Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

polluxware
Ejjj ... Tetszetõs...

töltögetek.. telepítek.. megpróbálok újfent hozzászokni, hátha sikerül😊

polluxware
TFX az még eredetiben volt meg nekem annó... 11db floppy lemezen😊

Tornado : 3db floppy

Hát nem most volt... Zenéje még mindig a fejemben van.

Molnibalage

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

L Viper
Ha emlékeztek még a D.I.D. nevû cégre, õk is teljesen a katonai projectekre álltak át, pl. a Eurofighter szimulátort is õk csinálták / csinálják.

A régi idõk remek szimulátorai biztos ismerõsek: TFX, EF-2000, F-22 Air Dominance Fighter, F-22 Total Air War és a kicsit árkádabb EF-2000 Typhoon.
A dinamikus hadjárat és a remek oktatás etalon volt a szimjeikben. Kár, hogy nem csinálnak most egy hasonló színvonalú szimet PC-re, mint az akkori kedvenceim.
Az EF-2000 V2.0 -án a grafikán kívül semmit nem változtatnék. Simán megállná a helyét még ma is.
polluxware
Akkor megint csúszik a Fakete Vonat

LeonSilver
Ez miez?

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Buren
Mi a manó...
ED-s skacok új megrendelést kaptak a militáritól. <#idiota>

A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.

polluxware
Füllantassz Gündark..

DonZorro
Ez így ebben a formában nem igaz Bocika, mert lesz jövõre is! Legalább is a kecskeméti bázisosak aszonták... <#ejnye1>

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...

Gundark
Én már ezer éve láttam 😊 Az benne a szép, hogy sokszor nem lehet eldönteni hogy sirni vagy nevetni kéne. De hogy igy mûködik a politika abban bizonyos vagyok.

polluxware
Asszem bízom az izlésedben.. 😊

*úrva nagy találmány ez a torrent egyébként...

Molnibalage
Mai OFF. Aki nem látta a Charlie Wilson's War címû filmet sürgõsen nézze meg. Jó film. (szigorúan feliratosan)

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

polluxware
már az<#ejnye1>

Molnibalage
Nem. Nincs szükség rá. Ha nagyritkán kell valami akkor a moderátorokat megkérem. Majd kell új banner FF 5.0 után. Igen, ez lesz a neve.

Boconadi
nem akarsz esetleg házigazda lenni?
Molnibalage
Ja, egy kérés a fórumozók felé. Ha nagyméretû képekkel szórjátok tele a fórumot akkor csak linket tegyetek be. Baromira zavaró, hogy mennyit töltöget mindig. 200k feletti képeknél legyen elég a link.

Boconadi
hát ilyen félmeztelen, meztelen lányokkal a gépek mellett meg lettem volna elégedve <#vigyor1>

Amúgy egy csávó a légvédelmis sátornál mondta, hogy most 2-3 évig biztos nem lesz repülõnap.
Molnibalage
Remélhetõleg. T-Rex 10 éves jubileumi kiadást képzelt el. Az FF5 beta II csak egyetlen okból csúszik, az adatbázik újraépítése miatt. 0-ról újra van / lesz építve az egész. Ilyen tiszta és rendezett (és pontos, már amennyire a 3D modellek és rack-ek engedik) adatbázis nem volt az alapkiadás óta.

JoeDestroy
És Bocinak nagyon is igaza van! A lány igen jól illett a gép mellé (is)! <#love11>

Én sem bízom abban hogy lesz jövõre, az csak szóhasználat volt. Ma mindenféle jövõ évi cuccokkal foglalkozok bent.

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

Boconadi
ff5 elõreláthatólag mikor jön ki? Idén?
Molnibalage
Idén biztos nem. 1 év 1 repnap bõven elég. Amúgy sincs se lóvém sem idõm rá.

Ma megint találtam egy jó zenét Falconhoz. Már vagy egy tucat felgyûlt, de nincs mivel és kivel forgatni klippet. Nem akarom ellõni õket amíg nincs rendes MP kódos Falcon.

99%,hogy megyek ide ,valaki jön?

&#8222;Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.&#8221; Woody Allen

Molnibalage
Jövõre tuti nem lesz itthon, mert 3 repnap 3 éven belül soha nem volt. 2 év lenne a standard. Akkor meg azért nem lesz, mert választási év lesz...
Amúgy sem jönne semmi, CSAK az évforduló miatt jöttek el ilyen sokan.

Hamarosan sok gép ki is fog kopni teljesen. Tornadokat leváltja az EF, Harriert az F-35, Mirage-2000-et a Rafele. Én még emélkszem arra amikor Jaguar, F-4F és Tornado géppár (!) volt Kecsón...

JoeDestroy
Nyugi! Sajna mi sem jutottunk bele, mert a csajos már igen nyûgös volt, és nem nagyon lehetett bírni vele 😞
De jövõre már mindenképp megmásszuk az összeset! Ha lehet, ha nem!<#vigyor1>

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

Boconadi
kurva szar lett, de elküldhetem 😄 a csaj is idiotán néz ki, meg a haverom is. Én még el is megyek, de a csaj kurva jó volt élõben, tényleg!
Molnibalage
Képet! 😊

Boconadi
én még a tornadoba is láttam hogy ülnek emberek.
A magyar katonák akik az a10-nél voltak meg panaszkodtak nekünk hogy "nézzétek azok a török meg ilóták milyen népszerûek" 😄 Szerintem kurva jó repnap volt, csak kicsit gondoskodhattak volna valami ülõhelyrõl, vagy ahol le lehet ülni, mert én szarrá jártam a lábam. Kedvencem a c17-eshez járó "vonatért" folyó harc volt, meg a kis csini lányka mig-29-nél, akit megkértünk hogy jöjjön fel õ is fényképezkedni. Úgy örült neki, hogy azt hittük még be is vállalna valamit ezért <#vigyor1>
de nem.
polluxware
Ne nyafogj már... Te úgy is ismered az F-16-ot az utolsó csavarig.. <#zavart1>

Amúgy a képek alapján jó koszoskásak azok a gépek, nem szokták ezeket vmi samponos vizzel lecsutakolni? (hetente?) vagy félnek hogy KH-s lesz?

Molnibalage
Komolyan mondom sírva fakadok. Mindenki ült a gépben csak én nem... SENKI nem volt a gépek körül akivel legalább dumálni lehett volna...

zsoltfireman

zsoltfireman
Én is végre!!!!!

JoeDestroy
Én is szombaton voltam a kiscsaláddal 😊)
Az F-16 os török csávók kezdték a gépbe engedõsdit a gyerekek szórakoztatására, és az anyukák pilótabácsis ölelgetõs fotózási kényszerének csillapítására 😊 (Mellettünk csinos anci urához: Te! Én még nem is voltam pilótával lefotózva ma! Na gyerünk! 😊) -és túrt az F-16 felé megállíthatatlanul....)
Röhöghettek, hogy a MIG-29 nél ezért fizetni kell! Utána a sor elején parkoló görögök, majd a többi is beszállt ebbe. Délutánra mind nyitva volt, valószínûleg a meleg miatt is.

Boconadi
hát én szombaton voltam :s
Molnibalage
Vasárnap délelõtt egyik nyugati gép kabinja sem volt nyitva..

Boconadi
mind a két statikus soron levõ f-16 -ba bele lehetett ülni, kivéve ha ebédszüneten voltak. Nálunk pont ugy volt, hogy beálltunk a sorba, aztán közölte velünk hogy huzzunk innét mert kaja lesz. Hát mondom bazmeg...
Mondjuk a két üléses F-16 nál nem úgy volt mint a mig-nél, hogy ketten ülhettetek be.
távolról láttam,hogy ülnek bele gyerekek,megpróbáltam,még most is alig hiszem el

&#8222;Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.&#8221; Woody Allen

annak idején a Vasmadarak címû filmnek hála lettem szerelmese a VADÁSZREPÜLÕGÉPNEK,s tart mai napig(kb 14-16 éve),akkor,hogy én valaha ilyenbe fogok ülni??!!még csak álmomban sem...28 évesen valóra vált

Molnibalage
Ez hogyan tudtad elérni? Megkérted és beengedett vagy szobaton szabadott ezt? Más nem nézett rád csúnyán ezért? Úgy megkérdeztem volna a ramp start procedúrát ott helyben. 😊

annyit írnék még hozzá,hogy a lábakat elég szûkös helyen kell bedugni,viszont nagyon kényelmes benne ülni

Molnibalage
Legközelebb én is pofátlan leszek. Hivatkozom FreeFALCON dev. tagságra. 😊

Balázs köszönöm a dvd-t amit küldtél!

rtfmZoli
Nem én.

Molnibalage
Te ülsz a gépben? Úúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúgy beleültem volna én is.... Végre élõben, tesközelbõl látni azt amit vitruálisan annyit nyúztam.

rtfmZoli
rtfmZoli
gripen
Tornado
A10/1
A10/2
A10-es pilotak
Bocs az elõzõért!

rtfmZoli
[url=]újra

rtfmZoli
rtfmZoli
[url=]Gripen

repvez
Ez a Veszprémi Radar ezred területén felálitot géppark.A logisztikai Zászloalj és a levéltárral szembe.Az utrol is lehet látni, azt nem tudom hogy látogatható-e.

Haflac: ezt a beülösdit hogy sikerült elintézni?Szépen mosojogtál rá?
Bár mondjuk tavaj én a román 21-esnél vettem elö a fapofát és kevéske angol tudásomat elövéve megkérdeztem, hogy lehet-e a kabinrol képet késziteni és simán beengedett a kordon mögé fotozni 😊

sajna ebbe nem engedték meg,hogy beüljek és képet csináljak,helyette ez lett