Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ati810
Mármint az a "Ulisse Nardin chronométert".
Ati810
A meg mi ? <#confused>
Sziasztok!
Átolvastam az angol nyelvû manualt a ff4/rv-hez.
Találtam benne utalást free 2d kabinra, ami állítólag mellékelve lett az installban. (c130, f111, f4)
Valaki találkozott velük, mert én nem találom.

Komolyan?Küldesz nekem egy Ulisse Nardin chronométert?😊)

<#integet2><#integet2>

Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!

Buren
Kész Hállívúd. <#nyes><#eljen>

A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.

Molnibalage
Ez eleje. 😊 Még ez-az változhat benne.

A többi majd késõbb.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Ati810
A "kaptok" alatt kiket értesz ? <#vigyor0>
Molnibalage
Hararosan kaptok valami szépet. 😉

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
Õszintén szólva én csodálkozom, hogy a számítógépek egyáltalán mûködnek. X cég gyárt kismilló féle cuccot és ezeket kombinálhatod milliárdféleképpen. Tudom, hogy a chipset gyártás meg egyebek nem sok helyen vannak, de ez akkor is durva. Ilyen szintû kombinációs lehetõségnél elõfordul megmagyarázhatatlan hiba.

Az ember is ilyen ám. Az újszülöttek durván 3%-a rendelkezik kisebb- nagyobb, az esetek nagy részében elhanyagolható születési rendellenességel. Durva mi?

LeonSilver
Ebben nincs semmi x-akta.Én meg sem tudom mondani, hogy hány gépben cseréltem memóriát azért mert hibázott / nemment rendesen / fagyott egy adott alaplapban míg egy másikban tökéletesen mûködött.Még egy kis listám is volt, hogy melyik lapban melyik memória megy csont nélkül.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

polluxware
Egy dolgot még nem kérdeztem Viper... Mióta csinálja ezt? Úgyértem milyen hardware avagy softvare változás óta? be tudod ezt határolni?

L Viper
'Stét urak !
Szokás szerint, megint csak most jutok gépközelbe, ráadásul megint a munkahelyrõl. :-)

Ha minden igaz alakul a gépem is, csak jövõ héten lesz idõm értemenni, ha valóban kész is lesz.
Érdekes módon a Memtesten átmennek a memóriák, de a Benchmark full az max fél óra után megfekteti. Az érdekes az, hogy más gépben tökéletesek a memóriáim, legalábbis ezt az infót kaptam.
Tegnap este ráküldték a tesztet más típusú memóriával és még reggel is ment frankón.
Érdekes ez a tudomány :-)
Ati810
Ja és Wampa megpróbálom amit mondtál.
Ati810
Ha a szim alatt szimulátort értesz akkor én rajongónak számítok<#email>
Hello
Én is Linux alatt töltök,most hogy mondod nemrég volt nekem is hogy a rar-t az NTFS-re hibásan másolta,lehet hogy az UHU néha nem birkozik meg vele?
Bontsd ki Linuxon,másold az ISO-t.Amugy a feltöltõ valamit, irt hogy az elõzõ szarul mûködött,ez most a tuti.

polluxware
Szedd le az AF-et az rögtön megy, aztán eltod dönteni hogy szim rajongó vagy e egyáltalán<#zavart1>

Ati810
Még nem.
polluxware
és most már jó?

Ati810
Nem Linux alatt játszok csak ott töltöttem le.
polluxware
Patyomkin páncélost szenvednék én linux alatt ha játszani is akarok😊 Igen winxp😊

rar-ba van csomagolva az iso file

Ati810
Mert én Linux-on. Akkor lehet hogy az átmásolásnál történt valami <#heureka>
Ati810
Polluxware de Windows-on töltötted le ?
Ati810
Ok várok de majd szólj ha feltette.
polluxware
Én erröl az oldalrol töltöttem le: http://thepiratebay.org/torrent/3633902/Microprose_Falcon_4.0_English_(this_one_works_)

Ez tutira mûkszik...

Bögyörő
Kösz a gyors választ.

Molnibalage
1. Az újíások nagy része nem publikus egyelõre, rengeteg lesz.

2. Az F-16-nak FULL 3D-s fülkéje lesz, de nem rögtön az FF 5.0-ben kevéssel utána jön patch formájában. A RipTiles tájtextúrával szintén ez a helyzet.

3. A többi gép 3D-s kabinja ami benne lesz még a régi elvek szerint készül kivéve az F-22-es kabin asszem. A jövõben az ütõsebb kabinok már FULL 3D-ben készülnek, de ez jóval tovább tart.

4. Tudtommal a repterek is feljebb lesznek rántva és a hibás kifutó textúrák is javítva lettek. Van kép freefalcon.com-on preview threadben.

Bögyörő
Sziasztok, ritkán tudom megnézni a fórumot mert nincs saját netem ezért nem tudom irtátoke már hogy milyen újítások lesznek a FF5-ben. Szerintem a FF jobb mint az OF, de az OF-bn sokkal jobb a 3D fülke, arra lennék kiváncsi hogy a FF5-ben lessz ilyen minõségü 3D fülke, és hogy az F16nak vagy esetleg más gépeknek is lessz 3D fülkéjük, érdekel még az is hogy a repülõgép modeljén és a reptereken lessz valami fejlesztés, olyan mint pl. nagyobb polygonszámú modell, esetleg nagyobb felbontású texturák, Jó repülés mindenkinek.

Molnibalage
Fura, mert egy ibõben asszem én is leszedtem és akkor még ment. Viper, tedd már fel akkor, ha erre jársz.

Ati, neked addig meg várnod kell.

Ati810
Én erröl az oldalrol töltöttem le: http://thepiratebay.org/torrent/3633902/Microprose_Falcon_4.0_English_(this_one_works_)
Molnibalage
??? Olyat ami mindet egyszerre? Olyat tuti nem. Az FF4 / RV a raktár2-bõl leszedhetõ. Az OF 4.5-höz is tudok linket adni. A torrentet az elmúlt 2 napban az Falcon 4.0-hoz kétszer is linkeltük. Bizotsan azt szedted le?

OF 4.5 itt.

Komolyan mondom nem értem mi ilyen nehéz ebben. Ha nem jön le az Falcon 4.0 akkor kérd meg L_Vipert, hogy töltse fel már medifire-re. Az õ uploadjával 20 perc alatt fent van. Akkor másnak sem kell elküldenem.

Ati810
Hello
Itt a fórumban láttam egy letöltést ami tartalmazza a Falcon 4.0-t az FF4-et és az
OF 4.3. Ezt én leis töltöttem de mikor kiakarom csomagolni kiirja hogy futtatási hiba. Ez mért van és hogy tudnám megoldani ?
Ott a pont

L Viper
Hát ez bekopogott rendesen!
polluxware
polluxware
Tetszetõs <#zavart1>

Molnibalage
Az elején és1:49-nél szerinted az mi?

Miért van az, hogy van elõnézet de nem is figyeltek rá? ]Grrrrrrrrrrrrrrrrrr! [#gonosz2

Csúcs 3D modellhez csúcs kabin is dukál...

polluxware
Balázs! Tornado-hoz ugye lesz kabin??????????????

Molnibalage
Bazz, tényleg...

L Viper
Vagy Shift-2 ? A fene emlékszik már rá, nem használtam ezer éve.
L Viper
Nem lefele nyíl. Ha jól emlékszem csak a fõnézet gombot ( 2-es szám ) kellett mégegyszer megnyomni.
L Viper
Már a Superpakhoz készült V2.2-es Aeyes kabinban is volt hátsó fülke nézet egyébként.
Molnibalage
Na ezt hogyan? Nekem nem sikerült sok-sok lefele nyíllal sem.

L Viper
RV-hez készült F15E Aeyes hátsó kabin.

L Viper
Hogyne lenne hátsó kabin.

Kattogd a next-et serényen :-)
Palinko
köszi mind kettõtöknek, úgy látszik a manualt sikeresen elfelejtettem már, tehát inkább annak esek újra neki 😊
Molnibalage
Az Aeyes... Mutass egyscreent róla. Az F-15E-nak akkor van hátsója, ha SEMMIT nem raksz fel.

Most már tényleg közel.

Hát nem tudom, nekem nem akar mûködni, pedig a könyvtárban van gif a hátsó kabinhoz is. Ez ugyan aeyes, de nem 3d-s csak 2d-s. F-15E superpit v2.2 és 2.4 upgrade az RV-hez...

Molnibalage

Buren
Itt

és

Redviper = Freefalcon 4

<#integet2>

A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.