Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Palinko
és a banner alatti raktárban sem találom 😊
L Viper
Nem a 2 -es gombot kell megnyomni mégegyszer. Régebben volt fent ez a kabin és volt hátsó kabinom is.
JoeDestroy
Ez a game arcade ha jól sejtem....

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

L Viper
A külsõ nézet kameramozgásának állítható az érzékenysége, a másodlagos setupban, ahogyan az egérnézelõdés gyorsasága is.
JoeDestroy
Nem jó. Nincs turbulencia! Füstcsík. Legalább "faroljon" a levegõben 😞
<#nyes>

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

Buren
Ez már szerintem túl csicsás-picsás, DCS szintû graf bõven elég bármilyen study-simhez.

"...Könyörgöm olvassátok már el, ha megírtam..."

Balázs, szerintem szólni kéne egy sg-s modnak, hogy oda a kép alá direkt linkbe nyomja be piros betûkkel, hogy "MAGYAR KÉZIKÖNYV" vagy valami. <#zavart1>

A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.

Molnibalage
Mert ott nincs fent. FF4 a legutolsó.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Palinko
FF5 rõl beszélünk? a free falcon honlapján a legújabba 3.1, tehát sorban nállam nem az 5 jön hanem a 4 😊
4 magra optimalizálva megoldható lenne, de egy ilyen grafika akár csak a mostani FF4 tudásával... hááát... talán 10 év múlva! 😊))

www.smart-bus.hu

Molnibalage
Egyszer biztos. 10 év múlva. Ilyen szintû részletességre ninc szükség szeritem. Az avionikai modellezés kárára megy a sok erõforrás más használtata.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
Aeyes? Ott nincs. A free-ben csak sokszor kell lefele nyílt nyomni.

szerintetek várható valamikor olyan pc-s szimulátor ami hsaonlóan néz ki?

ezek:Tom Clancys H.A.W.X. (X360) képek

&#8222;Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.&#8221; Woody Allen

Nekem külsõ nézetben elég gyors mind a mouselook mind a pow/hat.
A controls menüben az advanced részben van egy mouslook sensitity és egy pow/hat sensitity. Talán segít.

Viszont nem tudom miért, de f-15E-ben nem tudom használni a hátsó kabint. Van ötletetek, hogyan tudnék "hátramászni"?

polluxware
Az RV1-t lehet ablakban futtatni? Úgyértem hogy a monitor 1280x1024 van, és 1024x768-as ablakban fusson a játék. pl:lock on, il2

Molnibalage
A terv 2008 dec 15 táján. Akkor lesz 10 éves évfordulója a Falcon 4.0 kiadásának.

Molnibalage
Ez is benne van a kézikönyvben. Könyörgöm olvassátok már el, ha megírtam. Nem véletlenül kezdtem ezzel...

JoeDestroy
Tájon.!!!!

JoeDestroy
A CTD erõsen driver függõ. ATI-val az elmúlt fél évben nem volt CTD Alt+Tab-ra sem! (bezzeg a 7.12-8.1 ig még látható gép sem volt a seggem alatt! Anno postoltam képet errõl. 😊) Király volt mindenhol látni a kásás tályon 😊) )

JoeDestroy
Megapatch 😊

Ati810
Ja és az FF5 mikor jelenik meg ?
Ati810
De a FreeFalcon (FF) sorozat az kiegészítõ vagy egy külön játék ?
Molnibalage
"az alap kezelõfelület sztem, nem olyan szép mint AF-ben (szubjektív)"
Az FF 5.0 UI mellett minden más gyenge tréfa lesz.

"ez a kék kontúr vonalak a kabin körül és 3d-s kép határán. (alap, aeyes, stopworks) + széthúzza a képet, és aránytalan lesz."

1. Lesz widesceen support.
2. A kép szélén nem'tom miért van ott. Akció közben nem veszem észre.

"A-G módban hajlamos (nálam) lefagyni a kurzor. úgyértem hogy van olyanja hogy hiába mozgatom csak be áll középre és kész.. (SnowPloov módban, nem stp-ben!)"

Csókolom, az úgy mûködik nincs annak semmi baja. Befogás gomb és szabadon mozoghat...

"A-A rakétya oldásnál jó 2mpig kell nyomni a gombot hogy leoldja a cuccot. biztonsági dolog gondlom, de akkor is.."

Nem, ilyen a valóságban is. Sajnos ez a rész bugos, mert MRM módban sokáig kell nyomvatartani az AIM-7 és AIM-120 és egyéb radaros esetén, de dogfight módban már nem!

"Sajnos sikerült CTD-be futnom itt is..."
Nekem pedig, mint írtam atomstabil. Ezért "szar" tesztelni az beta-t. Teli van CTD-vel és reprodukálhatóan.

"Alt-tab az felejtõs, AF ben ez tök jól mûkszik plusz az átírt SMP kód révén jobb erõforrás elosztású."

Hát ez engem marhára nem zavar...

Ha felrakja az ember, utána még van vele rendesen dolog hogy úgy nézzen ki ahogy én szeretném.

vmiért iszonyat lassú külsõ nézetben a kamera mozgása

kb. ezek

Molnibalage
Máer nem kell kösz. Kivágtam ami kell és le is töröltem az installomat. Inkább a készítõktõl próbálunk kunyizni sokmindent.

Elküldtem mailen a játék elsõ részét,nekem azzal stabil volt.Ne töröld le a levelet,két órán át töltöttem fel.😊)

Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!

repvez
Ezek nagyrésze FF5-ben eltünnek, kivéve a 2 mp-es raketya oldás mert az a valoságban is igy müködik a véletlen oldás miatt.
A kép széthuzása és kék szél az nálam is jelentkezik de normál monitorosoknál nem .
ALT+TAB az meg gépfüggö mert nálam például még AF alatt sem tudom használni.
polluxware
"apró szépséghibák"

az alap kezelõfelület sztem, nem olyan szép mint AF-ben (szubjektív)

ez a kék kontúr vonalak a kabin körül és 3d-s kép határán. (alap, aeyes, stopworks) + széthúzza a képet, és aránytalan lesz.

A-G módban hajlamos (nálam) lefagyni a kurzor. úgyértem hogy van olyanja hogy hiába mozgatom csak be áll középre és kész.. (SnowPloov módban, nem stp-ben!)

A-A rakétya oldásnál jó 2mpig kell nyomni a gombot hogy leoldja a cuccot. biztonsági dolog gondlom, de akkor is..

Sajnos sikerült CTD-be futnom itt is...

Alt-tab az felejtõs, AF ben ez tök jól mûkszik plusz az átírt SMP kód révén jobb erõforrás elosztású.

Ha felrakja az ember, utána még van vele rendesen dolog hogy úgy nézzen ki ahogy én szeretném.

vmiért iszonyat lassú külsõ nézetben a kamera mozgása

kb. ezek

Molnibalage
"Néhány apró hibácskával ugyan, de ezzel az itteniek úgysem értenek velem egyet."

Még sohasem mondtad mik ezek. Halljuk az meglátom mit tehetünk.
-----

OpenFalcon 4.5: Csodaszép, de 5percenként az asztalon végzi, örömrepkedésre, single mission-ra jó (amúgy egy kalap szar) bocsika

Kalap szarnak nem az, de sajnos szerintem is közel van hozzá. Olyan brutál gép kell, hogy azon Cryisozni lehet fullon és a stabilitása valami vicc. És összevissza 4 órát ha teszteltem életemben, de azalatt vagy 6 CTD-m volt. Az FF4 a legutolós patchel az utolsó lejátszott hadjáratomban csinált 51 bevetésbõl 1-et!

Próbáld ki mindet.. sok sikert😊

polluxware
Falcon 4.0 Allied Force

Itt a fórum tetején az F-16 kép alatt meg "RAktár2" címen a "W" könyvtárban találsz hozzá "AFHitiles"-t meg kabint.

Falcon 4.0 Allied Force: rettentõen puritán grafika, viszont (SZtem.) rettentõen stabil, tény hogy keveset tud a többihez képest viszont azt stabilan.. (1.012 v. 1.013 patch kötelezõ)

FreeFalcon 4/RV1: AF-re is tökéletesen telepíthetõ, még ez is a stabil kategóriába tartozik, több fegyver, gép, egyebek. Néhány apró hibácskával ugyan, de ezzel az itteniek úgysem értenek velem egyet<#zavart1>

OpenFalcon 4.5: Csodaszép, de 5percenként az asztalon végzi, örömrepkedésre, single mission-ra jó (amúgy egy kalap szar) bocsika<#vigyor5>

Próbáld ki mindet.. sok sikert😊

DANIELE
A neten használhatom, mert én csak az IL-2 változatait használom a neten és már szeretném kipróbálni a Falcon 4.0-et is.

Molnibalage
Add meg a címed privátban elküldöm amint tudom. AZ íróm gyakorlatilag kihelte lelkét és lehet, hogy cimbit kell mégkérnem. Vagy esetleg más jótét lélek is segíthet a közösségbõl. Viper érsek? <#ravasz1>

DANIELE
Már egy szer letöltöttem, de az állományok megnyitásakor mindig azt írja ki, hogy ismeretlen vagy sérült.WinZip és WinRAR-ral próbáltam.

Molnibalage
1. Kézikönyvben minden le van írva, ott a link a banner alatt. Magyar honlap.

2. Jelenleg AF és FF4 is ajánlatos. Szóló játékban FF4 klasszisokkal jobb, de online az AF a bajnos a jó netkód miatt.

Molnibalage
Sehol. Innen leszedheted. Mivel minden jogutód megszûnt igazából szerintem senkit nem zavar, hogy leszeded.

Molnibalage
Már összejött megcsináltam a külön-külön letölthetõ installokkal. Amúgy elég instabil a cucc. 50%-ban CTD-zet ugyanazon beállítások esetén...

DANIELE
Hello, meg tudnátok mondani, hogy itthon hol lehet megvenni a Falcon 4.0-át.

Hello
Csinálnék én,ha tudnám hol a két játék,megvolt a SF is meg a WoE is,egyiket se lelem,én is leszedtem a géprõl szinte rögtön,mert nulla szerintem.
De biztos hogy nekem a külön feltett WoE alatt is mentek a kabinok,
single missionban halálbiztosan.

Ati810
Hello
Lenne egy pár kérdésem:
-Szerintetek meik falcont szerezzem be alapnak ? pl:4.0 ,Allied Force stb.
-A FreeFalcon az a 4.0 egy kiegészítöje ?
-És ti meik Falconnal játszotok ?
Molnibalage
A Falconban repülhetõ, de messze felülmodellezi a gépet a program, ha te repülsz vele. Az F-16 sok szenzorja és avionikai szinje nagyjából "benne marad". Marad datalink, nagyon precíz (bár kevésbé érzékeny) besugárzás jelzõ, igen nagy látószügû radar minden alüzemmóddal bár sokkal gyengébb érzékenységgel.

JoeDestroy
Falcon 4?
Néhányhoz van kabin is, sõt talán még többhöz is lesz az FF5-ben.

Willenbrock
Érdekelne hogy létezik-e olyan szimulátor,vagy adtak-e ki olyan modot valamelyikhez-amiben repülhetõek a "rossz" oldal gépei is?PL:MIG-21 Fishbed.

Molnibalage
Csinálj légyszíves sok-sok screent és küld el nekem. Nem akar mûködni ez az istennek sem WoV alatt.

polluxware
kiss cöppszégem😞

polluxware
L Viper
Né' má' !!! Ez meg Falcon 4 tájtextúra a Phantom kabin modnál. A Cheksixrõl ollóztam ki :-)

Molnibalage
Én toltam kell. Kell hozzá az elsõ is. A készítõ neve lenne igazán fontos. Ha textúrát megkapja Qawa az bõven jó neki.

L Viper
Elvileg a Single Missionban látni kéne a gépeket, ha jól emlékszem. Én anno a Seawed Bopakjából kiszedtem egy csomó gépet és mûködött a Wings Over Europe-al is. Sajnos semmit nem tartottam meg, mert meguntam ezt a szimet az elõbb leírt okok miatt.

A Wings Over Israelt kipróbáltam, de másnap uninstall vetett véget Tiszavirág életének a gépemen. Semmi újat nem mutatott. <#nyes>
Hello
Próbálkozz,mert nekem mûködött,én is ezzel a kabinnal(géppel)szerettem repkedni benne.Nekem is tetszett és szivesen látnám a Falkonban.......nincs hozzá readme?

Molnibalage
Nos a WoV alá felraktam a 2-es eurûpai kieget. Nem történik semmi nem tudok semmi újat kiválasztani. A feltelepített könyvtárból bemásoltam a fileokat ahol az eredetiben vanak a többi gépek akkor meg CTD...

L Viper
Ebbõl a szimulátor családból is az a bizonyos "pár apróság" hiányzik, hogy az ember jobban rákattanjon. Hiába egész szép a táj, szépen csillognak a gépek.
Törjön az a gép a kifutón hardban, ha már hard <#zavart1>.
polluxware
melyiket?