Falcon 4.0 - BMS 4.3X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
sztem..
Asszem most már tiszta
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
-2008 08 21- 23:18:12:89' GMT
<#wilting>#wilting>
Litening? Az valami Halogén lámpa mint az Ajudikon?
Csak úgy olvastam eme pdf-et a na/tar lantirn konténerrõl.. Lehet ezért kellett állítani a nézõpontot is. a terepkövetõ dolog az meg tuti hogy csak nav poddal megy, kéne mennie a játékban.
nem jó
Bacik elindulni ,és lusta vok felrakni újra😊
Szerintem az a gond hogy akármit csinálok akkor is kihúzza teljesen a szélekig (vertikálisan) az Aeyes kabinokat, akármit csinálok. AF -ben megszokta hogy van két csík viszont nem torzítja a képet.
AF-et már nagyon belaktam, Hitiles-el, JANHAS féle skinekkel, meg engem amúgy is csak a Balkán kampány érdekel... úgyhogy Ghost lesz a vége.
Egy kérdés Balázshoz!
Az f-16on lévõ HUD FLIR valóságban csak akkor kéne hogy mûködjön ha NAV/LANTIRN pod fent van, neme? Meg terepkövetõ radar.
Vagy az a két kis szemölcs a gép orrának két oldalán az ezt a célt szolgálja úgyszintén?
Én is 1024x768-ban tolom 15 colos monitoron. Persze ennek még a látható része 15 és nem a teljes. Ma már 17 colosnak hívnák a trükközések miatt. Sajnos olyan árnyékok és szellemképek vannak rajt, hogy az már druva. A kábel is meg van törbe és néha elmennek a színek. Novemer környéként veszek valami normális kijelzõt.
Áj hevö háj hóóópsz tu dö La' Viper cváj 😊
Gondolom ezzel akarják éreztetni, hogy nem fly by wire az orosz technika.
Sakcok, nem csinálná meg valaki a 10 évvel ezelõtti jubileumi MiG-29 magyar skint? Zsolti? Te vagy ebben mester. Tervezek egy búcsúztató videót csinálni majd Falconnal neki kivonáskor és kéne hozzá az. A mostani 60 éves nem kell, mert randa lett sajons. 😞
A zene is megvan hozzá, ha érdekel valakit akkor azt felrakhatom.
Fc dettó ilyen...
Falcon ezért teccik jobban.. 'nem kell küzdeni a géppel'
Meg amúgy se hiszem hogy az összes orosz gép ilyen mintha libikókán ülnél. Ki tudja??
Balázs, config editort néztem, van olyan hogy cockpit scaling ,de nincs hatása... Ami igazán zavar az az hogy halvány kék szegély van...
Még csak az alap van fent a patchel,de így is szívok vele!
Az irányítással vannak némi gondok!
Nekem Logitech Wingman Extreme 3D Pro joy-om van.
Repülés közben rohadtúl instabil,billeg föl-le a gég,ezt mi okozza???
Addig nem veszem meg az FC-t amíg nem oldódik meg a probléma...
Arra tippelek hogy átméretezi a kabint amit valójában natív 1600x1200-nál kéne lennie alul-felül fekete csíknak. Valami méretezési gond lehet...
Nincs erre valami parancs? pl -hires féleség?
A másik amit meg újfent tapasztaltam hogy néha meg-meg röccen de úgy rendesen... AF-nél ilyen nincs.
1. ok: Nem szereti a kodekcsomagodat, amit használsz. Megoldás, A játék movies mappájának átnevezése vagy törlése.
2. ok: A videókártya menüben állíts másfajta vonalsimitás értéket. amivel tuti jó, az a 2x-es és a 8xQ.
A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.
1280x1024 felbontást használok, felraktam az aeyes f16CJ kabint, megy is!
Csakhogy, jobban szét van húzva a kép horizontálisan ,és ez miatt torzul a kabin nézet valamint kék csíkokat látok a kontúroknál.
Az AF-ben van fekete csík alul felül és jó a kép... Van erre valmi megoldás?
redviper -hires opciót használtam, de ugyanaz a szitu.
Help<#wilting>#wilting>
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Ha a webkamerát is beleszámolod akkor erös tulzással 10k-ból megvan
Csak kérdés!!!
Mindenképp írd le a hibát ha meg lesz! okkulhatunk majd belõle
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
Mivel juróp nincs vám meg ilyenek.2-3 nap és megvan!
A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.
Végre nem OFF <#vigyor1>#vigyor1>
Na ebben azért kételkedek. Errõl még soha nem hallottam és ennél azért jobb kiképzést kaptak a gerillák is.
"Az hogy 10-bõl 7rakétya talált, az meg egyenesen hollywoodi túlzás. Sajnáltam hogy nem ment még a film +50percig.. Hátha eljutottunk volna odáig ami most van."
Nem, nem túlzás. Egy idõszakra vetítve ez igaz volt. Idõvel az állomány "felhígult és csökkent. Az egész háborúra nézva mai napig homály, mert nem lehet tudni hogy pontosan mennyi gép is veszett oda. 20-40% közöttire teszik a találati (vagy veszteség?) arányt. Még a 20% is pokoli jó eredmény a körülményeket figyelembevéve.
"Szóval köszi Balázs😊"
Szívesen. 😊
Azért volt benne néhány ferdítés a stinger rakéták hatékonyságát illetõen. Valójában nem volt az olyan hatékony, részben a gyors orosz taktikai váltás, valamint az miatt mert Mucsik nem tudták normálisan kezelni. Olvastam Orosz-Afgán háborús fórumon (angol fordítás), hogy sokszor úgy használták a stingert mint egy sima RPG-7-est. Tankok ellen is!
Az hogy 10-bõl 7rakétya talált, az meg egyenesen hollywoodi túlzás. Sajnáltam hogy nem ment még a film +50percig.. Hátha eljutottunk volna odáig ami most van.
Mondjuk már az is nagy szó hogy amerika csinált ilyen filmet.. Azért ott sincs ám akkora szólásszabadság. Kivéve ha drogról, meg punciról megy a téma.. (upsz)
Még több ilyen filmet emberek!!!
Szóval köszi Balázs😊