Falcon 4.0 - BMS 4.3X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Olyan modern, olyan mûvészi, olyan újratörõ, vagy inkább útkeresõ mûvészi megnyilvánulás.
A linkelés technikájának magas szintû mûvészi megvalósulása. Szép.
<#eljen>#eljen>
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
#19059 : Kicsit mozoghatnának már... Tisztára olyan kezd lenni mint a blekk sárk 😛 Na jó nem is.De tényleg összekaphatnák már magukat a népek.
Karácsonyra köll a stuff és kész.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
tss.thomi.hu - Falcon4 - nyuszi a jelszó
IP a Falcon multihoz : 78.131.91.101
Pollux a f*sz kivan, már megint néma Levente leszel ? <#vigyor3>#vigyor3>
Azt azért kiprószálnám, sokkal szebben lehet kötelékben repülni mint AF-ben.
+1p RV javára<#zavart1>#zavart1>
Amúgy Jimi Hendrix a legjobb, tehát nem szídni hangosan mert aztán kopogtatnak éjjel. <#worship>#worship>
Addig is "excuse me, while I kiss the sky.". <#wink>#wink>
A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.
ja és 1.0.13 am van fent, nem sztném bolyjgatni
Annyira engem már nemérdekel csak nemszerete mamikor hülyének nézik az embert, hogy mi??meg hol?? meg áááá, nincs ott semmi.Pedig van.
Pollux merõ véletlenségból nincs fent az AF ?
Egyetértek, és nem utálom a blues-t
(John Lee Hooker😊 kategória kedvenc
Isten ments hogy bántsak itt bárkit is, szóval kifakadásom nem az eggyüttes ellen szólt csak számomra relatíve a feldolgozás "gyengeségeit" próbáltam kihangsúllyozni úgy egyszerû, de néhányatok által nem kedvelt 'véletlenül' túlságosan lesúllytó módon.
H'ál isten itt politikai nézetek sem kerülnek képbe, így számomra kedvenc ez a fórum, s így próbálok mindenkivel itten egyfajta tartózkodó szemlélõdõ, és úgyszólván baráti hangnemet megütni.
SZÓVAL! Jimi Hendrix nem rakáscar , és éljen a Szocializmus! már ha marad belõle valami mielõtt jön a facsizmus😊
**--**
Nemértem mi a f*szt olyan kib*szott nehéz megérteni ezen a sz*r kék lób*sz*son.Már elnézést, hogy kifakadok.Ki a f*szt érdekel, hogy AF-ben vagy vagy nincs?Ez RV és ott a kék sz*r.Talán így már a vakok és gyengénlátók is észreveszik.

Viccet félretéve a FreeFalcon-ban nagy lehetõségek rejlenek, ahogy azt az AsSzgardok mondanák...
Egyszer írok egy mi tetszik listát..
Néhány részletesebb screen itt.
A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.
Ebbõl egy szót sem értek. A bátyám és én egy külön világ vagyunk minden tekintetben gyakorlatilag.
HA kell az eredeti fájl .bmp-ben akkor szólj és felteszem valahova.
Remélem most, ezen a képen már mindenki látja azt a kék szart amirõl szó volt.
kutyát kell szeretni, macskát megsütni
ésss azért az AF propaganda egyik jeles alakja vók én itt 3/3as móduszomban.
Amúgy egy csöpp személyeskedés itten.. Te mond Balázs, bátyád miatt soha nem szorultál háttérbe tudás ügyileg? Úgyértem néha úgy tûnik hogy itten a fórumon próbálod kompenzálni elmaradottakon (segítek: rajtunk) hogy annó õ nem értett veled egyet soha, és számára az utolsó gép volt az F-111 mindig is? CSak úgy feltünt... Én amúgy megértelek!
LongLív M.Balage! Píííc
Az AF –re raktam rá, de a kabinból való nézelõdés esetén picit szaggat a kép.
Egyébként most így már hogy Hobó Blues Band így már beugrik..
Amúgy meg néha öreg, néha túl fiatal vok😊 Mocskos élet összekuszálja az ember személyiségét...
Meg ezek a KúRVA kék csíkok!!!
Kérdezd Balázs-t az életkoromról, õ tudja a sajátját is<#alien2>#alien2>
??? Ki a Falcont szerti rossz ember nem lehet. 😊