Falcon 4.0 - BMS 4.3X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Janhas weapon skinekhez volt fegyver modell is... Akkor azokat max OF alá lehet berakni. Vagy azzal sem megy a lodeditor? Errõl mit tudsz?
Zsoltifireman múltkor mondott pár szót errõl, de azóta sem láttam. Privátban sem válaszolt még😞
Mert az FF4 és FF 5.0 az más LOD editort használ. A régi nem támogatja az új dxm kiterjesztsû fileokat amiket az FF4 hozott be. Ennyi. FF 5.0 release után van esély, hogy esetleg publikus lesz. Ennek azért nincs sok értelme, de az átlaguser - már bocsánat - csak szétbarmol vele mindent és nem lesz kompatibilis semmivel az installja. Nagyon könnyû vele elbarmolni mindent, de alkotni már nehezebb. Én csak a 6 záras tartón levõ bombák pozícióján akartam kicsit módosítani. Még az sem ment...
----
"Meglehet-e tenni azt kampányban hogy látok mondjuk egy repteret -> add package, kiválasztom hogy max 2gép, vagy egyedül támadjam, és akkor amikor én akarom, avagy a többi gépnek hasonló módon feladatot adni? -> like in dö AF"
Nem és ez sokáig nem is lesz még elvileg.(Mellesleg, ha lenne gondolod ilyen fontos dolgot nem említene a kézikönyvem?) Ez részben amiatt van, hogy nagyon nem egyszerû ezt rendesen lekódolni ,az ATO még így is mûvel fura dolgokat. Másrészt Aragorn mondása szerint ez egy repszim és nem starégiai játék. Félig igaza van, de azért nem teljesen értek vele egyet. A játék egyensúlyának sem tesz jót egyébként. Olyan kötelékeket hozok létre a játék elején, hogy az AI-nak a leghalványabb esélye sem volt AF-ben még 2,5 évvel ezelõtt is... Az elsõ hullámban MINDEN repteret és a fél légvédelmet szétkaptam...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Ezt a kérdést utoljára teszem fel😊 : Meglehet-e tenni azt kampányban hogy látok mondjuk egy repteret -> add package, kiválasztom hogy max 2gép, vagy egyedül támadjam, és akkor amikor én akarom, avagy a többi gépnek hasonló módon feladatot adni? -> like in dö AF
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Éreztem
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
Csak egy tipp. Nincs diff.
\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
Nem vágom mirõl beszélsz. Ugyanúgy kell kezelni mindkettõt (más billkombinációs, de totál ugyanaz történik) ugyanazt a kódot használja csak a radarnyalább asszem "szélesebb" az AF-ben. Ennyi, passz.
-----
Van valami 1.0.0.5 fix RV-hez... Ez micsoda?
Ez egy kiszivárgott NAGYON pre fejlesztõi valami. Felejtsd el, nem jó semmire. A betatesterek meg sem kapták csak a devek. Õk teszteltek vele ezt-azt. Én azt sem tudtam, hogy van ilyen amíg ide be nem postolta valaki.
-----
Valamint Balázs a honlapodon van realism patch+"89 new" kampány azt TacEdit-el bûvölted?
Is. Meg F4Browse. Ki lehet próbálni, de nagyon pre verzió és kidolgozatlan. Többször megfordult a fejemben, hogy letörlöm. Az FF 5.0-höz már lényegesen durvább lesz és nem így buherálni kell.
Az alap progi az ingyenes és korlátlan csak max 15 játékos kapcsolodhat hozzá.A pro változat az a fizetös annál korlátlan a kapcsolatok száma.Ha lejár a pro változat probaideje automatikusan átál sima modra igy nem kell megvenni.
A másik meg nincs állando hamachi szerver amire bármikor lehet kapcsolodni mint hyperlobbynál.Itt meg kell beszélni elöre egy idöpontot hogy ki lesz a serve ö addja a jelszöt és a server nevét és utána lehet kapcsolodni.
Amugy az egész hamachi kihagyhato mivel a játékon belül ha tudod a server IP cimét ugyan ugy tudsz rá csatlakozni.Ez csak olyankor jon jol ha az adott játék csak helyi háloba engedi a tört játékkal valo multit
"No offense, de az F-15E alapból istenetelnül szép szerintem"
Nem azt mondom hogy nem szép, csak hátha van valami olyan ami modjuk olyan Janhas minõségû. Ez az F-18 skin ez tetszik így képek alapján..
Amúgy az RV-vel kapcsolatban azért ezt az APG radart nehezebb A-A módban kezelni az AF-hez képest. Realisztikusabb az tuti csak, sokkal 'hogyismondjam' nem lehet rá olyan vakon támaszkodni.
Van valami 1.0.0.5 fix RV-hez... Ez micsoda?
Valamint Balázs a honlapodon van realism patch+"89 new" kampány azt TacEdit-el bûvölted?
Amelyik hadszíntér, ott mindenképp legyen átnevezve.
Dogfightban nem megy, ott ne is nézd.
Kösziiiii <#zavart1>#zavart1>
Nekem nagyon tetszik a vidi 😊
Valki eltudná küldeni nekem az RV block40 F-16CG "eredeti" kabin könyvtárát betömörítve? pár kiló lehet...
aeyes block50-et próbáltam variálni az AF-es block40-el ,de nem jó a cockpit.dat hiába írom át a számot😞
Clouds : Lee2 és amit átküldtem a ritkább fajta, azt Sindelnet barátunk alakította át.
B-52, 1 gép X millió $
B-1B, 1 gép X millió $
B-2, 1 gép 3 milliárd $
Összerörni õket haverokkal FF-fel? Megfizethetetlen. 😊
Március (!) óta nem csináltam egyet sem. Veletek az utolsó meg még karácsony elõtt volt. Ilyen, hosszú szünet még sosem volt, de nem akarom ellõni zenéket gyengébb szóló klippekhez.
Mizujs mostanság?Most itthon leszek 2 hétig úgy néz ki(betegszabi :/),úgyhogy alkalmasint tudok jönni repkedni...akár FC-vel is..sõt😊.
Viszont ez a rádió dolog sûrû helyzetben... szóval itt viszont +1pont az AF-nek. Kampány vezérlésbõl is hiányolok egy-két dolgot amit AF-ben megszoktam.
Szóval én személyszerint azért nem dobnám a kukába az AF-et.