Falcon 4.0 - BMS 4.3X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na látod, miért favorizáljuk az RV-t ?
Van konfig editor, ízlés szerint belõheted, sokak szeretik, hogy van rádiófeliratozás, a füstök, robbanások, napeffekt, stb.
Ha sokat RV-zel és megszokod, utána tud rohadt csúnyának tûnni az AF :-)
Tényleg csak a multikód miatt használjuk, nomeg a Balkán is jó benne.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Nekem mindig fut a traytools (meg a CCC de más nem), de még egyszer sem volt semmi textúravesztés RV alatt. Az AF-ben már igen, de az valszeg a mod 3D-s kabin miatt.
\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
Sokkal tobröl szol mint ami a tervezett volt.
1.A kukacmintás alapszin a 2VH-ban bevett mintának volt mondhato a föleg a télire valo átálásnál .
2.A gép sziluett rajta legalább virtuálisan az égre varázsolta az elsök között lévö motoros vadászunkat.igaz kicsit koppintás, mert ezt már elsütötték egyszer egy F16 -on egy mustanggal.
3.Az oldalán lévö sávban meg szerepel az összes fontosabb tipus.
4.A kékben az aranysas jobban mutat mint a fekete-fehér változat.
Sztem jo volt ez igy ,nem kell mindenben a mogottes rossz szándékot keresni.
RV észrevételek:
Ha weather könyvtárban lévõ TOD.LST fájl ki van cserélve, sajna eltûnik a modellek 3d-s 'shájni' megvilágítása😞 lehet azért szerkesztgetni notepaddal...
ATI kártyáknál ha fut vmilyen kiegészítõ túnying program (atitray tools) akkor hajlamos egy olyan 10repkedés után eltüntetni a kabin textúrákat... ez vmilyen buffer címzési dolog lehet, de ezen egy újraindítás gyorsan segít.
Kérdések:
Natúr kampány vidijóknál látok egy izraeli animációs vidijót F-16i Sufával, viszont a reptereknél séhun a Sufa. Nem zavar hogy korea map... csak lehet e választani a gépet ottan?
kampánynál nem lehet saját magam által generált missziót csinálni? példul AF-ben ott az 'Add package opció'
Amúgy kezdem megszeretni😊 Az AF izraeli modot azóta se piszkáltam..
Nem tudhattjuk a hátterét és hogy miért lett ez a muszakis helyett.
Tudjátok a mondást az erösebb kutya [email protected] elv.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Ha a Lobbyn is ezzel tolják, annyira nem lehet rossz.
Error:70 D:\Falcon 4\Graphics\Terrain\Tlevel.cpp dec 5 1998
Zorro.
FF 5.0 tervezett release idõpontja dec. 15. Ja, idén. 😊 A 10 éves Falcon 4.0 kiadásának évfordulója.
\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Orrkerékkormányzás a kifutón, miután letetted a madárkát: "Jobb Shift és "-" ( Shift melletti ) A Hud jobb oldalán a kis középsõ zöld kijelzõje is van. ( Realistic beállításnál ) A lábkormánnyal irányítod a kifutón és a gurulón.
Zorro: elvileg évvége körül mindenképp ki akarják adni a 10 éves jubíleumra.
Hello srácok, kérdezném katapultálásnál nektek is ki írja az exe hibát. Ez a hiba jelenség a RedVipper benn van, és a talajon "reptéren", hogy lehet kormányozni, hol lehet beállítani, mert az alap Falconnal a kormány jobbra-balra döntésére mindig abba az irányra fordult amerre a botot ki térítettem. A kontrol beállítások nál már néztem, de nem nagyon igazodok el benne és nem szeretném elbarkácsolni.
Ettõl sokkal szebb egy jobb gépen, de nekem vonalsimítást és anizotróp szûrést és 32 bites színeket már nem bír a kis masina.
HiTiles is rakható rá ha jól tudom és Aeyes kabinok is.
Van a BMS 1.03 és 2.0 ami a füstöket rázza gatyába, de sok fránya prücök van vele. PL az 1.03 az a hangokat cseszi el. A hajtómûé mindig ordít. A 2.0-át nem néztem, lusta vagyok végigvárni a textúra kompressziót, meg ezt sem bírja ez a cseremasina.
Egyébként a SuperPakból a 4.2 az utolsó verzió. abból nõtt ki az OpenFalcon. A raktár 2-ben ezt is megtalálod. Ebben már Aeyes színvonalú F16 kabinok vannak.
Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...
Falcon 4 1.08 UK patch és Superpak 3 letöltés
Telepítés menete:
1. Install Falcon 4 Medium, vagy full ( én mediumot szoktam )
2. REBOOT Mindenképp !!!!!!!
3. Install Falcon 4 Patch 1.08 (U.S. 108)
4. Install Superpak 3
5. Türelem :-) Ez hamar fent van.
6. A konfig editorban a graphic distorsion fix-hez pipa, így frankóbb lesz. A további konfig editálás ízlés szerint, de nagyon ne babráld, eleinte :-)
7. Indít Falcon4 SP.exe
8. 3D-s felhõket nem keres <#vigyor1>#vigyor1><#eljen>#eljen>
Ez a SuperPack a régi Falconra megy fel? Vagy az RV-re? Vagy az AF-re? <#fejvakaras>#fejvakaras>
Egyébként 80 megás install.
Kis gépre optimális verzió.
Képkollekció letöltése.
Pár kép ide is:
MiG 29 robbanása:
Öt védte volna:
CCIP gyakorlás:

Pollux 13-as patch-el raktad? Holnap csinálok egy nyers installt.
Jöhetne a multiszezon, de még mindig zsúfoltak a hétvégék.
[/img]
[/img]
Tény hogy vannak grafikai hibák a terepen, és csöppet ez a sok felhõ megfogja a gépet, viszont ami érdekes az az, hogy 3fél van amelyik ugyanúgy használ ilyen-olyan f-16-ot (block30-40 Líbia, egyiptom) és ezáltal bármelyik fél oldaláról tolható a kampány.
Sztem. legalább egyszer érdemes felrakni, új szín balkan, és korea mellett.
Megjegyzem, a lángok, robbanások és füstök élénkebbek, mint AF-ben. Lehet kilopom valahogy és átrakom AF-be. Elvileg ugyanolyan gifek. Volt egy robbanás modom, de alig volt másabb, mint az eredeti, az felejtõs, de ez az SP+-as jóóó.
Ha nincs tipp, holnap úgy is ghost-olok, csak hátha vki addig?
A képeket meg linkeld ide ( JPG 120-150 KB <#beka3>#beka3> nesze egy breki <#hehe>#hehe> )
Ha sok képet csinálsz, mehet becsomagolva a data.hu-ra is akár.
Köszike.
Ja és készûjééé'-készûjjetek mert nemsoká beindul a multiszezon és szerverkedni fogok újra. <#vigyor3>#vigyor3><#eljen>#eljen>
A lényeg! hogy max a kampányban szabad repkedni, TE, balkan, korea-val bugos, de ezt írja is.
Egyébként tény hogy TE alatt freeflight-on láttam egy részen hibás textúrákat, kampányban ugyanott viszont sokkal szebb volt a textúrája a talajnak. <#confused>#confused>
Vagy példul a toronynak a rádió forgalmazása az RV/OF hadarós nõi hangja.. Azt olvastam hogy vhol, asszem frugalson hogy OF-ben csinálták a kampány grafikai, és egyéb részét.. aztán ezt exportálták AF alá.
Az viszont tény hogy a sok felhõ, meg ez a lens flare szerû nap, meg a rakéta kilövéseknél a fény, eddig nem volt AF-ben.
Ha más nem is, a model-t meg a textúrákat megprószálom kibányászni alóla.
Hát persze hogy érdekel. Azért néztem. Az AF-es Panama az jól megy, de ott nincsenek plusszok hozzá...A fekete csík levadászása végedt meg az Aeyes pit nálam kötelezõ darab 😊 (Annak nincs torzulása sem 1680x1050 alatt)
Csak az újonc Falconosokat intem óvatosságra a kiegek használatához.
Pár bosszús perctõl órától megkímél egy jó telepítés mentése. Az RV-bõl és az OF-bõl is elraktam egy jól sikerült konfigot. Csak a regfilet kell futtatnom és már mehet is 😊
Nem tudom Pollux, Te 1.013-ra peccseled az AF-et ?
Szerintem alap AF installra 1.013-at rakok Realism Patch nélkül és arra fogom rakni ezt az új cuccot és semmi kabint nem telepítek, nehogy bármi bezavarjon.
Pollux nálad minden bugtól mentes ?
Engem azért izgat, mert már a Korea és Balkán kampányt elég jól kiismertem, kipróbálnem ezt is, meg kíváncsi vagyok az új grafikus dolgokra is.
Teszteld addig és várom a tapasztalatokat :-)
Vannak benne hibák, az bizti...
Amit viszont én észrevettem:
ha felrakod a mod-ot akkor csak iaf kampányt szabad repülni, magyarán TE és egyebek (más tyiáter) az felejtõs. Példul a lensflare meg a plusz vííponok is csak kampányban látszanak. Ezt írja is valmi readme-ben hogy ha máshol is akarsz repkedni akkor lod-okat meg skineket kell másolgatni ide-oda. Érdekes módon feltünnek RV, OF elemek is... tehát valami mix dologról van szó. gondlom az izraeliek azért csinálták a modot AF alá mert ebben legalább érdemben lehet multizni egymás között. vmi ilyesmire tudok gondolni...
Nem Red viper vs. AF dolgot akarok én itten... felesleges ebbe belemenni. Csak azért linkeltem a dolgot hátha valkit érdekel.