Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

polluxware
Su-25T Lipeck skin

Ha valkit érdekel...

L Viper
Pöpec <#vigyor1><#eljen>
DANIELE
Így jó?
[/img]

DANIELE
Megtévedtem azt hittem ez a program át is konvertálja jpg-be.

JoeDestroy
Vagy a pici infrawiev 😊
save as jpg 😊)

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

Molnibalage
1. Az img kódot már tartalmazza a link, az nem kell megint beszúrni.

2. Légyszíves konvertáld ád a képet legközelebb jpg-be, mert nem illik 2 megás képeket így betenni. Vagy nyisd meg paittel és mentsd el azzal (de az a legszarabb minõségre degradálja) vagy használj Photoshop-ot. Ott lehet állítania képminõséget. 300 k feletti képet csak link formában szoktunk betenni.

A gép egyébként szívem csücske. Nekem még mindig ez a nagybetûs csapásmérõ gép.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

DANIELE
Kiss kacsa készül Líbiába. És köszi a segítséget.
[/img]

Molnibalage

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
F-111? Használd ezt. A középsõ kódot szúrd be.

DANIELE
Elsõ próbálkozás.

DANIELE

L Viper
Nekem sem szeretik csak a régebbi drivereket, de azokkal minden rendben.
polluxware
úúúúúúúúúúúúú síírály😊

Nagyon szép, ha jól látom ezek a srácok mûvelték az itafmk2-t is...

polluxware
Neméri meg szenvedni DDR1/AGP kombóval... halott dolog. Egyébként én is olvastam hogy sokan szopnak a vacsi új ATI 48xx, nvidia legújabb hiperszuper kártyákkal az ilyen Falcon/Lonci játékokkal. Régi engina kifejezetten szeparált shader felépítésû kártyákra íródott, nem ezekre a hibrid több fõtengelyes szluttyogókra.

Molnibalage
Jó kis referencia régebbi F-16 géphez.

Lesz régebi F-16 kabin is. Végre realisztikusabb lesz Korea83 is. (A Block 25 mûszerfala már a szokásos két MFD-s volt.)

Molnibalage
Sajnos amennyire én látom a Falcon rosszul tûri az új videókártyát. A bátyus gépén EGYIK verzió sem megy normálisan. Egyszer tölti be az UI-t és passz. Persze jövõre már veszek egy új gépet, de legalább jobb videókártyát és RAM-ot. Árulnak még AGP-s kártyát és DDR1 RAM-ot? <#confused>

Vagy akkor inkább már egy zsír új gép?

L Viper
Kész a gépem, lesz multi is :-) , de még mindig van valami, de csak az AF-nél.
A hülye mindig bedöglik, ha másodjára indítom. Zizegõ hang a menüben, aztán kilépéskor ejtõernyõs fekete képernyõvel.
Elsõ indításnál hibátlan, megy minden küldetés. A Flanker 2.51-el is hibátlan, akárhányszor indítom. Más szim most nincs fent.
Este felrakom az Lock On FC-t, megnézem azzal is.
Nyomozom, mi a franc ez megint. Lehet fel kell a hangkártyát újra rakni ? HMMMMMMMMM.
polluxware
Rájöttem miért vannak a kék csíkok... minden kabinnál...

Ha paint-el ránagyítva végignézi az ember a kabint akkor látható hogy a kontúr ahol a 3d világ és a kabin szegélye van ráhagyással készült. Na most hogy ne üssön át halványabb kékkel is van egy vékony szegély (ha nem lenne akkor a kabin festésénél a bucket tool-al beleszaladt volna az egész képbe amikor a 0000FF kéket , mint 3d-s háttérszínt kiterjeszti a kép többi részére.

AF -ben gondlom úgy van megírva hogy +1 sor képkockányi határsávval fedje le ezeket a gaz sehovásem szavazó tartózkodó lant-kék-képpontokat.

megoldás: paint+némi türelem

gyengénlátók elõnyben😊

polluxware
Bele kotnyalantkodsz itten a nagyok dolgába<#hehe>

DANIELE
Az elsõ videón érezni ám a sebességet. ma 13:27

Gundark
Olyan sok komolyság van itten. Most oldom a hangulatot 😊

Mindenki siet valahová... 😊

Molnibalage
??? Ezt nem értem. Mire vonatkozik a kérdés?

Molnibalage
Mert az idõt kell, de abból is elég az egyik. A többi rész nincs is leszimulálva.

polluxware
Így már más... 😊 AF amúgy is szar minden téren <#zavart1>

Red Viper-nél miért van az hogy csomószor jártam úgy hogy ledobom az iron bombot (mk82, bsu, mk84) és nem robban!!!

Állítgattam a detonátort, orr, középsõ ,hátsó...

DANIELE
A video melyik az AF vagy a RedViper.

polluxware
Ja <#vigyor3>

<#eljen><#eljen><#eljen>
Molnibalage
Te most AF-rõl beszélsz egyébként?

DANIELE
Ki szedtem a tûzfalat, de így sem birok a Lobbyn csatlakozni a most jelenleg futó szerver ere.

Molnibalage
A BSU-50 az milyen töltetû? Az egyes ilyesféle hatások részben bugok miatt van. A naval célpontokra is külön % van. Ezért van az pl., hogy az AGM-84 Harpoon-nal eltalált céllal a robbanás után nem történik semmi! Mivel vezérlés ügyileg nem tudják lekorlátozni a fegyver használatát pl. harckocsi ellen, megteszik így. A naval célpontok elleni fegyverzet csak naval ellen jó.

polluxware
Ha már így megszaporodtak a hozzászólások!

RED VIPER F-16 TEMPLATE-t (PSD) keresek!!!!!!!!!!!!!!!!!!

link valaki? Hrenner féle esetleg😊

Ja és Balázs!

Csak a fontosabb cuccokat állítgattam és azt is max 40-80%al feljebb, a terítési értéket azt visszább vettem. Egyebekben egyetértek hogy kisebb interval különbséggel két mk82 egy hídon hosszában terítve jobban rombol, de azért egy mk84 egy kis híd esetében direkt találat esetén csupázza már le a pillérekig a cuccost.

Vagy még egy eset! Tanker hajó, két AGM-65G és süllyed, viszont ha ráküldök egy bsu-50 a szeme közé, csak épphogy kezd füstölni. Tudom hogy az agm-65g penetrál cucc ,de akkor is max 300lbs HE gyújtó töltettel, mk84 meg színtiszta 2000lbs TNT, ha jól tudom..

Legyen már értelme a nagyobb tököt vinni sztem...

Molnibalage

polluxware
Két tippem vana

1. mikrós netnél a server felöl-után alapból van valami tûzfal, ezt az állítást arra alapozom mert ált ezeket egy wireless switchen keresztül illesztik a server oldal felé (vmi ilyesmi rémlik a régi idõkbõl😊, nos ha ez van akkor gebasz minden téren... CSak az AF nekem is az egyedüli játék amivel nem tudtam csatlakozni netre amíg a routert be nem lõttem. (hál istennek az is most szart be, szóval edimax-al megint lehet játszani)

2. Start->Futtatás- msconfig -

'Szolgáltatások' fül-> Windows tûzfal/internet (x) pipa kiszed, és elment.

Ez kiszedi még a tûzfal modult is.

Molnibalage
Nincs. Mivel félig illegal hogyan is lehetne? Viszont van egy elvetemült ötletem. Ha a közösség összedob egy középkategórás gépre valót akkor lehet. Kérdés, hogy van -e rá szükség...

Az FF csapatnak elvileg van egy saját használatú szervere, ott repültem már egyszer.

DANIELE
Igen az van.

DonZorro
A Lobbyn már 13as verzió van?

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...

JoeDestroy

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

DonZorro
Aham. Köszike... <#worship>

JoeDestroy
Igen a belsõ hálózati azonositó két utolsó száma.
A router virtual server menüjében állítandó.
Részletesebb infó a portforward.com-on
Nagyon sok router és játék beállítása megvan itt.

RV nincs egyeztetsz valakivel, aki ráér, és próbálkoztok. Mint Daniele és Viper.

JoeDestroy
Wampa!
Van hibrid vírus. Az e havi PC-World egy cikk részében foglalkozik vele. Az op. sys-nek megfelelõ kódot injektál vagy a Linux alatt futó állományba, vagy az wind. exe állományába. Mindkét rendszerre megírt kódot tartalmazza. Linux alól az NTFS filerendszert tudja fertõzni, Win alól az Ext3-at nem. (legalábbis ezt láttam még ezen fajtákról).

DonZorro
Mi az az x.x? A saját IP-m vége? <#confused>

Az FF4 RV-vel hová csatizzak? Van élõ szerver valahol? <#kerdes>

JoeDestroy
A tûzfalakon is át kell engedni a progikat (mind a winesen ha van, mind a külsõ progin ha van).

JoeDestroy
Mindkettõre kell. (Both, vagy 4 lépésben írod be.)
pl.

Falcon1 192.168.x.x 2934 tcp
Falcon2 192.168.x.x 2934 udp
Falcon3 192.168.x.x 2935 tcp
Falcon4 192.168.x.x 2935 udp

Nekem is volt Time Out, de akkor az FF4-el csináltam kapcsolódást az FF4 serverre, az jó lett, és közvetlen utána az AF-el is, (semmit sem változtattam) és azóta jól megy. (két gépen is volt már erre példa. Viperrel mosolyogtunk is egyet azon, hogy az FF4 utat tört a neten a Falconnak 😊 ). Próbáld így elõször FF4 RV, ha van konnekt, akkor ki és AF net konnekt.

DANIELE
Hello srácok, 1.013-ra van peccselve. Ha valaki meg tudná mondani, hogy mely port név hez írta be a {2934-es} és {2935-ös} port, számokat, mert van TCP és UDP port. TISZTA IDEGBAJT KAPOK, hogy csak nekem nem megy a neten, vagy még kell e valamit rá rakni.

DonZorro
Igazából nekem is ez a hibaüzenet. Pedig nem mikrós netem van hanem ADSL a telefonon... <#fejvakaras>

Minden játék megy a Neten csak ez nem. Hiába vannak a portok kiengedve mindenhol, hiába lesz átrakva a gép a DMZ-be, sehol semmi! <#confused>

Érdemes 1.013-ra peccselni az AF-et <#kerdes>

L Viper
Készen van, pénteken délután volt idõm érte menni. Felraktam a programjaimat, beállítgattam és lementettem a Ghossttal az egészet. Tegnap jutottam odáig, hogy raktam fel AF-et is 1.013-ra javítva.

Arra jöttem rá, hogy attól függetlenül, hogy lejátszotta a mozikat, néha a hang zizegõsen jött be és olyankor kilépéskor fekete képernyõ a kis ejtõernyõssel. 1.012-vel nem volt ilyen. Kodekcsomag nincs fent pedig.
Átneveztem a mozimappát, azóta jó.
L Viper
Ja, a szokásos hibaüzenet.
Mûhold, csík félig, ott leáll és idõtúllépéss. Akkor is, ha én akartam az õ szerverére menni. Ha Lobbyn õ a szerver, szintén ez a szitu.

Érdekes, mert más szimekkel meg jó neki. IL-2, Lock On.
Valami érdekes anomália van az AF-el mikrós netnél, mert más játékokkal semmi hiba.
A RedViperrel is gondolom jó lenne, mert emlékeim szerint az ment a "mikrósoknak".
Molnibalage
Vipera, van már géped ugye? Nagyon, nagyon régen volt már AF multi nemhogy FF4. Valamikor röppenjünk már egyet skacok.

Molnibalage
Mikor mikrós netem volt nekem is csak Hamachival ment...

#Pollux.

Márpedig biznyosos célok ellen a valóságban is jobb két kisebb, mint egy nagyobb bomba. Viszont két Mk-82 légellenállása decensebb, mint egy nagy bombáé... Mondom nézd meg, hogy "kemény" célpontok ellen hogyan számít a sebzés hatása.

Hidd el ezek nagyon hosszan kitesztelt értékek, nagy óvatossággal szabad csak belenyúlni. Én belenyúltam csak éppen két éve folyamatosan tesztelgetem õket. Ezért fognak tesztre kerüli az FF5 beta-ban, de egyes változtatásaim nem is kerülnek be akkor "hivatalos" patch formájában meg fog jelenni,

Jelzem mostanában netezni is alig tudok,azt csinálja hogy
5 percig van net,aztán kiszáll és ujra kapcsolódik.
Linuxon meg elszáll egybõl......tényleg van olyan virus ami Linuxot is ,XP-t is fertõz?

Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!