Falcon 4.0 - BMS 4.3X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Kipróbáltam ezt a "leszedem a fegyverzetet" dolgot a kampányban, de szegény gépek felszálltak üresen. Mondanom sem kell, hogy lelõtték mindet. :/ Hogy mûködik ez valójában?
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Az RV1 darabolva (rar) + a 2 patch + sounpack.
Ebben a sorrendben telepítendõ az alapjátékra.
\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
Itt van.
\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
Ne vegyétek sértésenk, de aki ennyit nem tud megoldani annak gondjai lesznek a játékkal is. Ja és mindezt magyarul írtam le nem angolul..
Mert én erröl szedtem le: http://thepiratebay.org/torrent/3606354/RedViper1package és nem ment. 😞
Méretek:
Külsõ átmérõk D29 joyba illeszkedik, D33 külsõ
Belsõ átmérõk: D29.5 rugó helye, D12 bot tengely helye.
Teljes magasság 8, a külsõ lépcsõ 3.5, belsõ lépcsõ 3 (mm-ben 😊 )
Így a rugót 5 mm-el feszíti meg jobban, mint gyári állapotában (a felsõ anyagvastagsággal). Kiesztergál, kettévág, berak és lehet örülni, mert lett a botnak ellenállása 😊)
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Az X52 nem lötyög, hanem a centerrugót kell egy 3mm-es betéttel feszíteni, mert nekem is túl laza volt. A kényelem miatt kb 10°-ban elõredöntve szoktam a joyokat használni, és az X52 botja ekkor enyhén elõrebillent a gyári rugóbeállításával. A képen a fehér gyûrût esztergáltam hozzá. (Lépcsõs és két félben osztott, bepattan a bot aljába)
Jó az X52, sõt, de az igazi a joyok Aston Martija, a TM HOTAS Cougar.
Az alábbi képen látszik a joy döntése, a hátrahúzás könnyítésére és a kényelmesebb csuklótartás miatt.
Kép a funkciókról: Real programozott funkciók.

Pl: Skyfixek cserélgetése, felhõmodok, famodok, tájtextúrák (Hitiles), skinek, évszakok.
Egy pár képet raktam fel ide becsomagolva, akit érdekel nézze meg a többit is.
Pár kép ide is:
mediafire.com - szintén használható regisztráció nélkül
Bár érdemesebb kreálni egy fiókot, mert akkor látod a cuccaidat és nem kell elmentegetni a törlõlinkeket.
"Mikor elakarom inditani kiirja hogy válasszam ki mivel akarom futtatni. Itt a jegyzettömbtöl keresztül a Paint-ig van egy csomo program. És itt mit csináljak. "
De ha már a joy-oknál tartunk azok közül az X52 Flight Control System a király.
Bár nekem is lenne egy ilyen <#nevetes1>#nevetes1>
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
Apropó dimenzió... Bizony a túúúdosok szerint pólusváltás lesz a földön hamarosan, cirka 600éven belül. Az meg remélem tudjátok mit jelent... (lantlények elõnyben<#zavart1>#zavart1>)
Szerintem 'relatíve' méltó utódja ez a rambó sorozatnak, és egyben befejezõ része is. Nem hiszem hogy lesz több...
Elvégre hazatért <#wink>#wink>
Uraim megnéztem a John Rambo címû filmeposzt.hát szerintem az egyik leg gyengébb rambo film.meg hát a stallone sem 30 éves már.de az a jelenet,amikor is egy dombtetõn,egy terepjáróról,egy kb. 50-es kaliberû géppuskával elkezdi a tömeget oszlatni,az nem semmi.azért megérte megnézni az egész filmet.
Az ISO fájlt "bemountolod" a Daemon Tools segítségével a virtuális meghajtóba és utána minden olyan, mintha CD-rõl, ill. DVD-rõl installálnád a programot.
Letöltöttem a Falcon 4.0-t, azt amelyiket itt irtatok. Letöltöttem Linux alatt és ahogy Wampa mondta ki is csomagoltam Linux-on és az Iso-t másoltam.
Mikor elakarom inditani kiirja hogy válasszam ki mivel akarom futtatni. Itt a jegyzettömbtöl keresztül a Paint-ig van egy csomo program. És itt mit csináljak.<#help>#help>