Falcon 4.0 - BMS 4.3X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
patch 1.0.12
Hitiles - AF
+
Janhas skinek csak Allied Force-hoz
Ez a 3 dolog amit érdemes max felrakni, aztán nem kell bíbelõdni mással. Fut és kész
Egyenlõre ugy néz ki,hogy akkor fogom kipróbálni,ha itt hálózatba kötjük mindenki gépét és feldobunk egy érmét, hogy aznap ki repülhet vele😊)
Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!
4. Indítsd el a TerrainMerger01d.exe-t
Na nekem itt a gáz😊 Ugyanis ha a merger-t futtatom hibát ír ki...
Viszont van mellette egy exe fájl ami dos ablakban kérdezi milyen tájat akarok, aztán lefut tökéletesen és megy is.
Amiért igazából kérdeztem az az hogy hajlamos olyat csinálni az RV hogy kb. 6-7 repülés indítása után eltûnik a kabin, szépen darabról darabra, csak néhány mûszer mocorog aztán belassul az egész úgy ahgy van.
Ez mitõl lehet? Lehetõségek szerint mindent a könyv szerint állítgattam rajta, új driver, egyebek... stopworks, aeyes dettó a szitu
Vagy ez tök normális az RV-nél, ennyi repkedés, újratöltés után?
Itt egy direkt link :
http://data.hu/get/565313/Falcon_Registry_Cleaner.zip
Másold egy üres böngészõbe.
<#vigyor>#vigyor>
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Multizni az FF5-ig is ezzel szoktunk és másik Falcon verzió is megy mellette. A RedViper is rakható mellé természetesen, ami single-ben sokkal jobb szerintem, mint az AF.
Ehhez is van HiTiles, telepítése sem bonyolult:
Két exe-t találsz a telepítõben.
1. lépés: Indítsd el a hosszabbik méretût (Hitilesaf.exe), bármilyen mappába teheted
2. Várd végig
3. Amikor kész, akkor van ott egy kisebb méretû exe is (HiTilesAF_AlliedForce.exe)
4. Én mindkét helyszín alá kiválasztom a Summert ( Nekem az tetszik, kicsit pixelmentesebb közelebbrõl is) de ez ízlés dolga.
5. Ezt is végigvárod, érdemes 😊
6. Ha kész és mûködik az AF-ben utána uninstallálhatod a HiTilest(ha esetleg kell a hely másnak) , csak utána már nem tudsz évszakot váltani.
Sokat javít a grafikán én nagyon szeretem.
1. Installáld fel egy mappába a HiTiles.exe-t indítva
2. Ha kész indítsd el a HiTiles2Falcon4+.exe-t
3. Amikor ez is megvan lépj be a \Falcon4\Utilities\-mappába
4. Indítsd el a TerrainMerger01d.exe-t
5. Amikor bejön az évszakválasztás (fekete DOS ablak), a nyarat ( 0-ást nyomsz ) érdemes választani, mert a többi sem rossz, de alacsonyabb magasságokon kicsit pixelesebben mutat.
6. Amikor már megnyomtad a nullát, utána türelmesen várd meg, míg átvarázsolja a textúrákat ( textúra kompresszió ) nekem kb 10 - 15 perc.
Ha valami gubanc lenne és így nem mûködne, akkor rá kell indítani a TerrainTexCompress.exe-t
Nekem sosem kellett, de van akinél ez segített.
üdv : L_Viper
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Leírom, hogy mit kell tenni és hogyan kell telepíteni ezt a fránya HiTilest.
Addig is Uninstall, maradék Falcon4 mappa és annak tartalmának is törlése.
Ezzel kitakarítani a registryt a biztonság kedvéért.
A Falcon mappa, ha újrarakjátok ne tartalmazzon szóközt. Azt nem szereti.
Na mindjárt berakom, mert annyian kérdezték már, hogy el van mentve...keresem...
A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.
És ha letörlöm a 4.0-t akkor a FF4-is és a pach-ek is letörlödnek ?
Jó hogy betetted a linket,most jut eszembe hogy a két pecset én fel se tettem,ha igaz(?)
Lehet hogy ezért ugrál ki nekem?<#integet2>#integet2><#integet2>#integet2>
Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Ablakban fut a progi!
elõnyök:
az UI 1280x1024 felbontásban egy TFT-n 1024x768 ablakban szebben mutat
a játék futtatható 1280x960 ablakban torzítás nélkül!
nincs gond az alt-tab-al
a halvány kék csíkot még mindig nem tudtam eltüntetni, de erölködök tovább😊
\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
A ház majdnem kész (bár olyan nincs 😊 mert kész sosem lehet!) A garázs készülõben van, a pit meg tervben 😊)
\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
Régebben volt valami olyan is hogy a Gripent átveszik a FF-be
Pár kabint tartalmaz az RV alapból. PL Mirage, F5, bár az kezdetleges. F18 3D-t. Tactical Engagement küldetést csinálj, ha az ott nem látható típust akarod repülni.
A kabinelepítéshez a Balázs magyar kézikönyvet nézd meg, abban lépésrõl lépésre ott van minden. Textúra kombó, kabin trükkök egyebek.
A fizetõs Aeyes kabinok a legjobbak.
A legutolsó hivatalos patch-el és Win 98 kompatibilitás módban mennie kell. Persze pixelesen használom. D3D-ben bugos. De anno megszoktam a pixeleket benne<#vigyor1>#vigyor1>. Voodoo 1-esen azért baró volt.
Elvileg vannak glide emulátorok, de még lusta voltam kipróbálni.
A kézikönyve viszont hasznos.
Molnár Tibi cimborám volt a nagy guruja, bele is rángatott minket rendesen.
Az RV-t csak a repülhetõ gépek miatt raktam fel, nagy szerelmem a Strike Eagle. A Jane's F-15-el évekig toltam anno...