Falcon 4.0 - BMS 4.3X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
save as jpg 😊)
\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
2. Légyszíves konvertáld ád a képet legközelebb jpg-be, mert nem illik 2 megás képeket így betenni. Vagy nyisd meg paittel és mentsd el azzal (de az a legszarabb minõségre degradálja) vagy használj Photoshop-ot. Ott lehet állítania képminõséget. 300 k feletti képet csak link formában szoktunk betenni.
A gép egyébként szívem csücske. Nekem még mindig ez a nagybetûs csapásmérõ gép.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Lesz régebi F-16 kabin is. Végre realisztikusabb lesz Korea83 is. (A Block 25 mûszerfala már a szokásos két MFD-s volt.)
Vagy akkor inkább már egy zsír új gép?
A hülye mindig bedöglik, ha másodjára indítom. Zizegõ hang a menüben, aztán kilépéskor ejtõernyõs fekete képernyõvel.
Elsõ indításnál hibátlan, megy minden küldetés. A Flanker 2.51-el is hibátlan, akárhányszor indítom. Más szim most nincs fent.
Este felrakom az Lock On FC-t, megnézem azzal is.
Nyomozom, mi a franc ez megint. Lehet fel kell a hangkártyát újra rakni ? HMMMMMMMMM.
Ha paint-el ránagyítva végignézi az ember a kabint akkor látható hogy a kontúr ahol a 3d világ és a kabin szegélye van ráhagyással készült. Na most hogy ne üssön át halványabb kékkel is van egy vékony szegély (ha nem lenne akkor a kabin festésénél a bucket tool-al beleszaladt volna az egész képbe amikor a 0000FF kéket , mint 3d-s háttérszínt kiterjeszti a kép többi részére.
AF -ben gondlom úgy van megírva hogy +1 sor képkockányi határsávval fedje le ezeket a gaz sehovásem szavazó tartózkodó lant-kék-képpontokat.
megoldás: paint+némi türelem
gyengénlátók elõnyben😊
Red Viper-nél miért van az hogy csomószor jártam úgy hogy ledobom az iron bombot (mk82, bsu, mk84) és nem robban!!!
Állítgattam a detonátort, orr, középsõ ,hátsó...
RED VIPER F-16 TEMPLATE-t (PSD) keresek!!!!!!!!!!!!!!!!!!
link valaki? Hrenner féle esetleg😊
Ja és Balázs!
Csak a fontosabb cuccokat állítgattam és azt is max 40-80%al feljebb, a terítési értéket azt visszább vettem. Egyebekben egyetértek hogy kisebb interval különbséggel két mk82 egy hídon hosszában terítve jobban rombol, de azért egy mk84 egy kis híd esetében direkt találat esetén csupázza már le a pillérekig a cuccost.
Vagy még egy eset! Tanker hajó, két AGM-65G és süllyed, viszont ha ráküldök egy bsu-50 a szeme közé, csak épphogy kezd füstölni. Tudom hogy az agm-65g penetrál cucc ,de akkor is max 300lbs HE gyújtó töltettel, mk84 meg színtiszta 2000lbs TNT, ha jól tudom..
Legyen már értelme a nagyobb tököt vinni sztem...
1. mikrós netnél a server felöl-után alapból van valami tûzfal, ezt az állítást arra alapozom mert ált ezeket egy wireless switchen keresztül illesztik a server oldal felé (vmi ilyesmi rémlik a régi idõkbõl😊, nos ha ez van akkor gebasz minden téren... CSak az AF nekem is az egyedüli játék amivel nem tudtam csatlakozni netre amíg a routert be nem lõttem. (hál istennek az is most szart be, szóval edimax-al megint lehet játszani)
2. Start->Futtatás- msconfig -
'Szolgáltatások' fül-> Windows tûzfal/internet (x) pipa kiszed, és elment.
Ez kiszedi még a tûzfal modult is.
Az FF csapatnak elvileg van egy saját használatú szervere, ott repültem már egyszer.
\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
A router virtual server menüjében állítandó.
Részletesebb infó a portforward.com-on
Nagyon sok router és játék beállítása megvan itt.
RV nincs egyeztetsz valakivel, aki ráér, és próbálkoztok. Mint Daniele és Viper.
Van hibrid vírus. Az e havi PC-World egy cikk részében foglalkozik vele. Az op. sys-nek megfelelõ kódot injektál vagy a Linux alatt futó állományba, vagy az wind. exe állományába. Mindkét rendszerre megírt kódot tartalmazza. Linux alól az NTFS filerendszert tudja fertõzni, Win alól az Ext3-at nem. (legalábbis ezt láttam még ezen fajtákról).
Az FF4 RV-vel hová csatizzak? Van élõ szerver valahol? <#kerdes>#kerdes>
Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...
pl.
Falcon1 192.168.x.x 2934 tcp
Falcon2 192.168.x.x 2934 udp
Falcon3 192.168.x.x 2935 tcp
Falcon4 192.168.x.x 2935 udp
Nekem is volt Time Out, de akkor az FF4-el csináltam kapcsolódást az FF4 serverre, az jó lett, és közvetlen utána az AF-el is, (semmit sem változtattam) és azóta jól megy. (két gépen is volt már erre példa. Viperrel mosolyogtunk is egyet azon, hogy az FF4 utat tört a neten a Falconnak 😊 ). Próbáld így elõször FF4 RV, ha van konnekt, akkor ki és AF net konnekt.
Minden játék megy a Neten csak ez nem. Hiába vannak a portok kiengedve mindenhol, hiába lesz átrakva a gép a DMZ-be, sehol semmi! <#confused>#confused>
Érdemes 1.013-ra peccselni az AF-et <#kerdes>#kerdes>
Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...
Arra jöttem rá, hogy attól függetlenül, hogy lejátszotta a mozikat, néha a hang zizegõsen jött be és olyankor kilépéskor fekete képernyõ a kis ejtõernyõssel. 1.012-vel nem volt ilyen. Kodekcsomag nincs fent pedig.
Átneveztem a mozimappát, azóta jó.
Mûhold, csík félig, ott leáll és idõtúllépéss. Akkor is, ha én akartam az õ szerverére menni. Ha Lobbyn õ a szerver, szintén ez a szitu.
Érdekes, mert más szimekkel meg jó neki. IL-2, Lock On.
Valami érdekes anomália van az AF-el mikrós netnél, mert más játékokkal semmi hiba.
A RedViperrel is gondolom jó lenne, mert emlékeim szerint az ment a "mikrósoknak".
#Pollux.
Márpedig biznyosos célok ellen a valóságban is jobb két kisebb, mint egy nagyobb bomba. Viszont két Mk-82 légellenállása decensebb, mint egy nagy bombáé... Mondom nézd meg, hogy "kemény" célpontok ellen hogyan számít a sebzés hatása.
Hidd el ezek nagyon hosszan kitesztelt értékek, nagy óvatossággal szabad csak belenyúlni. Én belenyúltam csak éppen két éve folyamatosan tesztelgetem õket. Ezért fognak tesztre kerüli az FF5 beta-ban, de egyes változtatásaim nem is kerülnek be akkor "hivatalos" patch formájában meg fog jelenni,
5 percig van net,aztán kiszáll és ujra kapcsolódik.
Linuxon meg elszáll egybõl......tényleg van olyan virus ami Linuxot is ,XP-t is fertõz?
Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!