Falcon 4.0 - BMS 4.3X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A képeket meg linkeld ide ( JPG 120-150 KB <#beka3>#beka3> nesze egy breki <#hehe>#hehe> )
Ha sok képet csinálsz, mehet becsomagolva a data.hu-ra is akár.
Köszike.
Ja és készûjééé'-készûjjetek mert nemsoká beindul a multiszezon és szerverkedni fogok újra. <#vigyor3>#vigyor3><#eljen>#eljen>
A lényeg! hogy max a kampányban szabad repkedni, TE, balkan, korea-val bugos, de ezt írja is.
Egyébként tény hogy TE alatt freeflight-on láttam egy részen hibás textúrákat, kampányban ugyanott viszont sokkal szebb volt a textúrája a talajnak. <#confused>#confused>
Vagy példul a toronynak a rádió forgalmazása az RV/OF hadarós nõi hangja.. Azt olvastam hogy vhol, asszem frugalson hogy OF-ben csinálták a kampány grafikai, és egyéb részét.. aztán ezt exportálták AF alá.
Az viszont tény hogy a sok felhõ, meg ez a lens flare szerû nap, meg a rakéta kilövéseknél a fény, eddig nem volt AF-ben.
Ha más nem is, a model-t meg a textúrákat megprószálom kibányászni alóla.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Hát persze hogy érdekel. Azért néztem. Az AF-es Panama az jól megy, de ott nincsenek plusszok hozzá...A fekete csík levadászása végedt meg az Aeyes pit nálam kötelezõ darab 😊 (Annak nincs torzulása sem 1680x1050 alatt)
Csak az újonc Falconosokat intem óvatosságra a kiegek használatához.
Pár bosszús perctõl órától megkímél egy jó telepítés mentése. Az RV-bõl és az OF-bõl is elraktam egy jól sikerült konfigot. Csak a regfilet kell futtatnom és már mehet is 😊
\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
Nem tudom Pollux, Te 1.013-ra peccseled az AF-et ?
Szerintem alap AF installra 1.013-at rakok Realism Patch nélkül és arra fogom rakni ezt az új cuccot és semmi kabint nem telepítek, nehogy bármi bezavarjon.
Pollux nálad minden bugtól mentes ?
Engem azért izgat, mert már a Korea és Balkán kampányt elég jól kiismertem, kipróbálnem ezt is, meg kíváncsi vagyok az új grafikus dolgokra is.
Teszteld addig és várom a tapasztalatokat :-)
Vannak benne hibák, az bizti...
Amit viszont én észrevettem:
ha felrakod a mod-ot akkor csak iaf kampányt szabad repülni, magyarán TE és egyebek (más tyiáter) az felejtõs. Példul a lensflare meg a plusz vííponok is csak kampányban látszanak. Ezt írja is valmi readme-ben hogy ha máshol is akarsz repkedni akkor lod-okat meg skineket kell másolgatni ide-oda. Érdekes módon feltünnek RV, OF elemek is... tehát valami mix dologról van szó. gondlom az izraeliek azért csinálták a modot AF alá mert ebben legalább érdemben lehet multizni egymás között. vmi ilyesmire tudok gondolni...
Nem Red viper vs. AF dolgot akarok én itten... felesleges ebbe belemenni. Csak azért linkeltem a dolgot hátha valkit érdekel.
Majd csinálok egy üres csak patchelt teszt telepítést is. De ma már nem...
\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
Talán moddok nélkül jobban viselkedik.
szóval aki érti ezeket a héber hieroglifákat... 😊

Ja és a régi területeken nem tudok repülni az F-16-al.
Még jó hogy az elõbb irt biztonsági másolatokat meg szoktam csinálni!
Az Aeyes 2D-s kabint bírja, de valami 3D-s problem lehet, mivel a ZERK 2.0-ás pit az eltünt. Valamint a gurulón és a kifutón érdekes elhúzást csinált. :/

-új izraeli terep (javított 1.51 verzió, közelebb áll a Hitiles-hez mint a sima beépített féléhez)
-új UI, töltõ képek
-F-16("i") big spine model block40 DJ, block 52 DJ variációkban, sajna CFT nélkül ugyan.
-néhány új bomba amit eddig nem láttam AF-ben
-3db kampány amikbõl az elsõ F-16 Netz van block50-es kabinnal, majd a többiben modernebb f-16i változatok.
este szedtem le , túl sok idõm nem volt nézni eddig, de úgyfest hogy igényes dologról van szó a mellékelt doksik és egyebek mellett.
Mondhatom azt hogy ez a "3." mod az AF-hez. én naon örülök neki
<#vigyor2>#vigyor2>
AF 1.0.13 patch - hyperlobby-n az összes szerver ezzel megy..
- néhány hibajavítás vista miatt + block40-re 60,30 chaff,flare lett rakva, valmint a PW-220, PW-220E hajtómûveknek lett állítva az "elõgyújtásán" - ergó jobban harap a gázadásokra
- annyit még róla hogy szólóban nekem semmi bajom nem volt vele...
SP4 -et sajna mai napig nem próbáltam ki ,de az áthozott bugokból eddig max az tünt fel hogy az egyik reptéren az olaszoknál bementem a kifutó talajszintje alá...
Sö azmég hozzátartozik hogy amióta elkezdtem az RV1-el "szenvedni", a valóban szépen beállított grafikája ellenére, az AF-el soha nem szoptam ennyit... Tudom én vagyok a rossz csavar, de ez van.
Eredmény: mindkét verzió megvan, és a szükségeset csak az eredeti installált AF könyvtárba kell másolni, és akkor az fut.
Mi a 12-t használjuk, de lehet hogy a lobbyn a 13-as fut.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Akkor 1.012.
Config editorban nem turiztál ?
Milyen vírusirtót használsz ?
A Frugals fórumon oldalakat töltenek meg azok a hozzászólások, amiket az 1.013 kiadása után észleltek mások is. Az LP tesz rá magasról, mert már máson dolgoznak. Erõsen érezhetõ, hogy nem valószínû újabb AF javítás.
Tökéletesen ment az 1.012-vel minden. Az 1.013 inkább a Vista miatt lett és az AM zavarótöltet mennyiségét növelték meg, de ezen kívül jelentõs változtatás nincs az 1.012-höz képest.
Az AF multis repülésekre kiválóan használható, rondább ugyan, de jelenleg a legjobb a netkód, amin csak az FF5 fog változtatni. Ebben még a sávszéleket sem kell manuálisan állítanunk majd.
Valószínû, hogy ha hibáktól mentes lesz az FF5, utána az AF eltûnik a moddolhatatlansága miatt. Az AF-ben még a SuperPak 4-bõl a bugok is gyönyörûen át lettek "mentve". Pár reptéren a plusz textúrák villognak és a "kutyanyelvek" is pár helyen.
A Balázs féle AF-es Realism Mod is 1.012-vel volt nyúzva.
Az 1.013 sem túl szerencsén. Nekünk nagyon rossz tapasztalataink voltak multis repülés alatt vele ezért 1.012-õt használnuk. A Hitiles ízlés kérdése. Ezzel vége is a hivatalosan feltehetõ dolgoknak. Az AF alapvetõen moddolhatatlan vagy csak részben és nagyon nehezen lehet vele mit kezdeni. FF 5.0 kiadása után én szerintem soha többet nem teszem fel..
Eddig egy 1.0.13 peccset meg a HiTiles-t találtam.
Vagy ez annyira nem modolható?
A Balázs oldalán található realism mod az RV-hez készült?
Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!
Minden fajta feladatnál csinálja. Most újra futtattam a Registry_Cleaner.zip-et és újra futtattam a telepítést és most mûködik. De ha kikapcsolom a gépet és megint indítom, a játékot a feladat betöltésekor ki írja az exe hibát.
Tetszenek a képek, de legközelebb légyszi konvertáld már jpg-be, ne ilyen majd 2 megás bmp-ket rakj.
Íratlan fórumetikett, max 120-150 kb-os méretet illik, mert egy lassabb netet lelassít ám nagyon.
Köszi.
Minden küldetésnél csinálja a hibát ? Gyakorlás, Dogfight ?
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
247mb a csomag telepítõje
711mb-ot installál a vinyóra, és úgyfest hogy nem csak 3 skin meg egy kampányocska.
Mod team kitett magáért😊 Érdemes nézni a képeken a napot, nem retusáltam...
Eszement mákom volt ugyanis ezt vadászom mióta, és csak egy izraeli manus seed-eli néha napján... most éppen rá tudtam akaszkodni<#vigyor1>#vigyor1>
ja és ingyenesen letölthetõek.
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!