Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LeonSilver
Tessék.1280*1024, TFT-n játszom és ha jól megfigyelitek lehet látni körben a kék bizbaszt.Annyira nem zavaró bár a hiányát nemtenném szóvá 😉

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

DANIELE
POLLUX, nem kék keretes e a szemüveged?

LeonSilver
Ne haragudj, hogy megkérdezem de hány éves vagy??
Tényleg ne mszemélyeskedés vagy mittomén.CSak egyszerûen kíváncsi vagyok miért nem ismered a HBB-t...

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Gundark
Én látom. De nem zavar 😊 Akkor is stopworksot használok 😊

polluxware
DANIELE! a kék csíkok ottvannak mindenütt, végig a kabinjaidban, HIDD EL!

Komolyan ti nem látjátok????????

polluxware
Aragorn személyesen válaszolt, meg Aeyes is!

Azéé vok valaki hö??<#idiota>

DANIELE
Nekem se tûnik fel a kék vonal szél, kivéve nagy állás szögben való manõver esetén szokott a széle remegni.A RedViper-bõl vannak a képek.

polluxware
Balázs.. azért mert nemvok a szívedcsücske, attól még ne szídd Jimy papát😊

Tudod egyébként, nem is mint zenész mellett kampányolok, valamint nem is azt mondom hogy ez a HOBO (f-gom sincs kiez, bocsi) <#zavart1> olyan rossz eggyüttes lenne, nem nem errõl van szó!

Bocsánat ha megsértettem bárkinek is a zenei izlését aki a Hobbit szereti.

A gáz csak az hogy totál nem változtattak semmit a zenén, csak lemásolták és átültették egy olyan korba ahol k.-ra nem errõl szól a dal.

Lehet hogy egy ki-aszott drogos ürge volt Jimy, de akkor is egy korszak szimbóluma.......... ésssss némiképp bántott az ezirányú megemlékezés😊
Fõleg úgy hogy sztem. jóval gyengébb ez a másolat mint az eredeti.

Fellehet dolgozni bármit, okés... ,de ne ebõl éljenek már a zenészek, találjanak ki újat.

Amit szerintem nem lehet másolni:
1: Freddy Mercury hangja
2: Jimi Hendrix gitár nyújtásai
3: Balázs FreeFalcon könyve
4: 500as König hangja

Lehet ezzel se jutottam közelebb😊 Én így gondolom..

<#beka3>

Molnibalage
World of FreeFalcon 4 Episode II-õt szedd le. 4:10-nél a képernyõ bal sarkán ott a csík. Arra gondolsz? Azzal nem lehet semmit kezdeni. Az ég színei "szivárognak" át oda valamiért. Igazából látható, hog néha én sem veszem észre. 3 renderelés után is bennemaradt..

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
Esküszöm nem váogm mit látsz. Én nem látok csíkot sehol. Egyébként elég érdekes F-117 kabin. Az FF 5.0-ben, nos. Khöm... 😉

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
Hajlítás? Nem értem.

polluxware
Bakker neked is ott van a kék csík..

polluxware
FreeFalcon fórumon el se tudják képzelni ezt a kékes kontúrvonalakat amikrõl itten habogok... Valki küldjön már egy kabinos képet akinek 17-es TFT-je (nem szélesvásznú) 1280x1024, 1280x960as felbontásban..

Éjszakain rögtön látszik a dolog, és lehetõleg érintetlen bmp formátumban (tudom 3,5 mega) ,de csak így derül ki😊

Legyetek szívesek <#worship>

Köszönöm elõre is!

Mégvalami, Balázs a múltkor mondtál valmit a képernyõn megjelenõ elszinezõdõ sorvégzáró csíkokról (keret). Fõként bal oldalt, valamint alul jelentkezik, ezt el lehet valmivel tüntetni, avagy lehet hogy ennek is köze van a kék lantcsíkjaimhoz?

LeonSilver
Igazad van fater.Persze csak bizonyos keretek között.Mert azért kérlek a zenei izlésnek ( illetve izléstelenségnek ) is vannak határai.

DANIELE
Na, kivagyok, mi vagyok?
[/img]
Kopár egy hely ez az Afghanistan!
[/img][/img]

LeonSilver
Ja.Ezt a jeges izét én sem ismerem de azért a Hobo-ra azt mondani, hogy Istenkáromlás .... nahát - nahát.

L Viper
Ha a Body Countra gondolsz, alig van feldolgozásuk, ha a HBB-re gondolsz, detto, ha ICE-T -re gondolsz, az õ repertoárját annyira nem ismerem, neki biztos több koppincsa van. Ezt nem tudom.
Molnibalage
Ne kritizáljuk más zenei ízlését. Az én szememben meg Jimy Hendrix egy rakás szar. Igen, az. Mindenki azt hallgat ami neki tetszik.

Gundark
Nekem mint a falkon egyház udvari bolondjának, lenne egy kérdésem. Szép képeket keresek háttérképnek. Persze olyat amin repüllõ van. Lehet festmény vagy rajz is. Egy a lényeg, legyen benne hajlitás 😊 Olyan helyeket mint az airfighters (Peter van Stigt munkái tetszenek, a logómból is tõle loptam 😊 vagy az Airliners, és a Patricks aviation természetesen ismerem, és gyakran látogatom is. Googléval kerestem, de elég halvány eredménnyel. Van még ehhez a háromhoz hasonló oldal?

LeonSilver
Mire gondolsz??Csak nem a HBB-re ??

polluxware
Jimy Hendrix : Hey Joe

Ezek a koppantós saját maguktól semmitseképes kitalálni együtteseket hagyjuk...

ISTENKÁROMLÁS volt!

Molnibalage
<#ravasz1>

Buren
Ezek az utalások... <#hehe>

A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.

Molnibalage
Mert hadjáratban asszem még erõsítésként sem jön. Az új hadjáratomban lesz F-111F és EF-111 is. Ja és kap valami szépet is. 😉

DANIELE
Hello, rendesen kabinból repülhetõ, a mission szerkesztõ be választható több típussal együtt.

Egy talán buta kérdés:
Az RV kampányban kerestem f111-et, de nem találtam. Pedig kabin is van hozzá, ha jól láttam.
Csak TE-ben repülhetõ? Az itt belinkelt kép kampány vagy TE?

LeonSilver
Bizony-bizony.
Ifjú koromban ( meg hát most is )nagy HBB rajongó voltam.

L Viper
Nem segített rajta sajnos. Marad a TS indítás addig :-)

Húúú Leon, jó ez Hendrxtõl, Hobóéktól, Ice-T/Body Count-éktól. Ezt csak dissco feldolgozással lehetne el*aszni.
JoeDestroy
😊
Nincs mit. De ritka ám az a fajta vírus mint a fehér holló...

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

LeonSilver

polluxware
Ha felraktad az Fc-t ezt nézd meg kedvemért "#18969 hozzászólás"

polluxware
divx 6.8

én ezt használom.. más kodeket soha nem raktam fel

L Viper
Ja és akkor elsõ alkalommal miért tökéletes és másodjára meg krekk és csak az AF. Amúgy mindegy, megvan az oka és kész :-))))
L Viper
Rakjak fel kodekcsomagot ?
Régen használtam, sok félét kipróbáltam, mindegyiknek volt valami nyavajája.
Az egyiket a Falcon videók nem szeretik, a másikat a Lock On FC, hadd ne soroljam.
Használtam FFD Showt is, még tán az volt a legjobb. Megkérdezte, hogy játsza -e le a mozit és a saját kodekjével stb.
Mit tegyek fel szerinted ?
polluxware
Nem gondoltam hogy rögtön válaszolnak, azt meg fõleg nem várom hogy õ rögtön ugrik is rá.. Nemvok én olyan ideges csávó😊 Azonban ha említed eme problémát az FF5-el kapcsolatban azt sztem más is megkösszöni majd, nemcsak én.

Módszer alatt mit értessz? de most komcsi😊

Viper

Kodek... kódekek...

Winxp install, egyebek install, divx kodek mittoménhányas, oszt ennyi

Minden vidijó fut, játék is.. wmv10, vlc player, media player classic

L Viper
Elnézést, de most csûnyán fogok beszélni.

Ilyen faszságot !!!

Ha a TeamSpeak el van indítva, minden okés. Akárhányszor ki és belépkedhetek az Allied Force-ból, nem döglik meg.

Megnéztem több progival, más Falcon verzió is megy akárhány indítás után is, de ez a hülye AF csak akkor, ha van mellette TeamSpeak.

Na erre varrjatok gombot.
Telepítéskor emlékezetem szerint megkérdi a TS, hogy valami saját kodekjét rakja -e fel, szerintem ezt kiválasztottam és lehet az AF ezt nem szereti. De miért csak az AF ?
Hülye számítástechnika :-D
Molnibalage
Ha pár napon belül nem reagál rá akkor felhívom postodra figyelmét a dev csapatnak.

Molnibalage
Aragorn nagyon elfoglalt, két hete szenved hogy összerakja a beta II installt. Tömörítetlenül cirka 2 giga... Meg Japánban van, némi idõeltolódás. A másik ok lehet, hogy nem biztos hogy jó a módszered.

polluxware
Amúgy beírtam az FreeFalcon fórumba az Argagorn topicba ezt kékcsíkos koppitos mizériámat... eddig se nyögött.

Vagy nem tudnak magyarul? <#confused>

polluxware
mi?mI?
ja nemtom

csak tipõõltem

Nincs két ugynolyan gép, meg hiba sem.. lekopogom hogy semmi bajom a gépemmel😊

JoeDestroy
Ez csak a robaj elõtti 2. hullámú ránézek kép 😊
PS az sem van max paint vagy az AutoCad, v. Invetor Pro 2008 😊
Ja van egy Mirage-s lövés is😊
(Csak nehéz a csikból felismerni 3Dpit😊 )

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

L Viper
Ez mit jelent ???
Leghostoltam, új win van fent, stb.
Hey Joe(where ya goin'with that gun in your hand😊)
Köszönöm a felvilágositást(virus ügyben),lehet hogy én is teszek fel uj windózt,még kihipózom az MBR-t is(a linux irogat bele)aztán kiderül .Akkor vagy a modemem szaraxik vagy az alaplapi ethernet csatolóm.

Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!

Molnibalage
RV is mehet skacok!

polluxware
Lehet Viper hogy a mostani memóriád nem szeret betölteni...

Amúgy tudod.. vacsi új windóz, újra frissen, hetykén, avagy ghost

L Viper
Urak ! Péntek és szombat este is jó nekem multira.
Remélem addig megoldódik ez a ricegõ hang/1x indítható AF problémám.
Ha nem, akkor meg nem lépek ki a játékbol sosem :-D
Ha hazaesek este nekiugrok, hangkártya újratelepítéssel kezdek.
Nem tudom mi a francért döglik meg 2. indítás után. Már a menüben annyi neki. Kép van, lépkedni lehet a menüben, de ha a töltõképernyõre váltana akkor hal meg. 1.012-vel és 1.013-al is ugyanaz.
polluxware
Tvábbra is kerestetik F-16 RV1 template 😊

polluxware
Szerintem is csak kolbászt lángol az 27-es...

Gundark
Nos, jobban megnézve ezt a képet, Destroy, erõsen fotósopp 😊 Ugyanis, mit is látni? A 27es növeli a sebességét (gázt ad😊 hogy legyorsuljon és a hátadba kerüljön 😊 Tehát ne jelentsük ki hogy legyõzted. Ez még döntetlen 😊 Ezeket a megállapitásokat a hétvégi forma 1 futam nézése után jelentem ki 😊

JoeDestroy
Daniele RV-s próbája alatt készült.
Félsiker a kapcsolatban. RV chat ment, 3D-s harc már nem. 😞
Holnap újra.
Addig is lõttem némi SU-27-et 😊).