Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DANIELE
Tehát a többi küldetés megmarad ez, mint plusz küldetésként jön mellé?

polluxware
Ezt nektek mannát <#beka3>

JoeDestroy
Elsõ körben nálam nem lett jó, de 2 percnyi törlés és másolással helyre állt a rend! 😊)
Talán moddok nélkül jobban viselkedik.

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

DANIELE
Akkor ezt az izraelit nem szabad felrakni, mert elfuserálja a többit?

polluxware
Ír valmit hogy biza átírja modelleket, meg miket még.. szóval KOREA tyíáteren nem megy.

szóval aki érti ezeket a héber hieroglifákat... 😊

JoeDestroy
Merthogy szerinte nem repülhetõ típus!

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

JoeDestroy
Hirtelen ennyi bugom lett.
Ja és a régi területeken nem tudok repülni az F-16-al.

http://iaro.3dmax.hu/kep/F16fly.jpg[/IMG

JoeDestroy
Pitmod neked van fent?

polluxware
Tud itt valaki héberül? Komolyan!

polluxware
elkiabáltam? 😊))

JoeDestroy
Na kipróbáltam az ITAF Mk2-t.
Még jó hogy az elõbb irt biztonsági másolatokat meg szoktam csinálni!
Az Aeyes 2D-s kabint bírja, de valami 3D-s problem lehet, mivel a ZERK 2.0-ás pit az eltünt. Valamint a gurulón és a kifutón érdekes elhúzást csinált. :/

polluxware
Itafmk2

-új izraeli terep (javított 1.51 verzió, közelebb áll a Hitiles-hez mint a sima beépített féléhez)
-új UI, töltõ képek
-F-16("i") big spine model block40 DJ, block 52 DJ variációkban, sajna CFT nélkül ugyan.
-néhány új bomba amit eddig nem láttam AF-ben
-3db kampány amikbõl az elsõ F-16 Netz van block50-es kabinnal, majd a többiben modernebb f-16i változatok.

este szedtem le , túl sok idõm nem volt nézni eddig, de úgyfest hogy igényes dologról van szó a mellékelt doksik és egyebek mellett.

Mondhatom azt hogy ez a "3." mod az AF-hez. én naon örülök neki

<#vigyor2>

AF 1.0.13 patch - hyperlobby-n az összes szerver ezzel megy..
- néhány hibajavítás vista miatt + block40-re 60,30 chaff,flare lett rakva, valmint a PW-220, PW-220E hajtómûveknek lett állítva az "elõgyújtásán" - ergó jobban harap a gázadásokra
- annyit még róla hogy szólóban nekem semmi bajom nem volt vele...

SP4 -et sajna mai napig nem próbáltam ki ,de az áthozott bugokból eddig max az tünt fel hogy az egyik reptéren az olaszoknál bementem a kifutó talajszintje alá...

Sö azmég hozzátartozik hogy amióta elkezdtem az RV1-el "szenvedni", a valóban szépen beállított grafikája ellenére, az AF-el soha nem szoptam ennyit... Tudom én vagyok a rossz csavar, de ez van.

DANIELE
Köszi, a segítséget meg próbálom a 12-vel patchelt verziót elmenteni, és a másik változatot is így elmenteni. Nekem rádióhullám sávos netem van, nem tudok min állítani. A többi szimulátor program mûködik gond nélkül.

JoeDestroy
Még valami. Ha routered van, azon be kell állítani a 2934 és 2935-ös portokat (TCP-UDP egyaránt) a IP portforward miatt.

JoeDestroy
A 12-vel patchelt verziót elmented egy AF12 mappába, majd ráteszed az eredeti AF-re a 12-13 patch-ot, és az eredményét másolod az AF13 mappába.
Eredmény: mindkét verzió megvan, és a szükségeset csak az eredeti installált AF könyvtárba kell másolni, és akkor az fut.
Mi a 12-t használjuk, de lehet hogy a lobbyn a 13-as fut.

DANIELE
Na JÓ , de honnan tudom ezt meg, mert a HyperLobbyn csak egy szerver van ami bejön, de arra nem csatlakozik .A Patch-al kapcsolatban a 1.0.12 raktam rá.

Molnibalage
A megfelelõ patch, csak azzal repkedhetsz együtt akivel azonos verzió van fent. Ennyi.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

DANIELE
Feltettem az elõbb a Falcon 4.0 Allied Forcet, nemrég jött le, erre kel valami a neten való röpködésre. Na, nem úgy mint egy elvetemült ha nemcsak próbálkozva finoman.

DANIELE
Nem nyúltam semmihez. AVAS vírus irtóm van.

Kösz.
Akkor 1.012.

L Viper
Ez érdekes, nem tudom mi okozhatja, Wampával együtt nekem is ritkán akad ki, szinte elhanyagolható.

Config editorban nem turiztál ?
Milyen vírusirtót használsz ?
L Viper
Így van, ahogy Balázs írja.
A Frugals fórumon oldalakat töltenek meg azok a hozzászólások, amiket az 1.013 kiadása után észleltek mások is. Az LP tesz rá magasról, mert már máson dolgoznak. Erõsen érezhetõ, hogy nem valószínû újabb AF javítás.
Tökéletesen ment az 1.012-vel minden. Az 1.013 inkább a Vista miatt lett és az AM zavarótöltet mennyiségét növelték meg, de ezen kívül jelentõs változtatás nincs az 1.012-höz képest.
Az AF multis repülésekre kiválóan használható, rondább ugyan, de jelenleg a legjobb a netkód, amin csak az FF5 fog változtatni. Ebben még a sávszéleket sem kell manuálisan állítanunk majd.
Valószínû, hogy ha hibáktól mentes lesz az FF5, utána az AF eltûnik a moddolhatatlansága miatt. Az AF-ben még a SuperPak 4-bõl a bugok is gyönyörûen át lettek "mentve". Pár reptéren a plusz textúrák villognak és a "kutyanyelvek" is pár helyen.

A Balázs féle AF-es Realism Mod is 1.012-vel volt nyúzva.
Molnibalage
Az AF realism MOD készült hozzá az RV-s nem jó. Ott van a nevükben is!

Az 1.013 sem túl szerencsén. Nekünk nagyon rossz tapasztalataink voltak multis repülés alatt vele ezért 1.012-õt használnuk. A Hitiles ízlés kérdése. Ezzel vége is a hivatalosan feltehetõ dolgoknak. Az AF alapvetõen moddolhatatlan vagy csak részben és nagyon nehezen lehet vele mit kezdeni. FF 5.0 kiadása után én szerintem soha többet nem teszem fel..

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Valaki leírná röviden, hogy az AF-re miket érdemes felrakni?
Eddig egy 1.0.13 peccset meg a HiTiles-t találtam.
Vagy ez annyira nem modolható?
A Balázs oldalán található realism mod az RV-hez készült?

Papi,mennyi hibát felfedeztek......nekem nem tudom mióta van fent a Red Viper,most jöttem rá hogy a pecsek nélkül,az összes kabinnal,skinnel meg mifenével,de csak annyit csinált hogy kiugrált néha,azt is csak bizonyos gépeknél.Miota a pecs is van azóta ok.

Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!

Molnibalage
Szebb a lens-flare. Ennyi. Amúgy is ki szoktam kapcsolni. Maga a Nap totál ua., mint az eredeti AF-ben. A mod új helyszínt és hadjáratot gondolom nem rak fel.

DANIELE

Minden fajta feladatnál csinálja. Most újra futtattam a Registry_Cleaner.zip-et és újra futtattam a telepítést és most mûködik. De ha kikapcsolom a gépet és megint indítom, a játékot a feladat betöltésekor ki írja az exe hibát.

L Viper
Van normális hadszíntér és hadjárat ?
Tetszenek a képek, de legközelebb légyszi konvertáld már jpg-be, ne ilyen majd 2 megás bmp-ket rakj.
Íratlan fórumetikett, max 120-150 kb-os méretet illik, mert egy lassabb netet lelassít ám nagyon.
Köszi.
L Viper
Mit pakoltál fel a két patch-en kívül ? Kabin ? Más mod ?
Minden küldetésnél csinálja a hibát ? Gyakorlás, Dogfight ?
DANIELE
Hello srácok, baj van ma már nem indult el a játék, a feladat betöltésekor az írja ki egy kis idõ után , hogy A(z)RedViper. exe hibát észlelt a nyavalyás. Az este pedig gond nélkül mûködött, ilyenkor mi van.

polluxware
Ezt aztán hamarabb is postolhattad volna <#guluszem1>

&#8222;Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.&#8221; Woody Allen

Rakd fel legyszi a data.hu-ra,az gyors és ingyenes.PLEASE!

&#8222;Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.&#8221; Woody Allen

polluxware
ITAFmk2 a mod neve
247mb a csomag telepítõje
711mb-ot installál a vinyóra, és úgyfest hogy nem csak 3 skin meg egy kampányocska.

Mod team kitett magáért😊 Érdemes nézni a képeken a napot, nem retusáltam...

Eszement mákom volt ugyanis ezt vadászom mióta, és csak egy izraeli manus seed-eli néha napján... most éppen rá tudtam akaszkodni<#vigyor1>

polluxware
[/img]

[/img]

[/img]

DANIELE
Most már a gázkar is mûködik.Nagyon fasza,szuper.!!!!

DANIELE
SRÁCOK MÜKÖDIK MÜKÖDIK FASZ A GRAFIKÁJA IS!!!!Csak a HVK-át"gázkart" nem tudom beállítani a másik változaton mûködött, hogy kell be álli tani a többi dolog, célbefogás kormányzás az mûködik .LOGITECH ATTACK3 ÉS SAITEK kormányom van. DE A TÖBBI MÜKÖDIK MÜKÖDIK , KÖSZ SRÁCOK!!!

DANIELE
Köszi, most már ezt ki tudtam csomagolni.

Molnibalage
Borzasztóan alacsony poligonszámúak sajnos... Szerintem egyszerûbb a 0-ról kezdeni, mint ezekkel bíbelõdni.

L Viper
Felraktam újra:

http://data.hu/get/566476/FalconRegistry_Cleaner.zip
urak,ha valakit érdekel,de még nem ismerné,itt egy oldal,ahová egy csomó 3D-model van feltéve.többek közt F16-os model is van,meg egy csomó más repülõ is.persze sok minden más is.ITT A LINK
ja és ingyenesen letölthetõek.

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

DANIELE
A Falcon registrit, hogy lehet megnyitni mert a WinZip nem csinál vele semmit.

polluxware
Dcs screen-ek szépek😊

Megmondaná valki hogy a francnak kell látni nekem hogy a katona kezében m4 van avagy m203? Drága proci idõt elvenni ilyen nûansz dolgokra..

Falcon4-ben is van 2d-s papírhadsereg, de még az FF5-ben sem várom hogy ezen javítsanak, szükségtelen...

sztem..

polluxware
Én nemvok nagy freefalcon szaki, ezért én is azt ajánlom hogy inkább Falcon 4.0 Allied Force-l kezdj..

patch 1.0.12

Hitiles - AF

+

Janhas skinek csak Allied Force-hoz

Ez a 3 dolog amit érdemes max felrakni, aztán nem kell bíbelõdni mással. Fut és kész

Azta k...a!!
Egyenlõre ugy néz ki,hogy akkor fogom kipróbálni,ha itt hálózatba kötjük mindenki gépét és feldobunk egy érmét, hogy aznap ki repülhet vele😊)

Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!

L Viper
Soha nem csinálta még ezt nekem, pedig volt, hogy a klipeket órákig forgattuk Balázsékkal.
L Viper
Mozilla óta nálam sincs Flashget.
polluxware
3. Amikor ez is megvan lépj be a \Falcon4\Utilities\-mappába
4. Indítsd el a TerrainMerger01d.exe-t

Na nekem itt a gáz😊 Ugyanis ha a merger-t futtatom hibát ír ki...

Viszont van mellette egy exe fájl ami dos ablakban kérdezi milyen tájat akarok, aztán lefut tökéletesen és megy is.

Amiért igazából kérdeztem az az hogy hajlamos olyat csinálni az RV hogy kb. 6-7 repülés indítása után eltûnik a kabin, szépen darabról darabra, csak néhány mûszer mocorog aztán belassul az egész úgy ahgy van.

Ez mitõl lehet? Lehetõségek szerint mindent a könyv szerint állítgattam rajta, új driver, egyebek... stopworks, aeyes dettó a szitu

Vagy ez tök normális az RV-nél, ennyi repkedés, újratöltés után?

L Viper
Mozillát használok, nálam megnyitja rendesen.

Itt egy direkt link :

http://data.hu/get/565313/Falcon_Registry_Cleaner.zip

Másold egy üres böngészõbe.
Ati810
Már megoldottam a problémát csak az volt a gond hogy nem választottam ki az évszakot.
<#vigyor>