Falcon 4.0 - BMS 4.3X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Multizni az FF5-ig is ezzel szoktunk és másik Falcon verzió is megy mellette. A RedViper is rakható mellé természetesen, ami single-ben sokkal jobb szerintem, mint az AF.
Ehhez is van HiTiles, telepítése sem bonyolult:
Két exe-t találsz a telepítõben.
1. lépés: Indítsd el a hosszabbik méretût (Hitilesaf.exe), bármilyen mappába teheted
2. Várd végig
3. Amikor kész, akkor van ott egy kisebb méretû exe is (HiTilesAF_AlliedForce.exe)
4. Én mindkét helyszín alá kiválasztom a Summert ( Nekem az tetszik, kicsit pixelmentesebb közelebbrõl is) de ez ízlés dolga.
5. Ezt is végigvárod, érdemes 😊
6. Ha kész és mûködik az AF-ben utána uninstallálhatod a HiTilest(ha esetleg kell a hely másnak) , csak utána már nem tudsz évszakot váltani.
Sokat javít a grafikán én nagyon szeretem.
1. Installáld fel egy mappába a HiTiles.exe-t indítva
2. Ha kész indítsd el a HiTiles2Falcon4+.exe-t
3. Amikor ez is megvan lépj be a \Falcon4\Utilities\-mappába
4. Indítsd el a TerrainMerger01d.exe-t
5. Amikor bejön az évszakválasztás (fekete DOS ablak), a nyarat ( 0-ást nyomsz ) érdemes választani, mert a többi sem rossz, de alacsonyabb magasságokon kicsit pixelesebben mutat.
6. Amikor már megnyomtad a nullát, utána türelmesen várd meg, míg átvarázsolja a textúrákat ( textúra kompresszió ) nekem kb 10 - 15 perc.
Ha valami gubanc lenne és így nem mûködne, akkor rá kell indítani a TerrainTexCompress.exe-t
Nekem sosem kellett, de van akinél ez segített.
üdv : L_Viper
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Leírom, hogy mit kell tenni és hogyan kell telepíteni ezt a fránya HiTilest.
Addig is Uninstall, maradék Falcon4 mappa és annak tartalmának is törlése.
Ezzel kitakarítani a registryt a biztonság kedvéért.
A Falcon mappa, ha újrarakjátok ne tartalmazzon szóközt. Azt nem szereti.
Na mindjárt berakom, mert annyian kérdezték már, hogy el van mentve...keresem...
A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.
És ha letörlöm a 4.0-t akkor a FF4-is és a pach-ek is letörlödnek ?
Jó hogy betetted a linket,most jut eszembe hogy a két pecset én fel se tettem,ha igaz(?)
Lehet hogy ezért ugrál ki nekem?<#integet2>#integet2><#integet2>#integet2>
Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Ablakban fut a progi!
elõnyök:
az UI 1280x1024 felbontásban egy TFT-n 1024x768 ablakban szebben mutat
a játék futtatható 1280x960 ablakban torzítás nélkül!
nincs gond az alt-tab-al
a halvány kék csíkot még mindig nem tudtam eltüntetni, de erölködök tovább😊
\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
A ház majdnem kész (bár olyan nincs 😊 mert kész sosem lehet!) A garázs készülõben van, a pit meg tervben 😊)
\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
Régebben volt valami olyan is hogy a Gripent átveszik a FF-be
Pár kabint tartalmaz az RV alapból. PL Mirage, F5, bár az kezdetleges. F18 3D-t. Tactical Engagement küldetést csinálj, ha az ott nem látható típust akarod repülni.
A kabinelepítéshez a Balázs magyar kézikönyvet nézd meg, abban lépésrõl lépésre ott van minden. Textúra kombó, kabin trükkök egyebek.
A fizetõs Aeyes kabinok a legjobbak.
A legutolsó hivatalos patch-el és Win 98 kompatibilitás módban mennie kell. Persze pixelesen használom. D3D-ben bugos. De anno megszoktam a pixeleket benne<#vigyor1>#vigyor1>. Voodoo 1-esen azért baró volt.
Elvileg vannak glide emulátorok, de még lusta voltam kipróbálni.
A kézikönyve viszont hasznos.
Molnár Tibi cimborám volt a nagy guruja, bele is rángatott minket rendesen.
Az RV-t csak a repülhetõ gépek miatt raktam fel, nagy szerelmem a Strike Eagle. A Jane's F-15-el évekig toltam anno...
Francot kell még azon szöszmötölni... adják ki kevesebb featúúrásaal MOST!!!
Vajon a két MFD LCD, vagy csak kép.
Az F4Glass és a FalconGauges progikkal lehet az MFD-ket és a mûszerállásokat menet közben kilopni a játékból és kitenni külön megjelenítõkre. (Pitbuild 😊 )
Valamit félreértettem?
Nem átfegyverezni akartam, csak ki akartam próbálni a mission törlést.
Úgyn néz ki nem jött be 😊
Majd még megnézem mégegyszer, de sztem nem mûködött... Be tudtam lépni a flight-ba, és repültek üresen.