15ös nem repült. Ami meg a kiskedvencemet a c17est illeti, ha álltatok mellette, a farok résznél, az azért elég monumentális volt. Az hogy leirva hány méter magas, egy dolog. De igy.. (18as karika fel) Mondtam is, ennek már majdnem akkora farka van mint nekem 😊) A másik.. Elhoznak 2 a10est és kiparkolják. Köszönjük. Ja meg még valami. Nem értettem a kommentátorokat mert szerencsére elég messze táboroztunk, de valamit mondtak az utánégetõrõl, és feltûnt hogy a 29es nem használta. Korlátozás alatt van? Végre valakinek eszébe jutott hogy kihozza a 21-22-23 triót. A 21esbe be is ültünk 😊 (a mûszerfalról tettem is be képt) Meg kell hogy állapitsam, sok biszbasz van benne 😊)

Molnibalage
Én is. 😊

polluxware
folyami rák effektus? <#zavart1>

most értem haza a repnapról.jól leégett a pofázmányom,de ki nem szarja le?a látvány bõven megérte.bár az A10-eseket igazán reptethették volna.

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

polluxware
Sokat ki kell annak a Gripppenek bírni.. Szóval gondlom vigyáznak rája rendesen. Amúgy Grippen-t 2001 nyarán láttam elõször Kecskemét környékén repkedni. Berepültek a város szélére a Mig-29-el kergetõzni egy picit. Mig-29 az jó hangos volt... Grippen az meg mint egy szolid Toyota szépen elsuhant. Ez se most volt😊

L Viper
Szép képek L_Gundark. Használhatod mostmár te is eme elõtagot <#nyes>.
Molnibalage
AZ idei repnap határozottan jobb volt, mint tavaly.

Az Eurofigter egyértelmûen bajnok volt. A MiG-29-et el lehet felejteni. Szép volt, jó volt de az a '80-as évek gépe. A gyors áthúzásnál ahol más gép utánégetõvel ment az EF már csak lendületbõl ment, alig volt hangja. Lehet, hogy sokan hülyének néznek, de a MiG-29 lejátszott vele szemben. A Gripen meg egyenesen röhejes. Komolyan mondom egy MiG-21bisz megszorongatná majdnem azt a gépet...

polluxware
Köszi Gundark Lantlény😊 Nagyon szép képek! Nem is gondoltam volna hogy a magyar Su-22-k ilyen jó állapotban vannak (su-17-22 lehet kavarom ,majd kijavítja vki😊. Úgyértem hogy olyan tiszta, olyan shájni..

Mig-29's-et letakarhatták volna...

Látom azért jó idõ volt rátok😊

Gundark
elõbb valami élmény érte az elsõ képet

Gundark
És a végén felfedem magam elõttetek, lantlények 😊 Muszáj, mert ha a szíriusziak tüzet vezényelnek, tudják kire nem kell lõni 😊) Bár addigra a 9. dimenzióban leszek már. De biztos ami biztos.

Gundark

Gundark

Gundark
No, megvolt ez is. Pár kép.

L Viper
Jó képek Destroy <#eljen>!
Molnibalage
A progam alapján sokkal. Megint repül elvileg Mirage, C-17 (ez eddig sosem volt), Eurofighter (!) és végre megint van MiG-21 még, ha nem is a mienk. Finn Hornetet sem láttam soha, kíváncsi vagyok képes lesz -e ûberelni a Zeltwegi 2005-ös svájcit. Az olyat repült akkor ami nekem örök standard marad. Magyar MiG-29-et sem fogsz többet látni...

szerintem igen,én szivesen mennék vasárnap is csak,hogy még egyszer lássam,halljam a "vasmadarakat" repülni,na meg az f-16-osba beülni(a statikus soron van,ott ahol az a-10-es is,török)

&#8222;Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.&#8221; Woody Allen

az idei színvonalasabb mint a tavalyi???

Molnibalage
Tavaly is abban mentem. 😊

polluxware
Aztán nehogy Ungarise-Lant-Terroristának nézennek a kapuban <#vigyor3>

Molnibalage
Én megyek holnap.

Ilyen poló lesz rajtam.

polluxware
Szép képek! Köszi!

Ez a török f-16 ,ez MLU?

na mibe ülök be???

&#8222;Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.&#8221; Woody Allen

JoeDestroy
Meg még egy 😊)
A lódarázs lemaradt:

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

JoeDestroy
Kis kedvcsináló? 😊
Ilyenre futotta, nem túl jók, de....
Néhány kép a repertoárból:

Gundark kedvéért😊)

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

milyen volt a repnap?holnap ott a helyem nekem is!!

polluxware
Szép fotók azért jöhetnek ám!

Scottt
Földim sárkány ellen sárkánytûz.
Egybõl a b középbe mentünk szurkolni 1 rossz szót nemszoltak ránk😉
Én szeretek meccsre járni a haverokkal

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

polluxware
Mint két tojás, csúúdálatos😊

ez régebben volt

Norbi update után

Bocsi a a sok Offért.. majd gyónok érte

L Viper
Szeva Boci. Jó rég hallottunk felõled! Veled mi történt? Mikó' lesz vidijó?
polluxware
hááát így dióhéjlyban tudod..

Molnibalage
Nagyjából semmi ami publikus. 😊

Hol voltál?

polluxware
Fríí Falcon 2-re gondolsz? Az majd úgy Black Shark elõtt, után <#zavart1>

Egyébként...

Parisz Hilton elvesztette a szüzességét, Orbán Vityát koronázzák, Lant-lények szálták meg a Falcon univerzumot, gyarapodott a család (Kövecskének neveztem el😊 (vese) <#idiota>

Ja és holnap jön ki a Black Shark! elvileg ,de ez nincs megerõsítve.

ÉPÜL A 4.es METRÓ GÕZERÕVEL ELVTÁRSAK!

Boconadi
csókolom. Lenne olyan emberke aki letudná nekem röviden írni, hogy mi történ az elmult hónapokban? Hírek, képek stb. Elõre is köszönöm.

ui.: Új videó a láthatûron
L Viper
Teljesen igazad van.
Nemzetközi viszonylatban röhejesek vagyunk. Meccsre kimenni nem lehet, olyan szintû a focihuliganizmus, hogy kulturáltan nem lehet szurkolni, kikapcsolódni.
ja amúgy én a magyar focira kiadott minden forintot,ablakon kidobott pénznek tartok.redmények nincsenek.a VB-re nem is tudom mikor jutottunk ki utoljára.akkor minek?hogy majd egyszer lesz egy olyan csapatunk?ugyanmár.