Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

L Viper
ÁÁÁ, ez gyönyörû !
Olyan modern, olyan mûvészi, olyan újratörõ, vagy inkább útkeresõ mûvészi megnyilvánulás.
A linkelés technikájának magas szintû mûvészi megvalósulása. Szép.

<#eljen>
LeonSilver
Ohh shit...EZ jó szar lett.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

LeonSilver
Neeeem papu.A Hobo az ez/URL] !!!Az mp3-ban Sammy Ward nyomatja a Part time love címû muzsikát.Azt csak azért tettem be mert szerintem nagyon jó és elég sokat nyomták a Midnight Blues-on ( sokat hallgattuk a munkahelyen amikor még free volt ).

#19059 : Kicsit mozoghatnának már... Tisztára olyan kezd lenni mint a blekk sárk 😛 Na jó nem is.De tényleg összekaphatnák már magukat a népek.
Karácsonyra köll a stuff és kész.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

JoeDestroy
<#eplus2><#eljen>

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

L Viper
A vége megint AF lett. Pár kép:

polluxware
Cakát skacok! Viper jobbulást<#bohoc>

polluxware
RV1 multiban... ejjj, ezen a téren javulni kell

-1p RV1

L Viper
Volt egy kis RV teszt is. Hát elég siralmas laggos volt, sajnos még dogfightban is. Közeli kötelékek felejthetõk.
polluxware
Köszi balage, ez hasznos

Molnibalage

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
Elég sokszor leírtam már és Aragorn is leírta. A terv dec.15, tíz éves Falcon 4.0 jubileum. Az, hogy összejön -e. Hááááááááááááááááát.... A beta II már annyit késik, hogy kezdem hitemet veszteni. Az install összerakása sokáig tart. 1,5 hónap teszt minima kell. A mostani installon már vagy 3 hete ül 'Ara. Szóval ez így már kapásból 7+3+? hét = kb. 12 és akkor minden flottul megy. Ez három hónap. Szerintem necces.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

és mindezt mikor?legalább hónapot tudtok már mondani?a megjelenés havát.

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

L Viper
Ne dumájj má' annyit, gyere inkább szobára <#nevetes2>.
polluxware
Mit akarsz múltkor is beleszoltam már pár szót.. <#zavart1>

polluxware
Most nem csacsoghatok... 😞

polluxware
Sky Graffitit=?

Azért téged követni is kell ám😊

L Viper
Csináltam Team Speak szobát.

tss.thomi.hu - Falcon4 - nyuszi a jelszó

IP a Falcon multihoz : 78.131.91.101

Pollux a f*sz kivan, már megint néma Levente leszel ? <#vigyor3>
Molnibalage
Szerinted miért nyomjuk AF-fel, ha az FF4 kódja jobb lenne? Akkor már most kukában lenne az AF...

Molnibalage
Nem. Nézd meg a Sky Graffitit és képet kaphatsz a kód képességeirõl. Ebben az FF4 nagyon el van maradva viszont az FF 5.0 nagyon uttörõ lesz. Még sávszélességet sem kell állítani. Csatlakozol oszt 'jóvan.

polluxware
Viper az IP címet el ne felejsd beírni ide, különben sakkozhatok megen<#wow1>

polluxware
Ez a Hobó BB?

polluxware
Hálisten én annyira mindenevõ vok hogy nics Best. Én csak azt mondom igenis benne van a csillagos uzsis dobozban Jimi Hendrix cd amt annó a Tokráknak adtak... tuti benne volt...

LeonSilver
EZT hallgassátok meg!!Hogytetszik??

polluxware
Az RV hálóban egyébként sokat laggol? Avagy csak kampány nem fut szépen?

Azt azért kiprószálnám, sokkal szebben lehet kötelékben repülni mint AF-ben.

+1p RV javára<#zavart1>

Buren
A SimHQ néha megmakacsolja magát, de általában beszokott jönni.

Amúgy Jimi Hendrix a legjobb, tehát nem szídni hangosan mert aztán kopogtatnak éjjel. <#worship>
Addig is "excuse me, while I kiss the sky.". <#wink>

A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.

DANIELE
Nekünk is az van fent, 1.0.13

polluxware
számomra is jó teszt lenne mivel az új routerrel még nem is falconoltam <#wilting>

polluxware
10 után? hümm😊 AF van fent , de a TS-es csevegés most nem megy, max chat

ja és 1.0.13 am van fent, nem sztném bolyjgatni

DANIELE
Részemrõl mehet.

LeonSilver
Amikor elõször észrevettem akkor én is vattafakkoltam.Aztán megszoktam.
Annyira engem már nemérdekel csak nemszerete mamikor hülyének nézik az embert, hogy mi??meg hol?? meg áááá, nincs ott semmi.Pedig van.

L Viper
Juteszembe. Valaki nem ér rá este 10 után? Csinálnánk megint egy AF kapcsolódás tesztet DANIELE-el.

Pollux merõ véletlenségból nincs fent az AF ?
L Viper
Pollux az elsõ, akit ez ennyire zavar <#mf2>.
polluxware
"Annyira nem lényeges mert a kor egy ideiglenes állapot.Csak furcsáltam, hogy nem ismered a Földeséket.Mert lehet õket nemszeretni ( vagy a bluest utálni ) de õk legalább nem ilyen lófasz zenét játszanak mint ilyen tokijó hotel meg mittomén."

Egyetértek, és nem utálom a blues-t

(John Lee Hooker😊 kategória kedvenc

Isten ments hogy bántsak itt bárkit is, szóval kifakadásom nem az eggyüttes ellen szólt csak számomra relatíve a feldolgozás "gyengeségeit" próbáltam kihangsúllyozni úgy egyszerû, de néhányatok által nem kedvelt 'véletlenül' túlságosan lesúllytó módon.

H'ál isten itt politikai nézetek sem kerülnek képbe, így számomra kedvenc ez a fórum, s így próbálok mindenkivel itten egyfajta tartózkodó szemlélõdõ, és úgyszólván baráti hangnemet megütni.

SZÓVAL! Jimi Hendrix nem rakáscar , és éljen a Szocializmus! már ha marad belõle valami mielõtt jön a facsizmus😊

LeonSilver
Nefeledd, ha kész lesz a stuff Õ akarja közölni velünk 😉

L Viper
Na be is linkelem Gyöszinek az EECH Topikba.
LeonSilver
A link jó!Router fos.. 😛

LeonSilver
Igen.Várjuk már mint a messiást..!!

**--**

Nemértem mi a f*szt olyan kib*szott nehéz megérteni ezen a sz*r kék lób*sz*son.Már elnézést, hogy kifakadok.Ki a f*szt érdekel, hogy AF-ben vagy vagy nincs?Ez RV és ott a kék sz*r.Talán így már a vakok és gyengénlátók is észreveszik.

polluxware
Rúterem bohóckodik vagy a te linked is halott?

polluxware
Köszi DANIELE, ugyan nem látom a képet ,de tudom hogy AF alatt nincs ilyen anomália😊 Látjátok azért õ is tudja mi a jó! AF, AF, AF..

Viccet félretéve a FreeFalcon-ban nagy lehetõségek rejlenek, ahogy azt az AsSzgardok mondanák...

Egyszer írok egy mi tetszik listát..

Buren
Ez az Arneh nevezetû tud ám fülkét csinálni... <#wow1>
Néhány részletesebb screen itt.

A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.

polluxware
Jóvanna akkor csak natúr elnyomó vagy😊

DANIELE
Ez eredeti bmp nincs kék csik.AZ AF bõl.

Molnibalage

Molnibalage
"Amúgy egy csöpp személyeskedés itten.. Te mond Balázs, bátyád miatt soha nem szorultál háttérbe tudás ügyileg? Úgyértem néha úgy tûnik hogy itten a fórumon próbálod kompenzálni elmaradottakon (segítek: rajtunk) hogy annó õ nem értett veled egyet soha, és számára az utolsó gép volt az F-111 mindig is? CSak úgy feltünt... Én amúgy megértelek!"

Ebbõl egy szót sem értek. A bátyám és én egy külön világ vagyunk minden tekintetben gyakorlatilag.

LeonSilver
Annyira nem lényeges mert a kor egy ideiglenes állapot.Csak furcsáltam, hogy nem ismered a Földeséket.Mert lehet õket nemszeretni ( vagy a bluest utálni ) de õk legalább nem ilyen lófasz zenét játszanak mint ilyen tokijó hotel meg mittomén.

HA kell az eredeti fájl .bmp-ben akkor szólj és felteszem valahova.
Remélem most, ezen a képen már mindenki látja azt a kék szart amirõl szó volt.

polluxware
"Ki a Falcont szerti rossz ember nem lehet. 😊"

kutyát kell szeretni, macskát megsütni

ésss azért az AF propaganda egyik jeles alakja vók én itt 3/3as móduszomban.

Amúgy egy csöpp személyeskedés itten.. Te mond Balázs, bátyád miatt soha nem szorultál háttérbe tudás ügyileg? Úgyértem néha úgy tûnik hogy itten a fórumon próbálod kompenzálni elmaradottakon (segítek: rajtunk) hogy annó õ nem értett veled egyet soha, és számára az utolsó gép volt az F-111 mindig is? CSak úgy feltünt... Én amúgy megértelek!

LongLív M.Balage! Píííc

DANIELE
Tud e valaki valamilyen módot lehetõséget, a HiTiLes leszedésére, ha már valaki felrakta, hogy lehet vissza csinálni?
Az AF –re raktam rá, de a kabinból való nézelõdés esetén picit szaggat a kép.

polluxware
Fel sem merült bennem e kérdés Balázs😊

Egyébként most így már hogy Hobó Blues Band így már beugrik..

Amúgy meg néha öreg, néha túl fiatal vok😊 Mocskos élet összekuszálja az ember személyiségét...

Meg ezek a KúRVA kék csíkok!!!

Kérdezd Balázs-t az életkoromról, õ tudja a sajátját is<#alien2>

Molnibalage
"Balázs.. azért mert nemvok a szívedcsücske"

??? Ki a Falcont szerti rossz ember nem lehet. 😊

Molnibalage
Velük szoktam dumálgatni fejlesztés kapcsán. Vagyok valaki hö? <#idiota>