Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

L Viper
Hát azt meg hogyan csináltad ? Át akartad fegyverezni õket is ?
LeonSilver
Csak már ittlenne ... <#eljen>

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Molnibalage
Pedig mûködnie kéne. Milyen bevetés volt ez? Az FF beta II-ben akkor letesztelem, mert akkor ez lehet, hogy bugos. Egyébként a törlésnél jobb opció új célt adni.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

L Viper
Sokan azért várjuk már nagyon az FF5-öt, mert az már alapból szebb lesz, mint amilyen képeket feltettem a "csicsázott" RedViperrõl. A további újításokról nem is beszélve.
Sziasztok!
Kipróbáltam ezt a "leszedem a fegyverzetet" dolgot a kampányban, de szegény gépek felszálltak üresen. Mondanom sem kell, hogy lelõtték mindet. :/ Hogy mûködik ez valójában?

Molnibalage
Az FF5 új kézikönyve még ennél is jobb lesz az új okatóvideókkal.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
Az alap? Nézd pm-ed. 😊

L Viper
A SoundPack nem kötelezõ, én pl. nem használom
DANIELE
Hello. Én szorgalmas vagyok, és már olvasgatom a kézikönyvet a mi szerintem nagyon profi, nekem van a pacific fighters gyári kézikönyvem, de a nyomába nem érhet. EHEZ CSAK GRATULÁLNI tudok. Igaz, ami igaz nekem még nincs meg a FALCON. Nem tudom, hogy az ami nekem lesz annak is ilyen lesz e a textúrája.

JoeDestroy
Mind!
Az RV1 darabolva (rar) + a 2 patch + sounpack.
Ebben a sorrendben telepítendõ az alapjátékra.

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

Ati810
De azok közül meik ?
Ati810
A Raktárban énis láttam de ott csak patch meg valami part01-parth10 van.
JoeDestroy
Raktár2
Itt van.

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

Molnibalage
Raktár 2-ben ott van. RV könyvtár. Tényleg nem értem miért is írtam kézikönyvet. Abban is benne van a link, és itt a banner alatt is itt van. Kb. 10 másodpercbe került volna megnézni.

Ne vegyétek sértésenk, de aki ennyit nem tud megoldani annak gondjai lesznek a játékkal is. Ja és mindezt magyarul írtam le nem angolul..

Ati810
Pls mondjatok egy oldalt ahonnan letudom tölteni a FF4-et.
Mert én erröl szedtem le: http://thepiratebay.org/torrent/3606354/RedViper1package és nem ment. 😞
Ati810
FF4-ben van F/A 18 Hornet ?
Ati810
Jók a képek Viper <#taps>
JoeDestroy

Méretek:
Külsõ átmérõk D29 joyba illeszkedik, D33 külsõ
Belsõ átmérõk: D29.5 rugó helye, D12 bot tengely helye.
Teljes magasság 8, a külsõ lépcsõ 3.5, belsõ lépcsõ 3 (mm-ben 😊 )
Így a rugót 5 mm-el feszíti meg jobban, mint gyári állapotában (a felsõ anyagvastagsággal). Kiesztergál, kettévág, berak és lehet örülni, mert lett a botnak ellenállása 😊)

LeonSilver
Ezt a betétet bõvebben kifejthetnéd pajtás!!Amit az x52-be applikáltál!

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

JoeDestroy
Van. Nagyon jó joy, és van programozható felülete. strapabíró, és pontos. Használok most is egy hasonlót. Logitech Force3D Pro.

Az X52 nem lötyög, hanem a centerrugót kell egy 3mm-es betéttel feszíteni, mert nekem is túl laza volt. A kényelem miatt kb 10°-ban elõredöntve szoktam a joyokat használni, és az X52 botja ekkor enyhén elõrebillent a gyári rugóbeállításával. A képen a fehér gyûrût esztergáltam hozzá. (Lépcsõs és két félben osztott, bepattan a bot aljába)

Jó az X52, sõt, de az igazi a joyok Aston Martija, a TM HOTAS Cougar.
Az alábbi képen látszik a joy döntése, a hátrahúzás könnyítésére és a kényelmesebb csuklótartás miatt.

Kép a funkciókról: Real programozott funkciók.

L Viper
Nomeg a RedViper csicsázás még ezután jöhet ízlés szerint.

Pl: Skyfixek cserélgetése, felhõmodok, famodok, tájtextúrák (Hitiles), skinek, évszakok.

Egy pár képet raktam fel ide becsomagolva, akit érdekel nézze meg a többit is.

Pár kép ide is:

Ati810
Ok
L Viper
A két patch-et is tedd fel, 1.0.0.3 és 1.0.0.4 , ebben a sorrendben természetesen.
Ati810
Már megvan.
Ati810
A Raktárban benne van az FF4 ?
És ha igen meikben ?
Ati810
Megy a Falcon!!
Mindenkinek kössz aki segített 😄
Molnibalage
mediafire.com Messza legkulturáltabb oldal amit ismerek.

polluxware
JóóóóIsten vagy!!

L Viper
Az a POV Hat gomb lenne, amivel a "fejed" forgatod a kabinban :-)
L Viper
data.hu - regisztráció nélkül és használható
mediafire.com - szintén használható regisztráció nélkül

Bár érdemesebb kreálni egy fiókot, mert akkor látod a cuccaidat és nem kell elmentegetni a törlõlinkeket.
L Viper
Oké, ebbõl értettem félre:

"Mikor elakarom inditani kiirja hogy válasszam ki mivel akarom futtatni. Itt a jegyzettömbtöl keresztül a Paint-ig van egy csomo program. És itt mit csináljak. "
Ati810
L_Viper tudom mi az a Demon Tools és tudom is hogy kell hazsnálni de azért kössz.
De ha már a joy-oknál tartunk azok közül az X52 Flight Control System a király.
Bár nekem is lenne egy ilyen <#nevetes1>
polluxware
Egy ideig nem veszek semmit a géphez az tuti😊) Most kellett routert is cserélnem mert megadta magát..

datanet

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

polluxware
Tudsz olyan oldalt ahová viszonylag egyszerûen felrakhatok kb.20 megát, saztán azt linkelhetem ahova akarom?

mi az a 8 utas panoráma?

L Viper
polluxware
Mostanság vettem meg a joy-t a POV hat miatt.. az nagyon hiányzott az Attack3-ról, az hogy a kar oldalra is mozgatható ez meg egy teljesen új dimenzijó a számomra😊

Apropó dimenzió... Bizony a túúúdosok szerint pólusváltás lesz a földön hamarosan, cirka 600éven belül. Az meg remélem tudjátok mit jelent... (lantlények elõnyben<#zavart1>)

polluxware
Egyet értek veled gsg valahol.... DE! az adott filmnek ez a mûfalya...

Szerintem 'relatíve' méltó utódja ez a rambó sorozatnak, és egyben befejezõ része is. Nem hiszem hogy lesz több...

Elvégre hazatért <#wink>

repvez
Én sem azt mondtam csak azt hogy a logitechhez képest lötyögösebb értsd könnyebben mozog.
nekem a saitek nem lötyög.sõt.kb 3 éve van meg,de hibátlanúl mûködik.

off!

Uraim megnéztem a John Rambo címû filmeposzt.hát szerintem az egyik leg gyengébb rambo film.meg hát a stallone sem 30 éves már.de az a jelenet,amikor is egy dombtetõn,egy terepjáróról,egy kb. 50-es kaliberû géppuskával elkezdi a tömeget oszlatni,az nem semmi.azért megérte megnézni az egész filmet.

repvez
A bátyám ilyennel nyomul és az unokaöcsi is 😊.Amire kell arra megteszi de semmi extra.Elég erös és nem olyan lötyögös mint a saitek.
polluxware
Van valkinek tapasztalata a joy-al kapcsolatban?ezzel

polluxware
Hát Ati.. ugyérzem lesz még gondod bõven ha már elindul a program.<#awink>

L Viper
Feltelepíted a Daemon Toolst és lesz egy virtuális CD meghajtód betûjellel a gépeden.
Az ISO fájlt "bemountolod" a Daemon Tools segítségével a virtuális meghajtóba és utána minden olyan, mintha CD-rõl, ill. DVD-rõl installálnád a programot.
Ati810
Thx
Majd megnézem 😄
repvez
az iso-t a daemon tools nevü okossággal kell megnyitni és lön világosság
Ati810
Nemtudja valaki hogy mit csináljak ?
Letöltöttem a Falcon 4.0-t, azt amelyiket itt irtatok. Letöltöttem Linux alatt és ahogy Wampa mondta ki is csomagoltam Linux-on és az Iso-t másoltam.
Mikor elakarom inditani kiirja hogy válasszam ki mivel akarom futtatni. Itt a jegyzettömbtöl keresztül a Paint-ig van egy csomo program. És itt mit csináljak.<#help>
Ati810
Kössz 😄