Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

polluxware
Látom azért elvagy😊

A jó öreg GF mx 440 jutott eszembe....nekem jól ment rajta az AF
Különös,de ugy emlékszem 128 bites volt.....valami versenyváltozat😊)

Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!

L Viper
Kicsit gyakoroltam ezen a cseregépen. Hát nem tegnap volt, hogy Superpak 2 kampányt játszottam elösször <#vigyor>.
Egész jó volt az FPS.
1000-es Celeron, 384 Mega RAM, Geforce 2 MX 400-as kártyával. :-)
Kis gépre is van jó Falcon verzió.

SEAD bevetés, kellemetlenkedõ MiG-ekkel és a célterület körüli heves légvédelemmel. Vigyáztam nagyon a Wingman-re :-D

Nosztalgikus volt.
Molnibalage
F-16-hoz van bõven skin. Agresszorból több fajta is (kék, fekete), van Tiger és egyéb más. Lehet választani. F-18-ból is van a szürke/fehér/fekete (lásd FunFalcon III), Tiger, alapskin. Kell még emellé valami. Kicsi deltának is van jópár skinje. Szu-27 dettó ugyanez.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
4.5. A 4.6-ben nüanyszi újíások vannak.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

L Viper
Én kérdeztem.
Mentettem pár képet a 4 csapatskinrõl. Hangulatos móka lenne "doghoz".

Superpak 2 dogfight skinek:

Crimson:

USA:

TIGER:

SHARK:

L Viper
Ebben benne vannak a 4.6 cuccok is, ami ugye nem az igazi 4.6, vagy ez 4.5-ös telepítõ ?
polluxware
Thanks!

Molnibalage

polluxware
Egy linket tudna dobni vki, ahonnan a legutolsó OF-et letudom szedni. Tehát arra gondlok hogy rögtön másolhatom a microprose falcon 4.0-ra.

Köszi elõre is!

L Viper
Igen, csak örömrepkedésre jó.
Molnibalage
Ahogy asszem egyszer már írtad. A karmok nélküli sólyom.

Helyszínek itt.

L Viper
Ez addon a Flight Simulator X-hez.
ez már az új falcon?ezek alapján ígéretes.

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

JoeDestroy
Asszem egy partíciónyi VISTA helyet kellene csinálnom az FSX nek DX10 támogatással, de még nem visz rá a lélek 😊)

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

polluxware
Tudtok oldalakat mondani ahonnan Falcon cuccokat lehet leszedni? Nagyobbakra gondoltam.. Valhonnan onnan szedtem le ezt az Izraeli tyiáter dolgot.. de melyikrõl?? <#wilting>

L Viper
Az világos, hogy megvan a két 60 éves skin, de Zsolti milyen MiG skint csináljon a minta alapján ? Ez nekem sem "jött le".
polluxware
Jovannnaa.. le ne sze dmár a kobakom. Ismered a viccet az agresszív kismalacról?

Viccet félretéve😊 Bocsánat!

L Viper
A Superpak 2 van most fent, azt elbírja. Az AF lebutítva eldöcög, de ha már szerverként még jönnne egy csomó adat, szerintem semmi FPS nem marad :-)
Az vígasztal, hogy milyen jó ez a cseregép, még nem volt "blúdessz".
Molnibalage
Az elsõ kettõ már megvan. Nem tûnt fel? Benne van a skipack-ben. Írásban is közöltem, hogy a 60 éves évfordulós kell és a képeken mit látsz lent? Akniek ezek után nem egyértelmû...

polluxware
De te most milyen Mig-29 skint szeretnél? A régi orosz félét amire ráragasztották a magyaros matricát, low vis skint, vagy ilyen csili-vili oroszlányos tigrises Vári Gyula skint?

Addig amíg ez nem vili, senki nem vágja mit szeretnél.

polluxware
F-16I Sufa

Hátha valki nincs képben..

Molnibalage
http://mh59.mezgaz.hu/huafmod/MIG-29-PAINT-DEF-10-L.jpg
http://mh59.mezgaz.hu/huafmod/MIG-29-PAINT-DEF-10-R.jpg

Zsolti ezekkel segítségébel mennyi idõ alatt tudsz összerakni egy MiG skint?

JoeDestroy
Viper ha jól veszem akkor elvileg van falcon compatible géped?
Ha igen akkor egy holnapi multi lehetne e vajh.....?
A vidéki nyár elfoglalttá teszi az embert, de erre szaggatnék némi idõt 😊

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

polluxware
mk2 az nemtom mit takar.. Szedtem már le egyszer ezt a csomagot, csak akkor nem próbáltam ki benne a D-s szufit. Nemtom honnan szedtem le annó 😞

Molnibalage
MK2? Asszem csak trükkösen van hozzá. Ne foglalkozz vele.

Mit értesz generálás alatt? Újat csinálni Tacedittel? Nem.

polluxware
Falcon AF-hez van ez a Israeli theater MK2. Nem tudja valki honnan lehet ezt letölteni?? Apropó..

Lehet kampányt generálni AF-hez?

Molnibalage
Visszavonom.

Valaki megkérdezte mostanában, hogy mi lett az eltérõ dofight skinekkel különbözõ csapatok esetén. Nos majd valamikor vissza lesznek hozva úgy tûnik. Persze ez nem minden gépnél lehetséges csak amihez van 4 nagyon eltérõ skin. F-16, F-18, Su-27 esetében ez már megvan.

Molnibalage
?? Nem jön be semmi..

polluxware
polluxware
L Viper
Hogy oszlott meg pl. a Szerver oldalhoz a kapcsolódási beállítás a kliensnél ?
Mi anno úgy csináltuk, hogy én T1 voltam, ha 4-en voltunk, meg negyedelték a többiek és nem az õ sebességüket állították. Ez valami dokumentumba volt leírva.
Erre gondoltam, hogy õk ezt hogy variálták ?
Molnibalage

Molnibalage
Semmit.

L Viper
Faggasd ki õket, hogy mit mire állítottak a multi menüben. Szerver oldal, kliens oldal ?
Lehet kér embert még elbír a hadjárat.

Destroy, nem tudom mikor lesz gép, ezért kaptam cseregépet. Mire kibújik a rejtett hiba addig pár tesztet csere-berét meg kell csinálni.
Ha jól tudom talán ma kezdték bûvölni.
LeonSilver
Ez is ... 😉

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Molnibalage
Nem a sávszél a gond. A FF devek ketten 512k uploaddal nyomtak hadjáratot. Valami más is bezavar..

JoeDestroy
Ahhoz Vipera tudná biztosítani a legzökkenõmentesebb kapcsolatot T1 LAN sebességi beállítás mellett.
Hogy áll a géped Viper?

Molnibalage
Sacok lehene már egy multi. Kivételesen nem AF-re gondolok. FF4-et meg kéne próbálni megint.

JoeDestroy
Még egy kis repnap.
Néhány kép az érkezés pillanatairól 😊

zsoltfireman
Ok!

Molnibalage
Szépek. De maradjuk a topcinál.

Lehetne Loncival is készíteni, csak tervezek Gripen MiG-29 köteléket is. Fingom sincs, hogy hogyan lehet az megcsinálni, hogy két player Gripennel és egy MiG-29-cel repüljön. Ez még amúgy is odébb van.

zsoltfireman

LeonSilver
😛

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

zsoltfireman
Másik oldalon....

polluxware

polluxware
ÚÚgyám!! Nekem nagyon tetszik 2048x2048-as ha jól emlékszem.

L Viper
Magyar skint.