Falcon 4.0 - BMS 4.3X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azt a pár dolgot, amit privátban "Lantkodtunk", ha emlékszel.
1. Szebb füstök, robbanások
2. Szebb nap effekt
3. Normálisabb F-16 skinek
4. Integrálható Aeyes kabinok más típusokhoz is
A legnagyobb hiba a lekódolás volt, moddolhatatlan szinte.
Persze az LP nem foglalkozik vele, mert fû alatt nagyon dolgoznak valamin, ha hihetünk a kiszivárgott híreknek. Azért érdekes, hogy semmi konkrétum, hogy mi lesz az.
A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Az FF 5.0 JÓVAL több lesz annál amit te leírtál. És az igazán nagy dolgot csak az FF 5.0 kiadás után jön majd remélhetõleg.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Nekem ez lenne a tökéj😊
Lock on- hoz képest játék élmény így is messze-messze meg van már.
Ezek a cserék nagyon nem ilyen egyszerûek mert a táj és a kódrésze az nagyon sok mindenhez kapcsolódik. A táj tûnik a legegyszerûbbnek mégis az rekedt meg DX5/6 szinten...
A GE textúra nem túl jó ötlet, mert baromi nagyok és belassítanák a játékot. Jelen állapotába ez elvetélt ötlet. További gond, hogy baromira nem egyenletes felbontású és azonos fényviszonyokkal készült. Sok fotón ott a felhõ is...
Tisztába vagyok hogy nem egyszerü a kód csak probálok okoskodni, hogyha ugyis válltoztatva lesz pár dolog akkor hátha be lehet épiteni valahogy ilyen külsös dolgokat vagy hogy nagyobb polygonu modellekket elbirjon az engine.
Egy példa:ha jol tudom, most a repülök repülési tulajdonjágait egy sima TXT fájlból olvassa ki a progi hogy egy adott gázkar állásnál mekkora a sebesség stb.. és ezt az értéket küldi vissza.akkor lehetne egy külsös progit beiktatni a TXT fájl helyére ami sokkal több paramétert figyelembevéve valos idöben küldené a változásokat vissza.
Vagy a táj helyett egy teljesen különállo rendszert beilleszteni a régit meg kikabcsilni.
Tudom, hogy ezt igy könnyü leirni és lehet hogy meg sem valósitható még akkor sem ha akár maga john carmack irná a kódot 50 ember segitségével,de ha csak egy bejön a sok közül már akkor elörébb vagyunk.Legyen az egy ingyenes fizikai motor vagy talajgeneráló vagy bármi más amit sikerülne beleintegrálni a kódhoz.
Amugy ebbol a CSP-ból az a tájrendszer lenne jó ami behozza a google earth texturáit a tájra mint az FSX alatt.Mert attól hogy nem olyan magas felbontásu a talajháló a valos kinézetû nem ismétlödö textura rajta még mindig sokat dob a látványon.
Sajna gözöm sincs a programozáshoz igy csak leiröm ami eszembe jut mintha a megvalósitás olyan könnyü lenne.
Õk is valszeg abbahagyták a baszogatást mert belátták, hogy nincs értelme. Az AF elavult és soha nem fog fejlõdni már az új istentudja milyen szimjükön dolgoznak. Van AF Browse is aminek használata elvileg josértõ hiszen a játék tartalmába nyúl bele.
Vicces volt mikor régen az AF fórumon volt róla szó, hogy milyen korrekcióak csináltam és az egyik fejlsztõ beszólt, hgy kiheréltem az orosz gépeket. Levettem a R-73 Mod2-õt, mert annak IR érzékenységét nem tudtam állítani. Az adatbázisban és a simdata.zip-ben van a szenzor sorszáma, de az meg kódolt. A többi maradt a régi (ej az elõdök mi?). Na itt szólt be ahelyett, hogy kiheréltem volna miért nem javítom ki azt is. Inkább nem szóltam vissza csak finoman.
1. Kódolt file, nem tudom. Odaadod az infót? Jaa, hogy azt nem?
(2. Talán nektek kellett volna megcsinálni. Ezt már nem írtam)
Érdekes, hogy egyes megjegyzésem kapcsán az 1.013-ban már az újabb F-16 gépeken több zavarótöltet lett. Érdekes nem?
Repvez a kód nem olyan egyszerû, mint ahogy te hiszed. A kód integriátásnak megõrzésében csak 3-4 ember fér hozzá. Az izraeli tag is írt már külön elektromos rendszer szimet és majd a kóderek megpróbálják beletenni valahogy a kódba.
Mellesleg mi az a CSP? Milyen kód kéne tõlük? A Falcon tájtextúrázásának kódját nagyon durva dolog lenne megváltoztatni. Elsõ lépésben talán az kéne, hogy ne DX5/6 támogatású legyen. A fények még minig nem látszanak rajta. lEsz RipTiles. Igen az is ismétlõdni fog mint a mostani, csak a minõsége lesz finoman szólva magasabb. Ennek a cuccnak sokkal magasabb felbontású a talajhálója.
Sajnos az a baj annyi ilyen nyílt forráskódú fejlesztés van, de kevesen vannak benne és egyibõl sem lesz soha semmi. Van ez, láttam valami Hornetes ami Hawaii tereppel operál elsõ körben, volt Phoenix project, Jet Thunder. Az erõk szétforgácsolása ez.
Esetleg az ezt fejlesztõ pár embert is be lehetne vonni a Falcon fejlesztésébe és áthozznák a kódukat.
Egyébként balage az hogyvan hogy az exébe nem nyulhattok,de akkor a kodot, hogyan tudtátok átirni dx7-re?Hameg már más az alapkód akkor olyan dolgokat is meg lehet változtatni ami az alapkodnál az exében van.Vagy rosszul gondolom?
Az FF fejlesztése az úgy megy, hogy van egy irányvonal és mindenki aszerint dolgozik amin akar. Ebbe az An-2 is belefér. Viszont hiába raksz össze 70 ezer poligonos csúszuper repcsit nem kerülhet be. Mivel összevissza 3-4 kóder van nyugodtan lehet ilyet csinálni. Én két hónapja csak ülök a seggemen, mert amíg nincs meg az új adatbázis addig sem a hadjáraton sem egyéb módosításaimon nem tudok dolgozni. Ezért is csinálom a magyar kézikönyvet.
A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.
FF5.0? Ahogy nézegettem itten a vidijókat róla, eléggé olyan érzésem van hogy megint olyan dolgokra megy el a "lendület" benne ami más dologra kéne. Példul az AN-2-nek a francnak kellett kabint gyártani animált ventillátorral, ha egy két dolog még mindig 'elnagyolt' ezen kívül.
F-16-nak lesz új modelje benne?
Szerintem már az FF 6.0 -át is megunjuk, mire lesz F-16. <#hehe>#hehe>
Az alapkiadásban nem leszünk elkényeztetve repülhetõ típusok terén. A sémát ismerve imádkozva fogjuk várni az elsõ javító patch-eket, hogy egyáltalán játszható legyen a szim. ( Remélem ezesetben tévedek. )
A belinkelt videók alapján a táj dettó Lock On, alacsonyan repülve részletgazdagabb, ez igaz, de akkor sem óriási a különbség. Azért éhalkan megjegyzem, én is várom, de olyan sunyi érzésem van, hogy elsõ körben megint át leszünk b*szva. Bár a sok ígérgetett és be nem tartott határidõrõl inkább ne is beszéljünk.
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
ha még F-16 lenne benne😊
Köszi Buren az infót!
Inkább befogom mert megállt a fórum 😞
\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
Az Aeyes 1600-as 2D-s kabinjánál, AF alá való, nincs fekete csík a képernyõn az AF-ben.
A freetrack pedig minimális CPU igénnyel beéri, bár kamera függõen néha trükköket kell bevetni a 30 fps elérésére. (roszabb kamerával sem lehetetlen. Boci már tudja 😊) )
Mondjuk az elsõ fegyverváltásnál kimeredett a kép, de ettõl függetlenül ez fut a legszebben..
Hazafelé brattyogva olvasnám tovább a megszokott cikkeimet, rovataimat, sehol nincsennek. Keresem a megszokott szerzõim nevét, Hardy Mihály föszerkesztõ úrral szembesülök. Katonai hátra arc, vissza az újságoshoz kikérem az Aranysast, minden a megszokott helyen. Top Gunnak ekkor lett vége nálam.
Szegény kollágám jóvoltából, mivel boldog Top Gun elõfizetõ volt, volt szerencsém még pár Hardys Top Gunba belelapozni és láttam, hogyan lett egyre gyengusabb. Õ persze vehette az Aranysast is :-)
egyébkén egyetértek Balázzsal, nekem is azok az évfolyamok a kedvenceim.
Az meg különösen jólesett, amikor a BVR harceljárásokról szóló cikkben az illusztrációk, radarképek közt a jól ismert Falcon 4 MFD-ket ollózták be a cikkbe.
Aero-t felejtsétek el. Én csak félórás újságnak hívom...
Ha valakit érdekel,az index adokveszek topikban Index topik
eladó Top gun,Aranysas, Aero kollekció
Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!