Falcon 4.0 - BMS 4.3X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Talán moddok nélkül jobban viselkedik.
\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
szóval aki érti ezeket a héber hieroglifákat... 😊

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
Ja és a régi területeken nem tudok repülni az F-16-al.
Még jó hogy az elõbb irt biztonsági másolatokat meg szoktam csinálni!
Az Aeyes 2D-s kabint bírja, de valami 3D-s problem lehet, mivel a ZERK 2.0-ás pit az eltünt. Valamint a gurulón és a kifutón érdekes elhúzást csinált. :/

-új izraeli terep (javított 1.51 verzió, közelebb áll a Hitiles-hez mint a sima beépített féléhez)
-új UI, töltõ képek
-F-16("i") big spine model block40 DJ, block 52 DJ variációkban, sajna CFT nélkül ugyan.
-néhány új bomba amit eddig nem láttam AF-ben
-3db kampány amikbõl az elsõ F-16 Netz van block50-es kabinnal, majd a többiben modernebb f-16i változatok.
este szedtem le , túl sok idõm nem volt nézni eddig, de úgyfest hogy igényes dologról van szó a mellékelt doksik és egyebek mellett.
Mondhatom azt hogy ez a "3." mod az AF-hez. én naon örülök neki
<#vigyor2>#vigyor2>
AF 1.0.13 patch - hyperlobby-n az összes szerver ezzel megy..
- néhány hibajavítás vista miatt + block40-re 60,30 chaff,flare lett rakva, valmint a PW-220, PW-220E hajtómûveknek lett állítva az "elõgyújtásán" - ergó jobban harap a gázadásokra
- annyit még róla hogy szólóban nekem semmi bajom nem volt vele...
SP4 -et sajna mai napig nem próbáltam ki ,de az áthozott bugokból eddig max az tünt fel hogy az egyik reptéren az olaszoknál bementem a kifutó talajszintje alá...
Sö azmég hozzátartozik hogy amióta elkezdtem az RV1-el "szenvedni", a valóban szépen beállított grafikája ellenére, az AF-el soha nem szoptam ennyit... Tudom én vagyok a rossz csavar, de ez van.
Eredmény: mindkét verzió megvan, és a szükségeset csak az eredeti installált AF könyvtárba kell másolni, és akkor az fut.
Mi a 12-t használjuk, de lehet hogy a lobbyn a 13-as fut.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Akkor 1.012.
Config editorban nem turiztál ?
Milyen vírusirtót használsz ?
A Frugals fórumon oldalakat töltenek meg azok a hozzászólások, amiket az 1.013 kiadása után észleltek mások is. Az LP tesz rá magasról, mert már máson dolgoznak. Erõsen érezhetõ, hogy nem valószínû újabb AF javítás.
Tökéletesen ment az 1.012-vel minden. Az 1.013 inkább a Vista miatt lett és az AM zavarótöltet mennyiségét növelték meg, de ezen kívül jelentõs változtatás nincs az 1.012-höz képest.
Az AF multis repülésekre kiválóan használható, rondább ugyan, de jelenleg a legjobb a netkód, amin csak az FF5 fog változtatni. Ebben még a sávszéleket sem kell manuálisan állítanunk majd.
Valószínû, hogy ha hibáktól mentes lesz az FF5, utána az AF eltûnik a moddolhatatlansága miatt. Az AF-ben még a SuperPak 4-bõl a bugok is gyönyörûen át lettek "mentve". Pár reptéren a plusz textúrák villognak és a "kutyanyelvek" is pár helyen.
A Balázs féle AF-es Realism Mod is 1.012-vel volt nyúzva.
Az 1.013 sem túl szerencsén. Nekünk nagyon rossz tapasztalataink voltak multis repülés alatt vele ezért 1.012-õt használnuk. A Hitiles ízlés kérdése. Ezzel vége is a hivatalosan feltehetõ dolgoknak. Az AF alapvetõen moddolhatatlan vagy csak részben és nagyon nehezen lehet vele mit kezdeni. FF 5.0 kiadása után én szerintem soha többet nem teszem fel..
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Eddig egy 1.0.13 peccset meg a HiTiles-t találtam.
Vagy ez annyira nem modolható?
A Balázs oldalán található realism mod az RV-hez készült?
Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!
Minden fajta feladatnál csinálja. Most újra futtattam a Registry_Cleaner.zip-et és újra futtattam a telepítést és most mûködik. De ha kikapcsolom a gépet és megint indítom, a játékot a feladat betöltésekor ki írja az exe hibát.
Tetszenek a képek, de legközelebb légyszi konvertáld már jpg-be, ne ilyen majd 2 megás bmp-ket rakj.
Íratlan fórumetikett, max 120-150 kb-os méretet illik, mert egy lassabb netet lelassít ám nagyon.
Köszi.
Minden küldetésnél csinálja a hibát ? Gyakorlás, Dogfight ?
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
247mb a csomag telepítõje
711mb-ot installál a vinyóra, és úgyfest hogy nem csak 3 skin meg egy kampányocska.
Mod team kitett magáért😊 Érdemes nézni a képeken a napot, nem retusáltam...
Eszement mákom volt ugyanis ezt vadászom mióta, és csak egy izraeli manus seed-eli néha napján... most éppen rá tudtam akaszkodni<#vigyor1>#vigyor1>
ja és ingyenesen letölthetõek.
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
Megmondaná valki hogy a francnak kell látni nekem hogy a katona kezében m4 van avagy m203? Drága proci idõt elvenni ilyen nûansz dolgokra..
Falcon4-ben is van 2d-s papírhadsereg, de még az FF5-ben sem várom hogy ezen javítsanak, szükségtelen...
sztem..
patch 1.0.12
Hitiles - AF
+
Janhas skinek csak Allied Force-hoz
Ez a 3 dolog amit érdemes max felrakni, aztán nem kell bíbelõdni mással. Fut és kész
Egyenlõre ugy néz ki,hogy akkor fogom kipróbálni,ha itt hálózatba kötjük mindenki gépét és feldobunk egy érmét, hogy aznap ki repülhet vele😊)
Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!
4. Indítsd el a TerrainMerger01d.exe-t
Na nekem itt a gáz😊 Ugyanis ha a merger-t futtatom hibát ír ki...
Viszont van mellette egy exe fájl ami dos ablakban kérdezi milyen tájat akarok, aztán lefut tökéletesen és megy is.
Amiért igazából kérdeztem az az hogy hajlamos olyat csinálni az RV hogy kb. 6-7 repülés indítása után eltûnik a kabin, szépen darabról darabra, csak néhány mûszer mocorog aztán belassul az egész úgy ahgy van.
Ez mitõl lehet? Lehetõségek szerint mindent a könyv szerint állítgattam rajta, új driver, egyebek... stopworks, aeyes dettó a szitu
Vagy ez tök normális az RV-nél, ennyi repkedés, újratöltés után?
Itt egy direkt link :
http://data.hu/get/565313/Falcon_Registry_Cleaner.zip
Másold egy üres böngészõbe.